Semmiképp sem épül meg az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közötti szakasza, ha az unió nem finanszírozza az építkezést - állítja Csepreghy Nándor helyettes államtitkár. A beruházásra már 25-30 milliárd ment el a magyar költségvetésből, most azonban lehet, hogy félbehagyják az egészet. Lázár János egy éve még racionálisnak tartotta a rekordmagas kilométerenkénti 4 milliárdos árat, most azonban már sokallja a költségeket. További részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ha az Unió már 2013-ban jelezte, hogy nem látja értelmét egy párhuzamos út építésére (pláne ennyiért) akkor miért kellett ennyi pénzt kiszórni az ablakon.
Az különösen furcsa, hogy az ellenzék kérésére Lázár írásba adta, hogy nem kell vizsgálni az árat, mert egyáltalán nem drága. Persze a választ tudjuk. Vége az üzletelésnek Simicskával.
Senara
Magyarázzák a hazugságot .Mondják meg a frankót ,Lajos ragadványnévvel látta el a pártfőtitkár ezért megy a levesbe. A másik , ha tovább csinálhatná , hogy jutna vissza a" leadó "?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.