Orbán Viktor a héten elvitte a családját a Story magazinba, hogy olyan dermesztő történeteket ismerjünk meg a magánéletükből, mint például a kivasalt Nemzeti Sport, vagy az utólag elcsalt síverseny esete.

A bulvárhakni háttérmunkálatait a miniszterelnök most a Facebookon mutatta meg. Vannak itt létrára csimpaszkodott Orbán-lányok, rózsaszín kanapé, és visszatér az elnyűhetetlen kockás ing is.

Facebook / orbanviktor
Facebook / orbanviktor
Facebook / orbanviktor

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
@babóca82: Talán ki kéne hagyni a családot a kampányból, de a hatalomért mindent!Egyébként jobb lenne, ha Orbán a metrót vezetné és nem az országot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csip-csop
3 szèpsèg! mit akarnak ezek a miss Magyarorszàgi gyonyorusègek. Talàn ezek is megakarjàk vàltoztatni a magyarok èletèt?
A Korukhoz kèpest jobblenne, ha lefogynànak legalàbb 10 kilòt, de a jòlètben csak hizni lehet.
adrenalink
Egy kisszéken nem fértek volna el...:-)
Sziszifusz
Normális esetben egy politikus a családját védi a nyilvánosságtól. O.v. nem teszi. Rajongóit Úgy kívánja lelkesíteni, hogy magánszféráját is kiteríti. No nem egészen mert vannak ott foltok is.
bakegya
Túlsúlyesak,és nagyondrágák-ha azt vesszük,hogy mennyire gyenge a forint akkor meg egyenesen nélkülözendők!
JAJMÁR
Nagy a baj arrafelé, elő kellett jönni a profin beállított családi idillel . Pályamódosításra készülnek?
perfekt
Jaj nemár--a két nagylány igazán csinos,a kicsi az igen komoly---a rekamié,pedig mit mondjak ---az én lakásomba nem lehetne---ízlésficam kellene hozzá.
nyanya001
Apuci kicsit jobban odafigyelhetne a két nagyobb leányra
már most túlsúlyosak !
darwin
Mostanában nincs moderátor a propelleren?Ez a paszternák stílusa kiveri nálam a biztosítékot.
babóca82
@darwin: @darwin: Sajnos egyáltalán nem moderálják a hozzászólásokat, és nemcsak a Propelleren nem, mert akkor nem olvashatnánk ennyi mocskot és gyűlölködő beszédet.
evacica
@babóca82: Talán ki kéne hagyni a családot a kampányból, de a hatalomért mindent!Egyébként jobb lenne, ha Orbán a metrót vezetné és nem az országot.
human
@evacica: A családot tényleg ki kellene hagyni a kampányból. Mindenkinek jobb, ha nem ismerik fel őket minden utcasarkon.
babóca82
@evacica:Na, ezzel egyetértek, a családot tényleg jobb nem belevinni, mert támadásoknak teszi ki őket, ezt el kell ismerni. De itt olyan sok mocskolódó kommentet is lehet olvasni, ami enyhén szólva sem szép!
Yoda69
@babóca82: Idezz mar a mocskolodo kommentbol legyszives.
Legfeljebb annyi volt, hogy megjegyeztek hogy dagadtak mint az apjuk, de konyorgom ez igaz is.
Mellesleg ha valaki kozszereplove valik, marpedig a facebookra feltoltott fotok azok. Akkor turniuk kell a kritikat is, vagy ne toltsek fel a kepeket. Ennyi.
Mellesleg a jobboldali csajszi tenyleg jol nez ki arcilag, bar en a vekonyabb lanyokat kedvelem.
Fradigege
Ne már!!! Ráhel lány nem down kóros? Ez a kék-fehér szín összeállítás. Régi liberális szép idők. Na megyek mosogatni. Csinálok valami hasznosat.
babóca82
@Yoda69: Én a facebook-os hozzászólásokra gondoltam, mert a cikk legalján abból is megjelenik egy pár... na abban vannak szavak meg fröcsögések...
bretagne
@evacica: De ez sem jó, a metrón sok ember utazik!
bretagne
Biztos a szobájuk is rózsaszin, mint a régi leányregényekben! Hát izlés az van!
Yoda69
@babóca82: Akkor azt ne ide ird, mert itt a propin nem volt anyazas ezzel kapcsolatban.
A facebookra meg ha valaki kiteszi a kepet, akkor turnie kell a negativ hozzaszolasokat is.
nahát
@Yoda69: a tahók a facebookon is tahók!
Másik
Szerintem aranyosak, szépek.

Nem hinném, hogy kötelező lenne mindenkinek úgy kinézni, mint aki most szabadult Auschwitz-ból, amúgy az legyen a legnagyobb hibájuk, hogy teltebbek a most divatosnál.
nahát
@Másik: ha soványabbak lennének, akkor meg az lenne a baj. Tudod a sapka esete...
Brother Louie
@nyanya001: gondolom ők nagy ívben leszarják az "egészségyi különadót" az ételízesítőkra, üdítőkra, csipszekre, kekszekre és egyéb nyalánkságokra az Édes Apjuk ráterhelt.

Azokat fizesse a panelproli.
darwin
@Másik: Szerencséjük van,legalább arcra az anyjukra hasonlítanak.
Dr. Felipe
Ebben a "sportos" családban hogy meghízott mindenki. A csuti leánykák már alig férnek bele a farmerjukba.
Anikó asszony viszont hogy megöregedett, öregecske feleség lett belőle. Mondjuk nem lehet könnyű élete de hát ezt választotta, a vak komondor mindig ott heverészik a teraszon.
Desischado
Nekem is érdekes, miért kell a családot elővenni? Mi van, tán nem okés a széljárás? Igazságos leszek, a két csaj arcra csinos, főleg sára, de ha belegondolok, hogy milyenek, lásd: ráhelke, - akkor nem kérek belőlük! Engem ezzel nem fog rávenni, hogy rászavazzak! Egy nagy büdös frászkarikát!!! Coki a szavazatomtól te csuti országrabló, ember nyomorító!!!
pityuka
@babóca82: Van moderáció. A szólásszabadság jegyében azokat tiltják ki akiket nem kellene, az ilyen mocskokat meg itt hagyják.
human
@Desischado: Nekem is az az érzésem, hogy Rachel olyan mint az apja. Törtető, kiskapukat fél kézzel zsonglőrködő nagybirtokos üzletasszony lesz belőle. De egy ilyen apa mellett, hogy is lehetne szociálisan érzékeny gyerekeket nevelni?
bencemacska
@human: Szerintem Ráhelt nem az apja, hanem az anyja nevelte, az apja abban az időben nem nagyon tartózkodott otthon. Viselkedése is inkább anyjára hasonlít!
csip-csop
@Sziszifusz: viki nem politikus, hanem diktàtor ( UR ISTEN) a magyaroknak.
csip-csop
@evacica: lovas kocsit kellene neki vezetni, nem a metrot, az neki tul komplikàlt lenne.
csip-csop
@babóca82: viktor annyit mocskolodik, az orszàg ellen,hogy amit mi irogatunk itt az csak viccnek valo.
csip-csop
@Másik: a mai magyar lànyok legtobbje vigyàzz az alakjàra ebben a korba legalàbb is èn igy vagyok vele, amikor ilyen idosvoltam, nagyon is vigyàztam magamra, mert a baràtnom az elèg jò husba volt, de mindig nekem futyultek a fiuk az utcàn ès az autosok meg dudàltak, ès nekem ez nagyon tettszett annak idelyèn, de mèg most is vigyàzok magamra ès az èveimhez kèpest nem cserèlnèk egyik viktor lànyàval se sem alakra, se pènzre
csip-csop
@Brother Louie: akkor nemcsak tulsulyosak, hanem èsznèlkuliek is, ha ilyen sok szarokat ossze esznek, ès ilyen evèsmellett, nem is lehetnek karcsuak.
csip-csop
@darwin: nem csak az arcukat kell figyelni, hanem az eszuket is. Tudod, ha ma valaki indul egy szèpsègversenyen akkor azt is tesztelik, hogy milyen kèpessège, mert a szèpsèg elmullik, de az èsz az megmarad.
Desischado
@human: Igazad van, de a kedves mamát se hagyjuk ki! Ő is megér egy misét! Aljas egy család, annyi szent!
@csip-csop: Inkább a belsőjük miatt nem cserélnék velük, az aljasságot az anyatejjel szívták magukba! Arról nem is beszélve, hogy nem bírnám ki lelkileg, ha ilyen apám, és férjem lenne!
songoku
Kár volt a fádságért. Létrán sem szebbek. Se nem soványabbak. Se nem magyarabbak...
És mostantól nem is ódzkodom annyira a melegházasságoktól (de igen, viszont így jobban hangzik!), mert inkább egy férfi (épp a kezéből kicsusszanni készülő szappannal a zuhanyzóban), mint három ov lány.

Csak NE a fidesz!
puki
Nekem nem nagyon tetszenek ezek a csajszik.
darwin
@csip-csop: Akárhogy lesem az eszüket,nem látszik.
@songoku: Azért ezt még gondold át.Túl politizálod a dolgot.Ennyire nem számít/hat/.
mariaberta
Kell a pénz, mert nem akarnak annyit érni, mint amennyijük van. /Lázár et után szabadon/
Másik
@csip-csop: mázlis ...
Nálunk ez úgy volt, hogy a dundi barátnőm után füttyögettek, én meg baktattam mellette.

Nos azóta meg úgy vagyok, hogy a füttyögető szintű pasik nem jönnek be ...
Akim van, soha nem tenne ilyet, viszont csokoládéval töm, mert ő sem szereti a vézna nőket. :)
@csip-csop: rossz hírem van: az ész sem marad meg ... :)

A szememben az ész ott kezdődik, hogy nem a külsejével akar érvényesülni. Egy igazán eszes nő el sem indul egy ilyen versenyen.
Weisz Fanni kivételével egy normálisnak nevezhető "királynőt" sem láttam.

A három lány meg ugyan mit tehet arról, hogy kinek a gyereke? Pusztán ezért, meg a külalakjuk miatt fikázni őket olyan visszatetsző.
Kétlem, hogy a fanyalgók közül bárki megtagadná a szüleit. Még a náci háborús bűnösök gyerekei sem tették, senki nem is várta el tőlük. Hordták a keresztjüket.
csip-csop
@Másik: a mai vilàgba ha megnèzed az ujsàgokat, akkor legtobb no a kulsejèvel akar elèrni sikereket, ma màr màskèpp nem is lehetnènek hiresek, szinèsznok, ha nem a kulsejuket mutogatjàk, ne a 70-es èveket nèzd, hanem a 80-tòl idàig.
csip-csop
@Másik: a sok csokàdèval vigyàzni kell, nehogy diabetikus legyèl
darwin
@csip-csop: Sok tanulás után lesz valaki diabetikus.Hiányszakma.A sok édesség után szokták azt mondani,hogy diabéteszes lesz valaki.De ez sem igaz így.Legfeljebb dundi lesz.
babóca82
@csip-csop: Ja és amit Fletó mond, az nem mocskolódás, az egy hazaszerető, szép beszéd, mi?!? :D Pff...
csip-csop
@darwin: dundi? attolfugg, hogy milyen dundi, 80 vagy 120 kg? azt nemhiszem, hogy a sok tanulàstòl lehetne valaki cukorbeteg!
csip-csop
@babóca82: valahogy megkell vèdeni magàt. Tudod kulfoldon ugyszoktàk mondani, ha megdobnak kovel, akkor dobd vissza kenyèrrel, de a Fletò helyzetèben nem kenyèrrel, hanem marvanykovel kell vissza vàgnia. De kulonben nem olvastam semmi mocskolodàst a Fleto rèszèrol. Szerintem tulfinoman fejezi ki magàt a viktorral szemben.Neked tetszene, ha az autobusz oldalàra odatennèk a fènykèped ès megràgalmaznànak az orszàgra nèzve? ez csak amire most pillanatnyilag eszembe jutott, mert mindenre nem emlèkszem .
JAJMÁR
A képsorozat a kampány része, ez nyilvánvaló. Biztos, hogy a népszerűséget növeli az idilli család víziója, hiszen a fidesz a családokra "épít", de legalábbis azt mondják.
Eltervezett a dolog, a képeket profi készítette, én nem érzem mögöttük a meghitt, boldog családot, de lehet, hogy pont ezért nem.
A fiút sosem látni a képeken.
ittott
@JAJMÁR: az nem az Ő gyereke. Jézus reinkarnációja. szűznemzés. próféta. figyelj a foj jamatokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.