P. László lelkiismeretére próbált hatni a rendőrségi pszichológusnő, de hiába. Keményen küzdött életéért Bándy Kata (†25), nem erejével, hanem eszével. A Blikk információi szerint a nemrég megtartott vádirat-ismertetésen kiderült, közel két órán át tartotta szóval gyilkosát a rendőrségi pszichológus. Hogy pontosan milyen körülmények között zajlott ez a beszélgetés, majd csak a tárgyalóteremben, P. László (26) vallomásainak felolvasásakor fog kiderülni. De az már most tudható, hogy az elvetemült gyilkost nem tudta megállítani, hogy tettének súlyával, gyermeke jövőjével szembesítette a lány, mindenképpen el akarta követni borzalmas tettét.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
@alfás: A középkorban volt olyan, hogy ketrecbe bezárták az illetőt, és felhúzták egy oszlopra, hogy mindenki lássa. Mikor elpusztult, elhordták a dögevő madarak, ezután leengedték a ketrecet, kidobták a maradványokat és jöhetett bele az újabb hasonló sorsot érdemlő egyén.
Ezt nem ártana bevezetni most is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
X-ray
@Pálinkafőző Rézüst: A ma reggeli Mokkában a gyilkos ügyvédje azt mondta, hogy védence szeret a pécsi börtönben lenni. Érdekes.
A bűntett elkövetése után azt írogatták egyesek, hogy meg lesz keserítve a tettes sorsa a zárkában... Úgy látszik, mégsem bántják valamilyen okból kifolyólag...
senkifia68
@Pálinkafőző Rézüst: Közelebb kerülne mindenki a valóságban történtekhez, ha lehámozná a közvélemény által ismételgetett (és sajnos a sajtó által is sugalmazott) társadalmi és politikai indíttatású sztereotípiákat.
S akkor talán rá jöttök, hogy az igazán kellemetlen helyzetben a rendőrfőnök volt. Nem azért, mert nem tudott mit mondani, hanem azért, mert ami valójában történt arra nincs normális magyarázat!
varirmag
@X-ray: Miért bántanák ? Rokonok közé került.
Pilóta
@A Tündik bündije: 13:46
Egyáltalán nem értek Veled egyet, és különös tekintettel arra, hogy büntetőügyekben védőkpént jársz el, akár kirendeltként, akár nem!
Az én büntetőjog profom - aki egyben a barátom is - teljes pályafutását az jellemezte, hogy küzdött a halálbüntetés ellen, amikor még volt, ahogy ma is!
Egy laikus nyilván nyilatkozhat úgy, hogy kell a halálbüntetés,- de egy ügyvéd, az ugyan nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.