A Mezőkövesdi Fidesz Csoport Mezőkövesd, Mátyás király út 114. szám alatti közterületen felállított sátorban, kenyérrel és alkalmi munkavállalási lehetőséggel, hólapátolási munkával várja az éhségmenet résztvevőit.

Forrás: eszakhirnok.hu
Feltöltő: eszakhirnok
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Ha a Fidesz nem határolódik el ettől a mocskos,cinikus viselkedéstől szégyellje magát.
Ezeket azonnal kitiltanám még a Fideszből is és munkanélkülivé tenném őket de azonnal!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Na te idióta szerinted alkalmi munkára vágynak? Nagyon aljas fidesz propaganda.
silber13
Éz az igazi fityiszes megnyilvánulás! Velejéig bunkó banda, Mezőkövesd büszkeségei, a törpe felcsúti Lancelot hordája! Gratula Mezőkövesdnek!!! Fujj!!!
gabrella
Ha a Fidesz nem határolódik el ettől a mocskos,cinikus viselkedéstől szégyellje magát.
Ezeket azonnal kitiltanám még a Fideszből is és munkanélkülivé tenném őket de azonnal!
silber13
@gabrella : gabrella kedves! egy percig se gondold, hogy elhatárolódnak, annál gerinctelenebbek! Majd hallgatnak, miként a hülye disznó a lisztben.
gabrella
@silber13: Bízom benne. Így megalázni a munkanélkülieket! Tállaitól megvonnám azonnal minden megbízatását.Éppen miatta és a hasonlók miatt nincs munka mert a hülyeségekre költik a pénzt.
Vagy garantálja,hogy az év minden napján esik hó és lehet mindenkinek dolgozni???
vukkocska
@gabrella: azért csak ámulok és bámulok. :) Egy jó darabig nem voltam a gépnél, s az utóbbi időkben mintha nem az lennél, aki voltál. Cicussal nagyon összhangban osztottatok bennünket, mert - finoman szólva - nem ájultunk el a Fidesztől. Nem bántalak, tényleg érdekel. Csak nem azok közé tartozol, akik a 2/3-os többségről leamortiálták a Fideszt a jelenlegi 16-17 %-ra? :)
gabrella
@vukkocska: Soha nem tagadtam,hogy a Fideszre szavaztam és mellette álltam jó ideig. De szoci.párt sem lettem nehogy azt hidd.Csak csalódtam a Fideszben mert az elszámoltatás igéret helyett a népet nyúzzák ezek is.
Ehhez én nem asszisztálok.
A fideszes és a szoci már majdnem egy fogalom számomra.
marlin2
@vukkocska: Össze-vissza forgolódik, oszt a végén megint eltéved a damaszkuszi úton!!:))
sasi1115
Ha egy ilyen csodás ember invitálja meg az éhségmenet résztvevőit, akkor azt el kell fogadni.
Lapátoljanak egy kicsit (csak úgy poénból, 10 perc max.), csatlakozzon hozzájuk a kalácsképű Tállai sporttárs, lapátoljon a kenyérért...
Aztán lapátolás közben kérdezzék meg a nagyon cinikus Tállai urat arról, hogy hogyan sikerült neki a legeladósodottabb városok közé feltornásznia Mezőkövesdet a 8 éves uralkodása alatt (hetivalasz.hu/uzlet/top-100-40498/), mely pozícióról csak azért mondott le mert felfelé bukott (biztos azért mert olyan jól végezte a munkáját)!!.
Kíváncsi lennék, hogy akkor is ilyen cinikus lenne-e az a drága ember és arra is kíváncsi lennék hogy mit hazudna...
vukkocska
@gabrella: nem is hittem, hogy belépsz az MSZP-be, vagy a DK-ba. :) Nem örülök a csalódásodnak, mert csalódni a legrosszabb dolog a világon. Bármiben.
gabrella
@marlin2: Többé én se megyek el szavazni és akkor nem tévedek. Mint te.
marlin2
@gabrella: :)))) o.k.
(Én úgy vagyok vele, hogy ha lesz egy olyan politikai képződmény, aki nem azt tűzi ki célul, hogy ő másképp lop, mint a többi, átgondolom még egyszer, de egyelőre nem fenyeget ez a veszély!!)
dr. prédikátor
Mit vártatok a Tállaitól?Már akkor hülye volt amikor megfogant.!!!Cinikus szemét gerinctelen féreg!!!
Dr. Felipe
Ezeket is kinevezném Mezőkövesd díszpolgáraivá. A bunkóságuk megvan hozzá.
batukán
@vukkocska: 15:08 Pont ezen gondolkodtam, amikor gabrella hsz. olvastam. Nekem is eszembe jutott, mennyire védte a Fideszt mára viszont kigyógyult abból a csúnya betegségből és visszakapta a látását is!:-))))
batukán
Bár az is lehet, hogy rossz hatással voltunk rá!:-))
batukán
Remélem Mezőkövesden lesznek emberek, akik bocsánatot kérnek ezektől az emberektől, akik a rendkívül nehéz életük ellen próbálnak így tiltakozni és próbálják felhívni a figyelmet milyen szegénységben élnek az ország sok-sok részén. Ez a tetű polgármester meg szórakozik velük és rajtuk és viccet csinál más emberek nyomorából? Milyen állat az ilyen?Ez jellemző a fitymáreszre az embertelenség, a közpénzen gazdagodás, a szegény meg oldja meg ahogy tudja, ha nem tudja, dögöljön meg! Fel is lehetne jelenteni, nyilvánosság előtti megalázásért!
a Pepita
@vukkocska: Ezek a "megtért" fideszesek azért hajlandóak engedni az "elveikből", mert személy szerint rosszabbul jártak. Ha nem így lenne, még most is dagonyáznának a narancsos pocsolyában.
gibgab
@batukán: És kik akarnak itt erkölcstant oktatni?
Hellcat
@gabrella: Én személy szerint nagyon tisztelem aki a mai időkben beismer azt,hogy a fideszre szavazott és csalódott! 2/3-al ülnek a parlamentben mégsem vállalja fel senki,hogy rájuk tette az x-et! 1 ember tudok rajtad kívül aki beismerte!
Dr.luigilongo60
@a Pepita: Ez nagyon talált és süllyedt is mint a gyorsnaszád!
Bástya Elvtárs
Na, ilyen hülye a magyar narancs! A saját fajtáját meg kib@ssza a munkahelyéről!
:-)
Egy Iwanhoe
..sajnos a síró görcs miatt nem nagyon lehet hozzá szólni.Hogyan lehet valaki ennyire cinikus /csak finoman/szerencsétlen emberek élethez ragaszkodásával szemben.Igaz neki meg van a minden napi betevője ,sőt még a nyakolaja is...bár abból néha elég sok. ilyen embernek nevezettek vannak vezető beosztásban,...na de mit vár az ember a Fidesztől.
kiscserkész
"munkát, kenyeret" az elmúlt huszonegy év politikusainak meg kötelet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.