A Felház nevű egyházi közösségi esemény nyilvános Facebook-oldalán toboroz híveket három fiatalember – szúrta ki a Bors

A hír pikantériáját az adja, hogy a videón szereplő fiúk egyike maga Orbán Gáspár, a miniszterelnök fia. Illedelmesen be is mutatkozik:

Áldás, békesség, Orbán Gáspár.

A rendezvény egyébként április 21-én lesz a Körcsarnokban.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Gyurcsány fia egy kórházban segít a betegeknek, Gazsi gyerek meg imával akarja megmenteni Európát és Magyarországot. Gondolom csak az igaz hívőket, és nem a hazaáruló ellenzéket. Az meg csak plusz ráadás, ha egy kis felházi pénz is gyűlik a perselybe...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Nem gondoltam volna, hogy ennyire vallásos a fia. Ha nem a KDNP-s módon hívő, akkor még lehet nem elveszett ember is.
human
@Yoda69: Otthagyta a felcsúti akadémiát és állítólag Afrikába ment ki gyerekeket focizni tanítani. Ennyit hallottam róla.
Aki Én
@1magyar: De akkor észre kéne vegye azt, ami a vallással nem összeegyeztethető, és akár szót is emelhetne az ellene. Lopás, hazugság, megtévesztés, harácsolás, felebaráti szeretet...
Persze nagy kérdés, hogy ki az ő istenük, kire gondolnak mikor említik.
És mi az, hogy ,,hétfőn azt kérte"? Ki, isten? Nem megtévesztés ez is? Nem egyenesen hazugság? Isten létezése nem bizonyított a mai napig, mégis úgy beszélnek róla, mintha tegnap beszéltek volna vele személyesen.
bencemacska
Melyik vallásnak toboroz híveket? Az apja által elismert vagy el nem ismert vallásnak?
Tudtommal Iványi Gábor keresztelte. De később az anyja rájött, hogy ő katolikus (nem tudom hogyan jutott eszébe, valószínűleg őt is megkeresztelték utólag, felnőttként!!!), elvitte Iványitól a kertesztlevelüket és töröltette az egyházi anyakönyvből őket!
Arról nem hallottam, hogy az apját is megkeresztelték volna. Bár a kedvenc minisztere lehet, hogy állított ki neki keresztlevelet!!!
leszúrt rittberger
Már a gyereken is kezd látszani ez a világfájdalom, az örökös sértettség, hadban állás... Reméljük nem a trónra pályázik, mert akkor még egy emberöltőig ilyen hibbant telepszik az országra.
verum
Köszönöm, nem megyek.
Ja és az ország meg a világgal együtt Istené és nem kisistené. Akárhány stadion van is megtöltve emberkékkel.
oakland
Szerepzavaros és túlmozgásos kiskamaszok akarnak bárkit hitre nevelni? Kösz, de a gondolkodók nem kérnek belőletek! És amúgy elhihetitek, Isten sem!
papa.49
Nekem van HITEM Immár 67 éve, nagyon jól érzem magam így is, köszönöm én nem kérek az ilyen,olyan akármilyen vallásokból, tehát már meg is jöttem...
Toby
@nyanya001: "Isten hívta szolgálni" ! Hát akkor szólítsa is magához !
human
@oakland: Valószínűleg ők a tizenéves, húszas éveik elején járó korosztályt kívánták megszólítani és nem a már bölcsebb, megfontoltabb, nyugodtabb korosztályt. Tizenévesen az én figyelmemet is egy ilyen poszt jobban felkeltette volna, mint egy tetőtől talpig feketébe öltözött, áhitattal beszélő, szinte éneklő igehírdető.
namihami
Az apucinak egy kicsit később sikerült "megvilágosodni".
Kérdés, hogy ebben is és abban is mennyi az őszinteség.
Véleményem szerint a vallásos és Istenhívő embert ég és föld választja el egymástól.
nyanya001
Tudod mi a különbség Isten és Orbán Viktor között?
Isten nem akar Orbán Viktor lenni!
human
Nekem nincs bajom a sráccal és nem is lesz, ha továbbra sem apja farvizén akar behajózni a jólétbe. Pedig apuka biztos ajánlgat majd neki pár céget, amin lehetne kitalicskázni a pénzt.
Ráhel ilyen szempontból sajnos erkölcsi zsákutca lett. De nem kötelező a többi gyerekének is ezt az utat választani.
RonaGyuri
Elnézve a róla készült képeket, azt hiszem nagy szerencsénk, hogy apja mániái közül a focit választotta! =))
human
@namihami: A vallásosságot sem egészséges túlzásba vinni. Jár a panelba egy jehova nő. Mindig köszöntem neki, ő kedvesen visszaköszönt. Elvoltunk így egy darabig. Egy nap megszólított, hogy érdekelne-e ez-az. Mondtam neki, hogy köszönöm, de nem foglalkozom vallással. Az arcára olyan döbbenet ült ki, mintha elküldtem volna melegebb éghajlatra és azóta szinte meg sem ismer. Na ez már nem egy egészséges szint.
human
@zöldszem: Isten nem teremtett volna bikinit, ha nem látná, hogy az jó vala :)
zöldszem
@human: "hogy érdekelne-e ez-az." Bikiniben kérdezte?-:)))))
human
@zöldszem: Jajj. Most vizuálisan elképzeltem. Ááááá. Nem kellett volna.
human
@zöldszem: Már tapasztalt korú volt, tudod.
human
@zöldszem: A pokol lekerül az elveszett lélek és látja, hogy gyönyörű szép nők szaladgálnak lent. Az asztalokon tucatnyi pezsgő. Oda fordul Luciferhez.
- De hát ez maga a mennyország.
- Á. Nehogy azt hidd. Meg sem az üvegen sem a nőkön nincs lyuk. :P
zöldszem
@human: "Már tapasztalt korú volt, tudod." Azokat nem kell már tanítani!
Egy nő kora egyáltalán nem számít. A legszebb dallamokat a régi hegedűkön játsszák!
Mondom a kora, de...
jav
Melyik egy házba.Családilag -vagyon- pár ház.

Jut eszembe ez is a saját lábán áll ?

Biztos?

Mert mos már a bal lábamon is kezd lejönni a köröm ,minden lábujjamról.

Eddig csak a jobb lábam miatt nem tudtam ,járni.

Szójon már valaki csutaki-nénak elég lesz már a gyerekekből.

Nincs itt annyi Ország,hogy mindegyiknek jusson.

Bár majd lehet Tömjén visszacsatolja Erdélyt valamelyik Orr Bán ,gyeröknek.

Azzal biztos Erdély jól jár.

Plakátról majd,megtudja.
Jozefina
Vajon ez a "Félház" nevű egyház bejegyzett és engedélyezett??: Lehet hogy ez az Orban családi maffia egyháza?? Apjával együtt vonulhatnanak a zárt osztályra. Elmebeteg az egész család???Ez a szégyen kis hazánkra!!!??
Jozefina
Ja és még kell vizsgálni, hogy ki a finanszírozó??? Esetleg Soros (mint az apucit annak idején), vagy Gyurcsányi, esetleg a család vagyonkezelője Mészáros??? Vagy EU pénzek vándorolnak a kicsikehez??? Kíváncsi lennék apuka véleményére is, ha egyáltalán még mer szólalni ez ügyben!!??
Zsuga
Gyurcsány fia egy kórházban segít a betegeknek, Gazsi gyerek meg imával akarja megmenteni Európát és Magyarországot. Gondolom csak az igaz hívőket, és nem a hazaáruló ellenzéket. Az meg csak plusz ráadás, ha egy kis felházi pénz is gyűlik a perselybe...
libellle
na kérem ez sem normális. de mit lehet olyan szülöknél elvárni.
soljanka
Én megértem ezt a Gazsi gyereket. Valahová menekülni akart: a vallást találta magának.
Csak hát a hit és a vallás között az a fene nagy különbség, hogy az előbbi intim, individuális, míg a második magában hordozza mások megtévesztését.
És hát ezek a fiúk ott a videóban toboroznak. Keményen. És tök mindegy, hogy a miniszterelnök fia, vagy sem: szekta íze van.
Mézike
Most mi van? Csak megpróbál a saját lábára állni...
zöldszem
F-egyházi?Semmi gond, kezdheted a családoddal! Hmm!
sentinel216
Bizony mondom néktek, Hunniában egy az isten akit Viktornak szólítanak. Szeretné, ha így imádná a népe. www.facebook.com/101GreatGoalsCom/videos/1333163303407996/
bencemacska
Szerintem a fiatalabbik nagybátyjára hasonlít. Csak vele többet foglalkozott az anyukája, mint Gazsival!!!
bencemacska
@human: Csak azt nem értem, hogy egy 24 éves fiatalembert miért néztek kamasznak? Már régen jogász doktornak kellene lennie! De úgy látszik nemcsak a labdarúgást hagyta abba (sérülés miatt?), hanem az egyetemet is!!!
lampa laz
Még kiderül, hogy a pápa trónjáit is kinézték maguknak, illetve gazsinak...
papa.49
@bencemacska: Miért a ,,papa,, hasznát veszi a ,,jogász,, diplomájának, hát igazán a hozott törvényekre adott Unós válaszokból ítélve egy segédmelós különbet alkotna!!!
bence
Még jó , hogy elolvastam a kép alatti szöveget , különben elképzelni sem tudtam volna , ki ez a szemüveges prüttyös szájú csúfság !
bencemacska
@papa.49: " profi karrierje során összesen 347 percet töltött a pályán. Gólt nem lőtt."
22 évesen nyugdíjba ment a fociból!!!
sentinel216
Mit szól ehhez a hitgyülis Sanyibá'? Nem baj Gazsi, hogy elkapott a hitbuzgóság - magánügy, talán hasznodra válik -, de ha az ajtómnál csöngetnének téríteni a híveid, számoljanak egy jó nagy seggberúgással!
papa.49
@bencemacska: Az még 4 egész meccs se volt, na bravó, ez egy focista, persze csak mert Magyarországon vagyunk és az apja a ME. remélem legalább a jó nyugdíjat azt azért kap)))))))))))
eugen4402
@Mirabilis: Ne úgy keresd, hogy "Felház". Ez egy "Élő Ige Gyülekezet"- nevű csoport, amely nem kötődik szorosan egyik egyházhoz sem, felekezetközi ideológiájuk Istenhiten alapul, a mai kor viszonyaihoz formálják a klasszikus kereszténység tanítását. (Mint egy millió másik csoportosulás a világon, akiket szektáknak nevezünk, a lényeg az, hogy ne kelljen adózni..!!!)
világlátó
Ez a jelenség nem csak Orbán fiáról szól.Bár óvatosságra int az Orbán fiú jelenléte.Vajon miért történik mindez? Orbán Viktor a parlament korabeli felsőházi termében fogadta a hazai történelmi egyházak főpapjait , püspökeit, ahol teret engedett az egyházaknak , bevonná őket a személyes céljai teljesülése érdekében.A cél nem más mint a két háború közti időszak Magyarországa rangja, méltósága, ereje újra visszaszerzése , egy követésre méltó nemzetállam bemutatása a tehetetlen és alkalmatlan EU . vezetés Európájában.
Ezen közben a fia fellépése most érthetetlen. Ha nem ment az egyetem, a focinak is lőttek, talán agrár végzettséget ajánlanék a számára, kérlelhetetlen szigorral. Vagy talán éppen ez nem felel meg a fiatalember elképzelésének? Pedig az Orbán birtokot valakinek vezetni kell.
mariaberta
Várom, mi fog történni e" FELHÁZ " egyház ügyében, mivel tudomásom szerint néhány egyházat felszámolt már a CÉG. Köztük régi és komoly egyházakat, nem ilyen Gazsi féléket.
Desischado
Ez a Gazsi gyerek nem normális. Mi van, szektát akar alapítani? Gondolom, mindegy, csak dolgozni meg tanulni ne kelljen. A munka ennek a családnak ismeretlen műfaj! Annyi biztos, hogy engem ne keressenek, mert nem tennék ki az ablakba, amit kapnának tőlem!
Cicamama55
Mi az hogy felház, ez csak elírás lehet nem...Felcsút! Már a vallást is mellékvágányra akarják terelni. Mindent szétzúzni ez a cél. Inkább focizna!
patyuka
A kutya is jódolgában vész meg; avagy: ilyen az, amikor egy hipokrita neofita szorgalmának igazából is beérik a gyümölcse...
nezelodo
Hagyománya van ebben a dakota családban a felekezetek közti vándorlásnak! Mivel már mindegyik létező felekezetet, szektát végig próbálták, hát gründolnak maguknak egy újat, hátha közelebb férkőzhetnek Istenhez, hogy aztán azt is lelökjék az égi trónjáról.
simmering73
Bontogatja már ez is a szárnyait, mint Récsöl.
nusika
...értem a stadion építést, a hotelvásárlást, most, lehet templomot építeni?? ...vagy a sok focipálya majd benépesül a hívekkel??
DR Eric CARTMEN
A kedvenc filmem (UTOLSÓ CSERKÉSZ ) egyik mondata jut eszembe :" ...ebben a bandában mindenki hülye ???"
Január
Ahhoz, hogy valaki higgyen Istenben még templomra sincs szükség, sem a különféle felekezetekre. Ez rábeszélésre pedig különösen nem megy. Mindenki megtalálja Istenét akkor amikor szüksége van rá.
Lehet, hogy a Gáspár gyerek megtért és most bíborosi címre vágyik, s valahol el kell kezdenie.
bakegya
A jó ISTEN nagyon szereti az orsos pereputtyot a MAGYAROK NEVÉBEN...RÉCSÖL,GAZSI,melyik a következő???-ezekből nekem, egy is sokkk!!!
Atha
Félház a Körcsarnokban?
Az egész jó!
A stadionokban amit a fater épít még negyedház sem szokott lenni.
bakegya
SENGENEN TÚL még értelme is lenne!!!-tolmács nélkül tiszta haszon minden térítés.egyetlen terroristával kevesebb ÁLDÁS,BÉKESSÉG,GÁSPÁR ORBÁN MEGCSELEKEDTE AMIT MEG KELLETT NEKIjee! DUPLÁN is, AMIT AZ APJA SOSE TENNE MEG!-bár ebben a családban bármi megtörténhet, a felcsutkai gazsi az új nádor(putyin pitvarában,merkelangéla szoknyájja mellett) vidám szekta alapjait rakja le ISTEN NEVÉBEN.Hajrá magyarok!
bakegya
@Január: a templomosok,nem véletlenül hungary-kummolnak-talán Ferenc pápával nincsenek megbékélve?-végül is a BALOGGAL TARTANAK,de azért böcsületükre szólva külön is miséznek néha ,néha...(a támogatásokat még nem vizslatja a lézerblokkoló,csakkk sengen után szabadon...attól függően mit üzen a táltos-sámán...)
Levendula
Ez érdekes:
"Maga Orbán református,
felesége, Lévai Anikó katolikus, aki boldog volt, hogy tíz évvel a polgári esküvőjük után 1996-ban oltár elé állhatott.
Gáspárt metodista,
Ráhelt református,
három testvérüket pedig katolikus pap keresztelte."
A mi családunk mindkét ága - szüleink, nagyszüleink, dédszüleink is - katolikusok, el sem tudtuk volna képzelni, hogy más vallásúval kössünk házasságot, mert az mindig problémákhoz vezet, lásd fentebb...
bakegya
@Levendula: hát kedves@Levendula:kegyednek örülök,hogy ilyen sikeresen sikerült vonalasnak maradni a magyar történelem viharait átvészelni!
Meglátásom EMBERI ERŐFORRÁSOK TEKINTETÉBEN A BALOG ON KÍVÜL SOSE VOLT eme ifjú hitvilágosságával kapcsolatban SZKEPTIKUS VAGYOK ,de abban biztos vagyok hogy a ROMÁNIÁBÓL NAGY SZÁMBAN BEVÁNDOROLT CIGÁNYSÁG A MÚLT SZÁZAD ELŐTŐL SZÁMÍTVA IGEN CSAKKK KERESGÉLI AZ IDENTITÁSÁNAK NEM CSAKKK A FELEKEZETIT,DE A MEGÉLHETÉSI FELTÉTELEIT IS.eZ A FIATAL EMBER MINDEN JEL ARRA HAJAZ MINT A LEGTÖBB FIATAL KAMASZ AZ APJÁVAL MENNE SZEMBE.
aZ ORBÁNINDULAT PERSZE KISZÁMÍTHATATLAN,lehetséges,tévedek.
human
@köhögő bolha: Ez az áthallás nekem is meg volt :) Azért nem hinném, hogy isteníteni az apját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.