Az Orbán-Simicska háború februári kirobbanása előtt, már tavaly ősszel letehettek Simicska Lajosék 1 millió eurót azért, hogy elővásárlási opciót szerezzenek a TV2-re – tudta meg az Origo.

A lap szerint az értesülés hallatára az egyik potenciális tulajdonos, Fonyó Károly meglepetten kérdezett vissza:

Honnan van ez az információ?

Végül azt fűzte hozzá: sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudja.

Fonyó azt még elmondta: van már jelöltje a TV2 vezérigazgatói posztjára, ám nem árulta el, hogy ki az, csak azt, hogy nem a volt RTL-vezér, Dirk Gerkens "az aduász erre a feladatra".

Eközben a 24.hu arról cikkezett: Orbán környezetéből csak azt sikerült megtudniuk, hogy a miniszterelnök dühöng, amiért volt kollégiumi szobatársa keresztbe tehetett az üzletnek.

Simicska egyre veszélyesebb, ezt Orbán is tudja. Hamarosan eljön az az idő, amikor Simicskának már nem lesz veszítenivalója, ami félelmetes lesz

- összegezte a lap forrása.

Simicska környezete pedig így nyilatkozott nekik:

Lajos all-in játszik már régóta, a Megapolisnak pedig még illik is a portfóliójába egy tévécsatorna.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ilyen ez a vilag... (by Hofi)... Bizony-bizony, a kib@szosdi egy olyan jatek, amihez ket fel kell; s a jatekhoz hozzatartozik, hogy az egyik fel mindig a rosszabbik vegen helyezkedik el az adott szervnek...:o))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ilyen ez a vilag... (by Hofi)... Bizony-bizony, a kib@szosdi egy olyan jatek, amihez ket fel kell; s a jatekhoz hozzatartozik, hogy az egyik fel mindig a rosszabbik vegen helyezkedik el az adott szervnek...:o))))
Yoda69
Nem nagy ugy. Megveszi simicska, fel ev mulva meg dupla aron eladja vajnanak. Ennyi
simmering73
A zsírmore mér dühöng? Csak nem azért mert nem tudhatja kormányközelben a csatornát?
nezelodo
Úgy látszik a Simlicska elhitte Orbánnak az örök barátságot, és most, hogy kiderült mit jelent a Viktor ígérete, dühöng, és betart. Szép kis meccsnek nézünk elébe!
wagabund
azért valamennyien részesültünk már munkahelyi vitában, ahol a másik volt az erősebb.. családi, vagy szomszéd-vitákról már nem is beszélve...

nasszóval ez is ugyanaz, csak itt a nagyok játszadoznak valamivel nagyobb homokozóban...na ja, természetesen ha kutyaszart találnak a homokban, azt a mi torkunkon nyomják le...valamilyen emelt díj, tarifa, vagy adó formájában..
egyvandor
Gorbán őrjöng.
Ennek csak örülhetünk még akkor is, ha Simicskárt sem tudnék könnyeket csorgatni.
Azonkívül ez nem újdonság. Ha valami nem lehet az övé, ha valami másként történik ahogy ő elképzeli, akkor ez nála teljesen természetes.
egyvandor
... és még hány Gorbán altáji karbantartó fog még így járni
lampa laz
Azért azon nagyon csodálkozom, -Orbán-Simicska háború- hogy ennek a sok idióta seggnyalónak nem jutott még el az agyáig, hogy ez velük is bármikor megtörténhet. Ez is azt mutatja, hogy Orbán mellett senki sincs biztonságba, csak addig amíg neki az érdekei ezt kívánják. Ezt a kézzel vezérelt szerencsétlen mészárost is úgy fogja lenullázni, ha már nem lesz rá szüksége, hogy az ijedtébe magára nyitja majd a gázcsapot, vagy más...
egyvandor
lampa laz ez az illiberalizmus lényege.. Nyalnak aztán mikor már kellemetlenül fekáliás, megy le a lefolyón.
egyvandor
Nagyon érdekes hogy a nyaloncok töredékénél halmozódnak csak a fontosabb pozíciók.
Gorbán valójában kevés kevés olyannal bír akiben meg is bízik.
Hellcat
Bárcsak ott tartanánk már, hogy a Símacskanáka nincs veszíteni valója és kitálal...bár gondolom alőtte véletlenül megöngyilkolódna egy rendőrautóban...bár elég okosnak tartom ahhoz, hogy hagyjon hátra elég terhelő infót maga után ha el akarnák tenni láb alól.
Yoda69
@Hellcat: En attol nem tartok hogy simicska kitalal. Ossze vannak ezek fonodva rendesen.
Szeparepa-
És meg is érdemli az lúzer nép, mely ezt eltűri... gyáva népnek nincs hazája...
Clavigo
Remélem a Csüngőhasút megüti a guta..
eszegfu
@nyanya001: 13:34 Elkezdek vezetni egy "Aranyköpések" füzetet! "timiasszony nyál" is valami gyönyörü!:)))
nyanya001
@eszegfu: Ebbe az esős szürke időbe jól elszórakoztatnak bennünket :))
eszegfu
@nyanya001: Én máris "leraktam az alapjait" a füzetnek! Nálunk is olyan nyári vihar-szerü volt, szinte teljesen besötétedett és csak ugy ömlött az eső!
nyanya001
@eszegfu: És na képzeld el, kinek a földjeivel kezdik el a földárverést ?
Na ? Na ? Hát a Simicskáéval ! :))
eszegfu
@nyanya001: Még ezek után sem találtam volna ki! Megpróbálok keresgélni valami információt.
bencemacska
@Yoda69: Simicska csak olyan ügyben tálalhat, amiben nem bizonyítható a bűnrészessége!
bencemacska
@eszegfu: ma, 14:51

Ez e kifejezés az én tetszésemet is elnyerte, de az egész mondat jó.

El is mentettem: "Nem tudom van-e az a timiasszony nyál, ami egy ekkora herén rúgást fájdalommentesre képes hűteni."
eszegfu
@bencemacska: Tulajdonképpen az egész mondatot el kellene tennem, mert igy van igazán értelme... igy lehet később is tudni miről volt szó. Kösz, hogy leirtad az egész mondatot, máris javitom!
soljanka
@lampa laz: Ezen már én is elgondolkodtam, és arra jutottam, hogy ezeknek mindegy. A lényeg, hogy addig megszedni magukat, amíg megy a szekér. Kivinni a lét az országból, biztosítani még az ükunokáknak is a munka nélküli jólétet.
Aki képes segget nyalni, annak mindegy - még örül is, hogy átmeneti a dolog. :)
bakegya
@nyanya001: 2050-ig csakkk az eget nézheti az új tulaj,mert addig bérleti szerződés van rá.
Az egész árverés egy terror,és aszétlopandó bevételt gyarapítja-ki az aki pl.hitelre vesz bármit is a következő életére!-mondjuk aki már birtokban van azokat erősíti-NA KIK AZOK?-hogy rohadjanak meg!!!
karma1
@Hellcat: Hajszalpontosan en is ezt varom: mikor borit mar vegre Siicska? De nagyon ugy latszik, hogyha most a foldjeit is elszedi tole orban vitez, akkor szamithat arra orban, hogy Simicska ugy bekemenyit, hogy hordagyon viszik fol majd a Varba, vagy a fal adja a masikat
karma1
@Horizont: @nyanya001: En csak arra tudok gondolni, hogy Simicskanal eljon az az allapot, amikor semmi nem lesz draga neki a biliboritaskor, es ha ugyes (vagy eppen megvesz par birot "kilora", vagy barmit lehuz ELORE, ) akkor meg az is lehet, hogy ugy talal ki, hogy rogton vadalkut is kot, vagyis o mentesul a nagy bunti alol, vagy legalabbis megussza valami penzbuntetessel... Valahogy igy jartak el Lagzi Lajcsi ugyeben is, az ellenorok mar elore biztositottak a sajat szabadsagukat, mert jol bemartottak Lajcsit.. Valami hasonlo megoldasra tippelek.
Es ugy gondolom, hogy Simicska nem "aldozta" az 1 milliard eurot a tV2-be, hanem "befektette"...:o))))
Desischado
@verum: @nyanya001: Köszi mind a kettőtöknek! Ájultra nevettem magam!

Már szép estém van, mert a zsírmore dühöng! Bárcsak ütné meg a guta!
Ebből kiindulva simicska tényleg nem kispályás. De vigyázzon magára! Remélem, ennél keményebbet is fog borítani még!

@karma1: Drága barátosném, a próféta szóljon belőled! Egyébként szerintem is kiötölt valamit simicska, bármilyen sáros is, ha orbán a végsőkig elmegy, akkor nem lesz vesztenivalója! A sarokba szorított vadállat a legveszélyesebb, mint tudjuk! orbán biztos bánja már, hogy felszámolta a barátságot! Mert simicska sem különb, együtt lopták szét az országot, de simicska nagyon eszes is!
szaboria1
@nyanya001: Na de azért az sem semmi, hogy aki megveszi 2051-ig nem használhatja.
szaboria1
@Desischado: Bizony a legeszesebb a Lajos az összes koleszos haver közül. Így Viktornak nagyon el kell gondolkozni a Vajna Habony barátságon.
nyanya001
@szaboria1: @Desischado: Kíváncsian várom a fejleményeket. :)
JAJMÁR
@bakegya:19:03 Azok vásárolják majd meg elsősorban a földeket, akik jelenleg is bérlik. Mostanra nagyjából elintézték már, hogy a földeket a "megfelelő" hű emberek béreljék, "földmutyi". A vásárlásra pedig kedvezményes hitelt kapnak. Éppen a hosszú lejárat miatt nem valószínű, hogy mások vennék meg, de -egy véletlen kormányváltás esetén- jóval nehezebb valakitől a tulajdonát visszavenni, mint pl. egy bérleti jogot a műkörmöstől.
izo
@karma1: A cikkben ez van:Simicska Lajosék 1 millió eurót azért" tévedtél nem kicsit!
izo
@karma1: Szívesen máskor is.Nem szeretem, ha valaki h@leséget ír!
Lepényleső
Akkor,ha veszíteni valója nem lesz,egy dolog,de amikor ő nem lesz,akkor indul a"haddelhadd"
amiből ember nem lesz,ki kimarad.
karma1
@izo: Ez nem hulyeseg volt reszemrol, csak egy egyszeru eliras, mivel nalam mar rendkivul keso ejszaka (ill. kora hajnal volt), egy nehez nap utan. Ennyi...
kkalman
Simicska mint egy pók a sarokban, úgy várja Gorbánt, az áldozatát. Az lesz a végső ütközet kettejük között, amikor Gorbán besétál a neki készített kelepcébe.
Fradigege
Dühöng? Mit gondolt? Alig várom, hogy ne legyen már végre veszteni valója simicskának. Megláthatnánk a mocskos szennyest, amit ezek a 25 év alatt kitermeltek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.