A Jobbik „óriási meglepetésre” készül, és szeretné megnyerni a választásokat. Ha ez sikerül, bebizonyítja: hogyan lehet az országot lépésről lépésre megmenteni és visszaadni azoknak a magyar embereknek, akiket megillet – jelentette ki a párt elnöke vasárnapi lakossági fórumán, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Karcagon.

Vona Gábor a Déryné Kulturális Központ színháztermében teltház, mintegy 200-250 fős hallgatóság – köztük Dobos László, a város polgármestere (Fidesz) és Kovács Sándor, a megyei közgyűlés fideszes elnöke – előtt, az Új Magyar Gárda Mozgalom és a Szebb Jövőt Polgárőr Egyesület tagjainak jelenlétében hangsúlyozta: az április 6-ai választások után csak a győztes tudja majd megvalósítani programját. Hangsúlyozta: a médiából sugárzott hamis képpel szemben a Jobbik nem rasszista párt.

„Ha néhány ufó is itt ülne és hallgatná az előadást, engem az sem zavarna, a lényeg, hogy tartsa be a szabályokat, legyen tisztességes tagja a társadalomnak” – fogalmazott a politikus. Jelezte: egyedül pártja áll ki amellett, hogy Magyarországon mindenkire ugyanolyan normák vonatkozzanak.

Ha a Jobbik kormányra kerül, a tisztességes cigány és magyar embereknek egyaránt jobb lesz. Aki nem tisztességes, annak viszont etnikai hovatartozástól függetlenül rosszabb lesz – ígérte Vona Gábor.     Aláhúzta: a Jobbiknak egy hónapja hozzáférhető a programja, míg a Fidesz és az MSZP „arra nem méltatta a választópolgárokat, hogy egy tisztességes programot letegyen az asztalra”.

Az MSZP 8 ponttal kampányol, Orbán Viktor pedig mindössze annyival, hogy folytatjuk. Nincs olyan európai ország, ahol ezt meg lehetne tenni – vélekedett.     Vona Gábor közölte: a megélhetés, rend és elszámoltatás programjuk fő pillére. Úgy fogalmazott, hogy az elmúlt 24 év egy veszteséglista, és ebből a Fidesz és az MSZP 20 évet kormányzott.

Már nincs ellopható közvagyon, az államadósság pedig 2010-hez képest közel 4000 milliárd forinttal nőtt – mondta.

Kiemelte: a rendszerváltás óta eltelt idő egyik legnagyobb vesztesége a Magyarországot elhagyó, becslések szerint félmillió „gazdasági menekült”.     Ők többen vannak, mint magyarország második világháborús katonai vesztesége, és nem kalandvágyból távoztak – mondta Vona Gábor. Kitért arra is, hogy szerinte három politikai erő között fog eldőlni Magyarország sorsa.

Akik úgy gondolják, hogy a baloldali „banda” menti meg Magyarországot, azok olyanok, mint az állatvilág leggyengébb memóriájával rendelkező élőlényei, az aranyhalak: nekik elég egy aprócska akvárium, úgysem emlékeznek arra, hol úszkáltak néhány másodperce – vélekedett Vona Gábor. Hozzátette: a Fidesz-szavazók hiszékenyek.

A Fidesz úgy beszél, mint egy jobbikos, és az esetek zömében úgy cselekszik, mint egy MSZP-s. Orbán felkészült, jó politikus, de fél a Jobbik kellemetlen kérdéseitől, miközben gazdasági szabadságharca nem más, mint hatalmi harc – mondta az ellenzéki politikus.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

análisdrabális
@cacus: A jobbik "programjából" valamit lökj már ide ami nem arról szól , minden jobb lesz, megbüntetjük akinek nem tetszik a pofája, vissza hozzuk a cucilizmust.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@geo: Mondom, hogy sötétek: ha a butaságukat forgó mozgássá lehetne átalakítani, bezárhatnák Paksot!
Tekla
@Kamcsatka: Magyar az akinek az unokája is tud magyarul, mondta Papp Lajos doktor! Szerintem magyar az aki annak valja magát és a szerint érez, cselekszik. Az Osztrák születésű kis öreg törve , de megmondta összeíráskor a számláló biztosnak "hááth ém magyar vagyhok". Szerintem Ő is magyar! Meg a szomszéd cigány srác is akire szavaztam polgármester választáskor!
De a Martonyi a Lázár és társai nem magyarok, az német mocsok sem aki megvásárolta a belterületi erdőt, be kerítette és tarra vágta , meg a büntetést is befogja fizetni, van pénze , ne izguljunk. Ő nem magyar talán a hazaáruló barátnője sem, pedig a személyiében az van írva a csajnak.
Ja és jobbikos vagyok! :)
análisdrabális
@Tekla: Mi a véleményed arról aki ilyen niknévvel írogat : "Meine Ehre heisst Treue"? Majdnem szétdurran a feje a sok nyereg alatt puhított turul tojástól, mert akkora magyar a farkát is nemzeti színűre tetováltatta.
Tekla
@análisdrabális: Ezt a baromságot nem a Jobbik programban olvastad az biztos. Ilyenekről sosem volt szó nálunk , szebb jövőt kívánóknál.
@Yoda69
Nincs egy olyasvalaki aki normalis gazdasagi programot tudna felmutatni?
De van a Jobbik! Percre kész a terv lebontás! Lesz működő ország! Rengeteg szakember áll mögötte , aki az üldöztetések miatt nem veszélyeztetik a hivatásukat , de várnak, hogy segítsen bennünket. Mr csak a szavazóknak kell rájönni, hogy 24 éve , ugyan azt a sárkányt választják, hol az egyik , hol a másik fejét! Egyetlen párt van aki önállóan is képes megméredzkedni és szép eredményeket felmutatni.
@cacus: A kuncze -Fodor csapat egy pártot sem tudot rendesen üzemeltetni , nem egy országot! Hát annyi adósságot hagytak maguk után , hogy még az unokáinknak is marad belőle! Ezek ne jöjjenek vissza a Parlamentben . A Lúd-milla nem különben , közpénzből kártalanítunk utána aztán , újra gazdasági szak ember szeretne lenni. Mezőőrnek nem vennék fel ezzel a múlttal.Gyurcsányék meg ingyen adták a metszeteknek az ország közvagyonát , még mindig nincs lerendezve sok üzlet pénzügyi háttere , ezek mit akarnak? Szétlopni a stadiont , hogy legyen helye az újnak 2018 ban?
szablyafűrész
@Tekla: "Nincs egy olyasvalaki aki normalis gazdasagi programot tudna felmutatni?
De van a Jobbik! Percre kész a terv lebontás! Lesz működő ország! Rengeteg szakember áll mögötte , aki az üldöztetések miatt nem veszélyeztetik a hivatásukat , de várnak, hogy segítsen bennünket. Mr csak a szavazóknak kell rájönni, hogy 24 éve , ugyan azt a sárkányt választják, hol az egyik , hol a másik fejét! Egyetlen párt van aki önállóan is képes megméredzkedni és szép eredményeket felmutatni."

Nem is fogja egyedül soha leváltani a Fideszt !

Köszönjük - kedves Szálasiné...nem szóltál az örökös Nagy Magyar Rögről, az ábrándozás gyakorlati megvalósításának rejtelmeiről, mert, ha szerinted csak ennyi a felemelkedés, akkor azt vajon az eddigi kormányok miért nem valósították meg csípőből ?

Bedobták a jobbikos propaganda anyagot, a "Hazai pályát" !

- az eddigi kormányok leépítették a foglalkoztatást ! Sehogy nem derül ki, hogy a Jobbik hogyan növelné !
- és még 15 ígéret, amely teljesítéséhez 50 Svájc nemzeti jövedelme sem lenne elég !
- tapintatosan elhallgatja, hogy köp az Unióra,
- 3. oldalon a Jobbik nem pazarolja energiáját sárdobálásra, de az 5.-en már Zushlagozik, Mszp-zik, holott egy büdös elmarasztaló ítélet sincs Mszp-s pénzek tárgyában, sőt, az sincs bizonyítva, hogy Simon G. pénze pártpénz lenne !
- Hét Vezér tervről hablatyol a vidéki cigányság munkahelyteremtése kapcsán, de következetesen kifelejti a "HOGYAN" - t és a MENNYIÉRT-tet !
- A 7. oldalon egy vigyorgó Novák "Emőke" Előd, akinek legnagyobb gondja Biszku 260 ezres "luxusnyugdíja" ahelyett, hogy végre már megmérettetné magát egy normális felsőfokú sulival is, talán nem lenne ennyire ócskán primitív személyiségű ! Biszkunak si ncs ítélete, de ez a milliomos csemete már prejudikál !
- Ugyancsak 7. oldal: "Bajnai és Orbán "ismerősei"...- gázbiznisz ! A telekszomszédot rapsickodáson érték tetten - nekem olvasod be, te nagyon hülye ?
- 8. oldal: "ár az idősek is a Jobbikot támogatják !" - ez...
szablyafűrész
élből ebben a megfogalmazásban nem igaz !
- 9. oldal: Hagyó-Gál-ügy ! Nincs ítélet, ami van, az Hagyó javára szól eddig, lassan egy szabálysértés sem lesz az ügyből, ha törvények mentén vizsgálják, de van szó kényszervallatásról, van szó hatósági ígérgetésről...stb, csak épp ítélet nincs, sőt, uniós kötelezettségű kártérítés van !
A Jobbik a törvénytelenség és a törvénysértés pártján áll, merő indulati, személyiséghibás attitűdből !

Nem kell egy ilyen horda ide !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.