Augusztus 20-ig a csatorna megfizeti a rá kiszabott reklámadót, de közben perre készül. Eközben a kormány árgus szemmel figyeli a Híradó:, azt is vizsgálják, mennyire hat negatívan Orbán megítélésére az új, kormánykritikus hangnem.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Putyin és Orbán ugyanazt az önkényuralmi, a jogállamot csak formailag fenntartó, illiberális államot építi. A fő ellenség a nyugat, az ellenzék a külföldi imperialisták ügynöke, az állami pénzek meg mennek a saját szűk klientúrához.. Aki ezt nem látja, az vak, -- akár magyar, akár osztrák, vagy hottentotta...
bencemacska
Lehet, hogy szégyellnem kellene, de az RTL-nek drukkolok a perben a magyar állammal / és saját magammal/ szemben.
Nem vagyok RTL-klub néző, mióta levették a Heti-Hetest, meg az F-1-et. Az RTL II-t is a Heti - Hetes miatt kezdtem nézni, közben figyeltem fel Rábai Balázs Híradójára. Ez a Híradó már korábban is kritikus volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.