Már az Ausztria elleni mérkőzés után eljárást indított ellenünk, majd az Izland elleni meccsen történt súlyosabb rendbontásokért is fegyelmi büntetést szabott ki a nemzetközi szövetség – olvasható az MLSZ honlapján.

A Labdarúgó Szövetség kiemeli, hogy a túlnyomó többség sportszerűen szurkolt és óriási hangulatot teremtettek mindkét meccsen, illetve már előtte is. Viszont volt árnyoldal is:

Mivel többen be akartak mászni a pályára, voltak, akik a stadion biztonsági személyzetével és rendőrökkel keveredtek verekedésbe, hanggránátot és petárdát lőttek fel, és fáklyát dobtak a pályára. A verekedésekkel kapcsolatban több magyar szurkolót előállítottak, közülük egyet hivatalos személy elleni erőszak gyanújával le is tartóztattak, és természetesen az UEFA is vizsgálatot indított, melynek eredményét kedden délután hozták nyilvánosságra.

A nemzetközi szövetség az Ausztria elleni Bordeaux-i mérkőzéssel kapcsolatban pirotechnika használatáért 20 000 €, míg az Izland elleni Marseille-i mérkőzésen történtek esetében pirotechnika használatért, tárgyak pályára dobásáért és tömegverekedésben való részvételért 65 000 € pénzbüntetés befizetésére kötelezi a magyar szövetséget.

Az MLSZ kéri, hogy az utolsó csoportmeccsünkön minden magyar szurkoló csak és kizárólag a sportszerűség keretein belül buzdítsa a csapatot, hiszen egy esetleges újabb rendbontás után az UEFA visszaesőként bünteti a csapatot. Ki kell emelni, hogy minden egyes olyan megmozdulás, amely okot adhat a nemzetközi szövetségnek a vizsgálódásra, közvetlenül a magyar csapatnak árt.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@szaboria1: Nem probléma, majd megbundázza a csuti maradona, hogy
közpénzből legyen megfizetve !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vonotok
Mért nem tiltják már el az ilyen "állatokat " végleg a stadionokból??, Lám ezek is Mi , Magyarok vagyunk.
Hiába a sport eredmény ha ezek tetvek szégyent hozna jó hírnevünkre.
szaboria1
Smafú ez az összeg mikor 300 milliót már kaszált az MLSZ.
Mobil123
Hát a rendbontók dobják össze . ( nem értem ha már kimentek drukkolni akkor miért kell elmebeteg módjára viselkedni??!!!)
micfild
@Mobil123: Biztosan van róluk felvétel... be kell őket azonositani a pofázmányuk alapján és szépen kifizettetni a büntetést... ha nem fizetik ki akkor leültetni őket.

ez természetesen az összes ország összes baromállat randalirozójára vonatkozzon. Utána már mindenki meggondolná hogy mit müvel.
namihami
Ha ezeknek a ""lelkes szurkolóinknak"" az eddigi lendülettel sikerül a szurkolást folytatni, akkor nem árt még egy-két adónemet kitalálni, hogy legyen miből kifizetni a büntiket. Persze az UEFA által adott pénzt ebbe a büntibe nem szabad beszámítani, mert az a fiúké és az őket sikerre vivő szövetséggel kéz a kézben járó állami vezetőinké.
És ez így logikus: övék a haszon, miénk az eddig kifizetett prémiumok és a büntetéspénz. Hát csak nem lehet ezt vitatni, ugye?
Toby
Addig sem balhéztak a választási irodánál, míg ott petárdáztak!
nyanya001
@szaboria1: Nem probléma, majd megbundázza a csuti maradona, hogy
közpénzből legyen megfizetve !
vadnarancs
Gyurcsányi a hibás! Ha 2006ban normálisan megbüntetik őket, ahogy kellett volna, akkor most csak a ketrecet tudnák rázni a Csillagban!
lópicigáspár
Hülyén halok meg ha értem! A műholdról élőben meg tudják mondani ki fingott éppen! Miért nem támogatja a TEK - akik persze ott vannak szép számmal - a helyi rendőrséget és kapják ki a renitenseket és irány haza egyenesen a sittre! Ja, azt nem lehet, hisz ezek a fasza gyerekek az élő sorfal a vezír előtt! Baszódjanak meg!!!
simmering73
A végén negatívumba fordul a nyereség és még mi fogunk fizetni, hogy a magyar csapat kint volt.
Fradigege
Fizesse ki a mészáros, meg a zsírmore. Akik lenyúlják az eu-s lóvékat. Kitelik abból.
gulyasgyula
@lópicigáspár: Foci hülye ország vagyunk , ezt bizonyíték Orbánnak hogy jól döntött hogy az egészségügy helyett stadionokat épít ..Iskola se kell, tanárok se csak foci és stadion , ja meg olimpia amibe bele rokkan az ország ..
kamazuka
65000 euró?Titeket?
Én mondtam,hogy a horgászat a lexebb dolog!
Desischado
@gulyasgyula: Ez az én véleményem is. Mondjuk, megutáltam a focit orbán miatt rendesen, de ezért is nem tudok lelkesedni. orbánnak most lesz ürügye bőven, miért kellenek a stadionok. A rendbontókat meg azonosítsák be, és fizessenek ők! Engem nem érdekel az egész foci, miért fizessek az adómból?!
lópicigáspár
@gulyasgyula: Ez az ország már rég belerokkant az agyament ötletelésbe. Ezek már csak szögek a koporsóba. :(
bakegya
FIZESSEN A FELCSUTKAI ORBÁN PEREPUTTY ÉS AZOK AKIK A SZEKTORHADIHARCBAN RÉST VETTEK!!!
huKKK
@Desischado: Orbán miatt megutálta a focit?A focit a válogatottunk játsza.Elég gyenge ürügy arra, hogy valaki propagandacélból utálja azt a sportágat ami egyre több örömet okoz az EB-n. Augusztusban az olimpiai érmeseinket ki miatt fogja gyûlölni? Felejtse el ezt a mentalitást.
Hellcat
Majd abból szépen kifizetik amit a továbbjutással nyert a csapat...eszükbe ne jusson átterhelni ránk.
Dr plágium
@Hellcat: Pedig átterhelik, majd valamilyen ürüggyel megtámogatják őket.
Egyébként én a szurkolókon verném le, tanulnának meg normálisan viselkedni.
Hellcat
@Dr plágium: Én is azzal fizettetném meg aki miatt kaptuk...Néhány pöcs miatt irdatlan büntetés. Erős közösség a szurkolótábor...igazán megemberelhetnék magukat.
Aki Én
@huKKK: 08:06 Látom nem érted. A fociról és politikai összefüggéséről van szó. Meg a hamis önigazolásokról és a siker kisajátításáról. Ki csinál belőle politikát, na ki?
érdekes módon mikor a kézilabda BL döntőben játszottunk, nem kellett a kokárda, nem kellett a nagy nemzeti összefogás. Akkor hol voltál? De van millió példa, amit csak 60 +-os IQ-val lehet érteni.
Te vagy magad a jó példa a hamis önigazolásra, te csinálsz belőle propagandát, miközben ez csak foci, amit vagy szeret valaki vagy nem.
Utálhatná valaki mondjuk pont Dzsudzsák vagy Szalai miatt a focit, és akkor mi van?
sokanvagyunk
Nem mi vittük ki, nem mi engedtük be őket a stadionokba, nem mi rosszalkodtunk, nem nekünk a dolgunk megfékezni az ott belépődíjjal rendelkezőt - sorolhatja a megbüntetett. Ami itt történik, erősen hajaz a kollektív büntetésre.
Azért a renitensek védelmére leírom a francia Himnusz két refrén sorát, melyet talán a magyar - és más nemzetek - "drukkolói" is a kelleténél komolyan vettek:

"Hajrá, fegyverbe hát! Ma harcba hív hazád!
Csak jöjj! Csak jöjj! Öntözze hát, rút vérük a határt!"
eugen4402
@sokanvagyunk: Én se kötözködésnek szánom, de ennyi petárdát, pirotechnikai szirszart hogy lehet bevinni a szigorúan ellenőrzött kapukon a lelátókra, ne mondja senki, hogy a végbelükben csempészték be, mert elröhögöm magam...
Imádkozzunk, hogy az ISIS-banditák most éppen valami mással foglalkozzanak, és ne vegyék észre a biztonsági réseket.
human
@Hellcat: Hát miután az alaptörvény 4. módosításába is betették fideszék, hogy adót vethetnek ki, ha büntet az EU én könnyen el tudom képzelni, hogy bár fizetni fog az MLSZ, de rögtön kapnak is majd valami támogatást. Persze lehet, hogy a látszatra sem fognak adni és a kormány majd a rendkívüli keret terhére kifizeti, úgyis költöttek már abból mindenféle hülyeségre.
Mobil123
@lópicigáspár: Én még azt is eltudom képzelni hogy a setét vezír fizette a Mi pénzünkből ezeknek a kimenetelét.
kukac50
A Magyar szurkolók viselkedhetnének Ők sem külömbek a migránsoknál,azokra gondolok akiket őrizetbe vettek. Fizettessék azokkal akik miatt kaptuk a büntetést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.