G. Fodor Gábornak sikerült megtalálnia Európa új vezetőjét, aki nem más, mint – dobpergés – Orbán Viktor.

Erről GFG egy rövid kis bekezdésben értekezett új lapján:

Egy héttel vagyunk az ENSZ-közgyűlés után.

Azóta is csörög a telefonom.

Újságírók és diplomaták, Japántól Izraelig azóta is arra kíváncsiak, hogy válhatott egy kis ország miniszterelnökéből Európa vezetője és hogy mi jöhet ezután.

Valami megváltozott.

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
G. Fodor valami kurva ütőset vehetett be, hogy nem esett kómába egyből csak folyamatosan baromságokat beszél.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zöldszem
Naná!!
Egy igazi keresztény van Európában, talán mondanom se kell hogy ki.
Azért mondom...
A felcsúti MSZMP titkár kis utódja, ki más...:)))))))))
Dr. Felipe
G..i fodor szerint hódító g vicctor Európa (mit Európa, Eurázsia) új vezetője, persze aztán belelóg az ujja a bilibe és felébred szegény.
justhpeter
G. Fodor valami kurva ütőset vehetett be, hogy nem esett kómába egyből csak folyamatosan baromságokat beszél.
dömdödöm
A századvéges rágcsálóarcúról van szó ?
vukkocska
Szerintem vicc. Méghozzá nagyon rossz vicc. Szerintem ezt ő és a stábja hirdeti, hátha bejön.
bencemacska
"Valami megváltozott,"

Igen megváltozott, G Fodor agya megbuggyant.
vukkocska
@nyanya001: ez is egy ronda változata :)
lampa laz
Még, hogy ejrópa új vezetője, na bebxna. Zorbán olyan mint egy agresszív vírus, de remélem meglelik a szérumot mielőtt tovább terjedne.
eugen4402
Vájjá-vájjá-vájjá, valamit elnéztél G-pont. Ezt a marhaságot nem a külföldi sajtósok írták, hanem én kb. egy hónappal ezelőtt. De csak viccoltam, hehehe...
vitriol
A g.orbán mintájára ez a g.fodor inkább g.g.fodor lehetne.
soljanka
Nos akkor kezdhetem tervezni a költözést...Új-Zéland, Kanada jöhet szóba. Vagy Norvégia. Talán. Persze csak, ha Viktor nem kötelezi őket belépni az Unióba.
Svájc már nem ok. Ott túl sok pénze van, oszt még azok is behódolnak neki.
nemkati
Hát ez óriási!

Az még hagyján, hogy az ENSZ közgyűlésen, és az akörüli napokban a kutya se volt kíváncsi 0rbánra, most hirtelen eszmélnek Japántól Izraelig valakik (ugyan kik? és milyen további országok valakijei érdeklődnek Japán és Izrael között?), hogy 0rbánt is látták hot dogot enni a 1st Avenuen, (vagy a 28. utca és a 49. utca sarkán). De hogy emiatt mont a G... Fodort hívják fel, ez fantasztikus! G... Fodor talán még híresebb a világban, mint 0rbán.
vonotok
@soljanka: Talán még a Falkland-szigeteket merném ajánlani. Oda csak nem settenkedik az alföld Maradomája.
Lepényleső
Nem mi jutunk Európa szintjére,hanem Európa a miénkre?
lampa laz
@nemkati: 19:01-re, lehet, hogy csak a hot-dogot akarják reklámozni vele, azért ez a nagy tülekedés körülötte..
nemkati
@sentinel216: NEM tetszik! De ennek mi magyarok vagyunk az okai. Akik látják, hogy hogyan teszi tönkre 0rbán az országot, az embereket, de nem csinálunk semmit, nem zavarjuk el a bánatba. És azok, akik nem akarják látni, hanem azt hazudják, hogy Magyarország gyilkosa egy nagyszerű ember, és azt a látszatot keltik, hogy sokan támogatják.
Rózsika Hatházi
Ez előbb bevette és utána gurult el nékije, vagy fordítva? Ammán tuti, hogy jó ütős lehetett. :)))
sentinel216
@nemkati: 20:19
Nekem sem tetszik, de sajnos ez a szomorú valóság.
papa.49
gfg. ébredj fel kis fartúró seggkukac, ez nem igaz, a hazugoviccsal még a találkozást is kerülték az európai vezetők, nem véletlenül))))))))))
nemkati
@sentinel216: Európát azért nem fogja tudni eltemetni. Az viszont látszik, hogy a közös, egymást támogató, egymás fejlődését segítő, egymás gazdasági, kulturális életében pozitívan részvevő szándék miatt egy únióban szövetkező államokat ügyesen egymás ellen tudja uszítani. És ezt azért sokan látják, és nem fogják hagyni.
karma1
@soljanka: 18.56-ra: Gyere, Anya, atkoltoztetem az irodamat egy masik szobaba, oszt mar meg is van a gyonyoru kis haloszobad nalam!...:o))) Olyan mindegy, hol elsz, dolgozni itt is koll, oszt jonapot...:o)))
karma1
@Horizont: 19.49-re: Koszi a linket, engem a kulseje Taroczy Balira emlekeztet, dehat szegenyke O kivalo sportolo, es joval idosebb...:o))))
karma1
@Horizont: Igazad van, es sarmosabb is joval, a korkulonbseg ellenere...:o)))
karma1
@soljanka: Ma' montam hogy gyuhecc...:o)))))
solidedge
Azt tudtam, hogy Európa nincs jó bőrben, de hogy ilyen közel a vég azt nem.
Knapp75
Grazból is telefonáltak!!
Várják Európa új vezetőjét és G. Fodort is konzultációra.
wagabund
csak óvatosan azzal a fanyalgással...gfg-nek ki van adva a tüzérségi előkészítés...már elkezdte a belövést...

ez a hír így korán reggel ütős volt...úgyhogy visszafexem kiheverni.
nezelodo
Alighanem ennek a gfg-nek a nyelve új meghajtómotort kapott, nagyobb teljesítményűt, és nagyobb fordulatut. El is szédült szegény a nagyobb rezgéstől, csak nehogy kárt tegyen benne az emelkedő rezgésszám. Úgy látszik, már kevés, hogy Mo. De Goulle-ja legyen a vezér, átnyergel Európa önjelölt vezetőjének. Jólvan, csak így tovább, Obama meg nekiállhat csomagolni odaát.
kakaósbögre
ahhoz képest hogy Orbán az új vezető,senki nem állt szóba vele New Yorkban,ja
nezelodo
@kakaósbögre: Csak azért látod így, mert mindenki a szavát lesi.
magyarbakancs
Kicsi ember mindig nagy marhaságot beszél.
Vissza szeretne kerülni a pikszisbe?
Baromi gyors neki a nyelvcsapása.
Toby
Sőt, máris öntik az arany és ezüst kis orbáncokat, aki mindenkit "megvéd" ha akarja, ha nem !
Mint a manyup-pénzt !
Tényfeltáró
@dömdödöm: A vicc az némi IQ-t feltételez, de ebben az esetben szó sincs erről. Itt már az elmeállapota a meghatározó.
Tényfeltáró
Az a faszkalap tudja egyáltalán, hogy hol van Európa?
eszegfu
Azt nem tudtam, hogy a "hülyeség" fertőző... azt meg még ugy sem, hogy a megfertőzöttben egyre nagyobb dózisban jelenik meg?! Jó lesz, ha vigyázunk!
karma1
@mariaberta: Nem, sajnos nem Jezus, hanem az orbanc...:o(((
világlátó
A menekült ügy új perspektívát nyitott G.Fodor és szellemi műhelye számára.Szinte adta magát a helyzet. Míg EU. vezetők a Bora Borán addig Orbán a helyén volt és intézkedett.Aztán jól a fejére olvasta a hibákat a lusta és tohonya Európai vezetőknek.Már követik is néhányan és mire lemegy az októberi nap, ő lesz a megmondó ember.
Nézzük ezt praktikusan. Legyen ő Európa vezetője. Mi származhat ebből Európának, mi nekünk? Szegény Navracsics mehet New Yorkba az ENSZ palotába Orbán elől.A praktikum azt is kimondatja velem, hogy majd Orbán megoldja a menekült kérdést, elrendezi az átengedők sorsát, azután kitakarítja Európát.A mór a kötelességét megtette, a mór mehet. Őszintén drukkolok O.V.-nak, legyen ő Európa első embere. Aztán ha végzett, jutalomképpen kapja meg a FIFA elnöki pozícióját és költözzön Svájcba. Istenem ! De szép is lenne.
Szeparepa-
Ha ennek a nyomorult, szégyeneletes, orbáncsicska, patkánypofájú baromfinak megéri hogy most némi alamizsnáért mindennél mélyebb szintekre megy, lejáratja szakmailag magát teljesen, hát lelke rajta. De hogy egy életre elkaszálta ezzel a karrierjét az is biztos.. miután az orbanisztáni viktatúra agyhalál vészkorszakából felszabadulunk, maximum wc-t pucolni fogják alkalmazni...
eugen4402
@világlátó: Azannyát nekije! Ez a sztori annyira elragadó, így, ahogy van: mozivászonra kivánkozik! Írjátok meg a forgatókönyvet, de azért legyen benne autós üldözés, meg tűzpárbaj, sőt egy-két robbantás is nagyot dobna rajta...
Majd a Tarantino megrendezi, de a zenét jó lenne Ennio Morricone-vel megíratni, szóval a végén okvetlenül legyenek örömkönnyek, meg total plan a felkelő Nappal.A Tarsoly és Bíró legyárt egy raklapnyi Oscar-szobrot, oszt mindenki heppi lesz.
paolo006
Pedig így van ez. A törpe sátánpatkány arról ábrándozik, hogy a világ ura lesz. Erről nekem egy másik elmeroggyant jut eszembe. Ha jól emlékszem, talán valami hitlernek hívták.
JAJMÁR
Igen, lehet belőle az európai nemzetféltő szélsőjobb vezetője. Bármi lehet, amíg a világ jobbik fele csak néz ki a fejéből, és nincs semmi meggyőző, logikus, a józan belátásra, az emberi humánumra ható mondanivalója.
De ilyesmivel hogy is lehet letörni az érzelmek felkorbácsolására és indulatokra játszó politikát? Sikerülhet ez?

Ma az m1 híradójából hallottam, - nem szoktam hallgatni - nem tudom ki kapcsolta oda a tévét, csak a háttérben meghallottam, és megállt bennem az ütő, hogy mi ez? Valami vicc, vagy egy őrült beszél?

Egy biztonságpolitikai valaki nyilatkozott így: a bevándorlók kínozzák egymást, hogy erősödjenek lelkileg, mert ők nem az életre, hanem a halálra készülnek, mert lehet belőlük öngyilkos merénylő!

A köztévében így, az ember szeme közé lökték ezt!
világlátó
@eugen4402: Ne haragudjatok azért hogy így elragadtattam magam, de nem lehet mindig busongani és a magyarság végét előrevetíteni, amitől majd miniszterelnökünk megment minket.Valahogy errefelé inspirálja ez a G.Fodor a vezérünket. A sok megaláztatás, a sok negítív megítélés után, néhányan kezdik helyeselni O. V. politikáját.Erre rácsapott a G.Fodor és ha elégszer kihangsúlyozza ezt, hamarosan ettől zeng Európa. Amit pedig a lakáj média művel, az mind csak alátámasztja a kitoloncolás legsürgetőbb végrehajtását, mielőtt még a terror lábra kapna.A biztonságpolitikusok szolgálati kötelessége a militarizálás, a veszélyek felnagyítása, mert ha nem ezt teszik és legyen csak egy terror cselekmény, megkérdezik majd őket, miért nem jelezték a veszélyt előbb. A baj az, hogy ezt kifelé beszélik és nem a szolgálati úton az illetékeseknek. Persze biztosan ők is ugyanígy vannak, ezt hallottuk ki Áder szavaiból is. A lakosság tájékoztatása inkább a kormány politikájának elfogadtatását szolgálja.
A máig történt események, a regisztráltak és a még nem regisztráltak jelen állapota, a már célba ért menekültek jelenlegi helyzete, a menekült táborok állapota, az ellátás, az elhelyezés, az eü. helyzet a legnagyobb igyekezet mellett sem elégséges sem mennyiségi, sem minőségi szempontból. Az elégedetlenség pedig fokozódik. Valóban fennáll a lázadás a menekültek tömegében, a hogy egymás ellen is jelentkeznek már konfliktusok. Szóval még sok nemkívánatos eseményre is sor kerülhet, miközben újabbak jönnek szakadatlanul. A közeli jövőkép ezért beláthatatlan. Európa fogadókészsége pedig már nem a régi. Egyre erősebb a szembenállás, a szélsőjobb pedig vérszemet kaphat. Legalább őket fogja vissza a józan megfontoltság, mielőtt felelőtlenül cselekedne a ma még védelemre szoruló menekült tömeg ellen.Mert ha mégis , úgy a fiatal menekült férfiak valóban katonákká változhatnak, ami alapjaiban megváltoztathatja a mai menekült kérdés békés, humánus megoldását.Jajmár ! Ugye egyetértesz?
eugen4402
@világlátó: Szó sincs róla, hogy Rád haragudnék, sőt teljes mértékben egyetértek az aggodalmaiddal. Annyira közel kerültünk ahhoz a ponthoz, ahonnét kiszámíthatatlanná válik minden körülöttünk. Jellemző eset volt, amikor Szíjjártó megvádolta a horvátokat, hogy regisztrálás nélkül átdobják hozzánk a menekülteket, ugyanakkor azalatt mi annyit tettünk, hogy magyar buszokra raktuk őket, és továbbadtuk az osztrákoknak a transzportok sokaságát.
Előbbi hsz-emmel nem kötözködni akartam, csak ironizálni próbáltam az általad vázolt elképzelt történet filmre vitelével, mivel a Svájcba telepedés igazi happyend-nek tűnik.
világlátó
@eugen4402: OK ! Én már ezeregyszáz éve barátja vagyok a horvátoknak. Nem az éppen kormányzó kormányokra gondolok. Most amikor átjött ez a horvát vonat a 40 rendőr kiséretében, megtörtént az a butaság, amire senki nem volt felkészülve. A vonatot lefoglalták, a rendőröket - mint írta a sajtó - lefegyverezték, őrizetbe vették. Átlépték az államhatárt ! címszóval.Ekkora ostobaságot ott és akkor, amikor tele a szerelvény migránsokkal, teljességgel érthetetlen. Meggyőződésem, hogy a horvát rendőrök nem próbára akarták tenni a magyar határrendőrség éberségét, hanem a szerelvényt mielőbb továbbítani akarták a magyar kollégákkal való eddig kialakult jó együttműködés szerint. Mint talán ismert, már régóta egy átkelőhelyen szolgálnak a magyar és a horvát határrendőrök. Ezt a merev, és vak bürokratikus lépést egy ilyen helyzetben érthetetlennek elfogadhatatlannak tartok. Amúgy jó a munkakapcsolat, hiszen változott a helyzet a horvátok EU.tagsága óta.A horvát vasút most megküldte a számlát a vonat indokolatlan itt tartása miatt. Én a számlát Kovács Zoltánnak és Szijjártó Péternek továbbítanám.
Az ilyen tudatlanságból, rugalmatlanságból és a bürokraták fafejüségéből adódó incidensek nem hogy segítik a jó együttműködést, hanem a másik felet is merevvé teszik majd. Ez most ebben a helyzetben megengedhetetlen.Ráadásul bekérik a horvát nagykövetet, megüzenik általa a horvát miniszterelnöknek hogy kapja be, miközben éppen most ment haza a horvát államelnök asszony, a V.-i 4 ek tanácskozásáról.Mi ez, ha nem otrombaság , bunkóság.Valóban itt az ideje a Szijjártó félreállításának, én még azt is megtenném hogy udvariasan, de visszavonhatatlan határozottsággal felkérném hogy a következő 10 évben más tengert keressen magának a horvát Adria helyett.
Az államok közötti diplomáciának vannak kiiktathatatlan szabályai, de ilyen helyzetekben nincs helye az oktalan és rideg protokollnak. Zoran Milanovic is hibázott. Ez is igaz.
eugen4402
@világlátó: Igazság szerint az ilyen, és az ehhez hasonló töketlenségeken jó esetben nevetnék egyet, de itt most távolról sem beszélhetünk "jó esetről". Amit bölcs vezéreink nyár eleje óta műveltek ezzel menekültáradattal kapcsolatban azt nagy jóindulattal is arcpirítónak minősíthetjük. Szinte kivétel nélkül minden szomszédunkkal összevesztünk, a német és osztrák kormányfőket éppen csak neveztük bűnözőknek. Tegnap meg Sz. P. hálaimát rebeg a BRD-nek, gondolván minden meg van bocsátva... És ez a média ezt a dilettáns, kapkodó, rossz amatőr produkciót dicsőíti. Ha van még ész, most áll meg.
eugen4402
Helyesen: ...éppen csak bűnözőknek nem nevezték...
JAJMÁR
@világlátó: 15:53 Igen, nagyjából én is így gondolom :)
papa.49
@paolo006: Ha már nem lehetett a USA. elnöke, mint arról kölökkorában álmodozott)))))))))
papa.49
@nyanya001: Na látod ezért jöttek a menekültek ilyen tömött sorokban, a kolbászból levő kerítés miatt, de hát az disznóhúsból készül a muzulmán meg nem eheti meg, akkor hogyan van ez))))))))))))
Mézike
@papa.49: Lehet más húsiból is tölteni..., ha van.:-)
papa.49
@Mézike: Na de nincs ráírva még magyarul se hogy milyen húsból készült)))))))))))
papa.49
@Mézike: A gyermekkorom kedvence volt a ,,lókolbász,, a fiatalkoromhoz meg a ,,négerkolbász,, kötődik erősen, a nyomát itt hordom a hátamon)))))))
Marhából csak pörköltöt ettem igaz már kurva régen, ebben a nagy olcsóságban ez nem fér bele a kajapénzbe))))))))))
Mézike
@papa.49: Húúú, téged elvertek a rendőrök? Mit csináltál?
papa.49
@Mézike: Nem is egyszer, ugye volt mikor márc. 15. én, jó párszor, volt mikor a Fradi-Dózsa, MTK. Honvéd, Vasas, meccs után, a Verseny utca minden kapuja nekem nagyon ismerős)))))))A Verseny utca a Dózsa György út végén a Népstadiontól a Keletig tart és arra futottunk a rendőrök, vagy jobb esetben a lovasrendőrök elől, csak nem mindig tudtunk gyorsabbak lenni náluk, és ilyenkor jött a ,,ruha,, meg a fogda a Mosonyi utcában a kapitányságon, na ez ért véget akkor mikor megnősültem attól kezdve nem járok meccsre)))))))
Mézike
@papa.49: Focihuligán! :-))))
És ezeket a dolgaidat a gyerekeid tudják?
hetöndöe
@papa.49: Én egyszer voltam életemben meccsen,a haverok rábeszéltek még a nyolcvanas évek elején.
Fejbe is dobtak sörösüveggel már a mérkőzés elején.Soha nem szerettem a focit és már nem is fogom.
papa.49
@Mézike: Nem ,,focihuligán,, csak szurkoló, nem törtünk zúztunk mint a maiak, csupán a rendőrökkel szeretünk ,,fogócskázni,,)))))))))))))))
A másik meg csupán a ,,véleménynyilvánítás,, volt, a rendszerről, amit az nem fogadott tőlünk szívesen, mert nekem okt. 23. a forradalom volt már akkor is, mikor a Pozsgay még nem mondta ki)))))))))))))
Mézike
@papa.49: Ja értem. Rendes kis kölyök voltál.:-)
papa.49
@hetöndöe: Nálam a meccsek ideje 1970. július 25. vel véget értek, akkor nősültem))))))))
papa.49
@Mézike: Rendesnek rendes-nem firkáltam a falat- hát kicsinek éppen nem mondható 183 centi magas, 87 kiló, és akkor versenyszerűen birkóztam...
Mézike
@papa.49: Jesszus! Jó nagy darab emberke. :-)
Papus + bokszolt. Igaz még most is akkora taslit tud adni, hogy berezonál az illető egy hétig. :-)
paolo006
@papa.49: elég delejes kis álmai lehetnek. Ideje lenne már felébreszteni belőle. Vagy ne ébredjen fel többet???
nyanya001
@papa.49: Azt nekünk ígérte, nem a migránsoknak !
papa.49
@paolo006: Írtam vihetik az otojával együtt a zúzdába))))))))
papa.49
@nyanya001: Na de láthatták azok is a hirdetéseken a kolbászból font kerítést)))))))))
papa.49
@paolo006: Szerintem is alhatná a ,,csipke Rózsika,, álmát tovább a lényeg már ne okozzon több kárt))))))))))
nyanya001
@papa.49: Hátha azt hitték, hogy birkából van :)
kkalman
Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben:
"Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."
Reszkess Európa!
papa.49
@Mézike: Hát persze a 3 fiam mind birkózott volt köztük olyan is aki országos bajnokságot nyert)))))))
Tényfeltáró
A felcsúti corleonéről van szó? Tényleg?
Aki Én
Gyerekek, azért a realtást látjuk, ugye? Ez nem több, mint a kötelező ,,G" -k nyalakodása. A kis ,,g"-nek is meg kell élni valamiből, ha már az alkata mást nem tesz lehetővé.
feleselek
Ebből az anyagból, amit ezek bevettek, nekem is kell...!
eszegfu
@Aki Én: 1:33 Igen, én is látom, nyilván más is látja... Ez a "kötelező" gyakorlat, majd jöhetne a "szabadon választott", de az még nekik sem engedélyezett!
bakegya
Pontosítanék-orbánteknős különbejáratott pénzügyeskedő miska-csicskája!!!
bakegya
@bakegya: bocs ezt a kitüntetett varga-guberánshoz szántam.
bakegya
Erről csakkk az jut eszembe-végigkövetve az rongyos életét-szélhámos maffiózó és köztörvényes-de nem kispályás bűnöző.
világlátó
@kkalman: Emlékezem erre. Akkor még ezt Havel személyes unszimpátiájának gondoltam, ami ott és akkor érthető is volt. Ő egy sokat tapasztalt, a cseh politikától sokat szenvedett, művelt ember volt, aki látott már egynéhány politikust főni a saját levében.
Számomra a legfontosabb kérdés abban van, kik, mikor, hogyan lesznek képesek felnyitni a magyar társadalom ma még elvakított részének szemét, hogy szembesüljön azzal a sok és sok időn át helyrehozható kártétellel, amit a hazai politika már harmadszor is szerephez juttatott érdekcsoportja okozott. Ugye emlékezel a díszmagyart magának varratott első országgyűlési képviselőre? Ugye emlékezel az első parlamentre ahol gróf Bethlen István is helyet kapott?Visszaléptünk néhány évtizeddel, mintha ez idő alatt semmi nem történt volna.Az Isten, Haza, Család szépen hangzó jelszava mögött a politikai cselszövések sorozata történt. A fidesz és a kisgazdák képmutató barátsága legalább olyan terhelt volt, mint a szocialisták és a szabaddemokraták kényszerházassága. A nemzet, a haza nemes és tiszta fogalmai átcsúsztak a szélsőségesek kezébe. Szabó Albertek és addig írói munkássága okán megbecsült Csurka osztotta a csalódott , alig vagy éppen csak művelt emberek számára a gyűlölet szavait és mondatait.Ez még Antall miniszterelnöknek is sok volt.Göncz Árpád Köztársasági elnöknek pedig döbbenetet és csalódást, megaláztatást okozott.Ők már elmentek közülünk, de a megosztottság, a kirekesztés, a féktelen hatalmi kilengések, a gyűlölet szavai itt maradtak, sőt átkúsztak a határainkon.Megfertőzték határainkon kívül élő magyarjainkat, de megtámadták szomszédainkat is.
Mindeközben az ország helyzete stabil, több európai ország számára követendő példa, irigylésre méltó a gazdaság növekedése, az államháztartási hiány, a külső adósságállomány helyzete, működnek a reformok, csökken a rezsi és a személyi jövedelemadó, hatékony a NAV., ömlik az országba az Európai Unió által biztosított támogatások rendszerén belül az euró, megvédtük ...
Mézike
@feleselek: Minek az neked? Félre akarsz beszélni?
wagabund
"Na, megvan végre Európa új vezetője"

Na, Obamának annyi.
Tényfeltáró
@Szeparepa-: Az jól jön ennek a patkánynak, hazai pálya, hiszen csak most bújt elő a csatornából, és elvakította a napfény. Mond egy -két hülyeséget, mielőtt visszabújna lakmározni egy kis ürüléket.
Tényfeltáró
@paolo006: Ha előbb születik, akkor talán lehetett volna a bécsi festő cipőpucolója, de így esélye sincs semmire.
mariaberta
A "G" itt is olyan előnév mint az Orbáné? Ki utánoz kit?
paolo006
@Tényfeltáró: talán mindenkinek jobb lett volna ha előbb születik. De azt hiszem a legjobb az lett volna, ha meg sem születik!!!
Szeparepa-
@Tényfeltáró: Mármint orbán végbélcsatornájából bújt elő... 8)
De amúgy nem most, mert már egy jó ideje bomlasztja a közéletet...
feleselek
@Mézike: Nem!.Csak akkor nem érdekelne ez az egész bolhacirkusz és röhögnék az egészen.
Egyenlőre sírni lenne kedvem!
feleselek
No akkor az Isten sem tudja megmenteni Európát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.