A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes szerint teljesíthető az a cél, hogy a ciklus végére meglegyen az egymillió új magyar állampolgár. Semjén Zsolt úgy véli, Magyarországnak hasonlóan kell cselekednie, mint Izraelnek, meg kell védenie a diaszpóráját bárhol a világon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Meglepődnél, ha úgy tennénk és felszegeznénk egy keresztre? Még tán imádkoznánk is érted. Ott fent aztán forgathatnáéd a szemedet, miként a reklámmacska szokta!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Cirmi megint melléfogtál, ennyit igazán már el lehet várni egy ,,írástudótól,, vagy nem kell beleszólni, ez ,,nem telefon,,!!!
tivoli
Lehetne követni Izraelt, a Kneszetben nem lehet kettős állampolgár.
simmering73
@papa.49: Cirmit dobták ide hétvégére a pártirodáról. Gyengusz, mint mindig.
Desischado
Imádom, mikor ez az embertelen, a keresztényi tanításokat hírből sem ismerő megélhetési hulladék tömjén zsóti osztja itt az "észt"! Jó volt a csoki, te nyomorult?
kkalman
A világon szétszórt magyar diaszpórákat, de legfőképp a határok innenső felén élő magyarokat a Fidesz-KDNP nevű rablóhordától kell(ene) megvédeni.
kukac50
A Magyarokat a Fidesz -KDNP vezetéstől kellene megvédeni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.