Ezért arra kérlek, legközelebb atyádnál protestálj először és ne a 444.hu-nál, ha valamilyen olyan helyre akar maga mellé ültetni, ahová neked semmi jussod nincs. Mond el neki, hogy Magyarország köztársaság, és a kormányfő gyereke nem trónörökös, tehát születésénél fogva semmilyen jogokkal, vagy kiváltságokkal nem rendelkezik, tehát azzal sem, hogy mintegy a Magyar Köztársaság, vagy ahogy apád átnevezte, Magyarország nevében bármilyen tiszteletbeli helyekre tegye le a kis ülepét.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
@szandokan: "Szerinted miért fáj annyira mindenkinek az, hogy ő is ott volt az apja mellett?"
-Szerintem, ha meg sem szólal, már nem vele lennénk elfoglalva!

"Orbán eleve meghívott volt, ..."
444.hu/2014/07/13/orban-viktor-neve-a-fifa-vip-vendeglistajan/
-Igen Őt valóban meghívták, de az Orbán Gáspár nevet nem látom a VIP listán! Akkor mit keresett a páholyban? :-(

-Na ezen vagyunk itt néhányan fennakadva! :-(((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szandokan
Nem volt még elég ebből? A firkászoknak ez a legnagyobb gondjuk, meglátásuk a VB - vel kapcsolatosan, hogy Orbán fia is ott ült? Figyelj, firkász barátom, én is ott voltam a lelátón a 3 gyerekemmel, igaz, mint magánember, de nem akarnál cikkezni erről is? Az én gyerekeim is mellettem ültek, és nem a kivetítőn nézték a meccset. Milyen apa lehetsz te, ha képes volnál a gyerekedet valahová máshova, a tömegbe ültetni? Ja, hogy te nem jutottál ki a döntőre, és ez nagyon fáj. Talán más foglalkozást kellett volna választanod.
Jankó123
@lópicigáspár: Egy szép vargabetűvel sikerült eljutni az "Kinek mennyije van, az annyit is ér" színvonalhoz!
Gratulálok!
:-(((
Jankó123
@lópicigáspár:
Kérlek, bocsáss meg nekem! Egyel fölé lőttem! :-)
dömdödöm
Kezd a story olyan libiai hasonlóságúvá válni ?
Al -szaadi Kadhafi

Kadhafi 2000-ben kezdte labdarúgó pályafutását, különböző líbiai klubcsapatokban játszva. Moammer Kadhafi igyekezett mindenben támogatni fiát és annak klubcsapatát: egy törvényben megtiltatta a líbiai játékosok nevének használatát a meccsek alatt, egyedül Szaadi Kadhafi nevét volt szabad használni, a pályán levő többi játékost csak a mezszámuk alapján emlegették.

2003-ban Olaszországba került, ahol a Perugia Calcioval kötött szerződést. Technikai konzultánsa Diego Maradona, míg személyi edzője Ben Johnson kanadai sprinter volt[1]. A csapattal azonban csak egy mérkőzésen vett részt, mivel nem sokára pozitív lett egy dopping tesztje, így kirúgták a csapattól. Ezt követően az Udinese Calcioval írt alá szerződést, de ezzel a csapattal is csak egy mérkőzésen vett részt, ahol mindössze 10 percet játszott. 2006–2007 között az UC Sampdoriahoz szerződött le, ahol azonban egyetlen meccsen sem vett részt.

Olaszországi tevékenységével párhuzamosan a líbiai labdarúgó-válogatott kapitánya volt és a Líbiai Labdarúgó-szövetség elnöki pozícióját is betöltötte.[2]
szandokan
@Jankó123: Gondoltam, hogy ezt nekem szántad. Szerinted miért fáj annyira mindenkinek az, hogy ő is ott volt az apja mellett? Miért kellett volna neki a lelátóra ülnie a tömegbe? Nincs ebben semmi Lázár szindróma részemről, csak egyszerűen nem szeretem ezt az állandó gyűlölködést, irigységet. Orbán eleve meghívott volt, a fiáról meg nem tudni, hogy milyen pénzből volt ott, de ha nem közpénzből teszem fel, attól neked jobb lenne bármi is? Egyébként az utolsó mondatom kizárólag a firkászoknak szólt, ki nem állhatom nagyrészüket, mert semmi más céljük nincs, mint mások magánéletében vájkálni a legaljasabb módszerekkel.
JAJMÁR
Kicsit hosszú ez a cikk, túl nagyot merített a szerző! Az első három bekezdés elég lett volna, benne van a lényeg és rávilágít arra a faramuci helyzetre, amibe ez a Gáspár gyerek belement. Biza' beült a díszpáholyba, ingyen, pedig ő senki. Nem közszereplő, nem tölt be semmilyen pozíciót, a min.elnök fiának lenni nem az. Akkor viszont viselje a következményeket, minimum tűrje!
Mi is így vagyunk, tűrűnk ! igaz, mi is leírhatjuk itt, ha nem tetszik, oszt. jó napot !
m.macskosz
@Jankó123: Na, engem is megleptél elsőre, de így már egyetértünk! :)
dömdödöm
@JAJMÁR: az a baj tudod ,most ott ül aztán itt ül ,azán feltűnik itt meg ott ,elkezdi osztani az észt , aztán ül megint itt meg ott . ez lesz :(
Hellcat
Na ez jó :D
@szandokan: Te kifizetted a gyerekeidnek a jegyet. A viktátor meg nem. :)
JAJMÁR
@dömdödöm: ...ha "ül"-ne -nének :-D Szerintem is. "Ismerd meg hazádat" van.. mert véletlenek vannak, de nem arrafelé .
m.macskosz
@szandokan: "... mert semmi más céljük nincs, mint mások magánéletében vájkálni a legaljasabb módszerekkel. "
Hát, tudod: míg lószar van, veréb is van! A kereskedelmi tévék, a bulvár lapok bizony a nézők olvasók igényének igyekeznek megfelelni.
És lám, mennyi igénytelen műsor és igénytelen sajtótermék van,
mégis mind megél! Vajon miért?! Nem az újságírókat kell utálni, hanem megszüntetni az okot, hogy írhassanak! Nem az újságírók viselkednek úgy, hogy az hír lehessen, hanem a bulvárban szereplők adnak okot a cikkekre.
Jankó123
@szandokan: "Szerinted miért fáj annyira mindenkinek az, hogy ő is ott volt az apja mellett?"
-Szerintem, ha meg sem szólal, már nem vele lennénk elfoglalva!

"Orbán eleve meghívott volt, ..."
444.hu/2014/07/13/orban-viktor-neve-a-fifa-vip-vendeglistajan/
-Igen Őt valóban meghívták, de az Orbán Gáspár nevet nem látom a VIP listán! Akkor mit keresett a páholyban? :-(

-Na ezen vagyunk itt néhányan fennakadva! :-(((
m.macskosz
@JAJMÁR: Nekem tetszett a cikk, kivételesen végig is olvastam.
Talán a fele is elég lett volna, de jó ez így!
JAJMÁR
@m.macskosz: 11:11 Nekem is tetszik.
Vannak azért esetek, amikor a kevesebb több, nagyobbat szól. Konkrétabb, tárgyilagosabb, objektívabb.
Ebbe a levélbe a szerző belevitte az érzelmeit, és ír olyan dolgokról, ami nem kimondottan ennek a fiúnak szól, nem is tehet róla. Ettől még tetszik.
dömdödöm
@m.macskosz: nekem is tetszett . Ékes bizonyíték rá hogy az újságírók ,a nép mennyire máshogy látják a dolgok normális menetét mint azok ott fent !
Kérdés mi az a kiváltó ok ami meghatározza ezeket a téves cselekedeteket ?
Egyszerű pofátlanság ? alacsony IQ ? Téves jószándék ? Protokoll ismeretének hiánya ? Protokoll írott vagy íratlan szabályainak be nem tartása ? Szándékos polgárpukkasztás ? Lazaság ,nemtörődömség ? Nemzetközi szintű sportkapcsolatok
kihasználása ?
dzurinda
@szandokan: "A firkászoknak ez a legnagyobb gondjuk, meglátásuk a VB - vel kapcsolatosan, hogy Orbán fia is ott ült?"

Tudod nagyon jól, hogy a VB-ről millió cikket írtak, ne tegyél már úgy, mintha 100 cikk született volna Orbán fiáról, és egy nyúlfarknyi szösszenet magáról a meccsről!

"Figyelj, firkász barátom, én is ott voltam a lelátón a 3 gyerekemmel, igaz, mint magánember, de nem akarnál cikkezni erről is?"

Téged kevesen ismernek, nem tartom valószínűnek, hogy pesti újságírók tudnák, hogy ki vagy. Orbán és a fia viszont közismertek.
m.macskosz
@dömdödöm: Bevallom, engem is érdekel, mitől ilyen bátrak a politikusaink.
Tényleg azt hiszik, hogy büntetlenül huzigálhatják az oroszlán bajszát, sajnos nem alaptalanul. :(
dzurinda
@szandokan: "Egyébként az utolsó mondatom kizárólag a firkászoknak szólt, ki nem állhatom nagyrészüket, mert semmi más céljük nincs, mint mások magánéletében vájkálni a legaljasabb módszerekkel."

Gondolom, az rendben volt, amikor Orbán fiának szalagavatójáról írt az egyik bulvárlap, vagy az Orbán-család Karácsonyáról, mindezt Orbán beleegyezésével, gyakorlatilag ő engedte meg azt, hogy a családi életükbe belássanak (ezáltal jó színben tüntetve fel magát), ergo ő csinált bazári majmot a gyerekeiből. Tudod, aki k.rvának áll, az ne csodálkozzon, ha megb...ák.
tivoli
@szandokan: ma, 10:51
Ne keverd a fogalmakat.
Ha a Gazsi gyerek elmegy egy Fradi meccsre az apjával mint civil, az magánügy. De egy világbajnoki döntőn VIP páholyba ülni, az már nem az! És nemcsak a magyarok vannak ettől felháborodva, hanem az egész világ röhög. Hány VIP páholy kellett volna, ha az összes magas rangú politikus és sportvezető vitte volna a pereputtyát?
dömdödöm
A puskás akadémia képviselete jogán sem lehetett volna ott mert egyáltalán sehol nem jegyzik a sportklubot ugyanis a fennállása óta az égvilágon semmit nem tettek le a labdarúgás asztalára sem idehaza sem nemzetközi szinten ,sem sztár nem lett kinevelve ,sem nemzetközi kupában nem indultak :-(. Egyedül még mindig a Puskás öcsi aki csinált valamit de az meg majdnem 100 éve volt :-(
szandokan
@Jankó123: @tivoli: @dzurinda: Talán lehetséges, hogy mégis igazatok van, elvégre a VIP páholyról van szó, ahol a meghívott vendégek ülnek kizárólag. Talán be kellene mutatnia Orbánnak, hogy a fiát is meghívták...
szandokan
@m.macskosz: Ez igaz, de ez is azt bizonyítja, hogy az emberek nagyobbik része még mindig az ilyen Mónika show félékre vevők leginkább, a kultúra itt kezdődik és végződik sokaknál. Erről tényleg nem a firkászok tehetnek, de ha ők ezeket nem írnák le folyton, akkor kevesebb szenny jutna el az emberekhez, és talán inkább választanák helyette a színházat...:-) Megyek enni, holnaptól meg irány a munka ismét, de majd jövök. További szép napot!
dömdödöm
@szandokan: na mondjad mostmár . Volt szamba ,vagy nem volt szamba mert a pályán nem volt . Milyenek közelről a félelmetesen rázkódó brazil seggek ? :-)
bencemacska
Szerintem a kutya sem foglalkozna az egésszel, ha nem írja meg levelét. Az újságírók csak azt írták meg, amit a világ valamennyi TV nézője látott. Én ebben - főleg uborkaszezonban - nem látok semmi kivetni valót.
Nem kellett volna olyan kényesnek lenni. Ha valaki bemegy a csalitosba, ne csodálkozzon a következményeken, viselje.
m.macskosz
@szandokan: Jó étvágyat, de azért ne legyenek illúzióid,
akinek a valóvilág meg a bigbrothers a nívó, az nem lesz bérletes az Operában.
varrólány
@m.macskosz: 11:54 Azért a két variáció közt is van élet, több féle érdeklődés . Megmondom őszintén én az operától megőrülnék , engem olyan mély depresszióba sodorna hogy ki nem tudnék mászni .
De biztos van varázsa, meg csodálatos a zene is de sokáig...hát!!
m.macskosz
@varrólány: Nem járok színházba, amikor olyanom van, megnézem itthon: Youtube, cd, dvd...ma már nem probléma. A sznobokra meg nem vagyok kíváncsi.
A gyagya tévéműsorokat meg simán tudom kezelni a távirányítóval. :)
varrólány
@m.macskosz: Itt meg nincs is színház csak ilyen nyári operettek. De így vagyok én is, azért van a távirányító hogy használjuk.:-)
bakegya
Engem nagyon érdekelne-a FIFA-per sacc hány VIP helyet tartott fenn az interpol-által körözötteknek...
karma1
@dömdödöm: Mezei bunkosag...

A japan nagykovet nemzetkozi talalkozot hiv ossze, vacsoraval egybekotve. Ijedten latja, hogy nem lesz eleg a penz a rengeteg vendeg kello szintu fogadasara, igy udvariasan mindenkit megkerdez, hogy mit tudna hozni a vacsorara?

Az amerikai nagykovet:
- Nekunk otthon oriasi farmunk van, rengeteg steak-et hozok...
A francia:
- En az italt hozom...
Az olasz:
- En a sok sajtot hozom,...
Orbanvitya:
- En a fiamat hozom...
aloe
mert gondolja itt valaki komolyan???hogy a protokoll, megengedte volna,hogy a srác ott üljön, ha arra lehetőség nincsen??? ennyire naivak nem lehetnek az itt irogatók. a srác teljes joggal ült ott. akinek nem tetszik szépen elzárja a TV-t ennyi tisztelettel.
DR Eric CARTMEN
...SZÉP ÖCSÉM, BE NAGY KÁR, HOGY APÁD PARASZT VOLT S TE IS AZ MARADTÁL --------------Arany János- TOLDI
whatthefuck
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@varrólány: 12:00 : Ugye viccelni tetszik? Nem azt mondom, hogy bírj ki egy Parsifalt, vagy egy Isztenek alkonyát, de vannak vidém, könnyed operák is, sőt olyanok is, amin nevetni is lehet, mint pl a Falstaff, vagy a Fra Diavolo.
Nil
helyettem írták :-D
Szerintem a fiú még nem dolgozta fel hogy amikor apucit menekítették őt otthagyták az útszélén. Nem akarja elengedni a kezét
Egyébként meg a köz pénzéből él - nem is akárhogy - érdemtelenül
Sajnos a cikk írója adott gy jó ötletet ov-nak - a fiú lesz a következő MLSZ elnök
Yoda69
Nem lenne ekkora fustje a tuznek, ha az orban poronty kussban marad, es nem ir egy ilyen bunko stilusu levelet a 444-nek. Ennyi
hetöndöe
A kis pökhendi rétinéger belefutott a pofonba rendesen.Mégis mit várt ez a hibbant kis korsó?...hogy az újságírók majd mázsaszám szórják a hamut a fejükre.miközben előtte csúsznak-másznak?
varrólány
@silber13: Nem vicceltem, de ilyen a komoly zenéhez a viszonyom. De elhiszem , meg tudom hogy vannak könnyed operák is. Ez van ..., de bármilyen szimfonikus feldolgozás zenei műfajokban viszont tetszik.
JAJMÁR
@varrólány: 12:00 Depresszióba? ! Pl. ettől ? Nem hiszem :)))
www.youtube.com/watch?v=KJ_HHRJf0xg

(Ha mégis akkor bocsáss meg nekem )
rugacs
@m.macskosz: Ezek szerint a lovat kell lelőni, mert tőle ered a lószar. Vagyis szerinted az összes politikust, színészt, énekest, művészt, szakembert, sportolót, stb. Hiszen általában róluk szólnak a (bulvár) hírek.
Jól megtizedelnéd az emberiséget!
A múlt század közepén egy "ősöd" már próbálta ezt... :-(

Talán még is a vájkálókat kéne inkább kihalásra ítélni... ?!
m.macskosz
@rugacs: Ha normálisan nem vagy képes hozzám szólni, kímélj meg a megjegyzéseidtől!
libelle
@tivoli: 10:51 Az egész témának a bája, hogy orbán a FIFA-nak vastag boritékot adott azert, hogy ott lehessen.a döntön Egyszerüen senki nem volt rá kiváncsi kedves gyerköcére még kevésbé. Nem töltöm az idömet avval, hogy kiszámoljam azt, hogy mennyibe került ez az adófizetöknek. Ellenben egy megjegyzés erejéig, mit gondol magáról ez senki orbán banda, hogy kik ök ??? Egy Angela Merkel vagy hasonló politikai "fontosságok" szivélyes meghivást kaptak személyesen Dilma Roussef-töl és a FI`FA-tól. Ez a család tényleg azt hiszi király-császár egyszemélyben. A többi fideszesek nem szólnak nekik hagyják örületükben, mert ameddig ö a nagy indián-törszfönök addig a többi fidesses is nyitogathatja a bankszámlákat Schweizban
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
coyote3
Gazsi gyerek önként ült fel a szopórollerra. Most meg reklamál. Igazi orbán...
evacica
@aloe: Bocsi, de itt elsősorban Orbán fiának van problémája.Ő írta a levelet, hogy ne foglalkozzanak vele, de akkor mi a fenének ment oda, ahova nem hívták csak a papa vitte!
evacica
@rugacs: Hát, hogy kik az alja népek,arról tudnék beszélni, te is bele nézhetsz a tükörbe.
Jankó123
@rugacs: ma, 20:34
Te idepottyansz a semmiből és az első szembejövőbe belekötsz?
Ha nem tetszik az itteni stílus, azt hiszem, ugyanolyan gyorsan el is tűnhetsz, mint ahogy idetévedtél! :-(
-A hozzászólásodra reagálva, ha már ennyire érdekel a lószar kérdés, akkor felhomályosítanálak, hogy a lócitrom is csak nézőpont kérdése!
-Másképp látja a lovas, hogy valami kiesett hátul a lóból!
-Másképp, aki belelép!
-És az is másképp ,akinek fel kell takarítania!
Szóval az emberek nem egyformák és te sem akarhatod, hogy azok legyenek!
:-(((
Cicamama55
@aloe: Ugyan már! A meccs nézéséért ültünk mi le a televízió elé, nem az Orbán családról vetített dokumentum filmért...
karma1
@rugacs: Kosz, hogy egyutt emlitettel a fent nevezett blogolo kollegakkal, en nagyon buszke vagyok, hogy VELUK egyutt lehetek itt, a fent emlitett stilusunkkal egyutt...

Te vagy eltevedve megint, neha megjelensz itt hulyesegeket kopkodni, nem baj, de ne csodalkozz, ha senki sem fog lajkolni..

(En magamtol is eszreveszem, ha valahol nem kellek, onnan szepen elhuzok. Benned nincs ennyi belatas , intelligencia...)
tivoli
@libelle: ma, 21:19
A túlzott önhittség, elbizakodottság, előbb-utóbb megbosszulja magát. Ő nem egy született kékvér, csak egy kreátum. S ha beteljesedett küldetése, megy a süllyesztőbe.
rugacs
@Jankó123: Hülyeséget beszélsz: tök mindegy, ki hogyan látja, ha nincs ló, lócitrom sincs!
rugacs
@karma1: Nagyon szívesen, semmi pénzért sem hagytalak volna ki!
Hiszen te ide és belevaló vagy!
Mint már többször említettem, "csodálatra méltó" a látókörötök, amit világnézetnek nem neveznék, de már majdnem tovább láttok az orrotoknál. :-)
Én valóban nem tartozom közétek, erre én is büszke vagyok.
Ennyire primitív létformákról eddig csak könyvben olvastam...
Szerencse, hogy többre nincs is igényetek...

Jót beszélgettünk :-) (?!)
Jankó123
@rugacs: Akkor irány az MNO, vagy Hír-TV oldalra! Ott az értelmi szintednek megfelelő IQ huszárokkal eldiskurálhatsz, hogy milyen f@sza itt kishazánkban minden ami a kormányunk "jóvoltából" történik!
Na, ott nem lesz más vélemény és megoldódik a problémád!
Szóval, UZSGYI!
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
ila51
@lópicigáspár: ...az biztos , visszavezette a kályhához :)
--Idesapám , tudok én táncolni , de csak ha a kályhánál kezdem .
ila51
@lópicigáspár: ...ajjajj , itt vannak a szemellenzősök is
ila51
@Jankó123: 10:41 ...azt hiszem értjük mindannyian :(
ila51
@bencemacska: 11:52 ...na itt a lényeg !
szandokan
@whatthefuck: A stílusod látom, semmit nem változott. Nem baj, vannak, akik vevők erre itt. Szerencsére azért nem olyan sokan, mert ha még más is a véleménye két embernek, nem kezdi el szarozni a másikat, ha szorult bele intelligencia. Neked ennyire telik, csak ne légy nagyon büszke rá.
JAJMÁR
@rugacs: 22:41 Úton vagy, az biztos, no meg, hogy nincs lovad. Szóval lócitromba valószínűleg nem lépsz, - bár az szerencsét hoz - de, hogy hova jutsz, az még a jövő titka! Csak nehogy kiderüljön, hogy körpályára álltál :)
Desischado
Meglátszik, hogy ez a kis görcs kinek a kölyke. Apja fia, az biztos!
Képzeljétek, láttam egy fotót, a Vatikánban, az egész orbán familia ott van, és a pápa a legkisebb gyerek vállát fogja. Ha ez a család be tudott menni a Vatikánba, ékesen igazolja, hogy isten nincs! Mert akkor mit bájologtak a pápával?! Tudta vajon, hogy miféléket fogad??? Pfujj, felfordul a gyomrom az undortól!
silber13
@rugacs: Tudod kiket aljanépezz, te primitivus Giganticus!! Ritka a te tahóságod, ámbár nem egyedi!
tivoli
@Desischado: ma, 00:59
Te meg mit undorkodsz? Hiányzik neked az állandó rossz közérzet?
Aki ilyen nevet ad gyerekeinek, hogy Ráhel, Gáspár, Sára, Róza, Flóra, attól a szentanyának kellene undorodnia, de ő nem teszi valamiért. Csak nem a saját egészsége érdekében?
Azt a képet láttad, amikor Isten földi helytartója a főrabbi kezét nyaldossa?
m.macskosz
@tivoli: "Azt a képet láttad, amikor Isten földi helytartója a főrabbi kezét nyaldossa? "
Muti! :)
Bástya Elvtárs
Nyugi! Elengedi a füle mellett! Jobb esetben egyik fülén be, a másikon ki...
szaboria1
Gáspár csak úgy viselkedik amit otthon hall és lát.
m.macskosz
@tivoli: Kösz, de én azt hittem, azt mondod, hogy O.V.csókolt kezet!
lópicigáspár
@ila51: Nem kell felvenni a kesztyűt, az a ő véleményük, vagy így vagy úgy. Ha ott ülnék a holdudvarban én is máshogy vélekednék, de sajnos nekem ez a hatalom csak kárt tett most is és még az első uralmuk alatt is, úgyhogy engem nehéz lesz meggyőzniük! :-)
mate03
@Jankó123: Uraim hurrá! Vissza jött (tavaszi)!Új nevet kreált magának!
Jankó123
@mate03: Összekeversz valakivel jóember!
Jankó123
@mate03: Gondoltam, elmagyarázod nekem is, szegény tudatlannak, hogy milyen logika alapján jutottál el a következtetésig, hogy én lennék a "tavaszi"!?
Kíváncsian várom a felhomályosítást!
karma1
@m.macskosz: Szia Cica! Most en is megneznem megegyszer, mert kepzeld, TENYLEG letezik egy ilyen kep! Mar csak a Kaba kohoz kene neki elvonulni a 40 napos Ramadankor, oszt mindenkinek eleget tett... (Azzal egyutt nem jol nyalhatott a rabbinak, mert a forabbi eleg csunyan nez ra, most " ori hari" ("orok harag") van kozottuk, azt hiszem...:-)))
bencemacska
@Jankó123: És egészen másképp látják a verebek!-:)
bencemacska
@Desischado: Előtte nem sokkal keresztelték meg Anikót, sőt első áldozó is volt. Egy akkori MDF-estől hallottam, hogy azóta van hányingere, ha ez a család eszébe jut!
silber13
@JAJMÁR: twgnap 18:55-re : Teljes az igazságod!
szandokan
@dömdödöm: Nem kevés jó "segg" volt a lelátón is, azért a dél-amerikai nőknek van egy semmihez nem hasonlítható bájuk...:-))
mate03
@mate03: Ne haragudj! A rugacsnak címeztem!@Jankó123:
mate03
@Jankó123: Elnézést kérek a rugacs nevű úr- nak szólt a beírás!Bocsáss meg,téged nem akartalak,sértegetni.
karma1
@szandokan: Szia, Te vilagutazo! Bocsi a profan kerdesert: amig Te a jo s@ggeket nezegetted, mit mondtal a fiaidnak, "sracok, menjetek egy kis perecet venni?" lol...

(Jo,jo, csak hulyulok...:-))
Azert a Krisztus-szobrot megneztem volna igaziban,...:-)))
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: A kep qrvajo, de most elvetted a draga nyanyanktol a jo kis kepek kikereseset?...:-)))))

Ha most a kepalairas szerinti esemenyek meg fognak tortenni, az Isten se mossa le Rolad, hogy Te adtad az otletet, hihi...:-)))))
karma1
@tivoli: KOSZIIIII !! Ez olyan edes volt!!!...:-))))))
Desischado
@tivoli: Van igazság abban amit mondasz, de akkor is olyan undorító, hogy egy ilyen lény, akinek a becsület, humanizmus, tolerancia nevezetű fogalmak semmit sem mondanak, a Vatikánba megy4 Ezért nem vagyok én isten hívő, és ezért utálom - többek között - a katolikus egyházat, és a papokat!
Igen, épp most láttam. De nekem eme kép sokkal gyomorforgatóbb!
tivoli
@Desischado: Ez a te véleményed, ezért vagy te Desischado, Orbán politikus, Ferenc meg pápa. :-)))
tivoli
@karma1: ma, 12:54
Szívesen, ha már annyira látni akartad! :-)
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: a drága jó nyanya engedélyével történtek a dolgok...:)))
Bár a lekváros buktája nagyon lassan készül el, de kivárom...Vagyis örök életű leszek...:)))))))
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Ez a kedves noi holgy szerintem ugyanolyan klasszul sut-foz, mint ahogy ezeket a kepeket hirtelen megtalalja!
Tudod, Isten bokezu a joemberekkel, tehat ha megsem keszulne el az az isteni lekvaros bukta, legalabb orokeletu leszel, ez is valami, nem?...:-))
alte trottel
@varrólány: Akinek nem szólnak előre, hogy az Operában végig danásznak, az öt perc alatt megőrül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.