A menekültek elhelyezésére alkalmas konténereket helyeznek ki a szerb–magyar határ közelében fekvő Magyarkanizsa rendőrőrsének udvarán – jelentette a szabadkai Pannon RTV szerdán.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...ha már van kerítés és rajta kapu akkor egyből elébe lehetne állítani és amint megtelt csak trélerre kell rakni és oda lehet szállítani ahová kívánják...
vizinyuszi
@Csizmás Kond: Aztán átrakni a szerb oldalra és máris mehetnek haza. xd
Manhattan
Így köszöntötte a holland királynő a magyar menekülteket 1956-ban:
„Nagy kiváltság számomra, hogy a napokban hazánkba érkező magyarokat a holland nép nevében teljes szívemből üdvözölhetem köreinkben. Tudom, hogy mindannyiuk együttműködésére számíthatok, hogy a magyarok nehéz sorsát enyhíteni tudjuk.” – mondta aholland királynő egy nappal azelőtt, hogy az első 56-os menekültek Hollandiába érkeztek volna.
Juliana holland királynő tetteivel is példát mutatott, személyesen is többször fogadta a magyarokat, és több palotáját is a menekültek rendelkezésére bocsátotta ideiglenes szállás gyanánt.

Később, mikor már leköszönt a trónról – sőt még halála után is – a magyar 56-osokat minden év végén a királyi palotában vendégül látták. Az egész holland nép nagy szimpátiával viseltetett a magyar forradalom és a menekültek felé.
168 óra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.