"Tarlós István semmi mást nem tett ma, mint beismerte azt, amit már egy ideje mindenki sejtett: ő maga adott utasítást a kórházigazgatók menesztésére" - közölte Kökény Mihály,az MSZP Egészségpolitikai Tanácsadó Testületének elnöke.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Azt nem tudom kinek miben van igaza, viszont azt egyre jobban hiszem, hogy az egész kórházi eladósodásban és rossz működésben a orvosigazgatók meg vezetők is nagy szerepet játszottak. Az, hogy mindezt nem lehet rájuk bizonyítani, és most így próbálnak megszabadulni tőlük, az ismét más dolog.
sasi1115
Miért nem lehet ezt egyenesen és gerincesen intézni. Miért kellett a színjáték és a hazudozás (nem tudott róla és a helyettese .....)
Persze ő sem hazudott sosem. Mátyás igazmondó juhásza ezekhez képest egy hazug disznó volt.
Dr. Akula
@sasi1115: ez a Pista is ért a kavaráshoz rendesen.:))
Olvastad Újbudáról az ÁSZ jelentést? Pozitív pénzügyi mérleg, és nincs egy fillér adóssága sem a kerületnek! Nézd meg majd 4 év múlva! (2 adósságmentes kerület van Bp-en, az egyik mi vagyunk.) illetve voltunk, mert ha olvastad az Úbudát, az új polgi most jelentette be, hogy kölcsönt kell felvenni!!!!!!!! Minek, kinek, kiknek??????
Dr. Akula
@brumi58: Úbudát=Újbudát! Nohát..:)
sasi1115
@brumi58: Görögnek a disznók! Malacka beindult!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.