Hollik István, kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szerint Gyurcsány Ferenc volt kormányfő egymilliárd forintot "kaszált" 33-szoros tiszta haszonnal amikor a közelmúltban értékesítette hengergumizó vállalatát.

Gyurcsány Ferenc 1994-ben, a szocialista-szabaddemokrata kormány idején 33 milliót fizetett a hengergumizó cégért, most pedig csaknem egymilliárdért adott túl rajta a legfrissebb hírek szerint – fejtette ki a kormánypárti politikus keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Szavai szerint a volt kormányfő újabb egymilliárdot tett zsebre, egy olyan tranzakcióval aminek szálai a 22 évvel ezelőtti privatizációig nyúlnak vissza. Ez az üzlet is rávilágít arra, hogy Gyurcsány Ferenc és a szocialisták minden idők legkorruptabb kormányzását folytatták, és még a tranzakció után 22 évvel is "veszik ki a lovét" – ismertette Hollik István a Fidesz és a KDNP véleményét.

Azt mondta: a volt kormányfő politikai kapcsolatai révén hizlalta fel a céget, amely egyike a szocialista kormányzás alatt futószalagon privatizált állami vállalatoknak.

Közölte: Gyurcsány Ferenc a korábban az általa állami hitelből megvásárolt gép- és technológiaszerelő vállalatot használta fel a hengergumizó vállalat megvásárlásához. Gyurcsány Ferenc – állításával ellentétben – nem üzletember majd aztán politikus lett, hanem éppen fordítva, már egyetemi évei alatt a kommunista párt vezetésében rutinosan mozgó, a KISZ országos vezetését is megjárt politikus volt. Jövedelmező politikai kapcsolatai révén vált üzletemberré – mutatott rá a kormánypárti képviselő.

Hollik István kitért arra is: ebben az időszakban született meg az Altus cégbirodalom, amely az úttörővagyon végelszámolását is végezte és amelyet kezdettől fogva az MSZP-SZDSZ kormány látott el privatizálandó cégekkel, illetve bevétellel, hitellel.

Gyurcsány Ferenc ugyanebben az időszakban jutott hozzá a magyaróvári timföldgyárhoz, a Motimhoz is, s ehhez anyósa, Horn Gyula egykori kabinetfőnöke 700 milliós forintos hitelt biztosított – mondta.

Megállapította: Gyurcsány Ferenc Magyarország egyik leggazdagabb embere, de vagyonosodására nemhogy választ nem kapnak, hanem egyre több a kérdőjel és a homályos ügy. Az Altus ma is elfogadhatatlan és botrányos megbízásokból él – mondta és felidézte a az Európai Bizottságtól kapott másfél milliárdos megbízást, amely szerinte felveti a tiltott pártfinanszírozás gyanúját.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ti csak foglalkozzatok a saját , az egész ország lábán álló Rühelkével
meg a férjével !
Meg a kanásszal aki több ezer hektár földet vásárolt !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Ti csak foglalkozzatok a saját , az egész ország lábán álló Rühelkével
meg a férjével !
Meg a kanásszal aki több ezer hektár földet vásárolt !
Szókrakész
Végre újra Gyúrcsány!
Már azt hittem, gond van a fidesz kommunikációval, Rogán nem dolgozik
nevemnick
Nem gondoljátok, hogy ez egy kicsit nevetséges kijelentés ezektől?

,,Megállapította: Gyurcsány Ferenc Magyarország egyik leggazdagabb embere, de vagyonosodására nemhogy választ nem kapnak, hanem egyre több a kérdőjel és a homályos ügy. Az Altus ma is elfogadhatatlan és botrányos megbízásokból él – mondta és felidézte a az Európai Bizottságtól kapott másfél milliárdos megbízást, amely szerinte felveti a tiltott pártfinanszírozás gyanúját."
Mobil123
Már vártam mint egy falat kenyeret :-D
Szókrakész
Már figyelem egy ideje a kommunikációs manővereket.
Amikor fogynak a menekültek, vagy valami fidesz disznóság kerül felszínre(a szar mindig a viz tetején úszik), akkor azonnal a Gyurcsány panel bedobva, hami, hami, nyam, nyam magyar szinkronnal.
vonotok
Hollik úr ! Örülök, hogy már 4 keresztény demokrata képviselőről tudhatok. Gondolom ez így már egy kurva erős párt, mire a kormányzó párt büszke is lehet.
Le irt soraiban annyi baromságot hordót össze,hogy már számolni sem érdemes. Íme 1 ezekből :" legkorruptabb kormányzását folyatták"
Hát ebben önöket lehetetlenség megelőzni.
dr. prédikátor
Már vártam!!! Nincsen nap Gyurcsány nélkül!!!De vajon mi van a csuti gázbúvárral meg a milliárdjaival???
Butautáló
Máskor az a hülye izó meg a rugacs már itt tobzódik egy ilyen hír alatt! Mi történt? Kitették a szűrőjüket? Áldassék az Admin neve! :))
egyvandor
GyF elad egy tulajdonát képező céget 1 milliárdért. Gorbán bandája ezért felkoncoltatná őt a híveivel.
Gorbán lenyúl az emberektől háromezer milliárdot aminek nyoma veszik. Gorbánt ajnározzák a híveik.
Vagy mészaros nem vall be 1 miilárd forint adót, (nem is tudja hogy az övé a cég ahonnan származik) Gorbán népe összekacsintva hallgat mint sz. a fűben.
egyvandor
@Horizont: Nem fogja megütni őket a guta. Passzióból trollkondak. Van elég iditóta vevő a baromságaikra.
Toby
Azannyát, micsoda "esze" van ennek a csicskatagnak, 21 évvel ezelőtt ólcsóbban vette meg a céget Gy. és most drágábbnan adja el !
Mennyit romlott a forint - hülyegyerek ?
Szúrja a csípás szemeteket? Szúrja is ki !

Adózott utána ? Mert akkor bő nyállal be lehet cuppantani Ferencünk hátsó fertályába !
egyvandor
@vonotok: amit a "keresztény demokraták" jogtalanul nyúlnak le pártfinanszírozás gyanánt az vajon miért nem téma sohasem? Pedig mindenki tudja hogy ez egy arcátlan lenyúlás. Ezek a véglények mint pl semmilyen, harag, stb. Gorbán hatalmi játéka kedvéért megpuccsolták egykori pártjukat és azóta is közpénzből kapják a júdáspénzt. Míg van olyan megmérettetett párt amelyiknek egyenesen lehetetlenné tették a finanszírozását.
Szókrakész
Kiváncsi leszek, hogy a most 200 millióért vett kastélyt mennyiért fogja eladni sajátláb család?
Az Elios-t mennyiért alapították és a végén mennyiért adták el?
A Mészárosnak mennyi volt az +induló tőkéje" és most hol tart?
A Szijj Ártó mekkora fizetésből vette meg a házát?
A Rogánnak mekkora alapnégyzetméterből nőtt(és folyamatosan nő) ekkorára a háza?
.
.
.
.
egyvandor
A gengszterváltáskor nagy cégek kerültek magántulajdonba egy két miiliió forintért. A többségüket tulajdonosaik kvázi elcserélték nyaralókra, elkurvázták, elutazgatták, elszafarizták.
A rendszerváltás óta a forint vásárló értéke század részére esett.
A cég több mint húsz éve prosperál adózik munkát ad az embereknek.
Csak tahó gorbánisták lehetne vevők az ilyen aljas szövegekre.
joopapa
Ez a tuskó tudja hogy mit beszél? Te degenerált, ha én megveszek egy szutyok autót potom pénzért és felújítom szóval költök rá lóvét akkor drágábban adom el nem?! A tahó törpicsek haverja a mészáros löci vagy a már nem éppen barát simliske miből szedték össze a milliárdjaikat? És a matocsi tiszta tekin tetű gyerekének melyik bank is adott lóvét küccsön? És a andy hörcsög fejű vajnának ki adott lóvét a tv2-re? Nézz szét a bandád környékén azt utána oszd a nem létező eszedet!
justhpeter
Ezekre a baromságokra lehetett számítani, valamit kell a csürhének adni ha egyszer a rezsicsökkentési és a menekültügyi gumicsont is megbüdösödött.
nemzeti_nyugdíjas
Nézzétek mit találtam:
Tibor Nádassy Elég szomorú ,hogy támadja. Itt látszik a hülye cigány meg a faszfej magyarok meg sem közelítik egy zsidó ember üzleti érzékét. Ilyen zsidó emberek kellenének akkor nem 20-30.000 forintokból kellene élni. Feri apu nem tehet róla ,hogy több az esze és az üzleti érzéke mint a hülye cigányak. Ilyen ember kellene hatalomba, és nem kötnének 700 milliárdos veszteséges üzleteket mint az eon felvásárlásánál, 300 milliárdos veszteség az MKB és a Széchenyi bank megvásárlása az adófizetők pénzéből Nem költenénk 200 milliárdot felesleges stadionra, meg külhoni magyarokra, akik semmit nem raktak a közösbe. A Sukoró is ilyen üzlet lett volna több lett volna haszon , most mi van? Andi Vajna a vén majom jogtalanul lop el 300 milliárdot ami a magyar költségvetés része volt, a szociális szférát finanszírozták belőle most meg ,még adót sem fizet utána. Nem irigykedni kell Feri apura, ő nem magyar emberektől lopta el, mit a fikusz a magánnyugdíjpénztárt . Senki emberekből pár hónap alatt kis királyok lettek. Ez a különbség a cigány meg zsidó között az egyik viszi a pénzt, a másik hozza egyszer majd a magyar emberek is rájönnek. Tudom benne van hiba .
Tetszik · Válasz · 62 · 30 perce · Szerkesztve

Ugye igaza van?
papa.49
A holliknak ott lik a kalaptartóján ott szökött meg az az árva egyetlen bit, no azóta tökhülye)))))))))))
mekkelek
Még mindig a Gyurcsány? Ha homályos és kérdôjelekkel teli Gyurcsány vagyonosodása senki sem tartja vissza ôket mindennek a kivizsgálásától. Az egész rendôrség/ügyészség/nav meg minden elképzelhetô szervezet a vezír kézi vezérlése alatt van immár hatodik éve...
öcsi55
Oly sokrétű,változatos a magyar közmondás ,had idézzek egy idevalót . Bagoly mondja verébnek,hogy nagy fejű ! Egy másik ,hamarabb észreveszi más szemébe a szálkát,mint a magáéban a gerendát !A Gyurcsány csak egy kifutó gyerek a fidesznyikovokhoz képest !
Szókrakész
A tokaji szőlőt(fél Tokajt) 1Ft/m2 áron vette a Viktor Familia Kft. Persze utána azonnal milliárdokat kapott a térség fejlesztésre!!!
Az most mennyit ér?
És a bányák?
enslaved
Ha nem volnának ilyen Mészáros félék manapság, akár még támadni is lehetne Fecót...
Január
A Fidesznek nincs semmi jogalapja, hogy támadja Gyurcsányt, előbb a saját házuk táján kellene szétnézni, s akkor megállapíthatnák, hogy Gyurcsány csak ministráns fiú a Fidesz potentátokhoz képest.
Na, de nem sokára itt a választási időszak még idejében el kell kezdeni a Gyurcsányozást, igaz nagyon újat nem tudnak mondani... azután pedig nem azt kell nézni, hogy mit mondanak, hanem azt, hogy ki mondja, és akkor helyén lehet kezelni a témát.
petike
@mekkelek: És ugye ott volt a budai, vagy ki a f@sz, a feljelentésügyi biztos, hogy- hogy nem talált semmit a patás ördög Gyurcsány ellen? Akkor nem tudták, mennyiért vette, és mennyit érhet manapság?
alterego56
Kisgyerek beszélj inkább kicsit a Schlecht Csabáról, Kaya Ibrahim-ról meg a Tót Jóskáról. Kiknek az adóssággal terhes cégeit adta el?
Szókrakész
@alterego56: Említhetnék a Posta Bankot, Malév, Mol,...üzleteket is.
Vagy a Dunaferrbe a mészkő és dolomit szállítást.
Vagy a Dunaferr teljes szétverését.
Pintér lányának buliját...
Az M7-s felújításakor csak az Orbán papa szállíthatott sódert, és mit ad Isten pont az autópálya szomszédságában 20 telepet, bányát nyithatott, ahol alig kellett letúrni pár centi fedőréteget.El is készült vagy pár kilométernyi egy sáv.
Vagy a Vegyépszer M3-s autópálya építésről.
Vagy...
Vagy...

Hosszú a lista.
Desischado
Ezen csak nevetni lehet. Már mindent felsoroltatok itt, nem kell rá külön kitérnem. B@cca a csőrét a rablóbandának, hogy Gyurcsány gazdagodik, pedig neki nem kell a népet rabolnia! Ezek mernek dumálni?! Kik rabolják már 25 éve az országot orrba-szájba?! Mi van az orbán bandával, andy vaynával, mészáros, rogán, szíjártó, l simon, és a többiek milliárdjaival?! Na, ezekről kéne vartyognia holliknak!
enslaved
@Horizont: Az a baj, hogy úgy működik ez az egész, hogy ha te is ezt csináltad, én is csinálhatom. Jó példa erre a rendőr, hiszen sokszor éppen ők élnek vissza a hatalmukkal (városon keresztül száguldás büntetlenül), holott éppen nekik kellene példát mutatni. Így kellene működni a politikának is, mert ugye ha az előző kormány hibát hibára halmozott, akkor azért veszi át egy másik a helyét, mert ők majd jobban csinálják. Engem kicsit most az háborított fel, hogy a tervekhez képest 5 milliárddal többe fog kerülni két stadion felújítása, és megvan rá a fedezet. Ha ezekre megvan, akkor miért nincs meg az iskolákra, kórházakra? Egyre inkább az rajzolódik ki előttem, hogy van itt pénz bőven haszontalan és felesleges dolgokra, és a jó intézkedéseket elhomályosítják ezek a furcsaságok lassan.
pbalage
@enslaved: téged ez csak ne zavarjon, most stadion kell a népnek.
Megmondta a főnök.
Ne gondolkozzál, Ő sokkal jobban tudja, hogy mi kell Neked.
bence
@Toby: ! Savanyú a szőlő az enyves kezűeknek ! Úgy gondolják , hogy más becsületes úton sem tehet szert annyira , mint amennyit az eltelt idő alatt ők összeloptak !
Toby
@bence: Már 25 éve nem tudjuk, hogy az orbánc family miből és milyen úton lett milliárdos !
Amennyiben törvényes úton - ami sci-fi jól menő vállalkozás nélkül ! - akkor miért nem hozta soha nyilvánosságra ?
Bercifiu
@pbalage: Tudományosan megállapították, hogy egy sperma, több mint 1,5 giga adatot hordoz a mikroszkopikus méretével. Egy 70 . 80 kilós ugyan mennyi adatot hordoz?
bence
@Toby: ! Csak azért , mert mindig törvénytelen úton a legnagyobb kussba jutott mindenhez ! Most meg , hogy a törvényeket magára szabta , azt mégsem mondhatja , hogy törvényes úton loptam ki a szemeteket !
coni
Most amikor röpködnek a százmilliárdok Gyurcsányt már-már sajnálom, hogy csak ennyi jutott neki. Mindenesetre jó tanítómester volt.
bence
@coni: ! A mesteri fok orbánt illeti !
Toby
@pbalage: Bizony. " Főnők, ma hogy érzem magam ? "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.