Körvonalazódnak a paksi beruházás és az azt finanszírozó pénzügyi megállapodás részletei. Az Oroszországtól érkező óriáshitel, majd az új blokkok működése/nyereségessége (mely várhatóan projektcégen...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Mint hülye vállalkozó. Felvesz hitelt, abból megrendeli a szolgáltatást attól aki adta a hitelt, majd fizeti a kamatokat és a felvett hitelt. Nagy baromság MI?
Hát hölgyek és urak nem az. Óriási biznisz. Kinek ? Orbánnak, mert Magyarországnak nem. Neki kell megfizetnie a hitelt, szőröstől bőröstől. MI a haszna belőle. Hát az a pénz ami lesodródik a kivitelezés során. Cégek állnak be kapják az elvégzett munkáért a pénzt. offsorok számlagyárak állnak csatasorba. Mint látjuk a NAV botrány során. És milliárdok vándorolnak a zsebekbe. Folyamatosan 30 éven át. És ki fizeti a révészt ? Hát Magyarország. Mi ! Mire felépül, lehet is bontani, mert ha beindul már sok pénz leállítani.
De csak mennyetek rezsi harcolni. és higgyétek, hogy olcsó áramunk lesz. Gondolom majd Gyurcsányt lehet akkor is szidni, meg az elmúlt nyoooc évet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.