Hosszú cikkben foglalta össze az Index azt a beszélgetést, amit a sajtó munkatársai a Kehi magas rangú tisztségviselőivel tartottak. A lap szerint így nézhet ki egy koncepciós per a történelemkönyvben.

A néhány médium képviselőjével zajló beszélgetésen lefoglalt leveleket, feljegyzéseket mutattak be, amelyek alapján a szervezet megfogalmazta a hűtlen kezelés, költségvetési csalás, magánokirat-hamisítás és jogosulatlan pénzügyi tevékenység bűncselekményének gyanúját – írja a lap.

Ezek között például volt olyan mondat, amelyet a szövegkörnyezetből kiemelve úgy állítottak be, ami gyökeres ellentéte az eredeti jelentésnek.

Ilyen hatást keltett például az az Ökotárs Alapítványtól lefoglalt jegyzőkönyv, amelyben Móra Veronika, a civil szervezet vezetője kollégáinak elmondja: „Kiemelték, hogy az LMP-hez közük van közülünk egyeseknek. Ez igaz.”

A folytatásból azonban kiderül, erről szó sincs: "Ezek az adatok több évesek. Azért ilyenekre hivatkoznak, mert nem találnak újabbakat. Az Ökotársnak mint szervezetnek sincs köze az LMP-hez."

Leveleket is mutattak, amelyek szerintük azt bizonyítják, hogy az Ökotárs próbálta megnehezíteni a Kehi vizsgálatát. Az egyikben Móra Veronika külföldi civil szervezetek segítségét kérte, hogy fogjanak össze a kormány lejárató kampánya ellen. A másikban a kollégái véleményét kérdezte az Index megkereséséről, amikor cikket írtak volna arról, hogy miként is zajlik egy Kehi-ellenőrzés.

Megjegyzik, jogállamban nem számít bűnnek, ha egy szervezet, amely meg van győződve igazáról, együttműködő társszervezeteket keres.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Horváth András zöld dossziéjával mi újság van?! Manapság csak azt vizsgálhatják, amire a kormánytól felhatalmazást kapnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Ebbe nagyon nagyot lehet bukni, elvtársak !!!
Cicamama55
Horváth András zöld dossziéjával mi újság van?! Manapság csak azt vizsgálhatják, amire a kormánytól felhatalmazást kapnak.
bakegya
EL TUDOM KÉPZELNI-MEKKORA KÍNBAN LEHET EZEN FESZÜLT ÉRTESÜLÉS KAPCSÁN OBAMA!-hát vicctor győzhetsz te 77-szer is,de fehér embör ilyen BAJT még nem kevert a magyar anyák-de gatyák tiszteletére!!!
Senara
Gondolom !A Norvég állam képviselője átveszi a jelentést és dönt a pénz további sorsáról . Természetesen mikor már beszélni tud . mert túl van a megdöbbenésen , vagy a nevetésen .
coyote3
Rákosi elvtárs és az ó ÁVH-ja most sárga az irigységtől...
nezelodo
"Érdekes módon a hivatalnokok utaltak is arra, hogy maguk sem feltétlenül tartják külföldi ügynökökből álló nemzetvesztő bűnbandának a norvégos civileket."

Nana kedves kehesek! Lehet, hogy nem marad ez végleg így, főleg most hogy a kedves vezető berágott a "baráti" USA-ra, annak volt és jelenlegi elnökére! Lehet, hogy el kell érnetek, hogy ezek az ökotársasok hamut szórjanak a fejükre és maguk kérjék önnön felkoncolásukat, és teljes vagyonvesztést, és a befőttes gumigyűrűk árának a jegybanki alapkamat kétszeresével növelt árának visszatérítési lehetőségét. Kérjék, hogy a következő békameneten az ufós Attilával meg a Bencsikkel, Lovassal stb együtt menetelhessenek, és vegyék körbe őket a volt III/II-es, III/III-as civilek, a teljes azonosulás jegyeként. Zárójelenetkén az ökotársasok kollektív kézcsókkal köszönjék meg a naaagy vezető nagylelkűségét!
pbalage
a zoknit ki ne mossák, mielőtt lefoglalja a kehi.
1szomjas
Ez baj, hogy így van , de sokkal nagyobb baj az, hogy az ország népe hagyja, hogy így menjenek a dolgok az országban !
Senara
Még valami ezt találták ! ... hűtlen kezelés, költségvetési csalás, magánokirat-hamisítás és jogosulatlan pénzügyi tevékenység bűncselekményének gyanúját...és még mindig szabadlábon vannak ?
pbalage
@Senara: ezt véletlenül nem a fidesz.hu -ra akartad írni? :)
Senara
@pbalage: ... nem dehogy ... oda nem járok . A vizsgálat több évvel is sújtható bűncselekményt "állapított " meg .
nyanya001
Mi meg nem látjuk, hogy mi van az ezermilliárdos ÁFA csalókkal
köztük a CBA 4 ezer milliárdjával !
Ezzel foglalkoznátok, meg azzal, hogy a gazdaság növekedjen,
értékteremtő munkahelyeket létesítsetek a közmunka helyett !
nezelodo
Az első királyság alatt a Postabankból kezeltek el hűtlenül 160 millárdot, amit aztán az adófizetők "dobtak össze". Hosszú ideig elérhető volt a neten a veszteséges ingatlanok és vevőik listája, a mai csodatévők aláírásával ellátva. Akik a norvég pénzek hűtlen kezelését kérik számon, ezt miért nem hiányolják, na meg a MANYUP 3000 milliárdját, stb.?
nyanya001
Érdekes a Kehi vizsgálata Norvég Alap-ügyben, a 40-ből csak 4 milliárdot vizsgáltak, a kormány által szétosztott 36-ot nem !
GeoCravker
Azért a kitiltásos botrány fényében botrányosan nevetséges a koncepciós per
szöszmösz
@pbalage: Ez a zokni engem is nagyon felizgatott, és ráadásul térdzokni, nem is az kicsi bokazokni! Mindenesetre próbálják elterelni a figyelmet még a bécsi repűltéren
éppen hirtelen egyedül szabadságra igyekvő nagyasszonyról is. Bíztos próbavásárlásra ment New Yorkba.
JAJMÁR
"A Kehi szerint a vizsgált 63 esetből 61-ben találtak szabálytalanságot.."

"Mindez rémisztő, ha igaz, de az is megjegyzendő, hogy ezen tételek összesen talán a 10 ezer forintot sem érték el."

A NAV vezetőjét meg nem "merik" megkérdezni, hogy korrupt-e, és ki van-e tiltva Amerikából, mert ő maga nem jelentkezett ! Simán hagyják nyaralni repülni !
Ez Orbán sikeres Magyarországa !
hetöndöe
A nagy fekete autók gyártás alatt vannak már és a függönyök hozzá Virág Elvtárs?:-)))
nezelodo
JAJMÁR
"Mindez rémisztő, ha igaz, de az is megjegyzendő, hogy ezen tételek összesen talán a 10 ezer forintot sem érték el."

Ma olvasom a megjelenéskor még fideszes kanászkűrtben, (azóta akkorát taklnyoltak, mint ide Lacháza), hogy egy feltételezhetően helyi tesónk kis értékre elkövetett lopást követett el 500 000 Ft értékben. Szóval itt kis érték a félmilla, ott meg hatalmas összeg a tízezer! Gondolom a tokaji "ne mi nyerjünk legtöbbet" 42 milla meg lukas kétfilléres Orbán svájcisapkáján.
almosd
Nem nevetséges ! a sok hűhó semmiért ,ez a vizsgálat is egy csomó kidobott pénz.
Csizmás Kond
Kehi ökó nav meg a kutyafarka...az egész csak kirakat. Arról van szó, hogy a kormány nem nézi jó szemmel ha külföldi pénzek érkeznek olyan csoportokhoz amelyek ellene működnek.
Ez mindenütt a világon így működik, csak most, hogy a nyugat sokmindent nem tud lenyomni a kormány torkán ezért minden szart megpiszkálnak és amit egyre világosabb lesz az látszik, hogy sokkal korruptabbak mint mi akire rá akarják kenni.
nemjoezigy
@Csizmás Kond: Hűűűű akkor most hogy van? " a kormány nem nézi jó szemmel ha külföldi pénzek érkeznek olyan csoportokhoz amelyek ellene működnek." Szerintem (is) a külföldi pénzek, az ország, a nép érdekében érkeznek a civil alapítványokhoz. Akkor a kormány nem az ország, a nép érdekében tevékenykedik?
Szerintem a parlamenti képviselők, a csókosaik érdekében csinálja amit csinál.
Ha valaki nem hiszi nézze meg az említettek gyarapodását és a népről szóló statisztikákat. Ami az egyik helyen több, az a másik helyen hiányzik!
Csizmás Kond
@nemjoezigy: Mond egy esetet amikor te is érdekelt voltál...vagy hasznot hozott neked.
coni
@nemjoezigy: "" a kormány nem nézi jó szemmel ha külföldi pénzek érkeznek olyan csoportokhoz amelyek ellene.. a nép érdekében tevékenykedik"

durva freudi elszólás!
nemsemmi
Amikor a pályázatok elbírálásának szabálytalanságát ecsetelik elgondolkodtató, hogy véletlenül nem a trafikpályázato iratai kerültek a kezükbe.
bencemacska
@nyanya001: Ha a norvég miniszter elég "tökös", akkor arról is kér egy ugyanilyen jelentést, mondván az a pénz ugyanonnan származik, azonos elbírálás alá kell essen!
coni
A jelentésnek egyetlen kritériuma volt: hogy birka nyelven legyen írva, hogy a nyáj nagy része értse.
gyuszka
@Csizmás Kond: „kormány nem nézi jó szemmel ha külföldi pénzek érkeznek olyan csoportokhoz amelyek ellene működnek”
Ne kábítsatok már. USA-ban jelenleg is folyik vizsgálat külföldi pénzek miatt.
Egy másik demokratikus országban az alábbi van:

„ Netanjahu kabinet Izraelben 2011-ben
olyan törvényt fogadott el, amely súlyosan korlátozza az országban működő civil
szervezeteket azáltal, hogy rendkívüli mértékben megnehezíti külföldi
finanszírozásukat.
Az új szabályozásnak egyik fele megtiltja, hogy
idegen országok 20000 sékelnél nagyobb összeggel támogassák az angolszász
terminológia szerint „ nem kormányzati szervezeteknek” (NGO) nevezett
entitásokat.
A tilalom vonatkozik nemzetközi szervezetekre
is, például az ENSZ-re. A törvény másik fele pedig gyilkos, 45 %-os adóval sújt
minden izraeli NGO-nak nyújtott külföldi pénzügyi támogatást."
Csizmás Kond
@gyuszka: Az usa a világ legkorruptabb országa ott bármit meg lehet venni pénzel ha hivatalos ha nem.
kukac50
Lázár Jankó szeretné a civilek pénzét is elosztani,ezért van ez a koncepciós per!
Ez ahhoz a 2 milliárdhoz képest lófasz, ami miatt az Egyesült államokból kitiltották a zsarolókat.
Azt miért nem vizsgáltatja Orbán, Ő nevezte ki ezeket az embereket felelősséggel tartozik a Népnek azzal,hogy felelősségre vonja Őket és nyilvánosságra hozza az eredmény igai oldalát nem hazudik!
tivoli
@Csizmás Kond: ma, 19:07
Ahol nem közvetlen szavazás van, a szenátorságot, elnökséget is pénzen veszik.
JAJMÁR
@nezelodo: 10:30 Bizony, és ezeket a 10e Ft-os "bűncselekményt" elkövető nőkre küldtek 40 rendőrt !
JAJMÁR
@JAJMÁR: 20:48 ezekre a nőkre küldtek 40 rendőrt :(

Állítólag a külföld pénzelte a kormányellenes csoportokat, amelyek... kik és mit követtek el? Felsorolhatnák...
Egyről tudok, amikor a Lázár elleni tüntetést szervezték, de úgy tűnik nagyobb probléma -megjegyzem: demokráciában - maga a tüntetés, mint az ok, amiért megszervezték.
Úgy néz ki ez az ország, mint ahol "kormányellenes csoportok" működnek? Mert ha működnének, akkor se lenne az probléma, egy demokráciában, nem az ! Pl. az ellenzék, nem ártana, ha működne... :)))
Egyébként pedig minden egyes fillér, ami ide bejön, és nem kimegy, az ország működését segítené !
coni
Ezt az országot fejre állították. Egyik reggel arra ébredünk, hogy még a víz is unortodox módon ellenkező irányba folyik le.
szandokan
@Csizmás Kond: Nem is kell hagyniuk, hogy ellenük szervezkedjenek holmi civil szervezetek külföldi pénzekből. A nyugat nem tudja megemészteni, hogy van itt egy kis ország, amelyik szembeszállt a nagy Amerikával. Majd hozzászoknak...:-)
szandokan
@nemjoezigy: Neked például mi hiányzik?
szaboria1
@szandokan: De te sem lennél meg a nagy amerikaik nélkül ügye? A céget is csak így tudtad fejleszteni mert itthon nem találtál partnert.
A Kehi meg azt sem a meg pl. mire kellett zoknit és befőttes gumit venni? Pedig rém egyszerű magyarázatot kapott volna gyerekek zokni bábozásához.
dzurinda
@szandokan: Az USA-t pont nem nagyon érdekli egy jelentéktelen Kelet-Európai ország... Ez az összeesküvés-elmélet pedig több, mint nevetséges egy értelmes ember szájából. Ellenünk szervezkednek holmi civil szervezetek? Tudod egyáltalán, milyen projektek futnak ezeknél a civil szervezeteknél, utánaolvastál a dolognak, vagy csak a propagandát vagy képes befogadni, és utána leírni?
mate03
@dzurinda: Kár az idődet pazarolni! Narancs ködbe úszva, az ész érvek,nála nem számítanak!
coni
Ennek az országnak azért nincs jövője, mert ha törvénybe iktatnák, hogy lapos a föld, 2 Millióan egyetértenének vele. A másik 6 Millió meg hallgatna.
nemjoezigy
@coni: Ez a Te idézeted: "@nemjoezigy: "" a kormány nem nézi jó szemmel ha külföldi pénzek érkeznek olyan csoportokhoz amelyek ellene.. a nép érdekében tevékenykedik""
@Csizmás Kond: Hűűűű akkor most hogy van? " a kormány nem nézi jó szemmel ha külföldi pénzek érkeznek olyan csoportokhoz amelyek ellene működnek." az előző idézőjelbe került rész Csizmás Kond írásból való!!!
És ez az én írásom: "...Szerintem (is) a külföldi pénzek, az ország, a nép érdekében érkeznek a civil alapítványokhoz. Akkor a kormány nem az ország, a nép érdekében tevékenykedik? (???)
Akkor ezt sikerült jól összevágni, összeszerkeszteni. Gratula. Ennyit erről!
nemjoezigy
@Csizmás Kond: "Mond egy esetet amikor te is érdekelt voltál...vagy hasznot hozott neked."
Akkor tisztázni kell az alapokat: Az Ökotárs alapítványról van szó. Ez egy 2006 óta működő civil szervezet, aminek az adó1%-a is felajánlható. Feladata (egyszerűen) a bejövő pénzek elosztása TÖRVÉNYESEN BEJEGYZETT egyesületeknek, szervezeteknek, köröknek, alapítványoknak a környezeti tudatosság erősítése, a demokrácia fejlesztése céljából.
Tehát a válasz: nem tudok arról, hogy közvetlenül nekem hasznot hozott volna, de ez országos szintű megjelenés. De ez nem is erről szól és nem is igényelem.
Az meg, hogy a demokrácia fejlesztése is szerepel, gondolom - hírekből - ez csípi a szemüket a kormánynak és híveinek,- az meg egy lenyelendő probléma(?), mert ez bizonyítja, hogy itt demokrácia van, ami meg van az mindig fejleszthető!!!
Ez van a gazdaságban is csak, hogy egy szót írjak: LEAN.
coni
@nemjoezigy: Ok. Kihagytam egy gondolatsort. A valódi civilek mindig is a nép érdekében működnek és működtek. Ha valaki szerint (Csizmás) a nép érdekét védő civilek a kormány ellenségei, akkor a kormány a nép ellensége.

Az a feltételezés, hogy az Ökotárs (norvég kormány) pl. a családon belüli erőszak csökkentésével próbálja megdönteni a kormányt stand up comedy.
nemjoezigy
@szandokan: "Neked például mi hiányzik?" ma, 01:28
Lásd feljebb. + ha olyan biztosak vagytok a győzelmetekben (az ideológiai és a politikai fölényetekben), akkor igazán lehetnétek nagyvonalúak (majdnem nagyvonalúbbat írtam) a -szerintetek- gyenge és kisszámú ellenzékkel szemben. Köszönöm.
szandokan
@szaboria1: Akivel én annak idején összeálltam, az egy magyar ember volt, aki annak idején kint maradt Amerikában. Ő volt az, aki engem megkeresett, mert hallott rólam, és nem én őt.
Azonkívül amit most megint megcsináltam, egy teljesen új vállalkozást, abban már nincs semmi szerepe. A pénz és a tudás nem jár külön utakon, előbb utóbb találkoznak egymással.
szandokan
@dzurinda: @mate03: Ami nektek az észérvet jelenti, az nálam merő sallang a legtöbbször.
szandokan
@nemjoezigy: Az ember soha ne legyen biztos semmiben, mert könnyen elbukhat, és ez igaz az élet minden területére.
dzurinda
@szandokan: Megpróbálom újra: tudod egyáltalán, milyen projektek futnak ezeknél a civil szervezeteknél, utánaolvastál a dolognak, vagy csak a propagandát vagy képes befogadni, és utána leírni?
dzurinda
@mate03: Én azért néha megpróbálok belőle pár érvet kihúzni, de tényleg furcsa, hogy ez neki nem megy. Ha mond valamit a Fidesz, akkor úgy van. Ha két nap múlva az ellenkezőjét mondja, akkor az is úgy van.
szandokan
@dzurinda: Na figyelj, amit az internetadóról olvastam, meg amit a már közzétett kalkulátorral kiszámoltam, az tényleg egy nagy aljasság lenne, éppen ezért nem is tudom elhinni. Havi 30 giga adatforgalom, plusz napi két óra a youtube-on, 54 ezer ft adó mellett? Ez nevetséges, kamu az egész. A 700 forintot még csak el tudom képzelni, mert adóemelésekben valóban erős a kormányunk.
spu00
Hát, igen, itt jól tetten érhető a sajtó szabadság megsértésének az " Öncenzurálási" kényszer megléte. A cikk szerzője végre hajtotta az öncenzurát, mivel nem meri leírni az igazat, miszerint hűtlen kezelés, okirat hamisítás, nem létező cégek számláinak befogadása, hivatalos felszólítás megtagadása stb. szerepel, melyek a cikkben nem olvashatóak.Miért akarták a követségre menteni az irodában levő dokumentumokat, miért kellett volna törölni a korábbi beszélgetéseket, dokumentumokat, számlákat átdátumozni?
Ezek mind szerepelnek a KEHI jelentésben, s az újságíró ezt nem tudta elolvasni, ne talán tán negatívan értelmezni? Talán a sajtószabadság igazság oldala fáj Önöknek, s ezért rohangálnak az ellenzékiek Brüsszelbe. Miért nem közölték a 63 esetből 61-ben hibásnak mondott tételeket? ja, akkor nem írhatták volna ilyenre a cikket? Zsenánt, de azért küzdjenek a sajtószabadságért, de leginkább Önmaguk ellen, s felvirrad a sajtószabadság hajnala.
Csizmás Kond
@nemjoezigy: Jó tisztázzunk...mindegyik a maga megitélt megérdemlőnek utal pénzt civil nem civil midegy.Ha történetesen most az úgynevezett demokratikus baloldal volna a trónon akkor ezekre a civilekre nem is lenne szükség ?
nemjoezigy
@Csizmás Kond: dehogynem, civilekre mindig szükség van, ugyan úgy, ahogy szakemberekre is. Mert lássuk be, a funkcionáriusok, legyenek bármely párt színeiben másban érdekeltek, mint a civilek és a szakemberek. (igyekeztem finoman fogalmazni)
Ezt egyébként igazolja sok-sok visszavont, megváltoztatott döntés. És a még több dafke, csakazértse döntés. Egy példa a mostani helyzetekből a KLIK megléte.
Csizmás Kond
@nemjoezigy: Szerintem meg nem civil az akit valaki támogat mert minden támogatás mögött elvárások is vannak és ha nem teljesíted azokat akkor nincs támogatás.
Civil az aki pl parkokat, iskolákat létesít hoz rendbe, hagyományokat helyi szokásokat ápol...stb de nem az aki tüntetést vagy megmozdulást pénzel.
spu00
Jelenleg mintegy 70.000 civil szervezet van az országba, most kisderült, hogy egy nagy pénzel rendelkező civil társaság nem az előírásoknak megfelelően funkciónál, egymásnak osztogatják / mint kiderült más társaságokban vezetőségi tagok stb. ahová pénzt juttattak az osztók/ .Nagyon sok társaságot ellenőriznek,ahol nem sértődnek meg, hanem bemutatják a dokumentációkat, s kész. Érdekes módon a baloldaliaknál divat, hogy ellenőrzésnél hibát találnak, s azonnal külföldre rohannak, s a jelenlegi kormány meg tesz rá, s folytatja az eljárást. S ez már a demokrácia halála, ugye?
mate03
@dzurinda: Tudod vannak emberek akik a pénzükkel a 40-millás autóikkal,sikeres vállalkozásaikkal,dicsekszenek! De legtöbbjüknél ez csak vágy álom,mögötte csak a gőg és a nagy arc van! Ismerek néhány ilyen típusú emberkét,ahol duma van,de teljesítmény ,nulla!
dzurinda
@szandokan: "mert adóemelésekben valóban erős a kormányunk."

El se hiszem, hogy ezt beismerted.
JAJMÁR
@spu00: 19:08 "mint kiderült más társaságokban vezetőségi tagok stb. ahová pénzt juttattak az osztók" Tudod mi derült ki? Hogy az ilyesmi nem ott történik.

Előbb volt a vád, mint a nyomozás, ugye, milyen érdekes? Olvass utána... és ne írj h@lyeségeket!
A demokrácia halála, valóban, az ami történt.
szandokan
@mate03: Majd egyszer gyere el Békés megyébe, és írj egy üzit. Szívesen látlak. Persze, miért is gondolom, hogy rólam beszéltél...
Desischado
Ez az egész egy nagy hazugság! Gondolom, jankónak meg viktornak, és az egész nyüves bandának csípi a szemét, hogy ezekre a pénzekre nem tudják rátenni a kezüket! Ezért megy a hazug vádaskodás! A kismebert 10 ft-ért is vegzálják, - lásd nav - de a nagykutyák vígan lophatják a milliárdokat! Na, ez a gyomorforgató!
mate03
@szandokan: Túlságosan,érzékeny vagy!? Azt hiszed minden körülötted forog?
hetöndöe
@mate03: 40 millás autó???Nem kicsit füllentett a delikvens.
Gyuri Géderről
Ez egy újabb hazugság a kormány részéről. Ha igaz lenne, és a fidesz nem lenne érintett benne, már rég ment volna a szivárogtatás. Így, csak a nagy kuss van, semmi nyilvánosság. Ugyan az, mint a kitiltás amcsiból.
szandokan
@hetöndöe: Alapáron 32 milla, plusz az extrák, amelyeknél a határ a csillagos ég. Ha nem értesz az autókhoz (sem), akkor minek szólsz bele?
szandokan
@hetöndöe: Használt autót nem szoktam venni.
hetöndöe
@szandokan: Maradjunk annyiban,hogy a legdrágább 30 misi körül van,tehát megint hazudtál akkorát,mint ide nagykáta.Egyébként ha havi 1,5 misit keresel,akkor hogyan cserélgetsz 2 évente 40 millás autót?
Az adóbevallásod rendben van,vagy csak olyan egyszerűen a fideszes változatot használod?:-))))
szandokan
@hetöndöe: www.lexus.hu/car-models/ls/ls-600h-l/index.tmex
Tájékozódnál egy kicsit, mielőtt okoskodsz újra?
Olyanról hallottál már, hogy év végi nyereség? Az a havi keresetemnek több, mint a tízszerese. Ráadásul ez az első ilyen drága autóm, és lehet, ez megmarad tovább is, mint két év. Az adóbevallásom miatt meg ne aggódj, bőven fedezi. Törődj inkább a sajátoddal.
szandokan
@hetöndöe: Ja, és a Luxury változatot birtoklom jelen pillanatban. Látod az árát, vagy küldjek olvasószemüveget?
hetöndöe
@szandokan: Ejnye,ejnye,nem szép dolog a hazugság!:-)))
szandokan
@hetöndöe: Akkor ne hazudj. Nem jársz Békés megyében mostanság? Szívesen megmutatom, ha érdekel. Eddig még csak ketten voltak olyanok, akik éltek ezzel a lehetőséggel, és hidd el, azóta is élnek...
hetöndöe
@szandokan: Köszi az invitálást de nem élnék vele,mivel itt a neten sem adtál eddig túl sok bizonyosságot az igazadról,ezen az alapon én is lehetnék a helyedben milliomos.
Olyan igazán fideszes vagy.:-))))
szandokan
@hetöndöe: A neten már többet is adtam, mint kellett volna, legalábbis az elején. Először kilőttek, mert ugye ez nem reklám oldal, majd privin keresztül is támadásba lendültek páran. Személyesen viszont bármikor állok bárki elé. Én a lehetőséget megadom, ennél többet nem tehetek.
mate03
@szandokan: Jobb ha semmit nem teszel! Mindenki jobban jár!
szandokan
@mate03: Gondolod? Majd elmondom annak a 200 embernek is ezt, akik tőlem függnek. Jópofa vagy, ne tegyek semmit:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.