A 2011-ben kidolgozott érintőképernyős, elektronikus aláírási módszer továbbfejlesztéséhez az AppSol Zrt. nevű magyar cég állami támogatást is nyert, de nem 256, hanem 8 millió forintot. Újításukat számos ügyfélnek el is adták. Állításuk szerint az ő megoldásukkal teljesen azonos a Rogán nevéhez társított MobilSign rendszer.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Miért nem lepődök meg...már ez még mindig csak 1 a sok közül. Az ilyen rogán féle patkányoknak kevés lenne a börtönbüntetés.
Ludmilla
eszembe sem jutott egy fél pillanatig sem,hogy ez a senkiházi bármit is feltelált.A gondolkodni képtelen emberekből nem lesz feltaláló... a könnyű pénzhez szokottakból sem
Csodálkozó
ArRogáns vívmánya: a szemérmetlen hazudozás, tolvajlás.
Levendula
rogán más tollával ékeskedik... Íme egy mese, amely hasonlít a szituációhoz:

A veréb-páva
Egy veréb olyan szeretett volna lenni, mint a páva. Mennyire irigyelte a hatalmas madár büszke járását, magasan tartott fejét, széttárt farktollainak óriáskerekét! “Ilyen szeretnék lenni én is – határozta el magában. – Akkor majd biztosan csodálni fog mindenki!” Kinyújtotta a nyakát, jól teleszívta a tüdejét, hogy soványka mellkasa felduzzadt, farktollait széttárta, és megpróbált olyan elõkelõen lépdelni, ahogyan a pávától látta. Így tipegett föl-alá, és fölöttébb büszkének érezte magát. Mikor egy ideig így páváskodott, érezni kezdte, hogy a szokatlan tartás nehezére esik. Fájt a nyaka, sajgott a lába, de a legnagyobb baja az volt, hogy a többi madár, a felfuvalkodott feketerigó, az örökké tollászkodó kanári, de még az oktondi kacsa is mind kinevették a veréb-pávát. A veréb hamarosan megelégelte a dolgot. “Nem tetszik nekem a páváskodás, torkig vagyok az egésszel. Mostantól megint veréb módjára fogok viselkedni.” De mikor megpróbált újra veréb módjára járni, nem sikerült neki, Ahelyett, hogy lépkedett volna, mint azelõtt, egyszerre szökdécselni kezdett, és sehogy máshogy nem ment neki többé!
Így tanultak meg a verebek ugrálni.
nezelodo
Csak nem olyan ez a találmány is, mint a Paja bá' doktori disszertációja? Akkor ennek az elcsaklizása is gyerekcsíny, mint a szerverfeltörés! Na majd a Polt ellátja a baját Mr. Gülüszemnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.