Mekkora demagóg hülyeség már az adófizető emberek részéről, hogy mostanában egyre többet aggódnak a kórházak és az egészségügyünk állapota miatt? Egyáltalán honnan veszik a bátorságot, hogy a nemzeti stadionépítési program inverzeként tálalják a helyzetet? Bár valóban nagyon érdekes, hogy Orbán Viktor második hatalomra kerülése óta nem hajlandó minimális szinten sem tudomást venni a választók kívánságárol... Lehet annyira el van foglalva a modernkori piramisépítésben, hogy már nem jut elég krafta olyan kevésbé fontos dolgokra, mint a létfenntartó rendszerünk. Tiszta szerencse, hogy nem 2251-ben vagyunk Mars körüli pályán egy űrkozpontban, mert akkor félő lenne, hogy Orbán lekapcsolja leszaromságával a létfenntartó rendszert...! De most tényleg! Miért nem szól valaki a nagyfőnöknek, hogy az egészséges paraszt jobban fejhető?Szóval értem, hogy a mai széljárásban agyilag felfoghatatlan egy profitorientált, nyereséges (magán)egészségügy kialakítása, de azért nanana! Szóval teljesen...

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kutyahűség
Azért, mert jól tudja, hogy amelyik kormány hozzá mer nyúlni az egészségügyhöz drasztikus (azaz érdemi) átalakításokkal, az belebukik.
Szókrakész
"Orbán miért nem akarja tudomásul venni az egészségügyet?"

Mert még nem ápolták magyar kórházban.
Ehhez is nyugatra hordják.
verum
Azért, mert nem fér a terveibe és azért, mert senki nem kényszeríti rá hathatósan, mint pl. a netadónál.
Ez ilyen egyszerű.
verum
A tragédia az az egészben, hogy az egészségügy problémája nem az egészségügy problémája!
Miénk, embereké, akik betegek lehetünk, akik betegek vagyunk és nincs remény gyógykezelésre!
Persze, ez nem netadó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.