Az áprilisi jelentős romlás után májusban kétéves csúcsára ugrott a GKI-Erste konjunktúra-index szezonális hatásoktól megtisztított értéke, s ezzel folytatódott a 2012 őszétől tapasztalható emelkedés.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Újságíró: - Milyen itt a hangulat a vidéken, bátyám?
öreg: - Hát, jó.
újságíró: - Talán egy kicsit részletesebben?
öreg: - Hát, nem jó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
"Fici7 2013. május 16. 17:36 18

Ne törődjetek az unióval hogy mit mond.
Erősödik a demokrácia, szárnyal a gazdaság, infláció megy a nulla felé,ezrével létesülnek új munkahelyek, nő a lakosság jövedelme, épül szépül országunk. Jobban teljesít az ország."

Ja, egy kis tüntetés Bp.-en vagy Debrecenben, egy kis sorbanállás ételért... majd elmulik.
JAJMÁR
Ugye, milyen viccesek ezek az újságírók?
"Kétéves csúcsára ugrott a GKI-Erste konjunktúra-index szezonális hatásoktól megtisztított értéke" és tényleg, annyi humor jött elő, végigolvastam a hozzászólásokat és javult a hangulatom :D :D
töky
Entero mondjál már egy okosat. Nem bírom ki, ha nem szólsz hozzá! Csúnya fiúúúúú!
Sííva
@SLAakku: Nekem nem és nem is fog. Soha nem voltam és nem is leszek narancsos.
SLAakku
Mit szólnának ezek a gennyedék nyomoroncok mind ott a parlamentben ha 1989-től valakik rendszeresen kivennék, kilopnák a zsebükből a milliókat és csak annyi maradna nekik is mint nekünk?

Mit szólnának ezek a gennyedék nyomoroncok mind ott a parlamentben ha 1989-től mindig egyre kevesebb –vagy semmi sem- kerülne a családjuk asztalára?

Ugyanazok a pofátlan pofák növesztik ott a hátsójukat1989-tol. Elég, nagyon elég már a nélkülözésből a nyomorból! De mit tegyünk ha a nép az istenadta nép 2/3-a igy akarja?

Ügynök vagy MSzMP-s múlttal -vagy annak csak a gyanújával sem- ne ülhessen senki a parlamentben!(pl.Martonyi, Pintér, Kövér, Matolcsy de a többiek sem sorolhatnánk vég nélkül igaz?) Kétkamarás parlamentet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.