Korábban ugyanitt azt írtuk, a fideszes Tényi "feljelentő" István ezúttal Orbán Viktort is bepanaszolta, amiért az az Alaptörvény hatodik módosításának szükségességét "riadalomra okot adó módon" magyarázta a közrádióban.

Tényi azóta jelentkezett a szerkesztőségünknél, és elnézést kért a félreértésért, de – mint írja – bejelentése nem irányult Orbán Viktor ellen.

A közérdekű bejelentésemet a magyaridok.hu oldalon 2016. évi február hó 5. napon 08 óra 13 perckor – egyébként azóta már nem elérhető – cikke nyomán tettem meg. Ennek a cikknek a tartalma megegyezett a hirado.hu oldalon most is elérhető beszámoló tartalmával

 - írta, és megjegyzi, a korábban félreértettekkel ellentétben "Magyarország Miniszterelnöke nem fogalmazott úgy, ahogy ezeken a portálokon megjelent. A miniszterelnök szövegkörnyezetből kiemelt mondata riadalom keltésére alkalmas lehet."

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alzheimer Fauna
Buta ez a KisGé!
Nem fenyegeti az országot terrortámadás.
Ha az IS megvizsgálja Mo. múltját és NERjelenét akkor természetes szövetségesként tekint a Kisgé-klánra.
Mert mit is láthat az IS: sok szimpatikus dolgot és rengeteg hasonlóságot.
Néha olyan vezetőnk van, aki pénzért-hatalomért ordas eszméhez kész csatlakozni, bármely szövetségesét kész elárulni, és 77 év után, most pont ilyen van.
Az IS az egyik fő ellensége az EU, de még az IS sem tudott annyit ártani az EU-nak, mint országunk vezetője (ha az EU egyszer felbomlik, abban Kisgének elévülhetetlen érdemei lesznek), és mivel "ellenségem ellensége nekem barátom", az IS méltán tekint a KisGére szövetségesként.
Szeretett vezetőnk vallási állhatatlansága is közismert, a kacskaringós út, ahogy az ateizmustól a metodizmus érintésével eljutott a (sajátosan értelmezett) keresztény vallásig, és innen már (ha az érdeke úgy kívánná) csak egy kis lépés iszlám fundamentalizmus. Az is jól látszik, hogy más, - számára hasznot nem hozó - vallások állami(!) ellehetetlenítésében is jártas, lásd egyházügyi törvény.
Az IS és a NER nőkkel való bánásmódjában is sok a hasonlóság. Jó, a hidzsáb, vagy a csador még nem kötelező, de azért Varga Pista, Balogh Józsi, Kövér Ákos, a Kaposvári Egyetem dress code-ja, a Baranyai főkapitányság Tehetsz róla! "oktató-nevelő" filmje, a női emancipáció tagadása, a szex- és szülési rabszolgaság erősödésének bizonyítéka. (És ha az IS hallaná, amint KisGénk kapatosan a fehérvári huszárokról énekel!)
Ami a műkincsrombolást, vagy az öldösést illeti, ezekben még kezdők vagyunk, de a Natura 2000-es természetvédelmi erdők kivágása, a Városliget tönkretétele, illetve egy-egy előzetesben lévő halálra vallatása, létrával mászkálók balesete (KisGé példaképei ennél azért többet is tudtak: tarkólövés Abdán, vagy csak agyonverés a balfi táborban), biztató kezdetet jelenthet az IS számára.
Ja, és KisGé szerint a sariával sincs baj.
Mert a KisGét, mint az IS-t számosan szeretik: akinek muszáj, és akinek megéri.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zöldszem
"hogy megnövekedett a terrorveszély Magyarországon,"
Megszólaltak a hangok a hibbant fejében...
nemkati
Na persze, majd eljárnak 0rbán ellen. Olyan még nem volt és nem lesz amíg hatalmon van. De majd utána! Bezzeg, ha egy ellenzéki mondott volna olyat, hogy hitelt érdemlő tudomása van arról, hogy terrorcselekmény elkövetése készül, és nem tesz feljelentést! Pár napja volt, hogy a miniszterelnökség befenyegette Hadházyt, bűnös lehet, ha korrupcióról tudott, és nem tett feljelentést. Azért a terrorcselekmény előkészülete mintha súlyosabb fenyegetettség lenne.
nezelodo
Hát ha az MTI, meg a Rezsiszilárd nem tud produkálni terrorveszélyt a biankó felhatalmazáshoz, majd megteszi ő maga.
Jankó123
És, ha valaki hiteltérdemlő tudomást szerez arról, hogy a kormány alaptalanul terrorfenyegetettségre hivatkozva riadalmat kelt a nép körében, az mennyivel lesz büntetendő, ha jelenti és mennyivel, ha nem!?
:-)))
Dr. Felipe
Apropó, mi van a nyuggerokkal akik ki akarták nyírni a g..it? Nagy a csend körülöttük elvtársak.

"Terrortámadást készítenek elő magyar emberek ellen"

Ha ez mégsem igaz akkor bizony a g..inek be kell vonulni a böribe laza 3 évre. Persze csak akkor ha jogállamban élünk.
Meg ahogy a rezsibohóc kérte a bíróságokat hogy ne csak jogszolgáltatás hanem igazságszolgáltatás is legyen.
Hát itt az alkalom.
wagabund
Látom Orbánt, amint falfehér arccal olvassa a hírt... remegő kézzel nyomja a csengőt...
-titkár úr! most mi lesz velem? megyek a böribe? brühühűűűű...valami jó ügyvédet szerezzen már!..
Pálinkafőző Rézüst
@zöldszem: @wagabund: "Tényi szerint a közvélemény megnyugtatása miatt elemezni kell a kormányfő kijelentésének valóságtartalmát, hiszen a büntető törvénykönyv szerint aki terrorcselekmény előkészületeiről szerez tudomást, de nem tesz miatta feljelentést, az három év börtönt is kaphat. Ha viszont valaki közveszélyes helyzet bekövetkeztével fenyegetőzik, vagy a köznyugalmat súlyosan megzavarja, az is három évet kaphat."
Tulajdonképpen igaza van ...:)))
hvg.hu/itthon/20160205_Orban_terrorveszely_tenyi_istvan?s=hk
eszegfu
Igazából az igekötő alkalmazása a cimben biztosan tévedés... nem "felnyomta", hanem simán csak "nyomta" mondjuk a lájkot... Ebbe a "kutyanagy" demokráciában senki sem gondolhatja: majd éppen ezt a feljelentést veszik komolyan?! Tényi szerint, ha valóban konkrét információ birtokában nem tesz feljelentést, az 3 év... ha pedig csak riogatnak minket, akkor is 3 év... vagyis elvileg, ha van rajta kalap, ha nincs akkor is boritékolható a 3 év. Köszönjük Tényi ur a fáradozását...ez is mehet a "hengeres" irattartóba, a szemétbe.
coni
"és hitelt érdemlő információink vannak arra nézve, hogy terrortámadásokat készítenek elő a magyar emberek ellen, mondjuk úgy, ahogy Párizsban történt nemrégen"

Ha valaki elolvassa ezt a mondatot és ezek után Tényivel foglalkozik az nem érti ez a mondat az ország végét jelenti. De nem a terroristák miatt.
Szókrakész
" És akkor az a kérdés, hogy mit tehet a kormány, hogy ezeket megelőzze?"

Ne terrortámadjon!!!
nemjoezigy
Ez belefér abba sorba, amit a gnómlelkű és a lázár szokott tenni, hogy ők bírálják belülről a párt tevékenységét, így azt higgye a pórnép, hogy kimondják helyettük amit ők mondanának.
De persze nem tesznek a többség érdekében semmit!
lópicigáspár
Voltak itt robbantások terroristák nélkül is, csak az elkövetőt most miniszter úrnak szólítják!
Apatszerek
Így van az amikor negyed infó kiáramlásából a beültetett agyak kiszabadulnak, a zárt osztályról! A tényeket figyeld!
zöldszem
Ha valóban terrortámadás előkészülete folyik( meg jegyzem nem folyik), a TEK, ne a hibbant utcájában ácsorogjon, hanem hajkurássza és fogja el!!!
A terrorveszélytől, a terrortól, nem egy törvény fog megvédeni...
Ezt a hatalmat nem szabad megadni Orbánnak!!!
Mondok egy példát. Márc.15. a rendőrség nem akarta engedni az ellenzéknek az ünneplést a múzeum elé. A hatalmában lenne a törvénynek, már is terrorveszélyt kiáltana.
kepkezelo.com/images/qox84z9wh79c32qqglne.jpg

Nem, nem, nem, akarom!!!
Toby
Nos, az a helyzet, hogy az utcai "kvótáős" aláírásgyűjtés, nem hozta meg a várt eredményeket, nem voltak akkora sorok, mint a Blahás ingyenkajánál, ezért ismét nyomatják a rádiókban a "nem tuggyuk, kik, meg aztat se, hogy mi a lószart akarnak, de nagyon teroristának néznek ki" című ómagyar siratóst, a töpörödött törpördög még erre is rákontrázik, most már egyre határozottabb a "ránk készülnek" hun fosatós, amit eddig is megtehetetk volna, ha akartak volna, mert a kerítés ebben semmit nem számít, de az istennek se akartak megterrorozni" bennünket !
Az várható, amit itt feszegetnek néhányan, hogy kikerüljék a meghekkelt "terrorveszély" című diktatórikus eszközgyűjteményt akadályozó 2/3 hiányát és a vétókat, ismeretlen, 94 éves osztrák állampolgár, fiatalos hévvel, szilveszter múltával, petárdázni fog ! És a büdös életben soha nem lesz meg !
Kutyuska
Nem tudom, ki hogy van vele, de amikor bejátszanak a tv-ében egy-egy részt Orbán reggeli beszédeiből, rám jön a röhögés. Annyira nevetséges és szánalmas, ahogy a mikrofonnak és annak a szerencsétlen műsorvezető srácnak nyomja a monológját és közben gesztikulál.
Ha egyszer megérjük, hogy eltűnik a közéletből a fidesszel együtt és netalán sikerül felelősségre vonni és egy pár évre sittre vágni, szeretném, ha az lenne a legfőbb büntetése, hogy napi 24 órában a saját beszédeit kellene hallgatnia.
bencemacska
@lópicigáspár: Csak nem emlékszel te is Dietmar Clodora, a bombagyárosra és magyar kapcsolataira? -:))))
dr. prédikátor
@lópicigáspár: Na ja !!! a sintér sanya meg a bandája!!!
bencemacska
@Toby: "ismeretlen, 94 éves osztrák állampolgár, fiatalos hévvel, szilveszter múltával, petárdázni fog! És a büdös életbe soha nem lesz meg ! "

Az attól függ merre dobja a petárdát!
Előre, hátra, jobbra, balra???
bencemacska
@Kutyuska: JÓÓÓÓ!!!
Eszi fene, maradhat szigorított házi őrizetben is!!!
Toby
@bencemacska: Mindegy, csak jó nagyon szóljon, hogy lehessen visítani: "terrorveszély, terrorveszély !"
wagabund
@Pálinkafőző Rézüst: jaaaajneee...én hallgattam a reggeli beszélgetést... bizony Orbán pontosan azt mondta, amit az elhangzott kérdésre mondania kell...bármi mást mondott volna, akkor nagy baj lenne...jobb félni, mint megijedni..a romeltakarításkor már késő okosnak lenni...
.Szeretnék nyugodtan járni-kelni a hazámban...a sok gyökér jogvédő meg jelentse fel Orbánt..
Remélem közben a TEK, és az összes elhárítás végzi a dolgát...(hogy a jogvédők is jól aludjanak)
vadnarancs
Pista bazeg megint rosszul nyaltál. Montuk a központba hogy hogy kell. Az istenedet má!
bencemacska
@Toby: Igazad van, a "terrorveszélyhez" mindegy merre dobja, sajnos.
Én a megtalálásra gondoltam csak !!!
cs.n.
"az Országos Rendőr-főkapitánysághoz fordult közérdekű bejelentéssel"
A rendőrségnek Pintér a főnöke, Pintérnek meg Orbán. Innentől kezdve vicckategória, ha bárki azt hiszi, hogy foglalkoznának ezzel.
bretagne
Orbán ne védjen meg minket, az csak árt. Átlátszó ez a szövege és unalmas már!!! Hány éve mondja már?
eszegfu
@Apatszerek: Biztos, hogy a tényeket, nem a Tényi-éket?!:))
Alzheimer Fauna
Buta ez a KisGé!
Nem fenyegeti az országot terrortámadás.
Ha az IS megvizsgálja Mo. múltját és NERjelenét akkor természetes szövetségesként tekint a Kisgé-klánra.
Mert mit is láthat az IS: sok szimpatikus dolgot és rengeteg hasonlóságot.
Néha olyan vezetőnk van, aki pénzért-hatalomért ordas eszméhez kész csatlakozni, bármely szövetségesét kész elárulni, és 77 év után, most pont ilyen van.
Az IS az egyik fő ellensége az EU, de még az IS sem tudott annyit ártani az EU-nak, mint országunk vezetője (ha az EU egyszer felbomlik, abban Kisgének elévülhetetlen érdemei lesznek), és mivel "ellenségem ellensége nekem barátom", az IS méltán tekint a KisGére szövetségesként.
Szeretett vezetőnk vallási állhatatlansága is közismert, a kacskaringós út, ahogy az ateizmustól a metodizmus érintésével eljutott a (sajátosan értelmezett) keresztény vallásig, és innen már (ha az érdeke úgy kívánná) csak egy kis lépés iszlám fundamentalizmus. Az is jól látszik, hogy más, - számára hasznot nem hozó - vallások állami(!) ellehetetlenítésében is jártas, lásd egyházügyi törvény.
Az IS és a NER nőkkel való bánásmódjában is sok a hasonlóság. Jó, a hidzsáb, vagy a csador még nem kötelező, de azért Varga Pista, Balogh Józsi, Kövér Ákos, a Kaposvári Egyetem dress code-ja, a Baranyai főkapitányság Tehetsz róla! "oktató-nevelő" filmje, a női emancipáció tagadása, a szex- és szülési rabszolgaság erősödésének bizonyítéka. (És ha az IS hallaná, amint KisGénk kapatosan a fehérvári huszárokról énekel!)
Ami a műkincsrombolást, vagy az öldösést illeti, ezekben még kezdők vagyunk, de a Natura 2000-es természetvédelmi erdők kivágása, a Városliget tönkretétele, illetve egy-egy előzetesben lévő halálra vallatása, létrával mászkálók balesete (KisGé példaképei ennél azért többet is tudtak: tarkólövés Abdán, vagy csak agyonverés a balfi táborban), biztató kezdetet jelenthet az IS számára.
Ja, és KisGé szerint a sariával sincs baj.
Mert a KisGét, mint az IS-t számosan szeretik: akinek muszáj, és akinek megéri.
human
Ez most bejelentés volt Orbán részéről, vagy mi? Remélem nem megy el olyan messzire, mint amire gondolok.
Toby
@human: Kétséged ne legyen, elmegy odáig ! Sem a kvótás riogatás hatástalansága, sem a terrorveszélyes teljhatalom megszerezhetőségének labilitása nem tartja vissza a trógerságtól ! Ahogy 2006-ban sem !
Bármire képes a hatalomért ! A teljhatalomért !
wagabund
kezd derengeni...valami azt súgja, ezzel a terrorista bejelentéssel valami nagy pézt fog leakasztani a tek részére...az indokláson még vadul dolgoznak, de nemsokára megtudjuk...

asszem akkor ijedt arcot kell vágnunk.
kkalman
Ezzel a qrva terrorveszéllyel már nagyon tele van a t¤k¤m! Egyetlenegy terrorista nem jön felénk, mert a világ egyik legnagyobb terroristája bitorolja az országot, és nem akarnak vele konfrontálódni.
Desischado
@Toby: Nálad a pont tesó! Bármire képes! Remélem, ezt azért nem tudja keresztül vinni, bár amennyi agyhalott és közömbös van ebben az országban, aggasztó. De reménykedem, hogy ez már fennakad a torkán!
Az év vicce, még hogy orbánt előveszik?! Sajnos nem. Még nem, de bízom benne, hogy eljön ez az idő méghozzá nemsokára!
Alzheimer Fauna
@Alzheimer Fauna: Ja, és még el nem felejtem: boldog névnapot miniszterelnök úr!
human
@Alzheimer Fauna: Igazad van. Ha megnézzük, hogy Orbán mit gondol a nők szerepéről, a demokráciáról, a hatalomgyakorlás eszközeiről az Iszlám Állam akár szövetségese is lehet.
human
@Alzheimer Fauna: Ha az Iszlám Állam nem lenne Orbán buknak 2018-ban.
Hari
Mariska nénik reszkessetek, zárjátok el a malackát terroristák elől. Erre mondják: kicsi a társulat, de jol játszik.
kukac50
Orbánnak azért fontos a terrorveszélyes törvény,mert át szeretné írni a költségvetést!
Ameddig korlátozhatja az emberek jogát a médiát és az internetet,addig át tudja írni,és nem lehetne hír. Üres az államkassza azért ragaszkodik a terrortörvényhez.
Orbán a legnagyobb terrorista az országban,mert mindenkit félelembe szegénységbe akar tartani, a saját hatalma megtartásáért.
Ez a véleményem az egész ügyről.
Alzheimer Fauna
Ja, asszem, február 06. Meg előtte, utána nyolc nap, de én egész évben fontosnak tartom a méltó megemlékezést. Gondolom, az MTA Nyelvtudományi Intézete már lázasan dolgozik e köznév tulajdonnevesítésén (női párja feltételezhetően a Tüsző lesz) , így ha nemsokára anyakönyvi bejegyzésre alkalmassá minősítik, akkor már a fideszfanok is adhatják gyermekeiknek.
volvós
Mikor lesz a megboldogult Tényi temetése ??? :-)))
Mert a Welsz Tamás temetéséröl sem hallottam !!
coni
Akárkinek is az "érdeme" de az utca embere már mindentől retteg:
a nem létező pirézektől, terroristáktól egyaránt. Kommunikációból kitűnő.
nezelodo
Már egészen megrendültem az első feljelentés hírén, hogy hitehagyott lett ez a szent ember!. Mondtam volna neki ha találkoznék vele, de jobb az ilyent messze elkerülni, hogy Te is fiam, Tényi? Most megnyugodtam, mégsem apadt a miniszterelnök úr rajongóinak a tábora! Csak így tovább barátom a feljelentgetők rögös útján!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.