Mészáros Lőrinc a megengedettnél 100 hektárral több, összesen 400 hektár állami földet vett magának a földárveréseken – derült ki az RTL Klub híradójából. Orbán Viktor felcsúti oligarchája 506 millió forintért vásárolt, noha családjával együtt már összesen 1,941 milliárd forintot költöttek ebben a körben. A teljes família így 1391 hektár földet szerzett meg az árveréseken a jegyzőkönyvek tanúsága szerint.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"Mészáros Lőrinc a megengedettnél 100 hektárral több..."

Ebben az esetben ismét vizsgálatok ideje érkezett el, tessék szorgalmazni !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
"Mészáros Lőrinc a megengedettnél 100 hektárral több..."

Ebben az esetben ismét vizsgálatok ideje érkezett el, tessék szorgalmazni !
Lepényleső
Az agyonszidott negyven év alatt történt csak hasonló is,mint itt egy nap alatt? Pedig azok
sem voltak nyuszifüttye. Esetleg azzal ismerkedhetünk közelről,hogy milyen az,amikor a
jó diák milliárdokkal felülmúlja tanárát?
levarosbukta
Ez a Lőrinc ez nagyon rosszul fest, addig addig harácsol míg megáll a szíve, azt mi lesz a kedves vezetővel?
justhpeter
Valahova be kell fektetni az összeharácsolt pénzt. Nincs ezzel semmi baj. 20 éves értékesítési tilalmat kell előírni és művelési kényszert. Bármelyik nem teljesül jöhet az elkobzás.
lampa laz
@Toby: oszt hol..., kinél...??? A tolvajok fejedelménél???
wagabund
Még pihen a természet(is), aztán kora tavasszal a (nagy)birtok intézője kidoboltatja:
- napszámosokat felvesz a Mészáros birtokra... ...hosszú sorok fognak állni, fedetlen fővel, szemlesütve...

na... ez a szép új világ...
solidedge
Kedves irigy hozzászólók. Ti is lehettetek volna gázszerelők, magatokat okoljátok, hogy nem ezt a szakmát választottátok.
nemjoezigy
@vitriol: írod: "Innen szép az államosítás!"
- csak tudod az a helyzet, hogy ezek azon is nyernének, mert duplájáért államosítanák.
Fradigege
Nem az ő pénzéből van. Másnak vette azt a +100 hektárt.
nezelodo
Hát jól jövedelmez a gáz üzletág... Csak azt tudnám melyik része, de gyanítom, nem a csővezetés a gázbojlerig. Remélem eljön egyszer a a kiépített rendszer nyomáspróbája is...
Levendula
Ugye ilyen csak M.országon történhet meg?
Ludas Matyi
@Levendula: Nem! Helmut Kohl benyelt 40 Millio markat a NDK-s Raffinerik eladasa utan a Franciaktol. Franz Josef Strauss 200 Millio marka zsirpenzt halmozott fel Schweizban. Gerhard Schröder 100 eves szallitasi szerzödest kötött a Russki gaz es olajszallitasra 100 Millio marka. Jelenleg is egy palotaban el Moskwaban. Soroljam?
Vizual
Van neki. De talán ha egyszer összeszámolná valaki az éves költésit a rezsivel együtt, a cégek kiadásait és bevételeit, többet tudnánk a család költéseiről. Mert a milliárdok nem termelnek mindenhol. Holt tőke, befektetés. ja, hogy nem közszereplő. Hát talán a közpénzek azzá teszik.
Vizual
@Ludas Matyi: Nem kell másfalé mutogatni. Ami nálunk folyik nyilt korrupció.
wagabund
..."2 milliárdot költött a Mészáros-klán a földárveréseken"...

...mert volt nekik...

ez ilyen eccerű.
wagabund
@solidedge: 23.46..

asszem igazad van...
sentinel216
... és még maradt neki(k) - köpcös barátjával - annyi, hogy külföldi focicsapatokat vegyenek!
Bercifiu
Ágika a + 185 hektárral mit kezd? Átadja Vajna Timikének?
nezelodo
Szegény Jánosnak is odalett a torka, mire összeénekelte az ő dalaira oly kíváncsi fideszes önkormányzatoknál azt a pár száz millát! Talán el se tudta rebegni az árverésen, ki és miért szalasztotta oda. Bár lehet, hogy az a makulátlan bizottság nem is volt olyan tájékozatlan.
libellle
@nezelodo: tegnap 6:03 Oh nagyon jó. hahahahahahaha
Ludas Matyi
@Vizual: nem kö? nem kö! Miert van eltürve magyarorszagon ami folyik a nyugattol es az EU-tol? Elgondolkodtal mar? Nem! Azert mert ugyanaz törtenik itt is mint magyarban. Ez egy Mafia pakli! A szel ellen nem tudsz pisalni, mongya a kanasz! Ti szidjatok a Magyar rendszert emiatt itt szidjuk a nemet es az EU rendszert ugyanezert. Valtozas lesz é? Nem. Csak akkor ha elsül az elsö puskalöves. Addig kuss van a nepnek!
Vizual
Ugy fele sem igaz amit mondasz. Én nem tapasztalom németben azt ami otthon folyik. Te hol élsz ? @Ludas Matyi: Ez amit mondasz egy fikció és semmi alapja nincs. Bűnözök vannak de állam szinten, törvényekkel szélhámoskodva...
tobikamama
Én is oda adnám neki a rám váró 2köbméter földemet de tényleg.
egyvandor
200Ft / nm.

Csak azoknak írom akik azt az álláspontot képviselik, a fold maradjon a magyarok tulajdonában.
A föld törvényesen már aligha kerül vissza magyar tulajdonba. Magyarországnak ettől kezdve nincs befolyása rá kinek adják el, mit művelnek rajta, hová folyik el a belőle származó haszon.
egyvandor
@Toby: Majd a polt fogja kezdeményezni.
Nem kéne agy kicsit meginterjúvolni ezt a meszarost, hogy mennyi földet vett? Tudja egyáltalán hány céget írtak a nevére? Mit hol vett meg? Mekkora adót kell alaklom adtán bevallania? Mert én nem nézem ki belőle.
egyvandor
@justhpeter: Eladási tilalom? Művelési kényszer? Tudod, hogy ezt sem tartanák be.
Gorbán: " ... sem törvény sem alkotmány ..."
egyvandor
@solidedge: Ez már túl ironikus. No upwote.
Toby
@egyvandor: Jegyzőkönyv készült, annak alapján tudható, hogy túllépték az engedélyezettet ! Legalábbis a hírek szerint.
egyvandor
@Mirabilis: Honnan honnan?
A zisten (akire az ájvékoló hívők, a nemzethy kábszeresek, meg a haszonlesők szokták leadni a szavazatukat) segedelmével, meg a jószerencsével termett.
egyvandor
@Toby: "Vótt má." Nem jutott el a tudatáig. ...
egyvandor
@tobikamama: Értjük a viccet, nem is rossz az ötlet, :) De!
Nem fog lealázkodni. Akkor nyúlja le amikor akarja. Azt a traktorral, amivel a rokonság már egy erdőt is el tud hordani, ha kell, egy fordulóval simán elviteti "Osztjónapot."
wagabund
olyan édi hírem van...ma reggel megszólalt egy valaki a rádijóban, és azt vizionálta, hogy Mészárostól el fogják venni a törvénytelen mértékű földterületeket...mert az országban rendnek kell lenni...

azóta sem hallottam...asszem visszavitték az ápolók...
nyanya001
Na kérem, a keményen dolgozó kisember megmutatta, így lehet meggazdagodni
ha a maffiavezér haverja vagy !
agnes200
Na mi van? Nem sikerült teljesen személyre szabni a törvényt?
Ludas Matyi
@Vizual: az hogy mi igaz azt bizd ram kis vizual. En itt születtem Frankfurt am Mainban es olyan hivatalnal dolgozom, ahol ezen tenyek nyilvan vannak tartva. Az hogy a polgar mit hisz vagy mit nem azt nagy ivben...a nemet politikusok!
Vizual
@Ludas Matyi: Vízual ! Tulajdon képpen azt állítod, hogy a német politikusok bár tudják, de csak nyilván tartják. Tartod ! Te ! hehe. Azt csak megjegyzem, hogy a liberalizmus eredendően jobboldali.
Ludas Matyi
@Vizual: gubozzal be a baloldali, antifa Bungalowdba es olvassal minel több nemet vagy angol nyelvü hireket is, ne csak a sajat gondolkodas mododat akarjad masokra is rakenni. Halvany fogalmad nincsen sem a vilag politikai sem a vilag gazdasagi helyzeteröl! Latogasd meg a honlapot: www.compact-online.de es felvilagosodsz!
Vizual
@Ludas Matyi: Feleslegesnek tartom. Ha Te is ilyen nyomott maradtál nekem felesleges böngésznem a német gazdaságot. Mivel néha van időm olvasok német lapokat is, angolt nem. Az valahogy a George Stephenson gőzmozdonyánál megszakadt, nem volt időm rá. Viszont itt nem árt ha magyarul interpretálod amit kint olvasol mert igy csak azt hiszem, hogy kamuzol. Okoska. De igaz. A világ fájdalmával csak hazai szinten foglalkozom. Itt megvagyok a német gazdasággal.
Ludas Matyi
@Vizual: miert kamuznek? Mivel tudsz nemetül tessek tajekozodni a www. compact-online.de oldalon. Vagy arrol sincsen fogalmad, hogy a nemet politikusok vadat emeltek Mekmek ellen a Bundesgerichtshofnal? Vagy megis?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.