„Az államférfit a politikustól az különbözteti meg, hogy döntéseiben a rövid távú, politikai haszonszerzés helyett a nemzet érdekeit tartja szem előtt. A kormány a nyugdíjrendszer, az oktatás, az egészségügy vagy a közigazgatás átalakításával ezeket a rövid távú célokat elsöpörte” – fejtette ki lapunknak Giró-Szász András kormányszóvivő. Azt is mondta, hogy a munkahelyvédelmi akcióterv fedezetét szolgálja a négyszázmilliárdos intézkedéssorozat, és hozzátette: miközben a térség többi országában drasztikusan csökkentik a közszférában dolgozók fizetését, hazánkban ez nem következhet be.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Azt is mondta, hogy a munkahelyvédelmi akcióterv fedezetét szolgálja a négyszázmilliárdos intézkedéssorozat.
Eközben a vállalkozások sorra tönkremennek, újabb munkanélküliek
lesznek !
KöBüKi
Ne tervezzetek,mert nem maradtok.!!!
Ennyire hülyék nem lehettek.!!Már a jobbikra sem fognak szavazni az emberek,hisz csalódtak.!
A legrosszabbat feltételezve: mondjuk pár százalékkal megnyerik a füttyösök a választást!Kivel fognak koaliciót kötni,pláne hogy 2/3-ad legyen.??Oda jutnak mint anno az MDF-et,Antall urat juttatták.!!
marlin
Hosszú távra??
Hol??
Roboz, vagy Anna major??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.