A változások mindig váratlanul jönnek. Az író szerint Orbán túlságosan hisz magának, a vele szemben állók viszont túlságosan reménytelenül utálják.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
A kérdésre, hogy lát-e erre reális esélyt az elkövetkezendő egy évben azt válaszolta egyelőre nem. „Nem látok, mert azt látom, hogy Orbán túlságosan is hisz magának, és a vele szemben állók túlságosan reménytelenül utálják.” Konrád szerint nem baj, ha 2014-ben nem lesz kormányváltás, „mert majd lesz akkor később”. Mint mondta, nem reménytelen a helyzet, például ki gondolta volna néhány nappal ezelőtt, hogy a török elnök, Erdogan alatt ilyen látványosan inog meg a rendszer. “A változások mindig váratlanul jönnek.
dömdödöm
A fenti szöveghez való kommentem a következő : Vannak itt pár millióan akik még négy évet már képtelenek kibírni munkahelyek és működőképes szociális háló nélkül .
Nem hiszem hogy jó végkifejlet várható sajnos :-((((((
kkalman
Nem ártana nem szétverni az ország maradékát kormányváltás címén. Ezért aztán maradjunk a 2014-es dátumnál.
Tootsy
@kkalman: Az sem megoldas, ha siman megnyeri a valasztasokat - osszefogott ellenzek hijan - , es mondjuk juniusban szettart karokkal bejelenti, hogy elvtarsak, eddig tartott a rezsicsokkentes, meg a tobbi "szocialis jotetemeny", matol ismet nadragszij-huzas,... nos, a baj az, hogy o es az o torvenyei lesznek/maradnak uralmon akkor is, ha forradalomba vagy nepfelkelesbe fordulna a dolog, es akkor az o emberei nyomnak vissza a vegleg elkeseredett nepet, mig ha Bajnai kerulne szinre, meg lehetne uszni nehany tuntetessel, amire az uj vezeto, Bajnai sokkal erzekenyebben odafigyelne, es targyalna. Orban csak az eroszakot betonozna be a kovetkezo 4 evre, a hulye adoemeleseivel es otletszeru torvenykezesevel megspekelve, amit az agyonnyomoritott, anyagilag -erkolcsileg kivereztetett nep mar nem bir el...Sokat szamitana az emberek remenyteljes bizalma egy uj kormany fele, Bajnait megprobalnak megerteni, orbant nem, mert o mar bizonyitotta, mire kepes... Szerintem mindenkeppen jo lenne egy valtas, persze, bekesen...
kkalman
@Tootsy: Sajnos nem lesz békés a kormányváltás. Ha Orbán nyer, akkor a nép fog fellázadni, és ha kell fegyverrel elzavarni ezt a csürhét, ha Bajnai lesz a befutó, vagy bárki más a bal oldalról, akkor Orbán hívei, és fizetett rendbontói fognak kukákat borogatni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.