Vagy különben megy, és ugróiskolát rajzol a Legfőbb Ügyészség épülete elé, mint korábban az MTVA elé is. A politikusnál az csapta ki a biztosítékot, hogy tegnap óta Dezső Andrást, az Index újságíróját náci telefonbetyárok zaklatják egy cikke miatt.

Deutsch facebookos ultimátuma itt olvasható:

A Kuruc.info egy tőről metszett náci szenny(hon)lap.
A létezése nettó gyalázat.
Förtelmes szövegeikkel nap mint nap nyilvánosan megalázzák az összes tisztességes, becsületes, jóakaratú magyar embert. Egytől egyig mindenkit, akár tud róla, akár nem.
A Kuruc.info működése törvénytelen.
A törvények betartatására hivatott intézmények teljes töketlensége miatt ugyanakkor a Kuruc.info háborítatlanul tevékenykedik. Az elmúlt napokban például mosolyogva óriásplakát helyet béreltek maguknak, óriásplakátot nyomtattak, majd kihelyezték azt a kibérelt helyre és gondolom még áfás számlát is kértek a szolgáltatásokért, mert így van ez rendjén. Zavartalanul élik egy náci hírportál dolgos hétköznapjait. Munkaidőn túl pedig szorgalmasan újságírókat illetve általuk zsidónak, cigánynak, buzinak, stb. minősített embereket fenyegetnek, szóval kedvenc szabadidős náci szenvedélyüknek hódolnak.
A magyar ügyészség a kétségbeejtő tehetetlenkedésével – évek óta képtelenek kideríteni, kik csinálják ezt a szart – nemes egyszerűséggel szembe köpi Magyarország Alaptörvényét és további, legkevesebb féltucat sarkalatos és más törvényét. A magyar ügyészség nem a jóakaratú emberek, hanem a náci szenny(hon)lap oldalán áll.
De ami sok, az sok (szívem szerint itt jóval erősebben fogalmaznék, de nem akarok újat húzni K. Olgával)!
Mostantól számítva pontosan 72 órája maradt az ügyészségnek, hogy törvényes kötelezettségének végre eleget téve egyszer és mindenkorra felszámolja ezt a gennyláda náci hírportált. Nincs melléduma, nincs egyfelől-másfelől! Tessenek az ügyészségnél azonnal a két hátsó lábukra állni, mert kezemben a kréta és indulok a Legfőbb Ügyészség épületéhez ugróiskolát rajzolni.


Reagált az ügyészség

A Legfőbb Ügyészség visszautasítja Deutsch Tamás kuruc.infóval kapcsolatos bírálatát – így reagált Fazekas Géza ügyészségi szóvivő a politikus fenti írására.

Elmondta, az ügyészség általában nem szokott képviselők közéleti megnyilvánulásaira reagálni, ugyanakkor durva kirohanásnak és valótlan állításoknak nevezte a politikus által írtakat. Hangsúlyozta: az ügyészség több eljárást is indított a portál ellen, köztük M. Balázs ellen, aki a vádhatóság szerint főszerkesztőként rágalmazást követett el Hozzátette: annak ellenére tudtak vádat emelni, hogy az Egyesült Államok még 2007 őszén elutasította a portál szerverének lefoglalását az amerikai alkotmány első kiegészítésére, a sajtószabadságra hivatkozva.

A vád alapjául az szolgált, hogy 2006. október 7-én, majd 16-án, majd utána több alkalommal, frissített formában a 2006 szeptemberi budapesti eseményekkel kapcsolatban a kuruc.info közzétette az ügyekben eljáró bírák, ügyészek személyes adatait. A Fejér Megyei Bíróság 2011 őszén jogerősen bizonyítottság hiányában felmentette M. Balázst.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Túl azon, hogy a kuruc.info olykor valóban kifogásolható tartalommal bír, felhívnám a figyelmét ennek a zsíros hajú taplónak, hogy még a politikusoknak sincs joga belepofázni az igazságszolgáltatás tevékenységébe, különösen nem akkor, ha ez a talentum 13 és fél év alatt végezte el az egyetemet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Ezzel csak egy baj van: már megint meg akarja mondani egy hatalmon lévő politikus az igazságszolgáltatásnak, hogy mit csináljon! Még akkor is baj ez, ha egyébként egyetértek vele.
Dr. Felipe
Ja tényleg, mi van kubaszov elvtárs 72 órás ultimátumával? A nyilasok már behódoltak neki?
aborisz
@JAJMÁR: Ezek szerint te is olvasgatod a kurucot!
szepwilly
most kivetelessen egyet ertek ezzel a "sperma schleuderral" csak az a kerdes,hogy mi inditotta erre az akciora,a tenyleges okokat irta irta,vagy az ,hogy a fideSS-t is basztatjak!?
kiskutyauto
A gennyláda fasiszta kormány és elitje, azaz maffia söpredéke eltakarodására meg 48 órát!!!
JAJMÁR
@aborisz: 17:13 Csak tájékozódom, megnéztem. Nem az én nézeteim, nem az én stílusom, nem "olvasgatom", a betiltásával értek egyet.
Azzal nem, hogy a hatalom az ügyészségnek "üzengessen".
A Tündik bündije
Túl azon, hogy a kuruc.info olykor valóban kifogásolható tartalommal bír, felhívnám a figyelmét ennek a zsíros hajú taplónak, hogy még a politikusoknak sincs joga belepofázni az igazságszolgáltatás tevékenységébe, különösen nem akkor, ha ez a talentum 13 és fél év alatt végezte el az egyetemet.
bukfenc
Ez a dajcstomi a fidessnek az a kutyája akit nem kell uszítani akkor is ugat egyfolytában...
Dajcs ugyanaz a vérvonal mint a orbánc, lázár ader..
Csak két rassz van benne de ő nem tehet róla,, ha szőke vörös képű vikingek lettek volna a "nemzői" (szándékosan nem szülőket írtam) akkor is, csak egy tahó, unintelligens hadaró despota...
Pálinkafőző Rézüst
lbs-sbl, miket nem mond a haverod??? Már nem vagytok jóban?
hallgatag
Te nemzet csödöre !!! Inkább a lábad közti csökevénnyel foglalkozz,
mint az Ügyészéggel...apropó, a NAV-botrányról hallottál már ???
Nem hiszem, hogy 2 kefélés között nem lett volna idöd beleolvasgatni.
Esetleg a Te kis " beléptetö "üzleted ÁFÁ-ja is bent van a zöld mappában ??
Mert arról nagyon kussolsz !!!

Mr.Bean hozzád képest egy kezdö homo a gözfürdöben...
hallgatag
Eszement Tompika !!! Nem csodálom, hogy fosol
Kálmán Olgától, nem vagy egyedül, párszor már
felmosta veled a studió kövét...
Tekla
@JAJMÁR: Hát ha a saját lelkiismeretük ,süket némaságot kapott ,valahogy terelni kell ezeket a szerencsétlen igazság szolgákat ,ha már a jelképüknek is be vagyon kötve a szeme!
Tekla
@szepwilly: A gazdáji ,akik gondolkodnak helyette,az indította
sbl
@Pálinkafőző Rézüst: Nekem soha nem voltak és nem is lesznek "haverjaim".
De ez a téma nem az érdeklődésem tárgya különösebben.
Most - átfutva a beírásokon - a lényegük: mindenki Fidess-ezhet, maffiázhat és egyéb jelzők túlzott mértékű használatával virtuálisan onanizálhat egy jó nagyot.
Ha ez nekik jó...

A libák gágogása meg legfeljebb Helmeczy elvtársig hallatszik...
szepwilly
@sbl: arra meg nem gondoltal,vagy eszedbe sem jutott,hogy ezeknek a "gagogoknak"esetleg igazuk is lehet!
csikknorisz
Muszáj dajcstomi minden fingásáról beszámolni? Oszt' még be is rakják kiemelt hírnek.
csikknorisz
Tökmindegy, mit ír, dajcstomi a Nemzet Twitterező Fészbukozója, akinek minden firkálmányából hírt kell kreálni.
sbl
@szepwilly: Akik (li)Bajnait, meg Helmeczyt gágogással fogadták azoknak nem "lehet" igazuk, mert eleve igazuk van!
A kis pislogóval jogos elszámolni valójuk van!
coni
Egyszerűbb ha D.T. szól a kolesztársának, csináljanak éjjel egy törvényt a kurucinfo megszüntetésére. Természetesen egyéni beadványként. Minek összekrétázni a kezét az ugró iskolával, amit lehet még ki se járt.
sbl
@Pálinkafőző Rézüst: Valakivel azt hiszem összekeversz.
Szaddam58
Az ugró iskola elvégzése ennek a szájakaratés majomnak legalább 10 év. Addig nyugta lehet a kuruczoknak.Szerintem pedig ő az a bizonyos említett láda!
kiskutyauto
Node ki a faszom a dájcstompika hogy ultimátumokat osztogat az ügyészségnek? Még vége sincs a Rogán-botránynak, aki hatáskörét túllépve, a bíróság tekintélyét csorbítva, kétes kéretlen (kampányszagú és belső-infó bűzű) kormányzati interakciót tett (más kérdés hogy kivételesen igaza volt)... és most jön még arrogán-nál is szánalmasabb, agyhalott tagja a hazaáruló, fasiszta, FizeSS-orbánmaffia söpredéknek és utasítja az ügyészséget, pláne ultimátumot oszt...
Tessék mondani, bár szokás szerint, hazaáruló pozíció bitorló, pozícióhalmozó fosztogató ez a féreg hazaáruló FizeSS-maffiózó, nemzetellenes bűnöző orbáncsicska is; hiszen EP képviselő, MTK elnök, parlamenti képviselő, FizeSS-maffia elnökségi tag meg ki tudja (meg kit érdekel) még mi a kurvaanyja, havi milliókért, de ha átnézzük az illegitim, lopott-bitorolt pozíciókat, egyikben sincs olyan jogkör, hogy utasítást, pláne ultimátumot lenne joga-hatásköre adni az elvileg független magyar igazságszolgáltatásnak... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
sbl
@clearwater: És... Tüzoltó akarsz lenni, vagy katona...
Mert cca. a beírásod ezt a "szintet" tükrözi...
clearwater
Vagy vadakat terelő juhász.

Te birka! Ne provokálj!
soper
Tompika. Így van ez, amikor gennyládák találkoznak.
sbl
@clearwater: A megszólításodat címezd a magatokfajták számára!
Amúgy bámulatra méltó teljesítmény a részedről hogy emlékeztél ennek a gyermekversnek a további részletére.
kkalman
ArROGÁNs Tóni után a nemzeti csődör Tompika is vette magának a bátorságot, hogy utasítsa az igazságszolgáltatást. Miért nem jutott eszükbe, hogy a NAV-nál kezdeményezzenek egy átfogó vizsgálatot? Lehet, hogy érintettek?
human
Röhögnék azon ahogy tompika előadja magát, de aztán eszembe jut, hogy azért kap súlyos milliókat, hogy így lejárassa Magyarországot.
hallgatag
Még erröl a csödörröl is azt merik irni, hogy " politikus "???
Meine Ehre heisst Treue
"...illetve általuk zsidónak, cigánynak, buzinak, stb. minősített embereket..."

Dajcs kartárs magára ismert?
Hellcat
Csípi a kommunista fidesz szemét a kurucinfó?
Kala Majka
Visszajött a személyi diktatúra?

Dezső bácsi erre vágyott???
Dr plágium
Nagyon nem értek egyet a Kuruc info stílusával, de sajnos sok mindenben igazat ír.
Senara
Jól megmondta azt a mindenit MTK kapott pár milliárdot , azé meg tenni kell valamit .
mariaberta
Legfőbb Ügyészség ide-vagy oda, a Kurucinfó zavartalanul működik. Ha nem használna ilyen útszéli hangnemet, még egyet is értenék ezzel a "ki a fasz Deutsch Tamással"
mariaberta
@sbl: Azt hiszed, hogy csak Te tanultál az általánosban?
POBOTHNK
A fránya szólásszabadságot Amerikában még komolyan veszik.
sbl
@mariaberta: Miért hinném? Az általános iskola kötelező.
valakiaki
Nagyon nem vagyok Dtompika rajongó, de maximálisan igaza van!
A fidesz nevű szennypárt fél a szélsőjobbtól, ezért hallgatólagosan nem baszogatja nagyon. Ha valakiktől félnek, akkor azoktól a "békés" B-közepesektől, akikkel 2006-ban puccsoltattak. Ha ehhez is elég erősnek érzik majd magukat, akkor a farkukra fognak lépni és olyan szemkilövetés lesz, hogy öröm lesz nézni!
stone
Nem vagyok oda a D.T - munkásságáért, de ha ezt megoldja megemelem előtte a kalapomat, talán még tisztelni is fogom érte. Mindenesetre szerezne végre egy jó pontot nálam.

Többek nevében mondhatom, hogy RÜHELLEM A KURUCINFÓT!

VVT! azaz Veled Vagyunk Tomi! (de csak ebben!)
Pálinkafőző Rézüst
@stone: csak az érzelmekre játszik rá a pali! Sima egyszerű piár fogás, egy gyorstalpalón az első órában oktatják!
Drebin
@stone: Én meg ezt az ajvékóló csürhét. Örüljön, hogy havi két milláért kiüldözte ez a nacionalista nemzet az Euba.
stone
..pedig élete fő műve lenne :-)
(a Tocsik vizsgálóbizottságot kivéve)
Kala Majka
Nocsak!

Már ekkorára nőtt a gaz az országban, hogy személyes diktálásra is telik belőle?

Mi lesz a demokráciával? Mivel demokrácia pedig nem létezik, többé szó se essék róla?
POBOTHNK
Majd lesz kuructwitter, ahol Dompika is sírhat ha kizsebelik az indiánok.
intrepid
Engedtessék meg: nem kötelező fölkeresni a kurucot. Ha valaki viszont olvassa, akkor számítson rá, hogy ott ilyen tartalmakat talál. Kezdjük már el zavarni, mint hajdan a Szabad Európa Rádiót. Mondom ezt én, aki nagyon keveset olvasom a kurucot.
intrepid
@POBOTHNK: Ezt én nem ötletnek szántam, hanem kritikának azoknak, akik be akarják tiltatni. A szólásszabadságba a kuruc is bele kell hogy férjen. Védjék meg magukat akiket szóban, hangsúlyozom, - szóban bántanak. Nekik is van lehetőségük, hogy kiböfögjék magukból a gondolataikat.
gazdag dezső
Ha Rogán -nak nem szabad,és el ítélendő a beszólása az igazság szolgáltatás-nak,akkor ennek a un intelligens ,bunkó Dajcs Tominak pedig még említeni sem lenne szabad bármit is feléjük!!! !Szerintem örülni kellene neki,hogy az ország eltŰri ennek a bunkónak a jelenlétét a politikában,!! Arról ne is beszéljünk,hogy az ország szégyene egy ilyen gyalázatosan bunkó stílusú ember képviseli Magyarországot!!!HA NEM TETSZIK NEKI AZ BIZONYOS K INFÓ,AKKOR NE IS OLVASSA!! ÉN SEM OLVASOK A HAMUKÁROL,MEG TÖBBI HASONLÓ ÜNNEPEKRŐL,DE TISZTELETBEN TARTOM!! SAJÁT BELSŐ JOGUK!!Azt viszont már nem szeretem ,ha az ország ügyeit egy nem igazi nemzeti érzelmű ember akarja irányítani egy kisebbség javára!!! Tessék ezt odahaza Izraelben tenni!!!Ot vajon megtűrik -e a más ország érdekeit képviselő ember jelenlétét???Vagy van-e a kormányukban Magyar ember is,aki a magyarság érdekeiben elkötelezett??? Nem a kettős állampolgárokra gondolok akik itt próbálnak,és sok sikerrel a maguk hasznára ,a nemzetiségük javára hajtani a malmot!!!A Magyar nemzetiség ellen!!!
Vizual
Sokat olvastam a Kurucz infot. Látni lehetett a magyar nemzeti oldal szintjét. Nem tudtam, hogy árvíz jön, vagy kiszáradnak. Aztán már nem olvastam. A hülyeség a Propelleren is felütötte a fejét. Itt meg küldik az e-mailokat.
Mi vezetünk fiuk, ugye ?
hattorihanna
Ennek a füstös képű dakotának kellene már 72 órát adni,azután meg felszámolni...
m.macskosz
@A Tündik bündije: A középsuliban a magyar nyelvet és irodalmat tanító pedagógus megkérdőjelezte, hogy az egyik dolgozatomat magam írtam, ezért újból megíratta velem.
Másodszorra is jelest kellett adnia. dajcskijaf@mtompika vajon be tudná bizonyítani,
hogy a dr.a neve előtt jogosan szerepel-e?
zabhegyező
Na most akkor hogyan is van ez?
Rogán Úrr (mint az a barna, két errel ) utasítja a bírát, ez a ránézésből alkoholproblémás meg az ügyészséget?
A látszat sem fontos?
zabhegyező
@m.macskosz: Jogosan!
Az bizony a "Drótos" rövidítése nála :(
bukfenc
@mariaberta: És a dajcstomi nem útszéli??
Engem az zavar inkább...
bukfenc
@Dr plágium: Én sem értek vele egyet, de a szép szó mennyit használt eddig??
Hogy kee a fidess csürhének fogalmazni, hogy értsenek belőle??
bukfenc
@intrepid: a dajcstomi a hőzöngésével csinálja az ingyen reklámot a kuruc infónak!
Csak így tovább, az ilyen alakok rohasszák szét a fidess-t! (hála istennek)
Eddig nem olvasgattam a kurucot, de ezek után csak benézek hozzájuk - milyen ott a kavics termés?" ! :))
Kala Majka
Vizual!

Én minden nap elolvasom a Kurucinfót is, meg a többi internetes újságot is, szépen sorban.

Ugyanis már régen nagykorú vagyok, és szűrt hírekből nem akarok világképet alkotni magamnak, mert könnyen úgy járnék, mint a pártfanok.

Ha majd legalább valamelyik közszolgálati megír mindent tisztességesen és minden kommentár nélkül, akkor le fogok szokni más médiák olvasásáról. Vagy legalább arra vetemedne valamelyik, hogy a kommentárokat ne a tudósítással tegye közzé.


Addig bizony szükségem van az összesre.

Egy sereg, igen fontos eseményről semmit sem tudhatnánk, ha nem lenne Kurucinfó.

De a pártlapok, még a kormánypárté is is kimerülnek egymás gyalázásával, vagy saját maguk fényezésével, pedig a tájékoztatás lenne az igazi dolguk.
bukfenc
@hattorihanna: Ezen a füstősképű biszexuálison (tompika) kipróbálnám az inkvizíciót!! Visszamenőleg is!
mariaberta
@bukfenc: Félre értettél, Dajcstomit tartom mocskos szájúnak.
nemkati
@mariaberta: És a mocskosszájúnak ez a kirohanás miért nem jutott eszébe akkor, amikor a kurucok másokat vegzáltak? Csak most, hogy ő is sorra került?
Csolovek
@stone: 10:32 Írásod jellemez. Nagyon erős a szemüveg lencséd? te kis ajvékóló. mi a bajod a kurucz infóval.Tán magad látod benne mikor a szennyzacskót kiürítik?
hattorihanna
@bukfenc: Sokunknak lennének kreatív ötletei ezzel kapcsolatosan azt hiszem...:-)
Meine Ehre heisst Treue
@stone: Nem fogja megoldani és inkább a magad nevében firkálj.
Az oldallal semmi gond nincs.
valentin641
Erről a nagyon képzett világpolitikusról csak annyi,hogy láttam egyszer valamelyik Tv-ben egy riportot készítettek őkegyelmével,úgy jelent meg mintha kirándulni indult volna.
Zilált haj,borostás pofa,kockás ing,valami agyonviselt mellény,a mai divat szerinti szakadt kopott farmer és ami a legjobban illett a fent említett öltözékhez PIROS TORNACIPŐ.
Hát mit mondjak,ennyire értékelte az őt nézőket,a riportert,a stábot meg az egész magyarságot.Ez őt minősíti,de engedtessék meg neki mindent lehet?
Ilyen ruhában kell egy EU-s képviselőnek,egy magyar politikusnak,aki mellesleg MTK elnök meg még a fene tudja mi mindent harácsolt össze,(mert ezek gyűjtik a pozíciókat ami mellesleg mindegyik egy egész embert kíván) de megértem szegényt,mert ezt a ruhát is a Vörös Kereszttől kapta kölcsön mert nem telik neki abból a havi 3-4 tán még több millióból amit az édes semmittevésért belegyűr a zsebébe havi szinten és még a többi ingyen szolgáltatásról nem is tettem említést,mint pl:utazás lakás ellátás stb.
Megérdemli,mert a FIZETHESS MINDENÉRT DUPLÁN alapító tagja,igaz,hogy a gyerekcsináláson kívül semmihez nem ért,de azt jól csinálja,mert igen szapora fajta csak úgy,mint az etnikumának a többi tagja és kebelbarátja a mi kedves vezérünknek hát a mi szeretve tisztelt VIKTORUNKNAK.
stone
@Csolovek: Nos csak annyi bajom van vele, (ha már így bepuffogtál) hogy olyan senkiházi náci csürhe szerkeszti mint amilyen te magad is vagy. (csak annyi)

A flusztrált agymenéseiden kívül te sem kapsz semmit a kurucoktól...
stone
@Meine Ehre heisst Treue: Hány néven nyomulsz?

Mindegyik nickednek üzenem, hogy alapvetően lúzerek a nácik.
Továbbra is támogatom a kuruc megszüntetését...
Kala Majka
stone!

Nálatok ma már sem nácibb, sem csűrhébb emberek nem élnek a Földön! Ti CSAK a Föüld összes népét , nemzetét és országát szeretnétek felszámolni.

A tittytainment-et kimondottan ti találtátok fel a MUNKAKÉPES FÖLDLAKÓK 80%_ára. akiket droggal, szexszel és mindenféle devianciával szeretnétek frusztrálni, hogy ne legyen ennyi, a TI gazdaságotok számára felesleges ember az utatokba!

Nálatok "nácibb" galeri ma más nem létezik a világon!
stone
@Kala Majka: Erre nem tudok mit mondani, annyira beteg. :-)
Viszont örömmel nyugtázom, hogy a zárt osztályokon működik a Wifi, merthogy probléma nélkül írogatsz.

csak bátran...
Csolovek
@stone: Nem kívánok semmit tőlük.Egyszerűen igazat írnak.Én ezt nem pénzé csinálom nem úgy mint te.Mindenesetre az ajvékoló libsi-bolsi jelem nagyon ül neked.
Kala Majka
@stone: !

Méghogy probléma nélkül? Meg vagy te huzatva!

Mit is ír a hogyishívják??? És mit ír a Kuruc?

kuruc.info/r/2/121728/

Á! Egy szál probléma sincs az eseményben. Legfeljebb csak az igazság szenved állandóan csorbát, ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.