Vitték a Ferrarit Maseratit Győrszentivánból. A Győrtől pár kilométerre fekvő Győrszentivánt csak aranyháromszögnek a helyiek. Természetesen nem véletlenül. Innen vittek el tegnap hajnalban tizenhat roma származású embert a NAV kommandósai és a rendőrök. Késő délutánig tartották megszállva a környéket. A nagyszabású akció tényét a NAV is megerősítette és az ujasz.hu a helyszínen megtudta, hogy a győrszentiváni V. testvéreket és a gyanú szerint velük dolgozókat vitték el reggel fél hatkor a kommandósok. A környéken -ahogy elmondták a helyben lakók-, mindenki tudta, hogy V-ék színesfém kereskedelemmel foglalkoznak nagyban, hosszú évek óta A helyiek szerint, s amit Lakatos István győri cigányvajda is megerősített, komoly vagyont halmoztak fel V-ék, bizonyítva ezt a szemünk láttára lefoglalt, elszállított gépkocsik száma és minősége. A Ferrari, Maserati és Bentley mellett több Audit, Mercedest tettek trélerre és vitték el a rendőrök. Ahogy a vajda elmondta V-éknek szállodáik,...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Roma vagy nem roma ideje, hogy az ilyen gazemberek rács mögé kerüljenek és teljes
vagyonelkobzást alkalmazzanak !
nyanya001
Roma vagy nem roma ideje, hogy az ilyen gazemberek rács mögé kerüljenek és teljes
vagyonelkobzást alkalmazzanak !
ria677
Miért is kellett addig várni, még Lengyelországból jön megkeresés,hogy intézkedjen a NAV???
Zsoel
"Vitték a Ferrarit Maseratit Győrszentivánból. A Győrtől pár kilométerre fekvő Győrszentivánt csak aranyháromszögnek a helyiek." Ezt vissza is olvasta az, aki leírta? Komolyan kérdem.
Sede
Az ujasz-nal elég hanyag cikkek szoktak megjelenni. Fogalmazás, helyesírás...jajjaj...
QQríkú
Hozzá mertek nyúlni egy romához?
Mi történt?
Levendula
@ria677: Mert már az egész unióban tudtak az esetről, és kínos lett volna nem intézkedni... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.