Kitartóan szántják be a kishantosi ökogazdaság tábláit a traktorok, német exportra termelt len, 40 centis őszi búza és gyönyörű őszi borsó is áldozatul esett a pusztításnak. „A szívem hasad meg” – mondta az Origónak a gazdaság egyik vezetője.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Gondolom ezért nem üti meg senki a bokáját ugye? ?
Én már rég bele vertem volna a földbe ! ! ! Tessék kijönni! Ki az illetékes? ? Indokolja meg? ? Ki tehet róla ? Ki kérte ezt? Ki a felelős? ? Ki fizeti meg a kárt? ?
Én egyszer otthon meg is csináltam. Egy hét, két milla ! ! kártérítés. Addig nem engedtem el A főkukurút, amíg írásba nem adta.és másnap reggel, mentem érte kirángattam az irodából és na akkor menjünk sorba csak! ! Ki akar ki cseszni velem? és ki agyalta ezt ki? ? Ott is a politika volt a főszemét és egy marék földet bele is tömtem a ... pofájába az öltönyös főkukurúnak.Mondtam. ha tovább cseszegetnek, én nem fosok! szólok egy két Ukránnak aki 100 Eu ért mindenre képes. Kell e a földem? ? ? Nem kellett . Nem is értem miért .? ? ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 15:42 Hsz. Neked szól elsősorban .
15:40 Nem tudom, hogy valamikor neked mit tanítottak a demokráciáról, de hogy semmit sem tudsz róla, az biztos.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Tényleg ne tudok egyebet róla csak amit tanítottak...egy percet sem éltem benne.
Te igen ?
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 15:51 Igen, éltem benne, ha rövid ideig is, és ha a magyar emberek egy része nem is érti, és nem is nőtt fel hozzá, az kellene, hogy legyen a mi jövőnk! Az embereknek pedig tanítani kellene, mert sajnos "nem" tanítják.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Nem véletlenül mondják egyes hatalmon lévők sok elrontott intézkedésre, hogy hát ez a demokrácia, ahol mindent lehet. Ugyan, dehogy, ez pusztán felelősség-hárítás.. Csak a h@lyeségnek nincs határa. Az emberek meg nincsenek tisztában a jogaikkal és nem tudnak megfelelően élni vele.

Pl. a Norvég Alap pályázataiban erre adtak pénzt. Amúgy pedig az közoktatásban kellene tanítani, a gyakorlatban is. (Nálunk az oktatásban immár ismét teljes diktatúra van, hogy tanulnák meg? -Időnként átestek a ló túlsó oldalára, ezért azt mondják, inkább fel se üljenek-.)
Desischado
Ez kérem komoly bűncselekmény 150 millió a kár! És jogtalan is, mert ha jól tudom, per folyik a tulajdonjogról, hogy kinek van joga gyakorolni. Amíg az el nem dől, addig nem volt joguk önkényeskedni! Ezt hívják jogsértésnek!
Tündi, hol vagy? Jól mondom, ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.