A Századvég médiapiaci elemzéseiben komolyan bírálta a közmédiát és annak átalakítását, de kiderült, hogy Havasi Bertalan apja és a volt Fidesz-pártigazgató Várhegyi Attila is beleszól a műsorpolitika alakításába.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Az is volt...el is égethették volna a pénzt amit beleöltek kb annyi haszna volt.
Kutyuska
Ez is azt támasztja alá, hogy kormánynak felesleges bármilyen tanácsadót alkalmazni. Senkire nem hallgatnak, aki mást mond, mint amit ők akarnak.
namihami
Ebből csak annyi válik világossá, hogy az egész tanulmányírásnak egy célja volt és van. A lóvé oda- és visszautalhatásának lehetősége.
Senki nem képzelheti, hogy ezt a "hihetetlenül fontos és érdekes" tanulmányköteget bárkinek és bármikor egyáltalán szándékában volt elolvasni. Megiratom, gazdagon kifizetem oszt mehet a levesbe.
A terv jó volt, a cél bejött--mi kellhet még?
namihami
@Kutyuska: A tanácsadónak hihetetlenül fontos funkciója van ebben a folyamatban. Az ő nevére van kiírva a pénz és ő fizeti vissza a megfelelő, igen tekintélyes hányadot.
Tudod, ez az a stróman, aki a Gazdinak persze nincs.
Kutyuska
@namihami: Persze, hogy a pénz miatt tartja Orbán őket, csak mégis ijesztő, hogy még azokra sem hallgat, akik nagyban hozzájárulnak a meggazdagodásához, valamint feltétel nélküli hű szolgái, akik nem akarnak rosszat neki, mivel ők is csak akkor élnek jól, ha Orbán hatalmon marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.