"Ezért nem engedi a kormány a sajtót a röszkei menekülttáborba" – olvasható a Youtubera feltöltött újabb videó mellett, és valóban: a tegnap kiszivárgott felvételnél már sejthető volt, hogy nem egyedi eset, amikor a (gyakran túlterhelt) magyar rendőrök, állatok módjára bánnak a menekültekkel.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"A kormányszóvivő szerint Magyarország befogadó ország" Az ! Hogyne lenne az !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Ha alszik az a baj, ha a kerítésnél ácsingózik az a baj, ...
Toby
"A kormányszóvivő szerint Magyarország befogadó ország" Az ! Hogyne lenne az !
lópicigáspár
Na most szegény migráns ebből annyit értett, hogy üvölt a szerv! Feltételezem arra gondolt, hogy becsípte a tökét a gatyája! :-))
wagabund
aki itt így ordít, az otthon is, a közértben is, a gyerek tanárával is, és..és a nagyanyjával, nagyapjával, na pláne a feleségével...aztán a szomszéddal, a kutyával..stb..stb..

mert eddig még nem akadt emberére..
papa.49
Sajnos vannak ilyen ,,emberek,, is kitudja miért fejezte ki magát ilyen ,,választékosan,, a közeg, lehet hogy már 40 órája talpon van de erre ez akkor se mentség))))))))))
wagabund
@wagabund: még annyit, hogy ez nem az izsáki rendőr, ez egy másik...és van harmadik, negyedik...sok...
lópicigáspár
@wagabund: Nincs igazad. @papa.49: már közelít az igazsághoz a kimerültség indokával. Senki sem lehet felkészült ilyen esetre. Kizárólag a vezetőik a felelősek, hogy nem tudják megszervezni, hogy mindig pihent és lelkileg kiegyensúlyozott állomány legyen szolgálatban!
wagabund
@lópicigáspár: ha nincs, hát nincs...akkor életbe lép a vak komondor története...:-)
sentinel216
Ezt a rendőrt valószínűleg az édesanyja is így keltette reggelenként az istállóban. Vagy már 48 órája nem aludt, mert szolgálatban volt és irigykedett az alvó emberre.
libellle
@wagabund: Micsoda szégyen egy ilyen viselkedés a Magyar nemzetre. Allatok primitiv állatok nem rendörök. Az a hülye billig-szöke hajú rendörnö pedig csak röhög. Na kivánom, hogy gyermekével, ha van neki ilyen pont egy ilyen helyzetbe kerüljön. Remélem nincs neki gyermeke és nem is lessz, kár lenne a mindenhatónak egy ilyenre egy gyermeket bizni.
papa.49
@lópicigáspár: Úgy bizony, aki nem próbálta hogy nyelvi nehézségek mellett, dirigáljon kurvára fáradt kimerült, elcsigázott embereket annak fingja nincs hogy mi van ott, nem az tehet róla aki kifakadt, hanem a szervezetlenség, az impotens, elképzelés nélküli vezetés, bár hát a jelenlegi bm. még járőrnek se felelt meg Zuglóban, így mit is várhatunk)))))))))Nem mentem a közrendőrt, de valaki nagyon hülye ahhoz amit csinál, pontosabban NEM CSINÁL)))))))))
wagabund
@libellle: erről próbáltam beszélni...aki itt ilyen, az otthon is ilyen...még akkor is, ha kipihente magát, és tíz órát alszik...
lajospapa
A szlogen megfogant: "Ezek állatok!" De melyikek az állatok?
Hofipisti
@pbalage: Honnan tudod? Egyébként ha két hete történt, az elfogadható?
Nagyon komoly kiképzési hiányosságok vannak több mint évtized óta a rendőrségnél. Az öreg, tapasztalt rendőrök leszereltek, vagy "mert kommunisták" (persze, a rabló, meg a gyilkos üldözéséhez feltétel volt a párttagkönyv!) voltak, leszerelték őket.
A mai rendőrség mind fizikai, mind szakmai felkészítésben az 50-es évek szintjén áll, s hozzá még - tisztelet aki vételnek - lusták is.
Ugyanakkor nem szabad elhallgatni, hogy ha a politika beleszól a rendőrség munkájába, akkor ez a katyvasz lesz az eredmény. Egyébként mintha valaki mondta volna 2010-ben a kormányváltás után, hogy "két hét alatt rend lesz az országban!"
kezdődik már az időszámítás?
papa.49
@Horizont: Nem, nem rugdoshatsz akkor se, de hisz pont ezt írtam ,,nem biztos hogy a rendőr a hibás,, lehet csak fáradt kimerült, de akkor se nyilvánulhat meg így)))))))A főnöke nem hogy alkalmatlan, egyenesen vétek ilyen pozícióba tartani ))))))
KERKA
A migránsok már két szót biztosan megtanultak magyarul: kurva anyádat!
libellle
@lópicigáspár: Sürün járok Magyarországon a Magyar "kollégák" akik néha eljönnek értem a repülötérre nem mindig az autopályát választják amennyiben Hatvan városban van feledatom. Nos én eltudom neked mondani, hogy Gödöllö és Hatvan várost összekötö "régi ut" szélein a szemét hegyek állnak. A link amit bemásolták ide ahhoz viszonyitva seemi. Ellenben a link egy kiváltságos helyzetet mutat a szeméthegyek pedig a Magyar " kollégák" elmondása szerint állandó jelenség az utak mellet Magyarországon. Èn feltétlenül az uttobit tartom shocking-nak. Ezenkivül az ahogyan az a primitiv lény ordit emberekkel nem hasonlitható össze a linken látható eldobált tárgyakkal.
libellle
@KERKA: Igen azt a szót is és azt is , hogy "basztmeg"
lópicigáspár
@libellle: Lehet tudni, hogy melyik országból jársz sűrűn Magyarországra?
libellle
@lópicigáspár: Ja, miert ne Németországból.
lópicigáspár
@libellle: Köszönöm, szerintem rövidesen ott is lesznek bajok, de ne legyen igazam. Egyébként sehol sem jó a helyzet, itt a nagy demokrácia hazájában meg pont arra akarják rávenni a delikvenst, hogy feküdjön le! :-) video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpl1/v/t42.1790-2/11958591_899146923474005_734959402_n.mp4?efg=eyJybHIiOjYxMiwicmxhIjoyNzMwfQ%3D%3D&rl=612&vabr=340&oh=c8f938f539e5d748f10bd2e2535b91ae&oe=55F344EE
Laila
Sok embernél ez teljesen általános viselkedés. Sajnos...
libellle
@lópicigáspár: Ach, tudod, emiatt én nem fájditom a fejem. A bajok amik Magyarországon vannak azokat a Magyar kormány szándékosan okozza. Ugyanis annak a személynek aki magát kormányfönek nevezi mindig szüksäge van valami háborura, azert, hogy feltudjon lépni a szinházban mint szabadságharcos. Ellenben tartok attól, hogy ez a szándékosan elöidézett káosz valami rosszat takar. Valami rosszra készül orbán a nemzet ellen.
lópicigáspár
@libellle: Az utolsó szóig igazad van és csak remélni tudom, hogy az utolsó mondatod egy rossz megérzés marad! Sajnos sokan megjósolták, ha ez az ember egyszer hatalmat kap, feltételezhetően Magyarország végét jelenti, de ahogy most viselkedik, inkább Európa veszte is lesz! Jó esetben csak kipenderítenek bennünket az EU-ból, a rossz esetre meg inkább jobb nem gondolni! :-(
libellle
@lópicigáspár: Mein Gott. Ez lehetett volna forditva is. Hidd el az sürün elöfordul. A német gyermekek sem feltétlenül angyalok. Egyébként, semmi köze a tényleges helyzethez ami ma és már több hete kialakulóban van. Ahhoz pedig még kevésbé, hogy hogy viselkedik egy rendör Magyarországon
libellle
@lópicigáspár: 2002-ben mondta Vaclav Havel, azt, hogy a legjobb ami a Magyar nemzettel történhetett, ugyanis ez a személy orási veszélyt jelent annak a a nemzetnek és még Europára is. Attól tartok , hogy az EU mint közösség nem fog sokáig ebben a kostellatioban maradni sokáig. Ellenben attól is tartok, hogy az uj Közösségben Magyarországnak nem lessz helye.
micfild
@libellle: A fene essen bele.. De szerintem igazad van. Orbánnak semmi de semmi nem drága. a hatalmáért. mikor ébred már fel ez a nép?
lópicigáspár
@libellle: Amíg nincs közös gazdaság, közös pénz (minden tagállamban) és közös nyelv és teret engednek a nemzeti villongásoknak, elvetélt dolog az egész. Az alap EU egy jó gondolat volt, de a kivitelezés csapnivaló lett! Beleestek abba a hibába, hogy akartak egy pohár tejet inni és csak ezért vettek tehenet. Tudomásul kell venni, hogy Ausztriától keletre és ebbe véleményen szerint beletartozik az egykori NDK is, olyan mértékű a lemaradás, amit egy egyszerű csatlakozási szerződéssel nem lehet (nem lett volna szabad) áthidalni. A hirtelen jött nagy demokráciával nem tudtunk mit kezdeni, gyakorlatilag kontroll nélküli szabadrablás jellemezte a gazdaságpolitikát, aminek a következménye a felelőtlen eladósodás lett, a mérhetetlen elégedetlenség és tehetetlenség, kilátástalansággal fűszerezve. A kormányaink velejéig romlottak és mérhetetlen korruptak, első sorban a mienk, de a román és bolgár sincs nagyon lemaradva. És most jön még ez a menekültáradat! Hiányzott nekünk mint üvegestótnak a hanyatt esés!
picike
@Horizont: éhes emberek még vadidegbe jönnek és egymásnak esnek sajnos !
picike
@lópicigáspár: erről kérdezlek én minek is a fegyver ?
wagabund
érdekes adalék...ez inkább a rendőrség vezetőihez szólna, de úgysem olvassák...
szóval panaszkodott egy holtfárdt rendőr egy civil segírőnek...nem, nem panaszkodott, inkább enni kért...kérdezi a segítő, miért a szétosztandóból kér? -azrét mert egy napja nem kapott enni, csak ha így kér...ebből az jön le, hogy a többi sem kapott...

elismerem nagy a teher mindenkin...de ne mondja azt senki, hogy a rendőr saját magának választotta ezt a szakmát...most akkor csinálja...mert aki ezt mondja, az fordítva ül a lovon...
Szeparepa-
Mi az hogy előkerült? Ez a video több hetes... a magyar újságíró, aki ment velük egy napig, az vette fel...
Fradigege
A katonaságnál is előfordultak ezek a "problémák". Kéne' szó'ni az emberkedőnek, hogy a rácok nem mennek a szomszédba Magyarokat gyilkolni. A "rendőr"gyereknek lett volna ekkora arca krvnyzni? Nincs messze a Délvidék, ahol nem probléma Magyart verni. A díszgyökér sünnek először a szar rác rendőrrel kellene így ugatnia, aki nyíltan mutatta, hogy arra van magyarszkó. Itt hitelét veszti a süni. A ráccal ugasson így első sorban, aki nem megy a szomszédba, ha Magyart kell írtania. Keményen tud a gyík üvölteni. pfhejjj, ... A szerbbel emberkedjen, azzal nem mer. Itt látszik a köcsögség.
Fradigege
Fogadjunk, hogy tótnak vagy svábnak vallaná magát, ha kapna egy fülest. De a szerbeknek is vannak mumusaik. Gyűlölik őket:
www.youtube.com/watch?v=NjGuz_6KlsI
Fradigege
Ők nem csípik a rácot. A rác, leszrja, ha a seggem egy egyszerű "buzi" vonal. Újra szívat.
www.youtube.com/watch?v=k2XDLNy9xyU

Üzenem a süninek, a Délvidéken emberkedjen.
Fradigege
Ők közelebb vannak, mint szíria vagy az isis.
nyanya001
@wagabund: Tegnap 22,46 Az a rendőr csakis egy Gyurcsány bérenc lehet ! :))
moiszikf
@nyanya001: ma 05:29-re
Tutira nem Gyurcsány bérenc, mert akkor már kilőtte volna a szemét.
nyanya001
@moiszikf: Tudod, akik rendőrre támadnak sok jóra nem számíthatnak !
Ugyanezek a magyar - román meccsnél is megengedték ezt maguknak !
Csizmás Kond
Attól, hogy valakit elüldöznek az otthonából a méltóságát is nem kellene elveszítse...már ha volt neki olyan. Az itt látott szeméthalmok meg a viselkedésük nem a civilizált életmódra vall.
Az embernek nem csak jogai vannak hanem kötelességei is de úgy látszik azt is otthon hagyták.
Az, hogy segíteni kell a menekültön még nem jelenti azt hogy mindenkit a szolgájának kell néznie, márpedig ahogy ők követelőznek még egy pohár vizet sem érdemelnek ki vele.
1magyar
Szegény rendőr már nem aludt két napja és nem evett, lehet, hogy már elveszíti a nyugalmát.
Az is csoda, hogy eddig nem lőttek le senkit.
A katonaságnak SOS-ben segíteni kell, mert a rendőrnek nem a határvédelem a feladata!!!
moiszikf
@nyanya001: A 2006-ban megsérültek 10%-a sem támadott rendőrre.
lópicigáspár
@1magyar: Hát mi a fene! Az összes régi határőr, mármint aki nem szerelt még le rendőr lett az okos átszervezés miatt!
nyanya001
@moiszikf: Ők kezdték a gyújtogatást a rendőrverést, a tv székház felgyújtását autókat gyújtottak fel de nem sorolom ! Minden annak volt a következménye !
Aki Én
Őszintén kérdezem, mi derül ki ebből a videóból?
Mert ha valaki botrányosan üvölt, még nem jelenti, hogy nincs igaza.
Főlökött
@1magyar: Tévedni tetszik.

1994. évi XXXIV. törvény, a Rendőrségről : - I. Fejezet, A Rendőrség feladata
1. §...

"10. őrzi az államhatárt, megelőzi, felderíti, megszakítja az államhatár jogellenes átlépését, ellátja a hatáskörébe utalt idegenrendészeti és menekültügyi feladatokat,"

"13. megteszi az államhatár rendjét közvetlenül veszélyeztető konfliktushelyzet és a tömeges méretű migráció kezeléséhez szükséges intézkedéseket, továbbá elhárítja az államhatár rendje ellen irányuló erőszakos cselekményeket,"

Szóval alapfeladatuk !

"Az is csoda, hogy eddig nem lőttek le senkit." ->Akkor börtönbe is mennének. Arányosság elve alapján, nem tehetik.
magyarbakancs
Tudom tele van a f*sza a rendőrnek de azért valahogy kicsit kulturáltabban kellene viselkedni.
Gondolj bele ezek a rendőrök vissza jönnek az állomás helyükre.
Veled szemben is így viselkedne mit szolnál hozzá.
Lehet,hogy elzavarnád a k*rva anyába.
X-ray
Bocsika, de mit lehet várni határőrökből lett rendőröktől??? :)
moiszikf
@nyanya001: Tévedsz. A hivatalban lévő miniszterelnök bevallotta, ami később kiszivárgott, miszerint átbakterolta az egész országot. (Leginkább saját híveit.) Ennek volt következménye minden. Vagy szerinted, ha az őszödi beszéd nem kerül nyilvánosságra, akkor is lett volna autógyújtogatás, TV-ostrom?
vonotok
@Csizmás Kond: Szomorú, hogy benned már csak ennyí emberség maradt.Meny és segíts nekik, van lapátot, seprűd, szemeteszsákod, mutasd meg nekik, hogy mire kel használni. És ha nem csinálják akkor alkoss róluk ilyen véleményt.
libellle
@Horizont: Te ismered ezt a monstert etleg.?
F_Viktor
Itt is megköszönöm a Dániában tanuló Nánási Orsi fordítását, aki engem megelőzve több hírportálnak elküldte a videó fordítását!
libellle
@lópicigáspár: Osztom az EU és volt keleti országokról irt véleményedet. Abszolut. Ellenben lehetett volna a helyzetett kezelni már csak azert is mert már május ota tudja a magyar kormány, hogy az adott helyzet bekövetkezik. Ezért adták a pénzeket is. Ellenben mit tett a komány elrendezte pénzeket Schweizban és nem tudom még, hogy hová. Ebböl meglehett volna oldani mindent. A határvédelmet a regisztráciot és azoknak az elutasitását akikre nem vonatkozik a háborus vagy politikai státus.
libellle
@Eriksson: Most mit szerettél volna velem közölni? Azt, hogy a kurdok és a törökök nem zöldek egymással.
moiszikf
@nyanya001: Ez a kevésből is gyenge. Én SZEMÉLYESEN beszéltem Toroczkaival és más, az események sűrűjében lévő "résztvevőkkel". Semmilyen fityiszes szerveződés nem állt mögöttük, mivel legalább annyira rühellik a "demokratikus jobboldalt", mint a "demokratikus baloldalt".
Orbán valóban aktív részese volt az eseményeknek, mint Fletó bűntársa. Kellett egy kormány, akinek 2/3-a van és a szükséges "törvényhozási munkával" végkép kiárusítja az országot, felszámol minden ellenállást. Ezt csak egy 2006-hoz hasonló indulatkorbácsolással lehetett elérni.
Fletó feladta a labdát, Vitya pedig lecsapta. Ennyi.
Kellemes hétvégét! (Azért örülök, hogy lehetett anyázás nélkül is vitázni.)
libellle
@lópicigáspár: Itt az irást kelett volna elolvasi, a foto kizárólagoasan a Miniszterasszonyt és a katonákat ábrázolja egy látogatás alakalmával. A Bundeswehr segit a nagy sátrak felépitésében és és és. Ezt Zivilektöl nem feltétlenül lehet elvárni. Ezenkivül a sátrak is a Bundeswehr tulajdonában vannak. Vagyis egy logistikai segitség. Merkel és mi nemetek nem vagyunk háborus nép nekünk nincs szükségünk egy sazbadságharcosra, mert nem igy szeretnénk a világ elött magunkat profilálni.
enslaved
Nem csoda, hogy már a rendőröknél is elszakad a cérna miattuk. Lassan már szabadnapjuk sincsen, mert folyton ott kell hadakozniuk ezzel a bagázzsal. Remélhetőleg 15. - étől változik a helyzet.
1magyar
Ha itt valakinek a fia lenne rendőr és nem kapna rendesen enni 3 napja, nem aludna,nem látná a kisgyerekét hogyan vélekednétek?
Dr plágium
Elhiszem, hogy fáradtak, kimerültek a rendőrök, de attól még lehet emberi módon is beszélni.
Kicsit több emberség kellene...mindjárt könnyebb lenne a dolguk.
Ennek kapcsán eszembe jutott, mennyire mocskolták a nővéreket, szinte megkövezték őket és szemrebbenés nélkül azt mondták nagyon sokan, hogy fizetést (?) kapnak a munkájukért... Nos a rendőrök is kapnak fizetést! Ráadásul benne van a munkaköri leírásukban, hogy oda kell menniük ahová éppen megkívánja a helyzet.
F_Viktor
@1magyar: Írod:
"Ha itt valakinek a fia lenne rendőr és nem kapna rendesen enni 3 napja, nem aludna,nem látná a kisgyerekét hogyan vélekednétek?"

Ha a gyereked/anyád, esetleg te magad kórházban lenne/lennél, s így ordítozna vele/veled az ápolónő/orvos, akkor is azzal mentegetnéd az állatot, hogy szegényke biztosan sokat túlórázott, fáradt, régen látta családját???
F_Viktor
Ezen a videón is nagyon jól látszik a milliárdokba kerülő, ágy céljára használatos leselejtezett RAKLAPOK!
Csizmás Kond
@vonotok: ...én tanítsam meg a rendre ...?
akik okostelefonos GPS térkép szerint vándorolnak annak kéne tudja, hogy a szemetet is hogy kell eltakarítani...otthon is ilyen rendet hagyott magaután ?
36
@1magyar: Az "álom, Németországban" sem viselkednek másként a rendőrök a migránsokkal, amellett hogy szerintem ez nem az általános. A Berlini táborban, (is) elégedetlenkednek, hogy nem táborba és nem hónapokra akarnak maradni. A német rendőr a migráns képébe nyomja a könnygáz palackot és megígéri neki, hogy ráüríti, ha nem fogja be. Mutter Merkelt meg körberöhögi a közszolgálati TV. Kezdve a gyökereknél. Mégpedig, ott hogy pár hete, még olyan diktátorként viselkedett a görögökkel, csakhogy végletesen eladósítsák az országot és ezzel bosszúra és nemtörődömségre késztesse őket, ami most a migráns helyzetnél mutatkozik. Ellenben ma már Merkel, minden Szírek jótevő anyjaként mutatkozik.
1magyar
@Fradigege: A szerbekkel miért emberkedne? Semmi dolgunk velük, ők nem jönnek át a határon.
36
Ugyanígy, a német show műsorban, az EU fölöslegességét, úgy szemléltették, hogy egy szemetes konténerbe dobálja a tök részeg Junckert játszó színész a Dublin, Schengen, felíratú aktákat. És hibáztatja Merkellel együtt, hogy minden szerződést, önhatalmúlag felfüggesztettek. (Persze hozzáteszik, nem szabad a németeknek Junckert bántani, mert segített a német gazdaság pénzeit, Luxemburgba, adóparadicsomba menteni.) A Die Europaische Union-ból, ugye, hiányzik az európa és hiányzik, az unio. Mi más marad, mint a Die.:)))
libellle
@36: Ja ja ezenkivül lehet tovább álmodni. Németország nem egy Bananenrepublic. Ezenkivül egy Schow-ban mindenkit ki lehet viccelni, ez a demokracia. Bizonyára hallottad már ezt a szót.
libellle
@Horizont: Pardon, az egy szörnyet jelent. Ja jó amennyiben ilyeneket nem ismerünk, mert igy valamennyivel marad tisztább a lelkünk.
libellle
@36: Te valamilyen érdekes adókat nézel. Az a rendör aki csak hasonlóan viselkedne Németországban mint ez az ordibáló beteg agyú lény, csak már volt rendör lenne. Ilyen esetekben elléggè vége egy kariernek, az egész életben. A német rendörök definitiv gást és mást valamiket csak akkor nyomnak valakire amennyiben ö vagy a társai is sulyos veszélyben van. Egyébként kérdezz meg Magyarokat akik eljönnek ide , azert, hogy jpbban éljenek, hogy emberi jogaikat tiszteletben tartság és emberi méltóságukat is megtudják örizni. ,
36
@libellle: Nem is minden részt a show-ból vettem. Pl. a német rendőrt és a migránst, nem. De a show is reális szerintem. Egyébként, a németek is felhasználják a hadsereget, csak ott, nem a határhoz szállítják a katonákat, hanem a migránsokat szállítják a laktanyákhoz. Ott, szögesdrótos kerítéssel körbekerítenek egy területet, és az a tábor. A tábor, ott is tábor és őrizendő.
F_Viktor
@36: Írod:
"Ott, szögesdrótos kerítéssel körbekerítenek egy területet, és az a tábor. A tábor, ott is tábor és őrizendő."

Igen, csak szerencsétlen Orbánnak nem engednek ZÁRT táborokat építeni :-((((
Most kezdtek potyogni a könnyeim...
Fradigege
@1magyar: A rácokkal mindig is probléma volt. 1848-at és az Újvidéki hidegnapokat leszámítva, a rácok a Rákóczi-szabadságharctól fogva írtották a Magyarokat. Tehát, elég rossz emberek. Namármost, ha egy ilyen hiperaktív süngyerek emberkedik a harcképtelen bevándorlómigránsmenekülttel, ennyi erővel lehűthetné az energiáit a rácokon is. Ott legalább emberére találna. És ha nyer, ... azzal hasznossá tehetné magát.
libellle
@36: Ez egy absolut tévedés. A legnagyobb tévedés. A hadsereg ilyen nemü "felhasználása" Németországban csupán a legnagyobb vész esetén következhet be. Ahhoz amit te gondolsz a német Bundeswehrröl meg kell elösször a törvényeket változtani. Miután Németország nem egy Bananenrepublic ezert egy törvény változtatása vagy egy uj passust csak ugy beirni nem ugy megy mint Magyarországon.
emerencia
@libellle: Nagyon sok olyan magyar munkahely van, ahol a vezetők szándékosan gyötrelmessé, fárasztóvá teszik a munkát mert ettől függ a karrierjük. A dolgozóknak pedig pszichikailag és fizikailag kikészülve, lealázva, megfélemlítve is kedvesen, együttműködően kell viselkedniük az ügyfelekkel, különben repülnek a minimálbér közeli fizetéssel honorált munkahelyükről.:( Az önkontroll hiányos, testületre szégyent hozó közegeket kellene egy évet dolgoztatni egy ilyen munkahelyen, hátha megtanulnának uralkodni magukon. Ha pedig ez sem segít, maradhatnának ezen civil munkahelyen 65 éves korukig.
1magyar
@Fradigege: Majd ha beágyazódnak Európába a menekültek majd megláthatod veled, hogy emberkednek.
Eriksson
@libellle: A kurdoknak, törököknek miért pont németföldön kell civakodniuk, ha otthon is tehetnének? Nem azért jöttek el hazájukból, mert békét szeretnének? Vagy csak nem azért, hogy a német rendőröknek legyen elfoglaltságuk, és a német népnek meglegyen a mindennapi félelme az erőszaktól, a terrorizmus veszélyétől?
Fradigege
@1magyar: Ide egy darabig nem fognak beágyazódni. Arra leszek nagyon kíváncsi, amikor összeakasztják a bajuszukat a helyi cigányokkal. Mert komfrontálódni fognak az biztos.
teuton
@Fradigege: Mielött barmihez hozzaszolsz nagyokosan, elöbb a HEJESIRAST kellene megtanuld...
varirmag
Nem láttam a videót
DE ! A rendőrei hónapok óta, pihenés, szabadnap nélkül kísérgetik,a migránsokat.
Naponta kell elviselniük az " azt csinálok amit akarok,arra megyek amerre én akarok"
című " műsort".
Naponta álltak szembe az erőszakos,tolakodó áradattal.

Nem csodálom hogy elszakad a cérna !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.