Lekerült a napirendről a közösségi közlekedés szociális támogatású menetdíjainak átalakítása - írja a Magyar Hírlap. A jelek szerint a kormány a választások előtt tehát nem kívánja az ingyen ebédet megfizettetni...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ugyanakkor elvi jelentősége lehet annak jelzése, hogy nincsen ingyen ebéd, azaz valamennyit fizetni kell a szolgáltatások igénybevételéért.
Ingyen ebéd csak nekik jár, akik százezreket, milliókat keresnek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
nem csak azt kell nézni hogy utazik, de hova utazna ez olyan, mint ha nem férne el az ember a sok nyugdijastol akik ingyen, de román és a romai is inygyen vagy nagy kedvezménnyel utazik, a magyar kártya mi a kutafüle is azzal az nem csipi a szemüket? Azért csapjuk oda hogy melyik országban van ilyen alacsony a netto alapbér??? aráynokat is tessék figyelembe venni.
szepwilly
@abacs62: amig ezek az ingyenelök,mindent megkapnak,mindent fizetnek nekik es ezert nem csinalnak semmit sok milliokert epitenek hazat,hazudnak az ado bevallasnal,es ez a kutyat sem erdekli.miert a keves penzü nyugdijasokat baxogatjak!?
Nem erdekli öket az ehezö gyerekek az egyik naprol a masik napra elö csaladok,de epitik a stadionokat a sok botlabunak,gyüjtik a födeket,mar mükörmösböl is földbirtokos paraszt lesz,hat hogy van ez!Azoknak akik tettek valamit az orszagert 45-50 ev munkassagal,azokra mar nincs szükseg mehetnek a levesbe,majd nyaljak a seggüket valasztas ok elött,aztan tovabb fosztogatjak a jogaikat.Lassan arra a gondolatra jutok a 65 evemmel,hogy a jo nyugdijas a halott nyugdijas!
gazdag dezső
Milyen kár hogy sokan úgy szólnak hozzá dolgokhoz,hogy nem eléggé tájékozottak!Tévesen ítélnek meg dolgokat! Igen is Európában nagyon sok helyen van hogy az idősek ingyen utaznak,de nem ez a fő probléma valóban ! Nem azért utazgatnak mert valami nagyon jó dolog az ha olyan világban élünk hogy a villamoson kiszakítják öreg néni füléből a fülbevalót.és elszalad a tettes,vagy a nyakláncot hátúlról leszakító bűnöző!Sajnos ezek napi történetek,ilyen a közbiztonság! Félnek emberek ! Rettegnek a betörőktől,a rablóktól,és azt büntetik meg aki megpróbálja megvédeni saját magát,és a vagyonkáját ! Nagyon nem jó öregnek lenni úgy hogy havonta nyugdíjasként befizettem az államkasszába 230 ezret mert még dolgozom,és cserébe kaptam egy ezer nyugdíj emelést!! Évi közel 3 millióért cserébe egy ezer!! Jó üzlet mi?? Hát ha valaki megdolgozott a nyugdíjért,akkor én igen,és a sok hozzám hasonlóak,akik végig éltük a Rákosi ,Kádár,és utánna atöbbi rendszert
gazdag dezső
Megdolgoztunk azért hogy most ne kelljen fizetni a közlekedésért.Mi újjá építettük,ezekkel a velem egykorúakkal,sok sok dolgos kezekkel az országot,!Megteremtettünk hatalmas állami vagyonokat amit most szét osztogatnak a barátok között a kormányok! Ha járulékokat egy külön bankba tettük volna,most oriási gazdag emberek lennénk.Csakhogy ezeket is másra kótyavetyélték el amiket befizettünk,és nem a nyugdíjakra!Nagyon-nagyon csúnya dolog itten embereket egymás ellen uszítani!!Én pedig azt látom ,hogy a tizenéves ül a metró padján,és sms-ezget,a szegény 70-80 éves öreget meg a rosszúllét környékezi,mert állnia kell!!Ilyen a nyugdíjas kor! Ne sajnálják sokan azt a sok-sok gyógyszert ami lehet hogy nem tesz semmit a javulásért,de meggazdagszik belőle néhány amúgy is milliomos.!! A nyugdíj pedig ebben fogy el! Ne azt nézzék aki a Régi rendszerben is
kacsa0707
Azoknak, a nyugdíjasoknak, akik a magyarországi átlagkeresetnél több nyugdíjat kapnak nem adnék plusz juttatást!
Gondoljon csak bele mindenki, ha csak két gyerekkel akar utazni egy család átlagkeresetből mennyit is kellene fizetniük?
Sőt 150 000 Ft-t feletti nyugdíj esetén egy fillér emelést sem adnék nekik.
Nekünk tíz éve nem volt fizetés emelés miközben a nyugdíjasoknak...
gazdag dezső
kiszolgálta az állam érdekeket,és most van 3-4-5 százezer a nyugdíja! Ők valóban nem dolgoztak meg érte!Az állam pénzén lettek diplomások,doktorok,nem a saját családjuk pénzén!Szóval a mostani tizen,huszon évesnek is eljön az,az idő,amikor nyugdíjas lesz,ha megéri!Nem teszi magát tönkre addigra a hatalmas erős zenehallgatással,vagy a kábítószerekkel! Tisztelem a kivételeket!Nekik nincsen joguk pálcát törni azok felett akik felnevelték ,és akik azért dolgoztak hogy Ők is jól megélhessenek majd közösen!A világ nem annyira egyszerű,hogy ezt most megbeszéljük,de az öregek nélkül nem lennének a fiatalok sem!A mostani fiatalok is egyszer pedig majd öregek lesznek,és akkor majd másképpen látják a dolgokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.