Magyarország ma már erős, és jobban teljesít a rend és a biztonság védelme területén is - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara tisztavatási ünnepségén, a budai Várban.

Az elmúlt három évben az ország állampolgárainak nem kellett csalódniuk a rendőrségben, az ugyanis az átalakításokkal alkalmassá vált arra, hogy megvédje az embereket - mondta a kormányfő, hangsúlyozva, ma már nem kell attól félni, hogy egyenruhába bújtatott félkatonai szervezetek masíroznak az utcákon.

Orbán Viktor kiemelte: Magyarország ma már jobban teljesít a rend- és biztonságvédelem területén is, képes megvédeni magát és polgárait akár a bűnözőkkel, akár a természeti csapásokkal vagy a környezeti katasztrófákkal szemben is. Az elmúlt hónapokban ezt többször is meg lehetett tapasztalni, legutóbb a dunai árvíznél - tette hozzá.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezt már olyan tökélyre vitték, hogy a fogvatartottat agyonverték !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
És még is melyik Magyarországról beszélsz?? Arról amelyikben ti éltek ott biztos így van, de amelyikben MI éldegélünk abban qrvára nem!!!
SwordFish
Viktor, már megint mondtál egy nagy hülyeséget! :-D
nyanya001
Ezt már olyan tökélyre vitték, hogy a fogvatartottat agyonverték !
magyarbakancs
A Rózsa dombon testőrök gyűrűjében biztonság van.
tűzróka0919
Hol teljesít jobban a rendvédelem te pojácamajom ? ! Ápr. 1-re virradóra betörtek hozzánk és 30 nap múlva 3 évre talonba tették az ügyet . Tettes egyenlőre ismeretlen . Ez neked a siker te ökörbéka ? Mert nekem nem az .
Nakimaga
Benedek Elek nagy mesélő volt,de Orbán veri a mezőnyt !
adrenalink
Ahogy közeledik a választás, egyre többet fog találni...!
coni
Soha nem zavarták a tények, statisztikai adatok. Ennyi betörés a környéken soha nem volt, ráadásul egyre kisebb összegekért bántalmaznak sokszor súlyosan embereket, már korábban biztonságosabb környéken is. Feltehetőleg a helyzet a sok elbocsájtás miatt tovább fog romlani.
Egy biztos, Pintér nemhogy 2 hét alatt, de 3 év alatt sem csinált semmit, sőt...
silber13
Ilyen notorius hazudozót, ( antiszociális személyiségzavarost ) ritkán találni a földön!!
marlin
Orbán Viktor újabb sikersztorit talált
Mit is mondott Deák??
"Hazudni pedig nem szabad"!!
pacsni
ez a pali teljesen hulye, nem normàlis!
Nauta
@pacsni: A pelenkás tónyónak megugrott a pelenkaeladása! Fosik a csapat rendesen!! Bajnai,Mesterházi,Gyurcsány hozza a forgalmat neki!! Köszönheti nekik.
Vasárnapiiskolás
Miért bántjátok szegény férget?Nem tudja mit ugat az elmebeteg állat.
jancsik68
Általános erkölcsi feladat lett,hazudj mint Orbán.Az ilyen hauzugság normákat tanitják majd a hit és erkölcsi órákon.Hazudj,majd a haza fényre derül!!!
wadnarancs
Pont tegnap olvastam egy hírt miszerint a fegyverboltok virágzanak. Előrendelést kell leadni az engedély nélkül tartható fegyverekre mert sem az eladók sem a gyártók nincsenek felkészűlve akkora keresletre mint amekkora valójában van.

Persze ,hogy jobb a közbiztonság ,ha az ember már nem jelenti be a lopást vagy a támadást mert tudja ,hogy 30 nap után jön a levél ,hogy sajnos nem járt sikerrel a nyomozás...
Meg lehet kérdezni bárkit ,hogy éjszaka mondjuk hajnal kettőkor szívesen megy e sétálni. Ebből lehet statisztikát vonni..
bakegya
@magyarbakancs: vagy csak régen járt a cigánysoron!-de bármelyik településén a neki szűk Magyarországon.
qxy
Ennek hányan súgnak? ? mert egyedül tuti nem lehet ilyen dillancs.
qxy
Mikor lesz olyan hogy " ÖRÖME VAN A NÉPNEK ÉNI OTTHON? ?
Most nem a politikusokról beszélek! ! ! ! ! A NÉPRŐL van szóóóóó !
craven
Tudjuk hogy te vagy az Isten!!! Te önelégült lopós f@sz!
jancsipapa
Biztos nem mondták neki ,hogy gyilkos cigányokat NÉGY !!! év alatt nem ítél el a bíróság ( egy szakértői jelentés KÉT év alatt nem készült el ),így ki kell engedni őket . Erre az egyik FIDESZ-es prominens - aki mellesleg igazságügyi miniszter is -széttárja a kezét a TV -ben és azt mondja : -Nem értem ---- A FIDESZ egyik vezető politikusa nem érti ,hogy a FIDESZ által vezetett (kétharmaddal) országban, a FIDESZ által felügyelt rendőrség és bíróság gyilkosokat szabadít a védtelen emberekre . Nem mondott olyat ,hogy az adott "szakértőt " töröltük a szakértői névjegyzékből és többet soha állami megbízást nem kaphat , az illetékes bírót felfüggesztettük ,eljárást indítottunk ellene ,stb... ---Csak egyszerűen nem érti...
sport50
mindig az az új sikersztori,ahol épp beszél/hazudik/!!!
miazavalami
Én már rég mondogatom , hogy Orbánia nem itt van!
szablyafűrész
Látszik, hogy Orbánnál az új, kísérleti stádiumban lévő gyógyszerek sem váltak be !
szablyafűrész
Tisztelt Honfitársunk! Kedves Szimpatizánsunk!

Áder János köztársasági elnök tegnap aláírta a botrányos fideszes földrablást szentesítő földtörvényt, és továbbra is szó nélkül tűri a trafikmutyit. Mi ne tegyük ezt!
Találkozzunk hétfőn a Lendvay utcában, a Fidesz székháza előtt! Mutassuk meg, hogy nem Fidesz-maffia uralta, hanem egy normális Magyarországot akarunk!

További részletekért kattintson: www.facebook.com/events/657024640981299!

Adja tovább, hívja meg ismerőseit! Találkozzunk július 1-jén, hétfőn 18 órakor a Fidesz-székház előtt!

Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség

Csatlakozzon, és hozza el ismerőseit is!
w.egyutt2014.hu/csatlakozz_fb
parbeszedmagyarorszagert.hu/csatlakozz

Egyenként elbuknánk, de együtt győzni fogunk!
MR.Dagadék
LOL

Az ürge tényleg addig hazudozik nevetve,míg bele nem döglik.
vukkocska
@szablyafűrész: a további részleteket már nem lehet megnézni, mert nincs fent. Találkozunk. Lesz egy kis fűrész legalább a kezedben? :)
szablyafűrész
@vukkocska: Lesz. Egy reciprocating saw. Orbánék gyökereit és hajtásait lecsapkodni, az élősködő hajtásokat le kell vágni, mert elszívják a táperőt az egészségesektől !
vukkocska
Majd figyellek. :) Nem tudom, mi az, amit írtál, csak szabálysértési eljárás ne legyen belőle. :)
szablyafűrész
reciprocating saw = szablyafűrés, vagy orrfűrész ( nem a szaglószervről van szó, hanem a vágólap elhelyezkedéséről, elő-helyzeti pozíciójáról)
coyote3
Baromarcú!
Nemrég vertek agyon a rendőrök egy embert a vallatáskor...
szablyafűrész
@coyote3: Az nem érdekes, belefér a pintéri kálóba,meg az is,amikor a TEK-esek -nem először - ajtószámot tévesztenek és maskarástól törik rá az ajtót az ártatlanokra, akik aztán nem tudják abba hagyni röhögést a kedves látogatástól.
Meg az sem érdekes, hogy a legfőbb kihallgatási taktika a " kitépem a beled" !
Meg az sem, hogy Orbánék már lenyúlták a fél országot, a másik felét meg azért nem, mert nem is érdemes.
Meg az sem érdekes, hogy már gyanú sem kell ahhoz, hogy lehallgassanak, "belépjenek" a pc-dbe, kamerát telepítsenek a lakásodba/házadba, "keyloggert" a kocsid karosszériájára, hogy hova, merre jársz, hol mennyit időzöl, vagy a mobilod mozgásán keresztül lessék, merre jársz.

Amúgy egyáltalán nem egészséges közösségi oldalak tagjává válni, miért könnyítenéd meg a dolgukat ?
kkalman
@coni: Hogy mondhatsz ilyent? Írt egy SMS-t, ha kifogy az autódból a bezin, ülj át egy másikba. Én is megkaptam itthon a meleg szobában.
szablyafűrész
Aki ismeri Piontér és Polt címét, küldje el az alábbili8nket nekik, mert az istennek se akarnak a bűnnel foglalkozni ! Pedig ezek vizsgálatával islehetne piszkosul teljesíteni a rendvédelemben és a vádhatóságnál:

"Ötvenhat ügy Polt Péter figyelmébe"

fideszfigyelo.blog.hu/2010/12/01/otvenhat_ugy_polt_peter_figyelmebe

és Polt Pot annyira megsértődött a Népszavára hogy fel is jelentette ! Pedig lenne mit vizsgálni a link- szerinti ügyekben.
kkalman
Rend van!
Fehérgalléros bűnözőket tálcán kínáltam a rendőrségnek, ügyészségnek, bizonyítékkal együtt, a hajuk szála nem görbült. Még örülhetek, hogy nem engem büntettek meg.
Boszi27
@marlin: Sajnos nem Deák a példaképe. Van egy pár múltbéli államfő akire hasonlít a személyisége.
Tootsy
@Pálinkafőző Rézüst: Szoval Te is imadod Hofit,...:o))
Tootsy
Ennyi lefejezett holttestet, meg egyebkent megolt aldozatot , mint amennyit az utobbi idoben talaltak Ma.o.-n, ez szinte lehetetlen,...Ez volna az a k@rva jo kozbiztonsag?
kkalman
@Tootsy: Egyesek annak hívják.
A normálisak anarchiának, vagy a bűnözőparadicsomnak.
amaramaistanna
Ez a szánalmas alak nyilvánvalóan bolond.Szerintetek akad még közöttük bárki is,akinek nincs mentális sérülése?
bakegya
@jancsipapa: na ná hogy nem érti!-nem csak nem érti nem is akarja érteni-JOGI EGYETEMI"TANÁR" és mellesleg kiképzett orbán alattvaló.Ezért fizetik évtizedek óta.Nem is rosszul mert jól teljesít.Képes eltakarni,elhallgatni,de még átrendezgetni is az összes piszkos ügyet ami "nincs ügy"!-egészen Azerbadzsánig,Brüsszelig meg vissza is.
Oda-vissza libikókáztatva a mindenmagyarok nagynemzeti biztonságát a fejvesztés erejéig .Állampolgári jogon áshatjuk a saját sírunk mert orbán azon taposva király akar lenni A MI FÖLDÜNKÖN a fidess-kdp által gazdagon.
szablyafűrész
@amaramaistanna: Minél többen és " mindenki hozzon magával még egy embert" j, jövőre, a választásra pedig még kettőt és Felcsút hőse ismét, de már véglegesen bevonulhat a grazi pszichiátriai szakműhelybe !
dr. prédikátor
Hallottam, továbbadom! A cigus fecalicus úgy megverte a feleségét hogy kórházba került.Lehet hogy neki is van egy vak komondora???
excep
arra lennék kiváncsi hogy a gyökér orbántól meg a szemét bandájától ki véd meg minket ???,,
Nauta
@szablyafűrész: Komoly jelek vannak arra,hogy ha nem is kettőt,de egy embert fogunk vinni a fülkékbe! / én biztos viszek legalább hármat!!/ Ez bőven elég lesz a 75%-hoz is!! A fideSS maradék birkahada pedig csak bégessen, bégessen és bégessen...!! A lőtéri kutyát sem érdekli!!
Nauta
@szablyafűrész: Nem bizony!! Igaz, néhány tíz,talán 1-2 százezer alkoholistája, különösen az idióta birkamenetes sisere had /kiemelt hüjje társasága/,kapva kapott, /inkább rákapott/ a pálinkás törvényének, csúti birka gyógyszerként elhíresült "boldogabbik "végére,de fájdalom(??) csak még hülyébbek lettek tőle, mint számított rá!!
Nauta
@szablyafűrész: Ezen nem kell túlságosan csodálkozni,hiszen mint tudjuk,a fideSS egy élősködő fehérje halmaz!! Oszt jó napot!!
mátmar
De egyedül nem merne éjjel végigsétálni a városloigetben!
Pálinkafőző Rézüst
@Tootsy:tegnap, 22:45 -re : igen! :)) Bár nagy svihák volt, tudnék róla mesélni, volt szerencsém ismerni...illetve szerényebben, csak egy társaságban lenni vele..:)))
Halszem
@mátmar: Még emlékszem arra a híradó részletre, amikor "diákokkal" (kiválogatott fidelitászosokkal) találkozott, kilenc állig felfegyverzett gorilla kíséretében szállt be a páncélozott mikrobuszba.

Megjegyzem, Gyurcsány miniszterelnöksége alatt is látható kíséret nélkül sétált május 1-én a városligetben a tömegben!
dömdödöm
persze . teljesen hülye ödönke is jobban teljesít a suliban 1 es helyett 2 es alát kapott :-)
abacs62
Rendvédelemben is jobban teljesítünk, hát még rablásban!
hallgatag
Persze, Sinérsanyibácsi megint eltett pár száz milliót...ez a sikersztory???
kukac50
Azért van napi szinten rablás, gyilkolás idősek kirablása mert Pintér nem biztosítja a közbiztonságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.