A kormányfő szerint azzal, hogy ő nem hagyta Horn Gyulát kitenni a kórházból, „mindent elmondott”.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Azért egyet nem értek. Zuchmann Tamás miért OV-t kérte meg, hogy ne rakják ki a kórhából? Övé a kórház? Azt hittem, ez a kórház kompetenciája.
gabrella
Bizony a kórházból nagyon gyorsan "kidobják" a beteget! Hiszen kell a hely másoknak olyan sok beteg van és kevés a hely. Ezt tapasztalatból tudom.
Hiszen mekkora várakozási idők vannak!
DR Eric CARTMEN
Pár hónapja, mikor az alcsúti géniusz előadta a történetét arról, hogy az ő közbenjárására maradhat a kórházban Horn, két napra rá megcáfolta a kórházigazgató. 1senki nem járt közbe. 2 szóba se került hogy kirakják, mivel adó-és tb fizető állampolgár, joga van ott lenni. Ennyit arról hogy a vezér soha nem hazudik.
Csizmás Kond
@vukkocska: Nem kérte meg senki Orbánt. Arról volt csupán szó, hogy mivel nem javul a helyzete vigyék haza a kórházból és ápolják tovább otthon, mire Orbán azt mondta, hogy az állam állani fogja az életben-tartási költségeit...ennyi.
orogordog
Emberkék mivel miniszterelnökvolt ez ki jár neki nem a fidesz ajándéka de az Orbán is megöregszik és nem tudja mi várrá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.