Közösen készül fel az esetleges árvizekre a magyar és a szlovák katasztrófavédelem. Bakondi György, a magyar és Lenka Hmirová, a szlovák katasztrófavédelmi főigazgatóság vezetője hétfőn Sárospatakon egyeztetett az árvízvédelmi helyzetről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Elfogtunk egy sms-t: Segítünk! Ha nem tud úszni, sürgősen vegyen leckéket! Belügyminisztérium
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@vukkocska: ...ha lepisilted magad szólj...kipisilted...:)
vukkocska
@Csizmás Kond: én gugolós vagyok, meg nem az utcán szoktam. Meg a kutyám is gugolós. Én majd lefekvés előtt. :)
human
@Csizmás Kond: Adott egy vezető, aki egynapos konferenciát szervez ebéd utáni városnézéssel. A gond az, hogy a városnézésre nem nevezett ki felelőst és délben úgy lelépett, hogy még a telefonját is kikapcsolta. Ott álltunk egy rakat emberrel, akik a városnézésre vártak. Végül is egy fél órás tanakodás után megoldottuk a dolgot.
Adott egy főnök, akinek ugyan nem dolga, hogy mag hajtson végre minden feladatokat, de dolga, hogy minden feladat ki legyen osztva, mert a beosztott csak a rábízott feladatot láthatja el. Ha nagy gond van a gépezettel, elérhető és újabb utasítást ad ki.
Úgyhogy szerintem a szervezetlenség a vezető felelőssége.
Csizmás Kond
@human: Vagyis mivel a városnézést levezető vezető nem idegenvezetett ezért más programot kellett kitalálni egy másik vezetőnek...ez pedig behelyettesítve a hóviharba mivel az útkarbantartó nem takarította el kellő időben a havat ezért a kormány más katasztrófakialakulási időjárást kellett volna kérjen vagy rendezzen...pl földrengést vagy vulkánt...
human
@Csizmás Kond: Rögtönöztünk egy városnézést. Azaz magunk kezeltük a helyzetet a vezetői irányítás hiányában. Addig viszont hosszan várakoztak a vendégek.
Csizmás Kond
@human: Ha magatokra is véghez tudtátok vinni akkor miért kellett volna azelőtt valaki más ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.