A házszabályt módosítását kezdeményezte Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője – írja a Napi.hu.

Rogán átalakítaná azt a 24 éves szokásjogot, miszerint az ülést levezető elnök nem szavaz a házban.

1990 óta nem szavazott a levezető elnök a parlamenttel, csak akkor, ha döntetlen eredmény született. Akkor általában a frakcióját követte. Rogán szerint ez a szokás antidemokratikus, sehol sincs így, még a német, a francia és az uniós parlamentben is szavaz az elnök – olvasható a lap cikkében.

A jelenleg 199 fős parlamentben 133 a fideszes, ez pont kétharmad. A kétharmados törvények megszavazásához, a megválasztott képviselők kétharmada szükséges, tehát ha Kövér László vezeti az ülést, vagy fideszes alelnök van a pulpitusban, máris ugrott a mindent vivő többség.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kamcsatka
"Rogán Antal frakcióvezető most úgy látja, hogy ez a 24 éves gyakorlat súlyosan antidemokratikus "
Milyen bájos amikor egy fideszes köztörvényes bűnöző a demokráciára hivatkozik.
Okádék!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
esetleg javaslok egy másik megoldást:

az időközben kilépett/elpusztult halott fideszeseknek (természetesen úniós forrásból) szerezzenek be virtuális szavazógombokat, amik automatikusan lenyomódnak bizonyos kérdések felvetésének idején.

Így megoldható lesz minden körülmények között a répasárgáknak kedvező eredmény.
Dr. Felipe
@csikknorisz: Arra sem emlékeznek hogy 1 órával ezelőtt mit mondtak, 1 hónappal ezelőtt mit mondtak arra meg pláne nem.
Az internet a legnagyobb ellenségük az biztos.
leszúrt rittberger
De még ha ciklus közben valamelyik megint összeveri a feleségét, és ki kell ülnie a függetlenek közé, akkor is fennáll ez a veszély.

Amire pedig ugye esély mindig van.
silber13
Fekáliás a fityiszes csokis palacsinta?
Hellcat
Hoppá...mégiscsak kaparnak a kétharmad miatt mi?...patkány banda
bencemacska
@Dr. Felipe: Dehogynem emlékeznek, csak mindenkit hülyének néznek! Ha szembesítik őket a tényekkel, akkor jön a : CSAK
dr. prédikátor
Szar van a fütyi-sz palacsintában!!! Beszartak a cigusék hogy nem fog sikerülni minden???
Kamcsatka
"Rogán Antal frakcióvezető most úgy látja, hogy ez a 24 éves gyakorlat súlyosan antidemokratikus "
Milyen bájos amikor egy fideszes köztörvényes bűnöző a demokráciára hivatkozik.
Okádék!
lajospapa
Rogánnak rossz a szeme, ha csak ezt látja "súlyosan antidemokratikus"-nak.
joopapa
Az Arrogáns Tonyo ezt is csak most vette észre , mint azt hogy egy kicsit kevés ingatlant írt be a vagyonnyilatkozatába!!!
Nil
majd megszavazzák amikor épp nem fideszes vezeti a gyűlést
EcsiAntal
Tudomásul kell már végre venni hogy a Fidesz mindent megnyert az utóbbi 5 évben mert nincs egy igaz szava hihető ellenfele --lehet szeretni vagy nem de nekem a rezsim havi 5-6 ezerrel csökkent ---ha hozzáveszem hogy ha a szocik vagy a libás által beigért fájni fog nevű IGÉRET lenne hatalmon akkor most nem hogy csökkentés hanem 30% os emelés lett volna megint szerződésben biztosítva a tiszta hasznot a multiknak 0% os infláció mikor is volt utoljára ??? ennyi--az biztos hogy valahol jól csinálják mert 2 szer kétharmad az nem lehet véletlen.---most majd azt irja majd valaki hogy 4 millióan nem mentek el --és miért --talán azért mert nekik jó igy ahogy van mert ha nem akkor tettek volna ellene .
szöszmösz
Ön biztos nagy házat vezet, ha havi 5-6 ezerrel csökkent a rezsije. Abban viszont igaza van, hogy akinek nem tetszik a rendszer az ne most káráljon, lehetősége volt szavazni.
Fradigege
Milyen kis buzgó mócsing a kis bibsi gyerek. Antidemokratikus, ha az elnök nem szavaz. Bezzeg-b'meg a németeknél és a franciáknál. Eddig mind, ami uniós volt az sz'r. A őszsidók régen a bevételük 25%-át perkálták le az egyház felé. Ez infarktust kapna.
Szvetlana
Majd módosítják a házszabályt, nem először! Megy ez nekik, mint az ágybasz@rás. Nem először fogják ezt csinálni.
Egyébként akkor sincs meg a 2/3, ha hiányzik valaki :))
Így járnak azok, akik a saját piszkukba akarnak belefulladni.
Hellcat
@EcsiAntal: "2 szer kétharmad az nem lehet véletlen"...igazad van...másodszorra biztosra mentek és csaltak ahol csak tudtak.
"a libás által beigért fájni fog nevű IGÉRET "...nyugodjál meg...így is fájni fog...az adattrükközés és a látszatjólét nem tartható fent sokáig...már így is kidurrant egy csomó fideszes lufi...
Grafix69
@Hellcat:Végtére is kétféle rezsim van:)))Az egyik ami csökkent (persze egy rakás adó meg áfa meg minden szar zúdult a nyakamba) az a rezsim huuuuuuuu komolyan baromi sokat de tényleg. Na a másik Rezsim meg nőt nem is kicsit itt akkora a rezsim ,hogy Polpot is megirigyelhetné:)))))))))))))))))))))))))))
bencemacska
@Horizont: Vigyázz a számolással, mert az is benn van a törvény módosításban, hogy nem a minősített 2/3-ad, hanem a jelenlevők 2/3-a. Az meg szabadon beállítható!
Grafix69
Nem kell ide kétharmad csak a király kell , mert ha köztársasági elnök lessz Viktor akkor rendeletek lesznek , mint Mátyás korában . Kövér polgártárs is erősen támogatja a demokratikus parlamentáris királyság létrehozását. Én is támogatom mert az igaz ,hogy már szerszám nincs a cimerben de korona még akad .
Grafix69
És még lehet tovább fokozni mert szerintem a vége az lesz ,hogy szenté avatják.
m.macskosz
@EcsiAntal: Van egy érdekes hírem, az ön számára: a rezsim nekem is csökkent.
De!
A lakásom fenntartásának rezsije,--villany-gáz-, 10-20 %-kal csökkent, de a napi betevőm,
ami a saját rezsim nem kicsit (!) EMELKEDETT!
A rezsicsökkentés előtt tudtam venni csirkemell filét ezer forintért, most ugyanez ezerötszáz.
Azelőtt tudtam venni Trappista sajtot ezer forint alatt, ma ezerötszáz alatt nem kapok.
spu00
@m.macskosz: Ha ilyen ritkán eszik ezen ételekből, akkor Önt ez nem is érinti.Ezek az árak kb. 10 éve voltak, de a csökkentés havonta jelenik meg a pénztárcájában. Igaz, cs.mellfilé íze még most is a szájában van, nem?
qxy
Bajban? Na akkor lenne bajban ha kezembe adnák az igazság szolgáltatást.
Isten az atyám, nem csinálnák semmit csak igazat de hogy az egész parlament egy héten belűl űlne családostól a sitten, az tuti.
m.macskosz
@spu00:
Írhattam volna, hogy a borjú bélszín ára miként alakult,
de az én környékemen nem fogy, ezért nem is tartja a hentesem.
Az, hogy kegyed nem fogja fel agyilag, hogy az ember viszonylag kevesebb villanykörtét vásárol, mint tejet, kenyeret, arról nem én tehetek. Tetszik tudni van egy bizonyos határ, amin NEM LEHET SPÓROLNI! Ki lehet kapcsolni a hűtőszekrényt, ha úgy sincs benne semmi,
el lehet zárni a villanybojlert, fürödni sem muszáj, lehetne menni a patak partra mosni, tüzet csiholni..
qxy
@m.macskosz: Lényeg hogy ezeknek tele legyen a zsebe. Mert csak ez a fontos.
Csak lennék közelbe! Ott is ugranának ahol nincs árok"
Grafix69
Szégyen ami Magyarországon folyik , de nem az átlag honpolgár szégyene, hanem az Úraknak nevezett lelki toprongyok , az új bháró nemzedék a semmirekellők szégyene.
qxy
Van egy ötletem! Verjük meg őket. Biztos aki meg szeretné verni, ott is lenne 2 / 3 ad. nem? ? és ugye, a kétharmad,az kétharmad.
qxy
@Grafix69: Gondolod van ezeknek szégyen érzetük? Ha volna, már mind fejen állna és leszarná saját magát.
m.macskosz
@qxy: :) Ha fizikálisan gondolod, rám ne számíts, nem mocskolom be velük a kezem! :)

Sokan mondják, hogy a bal oldal azért bukott ekkorát, mert nem vette át a fideszes gyalázkodó stílust, az emberek lagymatag, tesze-tosza szerencsétlenkedést láttak, --már, ha láttak egyáltalán--,hiszen az összes média a fidesz-szel volt tele.
qxy
@m.macskosz: Na én sem szeretek szarba nyúlni. Én sem nyúlnák hozzájuk de rá lehetne egy két embert beszélni hogy helyettem is két " zatyulit" ! ! !
m.macskosz
@qxy: habonyárpi meg szőkeferi már foglalt.
Ha jól tudom, a miniszterelnök embere mindkettő.
Lehet, hogy a fradi b-közép boldogan bulizna megint egy jóízűt,
de normális ember ezt nem akarhatja.
vukkocska
Nincs ezzel a 2/3-dal semmi gond. Akkor hoznak ilyen törvényeket, amikor Jobbikos, vagy más párti a levezető elnök. Ez ilyen egyszerű, és még nem is kell a 24 éves gyakorlaton változtatni. :)
m.macskosz
@spu00:Hogy én milyen gyakran eszem csirkemell filét, az magányügy,
az hogy te így közelítesz a kérdéshez, az is.
Vadlaci
Semmi meglepő nincs Tonyó javaslatában. Ezt nevezik a fideszéknél demokráciának, pedig csak diktatúra, a hatalom mindenáron való biztosítása. Ez a fidesz módi. A 2011-ben elfogadott, alaptörvénynek nevezett alkormányhelyettesítőt már több, mint tízszer módosították. / Az angolok feláháborodtak, amikor nemrég a több,mint 400 éve elfogadott alkotmányukrat már a harmadik esetben módosították !!! /
karma1
@EcsiAntal: Jeee, te ki vagy? Nagyon uj fiu a bokorban, mert te meg mindig a bajnai libazasnal tartasz, mert ujsagot nem nagyon olvasol, csak hozzaszolsz...
Bar a partodban ez igy szokas...
karma1
@Horizont: Nem latod? spu00 eftars kitalalta, hogy a rezsicsokkentes minden honapban jon, Te meg ugyis ritkan eszel, a csirkemellre vonatkozoan is csak emlekeid lehetnek...

Milyen jok is hozzank ezek a fideSS-es blogolok...

De ezt mar megszoktuk, o viszont feltalalta a teljes nem-evest, mert szerintem a rezsi ugyan havonta jon, de enni mindennap kell...:-(((
szjupermen
@EcsiAntal: Kedves Antal. Az a rezsi csökkenés mihez viszonyított? A tavalyi, vagy a tavalyelőtti rezsihez képest?
Egyébként az ilyenek miatt nem mentek el sokan, mint te.Mert úgyis hatalomhoz juttatjátok őket akkor is, ha a fene fenét eszik is. Akik libásoznak annak ellenére, hogy több bírósági ítélet született, ami kimondta Bajnai ártatlanságát az ügyben. Ez a libázás ménkü nagy intelligencia hiányt, vagy hatalmas tudás hiányt, esetleg Fidesz iránti vakbuzgó hitet jelent. Ne feledjük, azok a bíróságok mondták ki Bajnai ártatlanságát az ügyben, akik Handó Tünde alatt és Polt Péter mellett működnek. Mit ne mondjak, a Fidesz kormány okozta mélyszegénység, kilátástalanság miatt lényegesen több ember lett öngyilkos, mint anno a libatenyésztők közül.
Ez a rezsirizsa is olyan, mint az ingyenes pénzfelvétel. Először fizetőssé tették azt is, amit addig ingyen lehetett, majd két alkalomra kegyesen elintézték az ingyenességet. Hát köszönjük, A vak hitbuzgó birkák meg benyalták kétpofára.
szjupermen
@spu00: A 27%-os ÁFA és a 300 Ft feletti Euro árfolyam, a 400 ft feletti üzemanyag ár hányszor jelenik meg?
tavaszi
...nem is értem a problémát ...hiszen amikor 2/3-ad kell akkor beültetnek egy ellenzéki piskótát az elnöki székbe ...és gondtalanul megy a szavazás...kár ezen agyalni..
Hellcat
@Kamcsatka: Engem az érdekelne még, hogy eddig miért nem zavarta ez a tónit? Se az első 4 évük alatt, se 8 évig ellenzékből, se a 4 éves kétharmados alkotmányozó uralmuk alatt...csak most...annyira szánalmasan átlátszó, a sok birka mégse lát át rajta.
kkalman
Tonyó felébredt a rémálmából, mert nem látta a kétharmadot. Ijedtében megvilágosult, és jött az ihlet, házszabályt módosítunk.
Mert hogy néz az ki, hogy a kétharmad az nem kétharmad?
szaboria1
@vukkocska: Egyre gondoltunk. Majd amikor nagyon kell 2/3 akkor nem Fideszest ültetnek az elnöki székbe, addig míg nem módosítanak megint a házszabályon.
Szvetlana
@tavaszi: 23.50 azt hiszed , hogy az ellenzék annyira hülye, hogy nem látná át, mire megy ki a játék??? Azért ennyire ne becsüld alá őket.
tavaszi
@Szvetlana: ...ők becsülik le saját magukat...mitöbb . te pedig ne gondold annyira amatőrnek a fideszt,hogy emiatt egyetlen 2/3-ados törvény nem fog megszületni???...
tavaszi
@Horizont: ...persze hoooooooogyne ismerném...pont olyan lesz a parlamentáris demokrácia...mint fletó,vagy bárki coci idejében. ...mindenkit meghallgatunk...és ugy csináljuk ahogy mi akarjuk...vagy hogy még diktatórikusabb legyek, ahogy én mondom...mivel én viszem a bőröm a vásárba ..és nem az ellenzék...ennyi...
Szvetlana
@tavaszi: abszolut tisztában vagyok a Fidesz ocsmány kis játékaival, azért kommenteltem feljebb, hogy majd utólagosan ahogyan szokták (törvényes módon???) majd korrigálni fogják ezt is.

Hétfő délután 14 órakor néztem a parlamenti közvetítést a Duma TV-n. Egy Mszp-képviselő adott elő egy törvénymódosítási javaslatot. A kamera pásztázta a jelenlévőket. Amennyire láttam és tudtam, megszámoltam 9-en ültek bent. Na majd ha a Fidesz törvényhozatalát, vagy módosítását kell megszavazni, ott ülnek mindannyian mert ezt írja elő nekik a szabályzat szabályzata:)))))))))))))))
hattorihanna
Ez a hír nagyon feldobott... :-D ennél jobb már csak az lesz majd,mikor Fletó osztja majd a frankót nekik... Végre lesz értelme belenézni a közvetítésekbe.
Szvetlana
@hattorihanna: elhiszed, hogy amikor a Fletó beszédet mond, csak oda fog ülni mindegyik fideszes meghallgatni, mert azért a fene eszi őket, hogy hallhassák:))
világlátó
Még hogy a fidesz bajban lenne? Ugyan már. Seperc alatt megoldják ezt is, ahogymindent, amit csak akarnak. Mit is akarnak? Hát folytatni. Mit akarnak folytatni? Hát a teljes átalakítást kedvükre és visszavonhatatlanul. Persze ez a rezsim is elmúlik, eltűnik a politika süllyesztőjében, ahogy ettől komolyabb rezsimek is. De mi lesz addig? Csak néhány mai hír címei: A vállalatok belefáradtak a feketegazdaságba és a korrupcióba..., Milyen a jó adórendszer, és milyen a magyar...,Seholsem vagyunk a versenyképességi listán..., Egyre rosszabb a diákjaink teljesítménye a felméréseken...,Sertéshús export Kínának..., Nagybirtokrendszer, egysíkú agrárium..., A NAV pénzbegyűjtése már túlmegy minden határon a KKV.-k és a mikrovállalkozások viszonylatában...,Hernádi nem bűnös..., A vidékfejlesztésről csak Fazekas miniszter úr mutat néhány kirívó / jó / példát.Orbán Viktor HARC nélkül mondott le 15 % uniós vidékfejlesztési forrásról a 2014 - 2020 időszakban...A kormánytagok gátlástalan költekezései..., Jön a döntő csata a fidesz szabadságharcában... - csak ez utóbbihoz egy nem szalonképes egyéni megjegyzést hadd tegyek, bár - tudhatják - nem szoktam, de most muszáj,...ki nem sz@rja le.Ezt a mérhetetlen gátlástalanságot és felfuvalkodottságot normális ember alig viselheti el. Hát mi van itt ..hölgyeim és uraim, kedves barátaim..? A talán másfél milliós elvakúlt és elkötelezett, abszolút lojális kétvállra fektette az országot. Lelkendeznek az ellenzéki pártok mert 5 - 10 % -ot is szereztek az EP. választáson? Aztán majd 2018.-ban újra nekifutunk?Az Mszp elnöke is alaposan megjárta. Ők akartak lenni a vezető baloldali párt, mindenki csak utánuk állhatott sorba. Ők a felelősek a történtekért. Felelőtlenségüket, már csak a felkészületlenségük múlta felül.A fidesz stratégiája és taktikája lemosta őket a pályáról.Jobb is ha egy időre eltűnnek, mert már csak zavaró tényezők a politikai színpadon. Se mondanivaló, se program, se vezető politikai egyéniségek. Nem volt várható a siker.
világlátó
Csak szíves tájékoztatásul szeretném egyértelművé tenni, nem vagyok egyik pártnak sem elkötelezettje, de még szimpatizánsa sem. Természetesen van véleményem mindegyikről és arról is biztosíthatom olvasóimat, hogy mindegyiknél találtam elfogadható és elfogadhatatlan elveket, és gondolatokat. Talán még rangsort is tudnék ha nagyon muszáj, de most nem ennek van ideje.Ami a lényeg, az összes ellenzékinek nevezett párt sem volt képes arra, hogy a 2/3 -ad ne következzék be. Ez pedig komoly értékelési mutató. Most is, ahogy fentebb, az Mszp a felelős. Menniök kell. Ez nem lehet a szombati rendezvény kérdése. Ha itt, ezen a fórumon is, de minden más fórumon összerakjuk normális, előremutató, valóban progresszív gondolatainkat, talán a " vidék hangja " felerősödhet, talán adhat némi támpontot akár a kormánypártnak, akár az ellenzéknek. Ez nagyon fontos, mert úgy tűnik a főváros vezetőnek gondolt politikusai nem láttak tovább, csak a saját sikeres szereplésüket, az ország érdekeit már eleve 2018.-ra tették át. De mi lesz addig ? Mi lesz a főhercegi uradalmakkal, Kishantossal, a kajászói gazdálkodni akaró gazdákkal és mi lesz a Dunával, a Paksra tervezett atomerőmű fejlesztéssel, mi lesz a devizahitelesekkel, az ócsai lakóparkkal és a többi megoldásra váró , emberek sokaságát közvetlenül és közvetve érintett kérdésekkel?
A lényeg nem más mint a fidesz hatalmának teljes kiszélesítése és a centrális erőtér politikájának totális érvényesítése. Csak legalább tudnánk, látnánk azt a közelebbi és távolabbi célt, amit a fidesz, azaz Orbán Viktor lát maga előtt. Lehet, még tetszene is.
hattorihanna
@világlátó: El tudom képzelni mit akar és mit lát,de nem hiszem hogy bármelyikünknek
is tetszene.Nézd végig ezt a felvételt,érdemes.Nálunk is ugyanez a nagy szomorú helyzet,és ebbe az irányba tartunk.
www.youtube.com/watch?v=Qa1wGlGbTVI
libelle
@tavaszi: milyen szavakat használsz? Méghogy agyalni. Miert szólsz olyanokról aminek te nem vagy a tulajdonosa?
világlátó
@hattorihanna: Őszinte tisztelettel köszönöm Neked ezt az anyagot. Döbbenetes, nem is tudom miért kerültem a hatása alá ennyire, amikor sok hasonlóságot láthatunk a hazai eseményekkel. Most, így első látásra, hallásra olyan hitvány és gyermeteg a hazai korrupt réteg, hogy szinte szánalmas. De látnivaló, hogy felnőnek a nagyokhoz.A MNB. a PSZÁF. és a KEHI meg a többi pénzügyi kontroller vajon mit csinál itt nálunk. Sok a kérdés, de ha többször is figyelmesen újrahallgatjuk ezt, még több lesz.Remélem.
szjupermen
@tavaszi: Komám, te nem vagy normális. A Fidesz cselekedeteit húzod rá a szocikra. Vagy teljesen hibbant vagy, vagy teljesen tropa az emlékezőtehetséged, vagy Deutsch Tomikának hívnak civilben, netán Selmeczi "Csak" Gabikának. Mikor volt a szocik idejében,amikor diktatórikusan döntöttek? Példaképp még a komáromi kórházat sem alakították át, miután a helyiek tiltakoztak ellene. A Fidesz a tiltakozásra ügyet sem vetve leépítette a megye legjobb kórházát.
mate03
@tavaszi: Te szerencsétlen lelki púpos!
Mangu
@vukkocska: Végre egy normális és reális hozzászólás. Nem mocskolódni kell, hanem a tényeket felismerni, megérteni és ha nem tetszik, tenni ellenük. Ez a "tenni ellenük" nehéz, büdös, nem vállalt, inkább marad a mocskolódás, mely nem vezet sehová.
Mangu
Bulvár újságíró, nem is ismeri a parlament működését, de hangulatot teremteni idiótáknak, azt mesterien tud. Kár, hogy sokan ráharapnak (egyre többen), mert szellemileg folyamatosan épül le társadalmunk, kemény és tudatos munka eredményeként.
moiszikf
Majd vesznek valaki(ke)t a többi frakcióból.
almosd
Törvény módosítás ,alkotmány módosítás ,mindegy csak jó legyen :-) (nekik ).
hetöndöe
@EcsiAntal: Rizsacsökkentés 6-ezer,alkalmazotti kedvezmény megvonása 12.-ezer(fejenként),az emberi hülyeség felmérhetetlen.:-)))
verőce21
@hattorihanna: (19:31) Érdekes ez a videó. Nálunk ugyan még nem így áll a helyzet, de valóban ebbe az irányba tartunk.
M.on - elemzők szerint -, jelenleg egy homokórához hasonlít a társadalom, ahol a középosztály már eltűnt, de jelentős a jólétben élők száma, és ugyanakkora a máról-holnapra vagy mélyszegénységben élők száma.
tavaszi
@Szvetlana: ...??? nincs továbba történet???.----de kár még ugy olvastam volna . pontosan amikor szavazni kell ott lesznek...mivel rájuk van bizva a vezetés ...ez ennyire egyszerű.
tavaszi
@szjupermen: ...komám lehet hogy nem vagyok normális...de azt tudnod kell egy coci...már akkor hazudik amikor levegőt vesz. rossz neked tudom...most 20 évig nézheted hogy baloldalon a nihil...jobb oldalon az országépítés.. tudsz úszni??? ha nem akkor nyugi ...rövidesen minden járásnak egy tanuszodája lesz...hogy ne fulladj bele a saját hülyeségedbe ...ballibimádatod miatt...komám...még hogy komám...te valóban nem vagy normális .
tavaszi
@mate03: ennyire jó tükör lennék??? te szerencsétlen...
szjupermen
@tavaszi: "jobb oldalon az országépítés"
Na ez az. Jobb oldalon az építés. Így helyesebb lenne. Az ország javainak Fideszes és Fidesz barátok kezére játszására nem az ország építés a jó szó.
Egyébként milyen építés? Mint a Várkert bazár? Ahol ünnepélyesen átadja a fő maffiózó, majd a választás után újra építik? Vagy mint Kishantos építése? Persze stadion téren valóban megy az építkezés. Naná, a foci Orbán hobbija. Mi meg azért élünk hónapról hónapra, hogy ennek élhessen is.
Azért ne edd olyan forrón a kását komám, mert nem lesz az 20 év. Jó, ha a tizede.
A föl-földobott szar előbb-utóbb visszahullik.
szjupermen
@tavaszi: "jobb oldalon az országépítés"
Íme egy ékes példája: www.kisalfold.hu/gyori_hirek/botranyos_magyar_pavilon_32_gyori_epitesz_tiltakozik_az_onkenyes_dontes_ellen/2383943/

Na persze ez nem újdonság. Emlékszünk még a Nemzeti Szinházra is. Az is hasonló körülmények közt épült.
mate03
@tavaszi: Jó tükör vagy! Csak az a baj hogy vak!
Grafix69
@tavaszi: Szerintem neked meg a társaidnak ilyen coci üldözési mániád van . Egy kis világosság azért mert: A szocialisták nem egyenlőek a kommunistákal. Sok féle szocializmus van , pl a szociális érzékenység ami a fidsznek nem van, aztán van a minden ember egyenlő szocializomus ami csak a képzeletben létezik, aztán miénk a gyár meg az állam szocializmus ami már hajaz a kommunizmus felé. A lényeg pedig most jön lehet ám itt mindent a nagy Nemzeti baromságokal indikolni pl volt olyan is ,hogy Nemzeti szocializmus. Na melikra haragszol mert én az utolsóra vagyis rátok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.