Eszkalálódik a lovag-balhé, már négyen adták vissza állami kitüntetéseiket, mert nem akarnak Bayer Zsolttal közösködni. De kik ezek az emberek, akiket alig ismerünk, most mégis terhes számukra a neves udvari hisztérika társasága? Megnyitottuk a Facebookot, és kormánypárti kommentelőkhöz fordultunk segítségért.

(Érdekesség, hogy a matematikus professzor dühítette fel leginkább a bayeristákat, és az is, hogy minden második kommentelő kéri: "adják akkor vissza a pénzjutalmat is", pedig az állami kitüntetésekkel nem jár pénz.)

Egy szó, mint száz, Kaltenbach Jenő jogtudós, volt ombudsman, a nemzeti és etnikai kisebbségi jogok volt országgyűlési biztosa valójában

"Hungarofób zsidópatkány liberális féreg" (A. B. Hunor)
"Ballibaberrált, eggyel több vagy kevesebb kit érdekel, mehet vissza a Fekete Erdőbe a fára" (M. Álmos)
"Embertelen, gonosz és senkiházi, aki súlyos memória zavarral is küzdő alak" (Sz. Éva)
"Seggfej, szarházi" (Á. Gábor)

Kenyeres István vegyészmérnök, biotechnológus tulajdonképpen

"Köcsög. Nem ert semmit az egészből.." (N. Péter)
"Idióta ballibbantos" (P. Károly)

Rózsa Péter újságíró igazából

"gyurcsányista kurzuslovag" (K. Zoltán)
"Orrnehéz" (D. Ferenc)

Tóth Bálint, a BME és a University of Bristol matematikus professzora, az MTA doktora, az Academia Europaea tagja nem más mint

"Köcsög. Nem ert semmit az egészből.." (N. Péter, ismét)
"Libsi majom" (R. Gábor)
"Szememben egy szar alak, patkány, senki, magyar állampolgársággal rendelkező féreg" (L. István)
"Liberális be ütése van !! munkás őr Feje van !!!" (B. Sándor)

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Ha ebben a megviktorlott orbáncos világban valaki nem csókolja vérhólyagosra a Gazdaállat Szent Nagy Valagát, akkor dühödt, veszett hiénafalkaként rontanak rá az elvakult ülepcsókosok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hogy eten miért is nem csidélkozom, hisz nálunk is van néhány fideszetlen barom!
Csodálkozó
Ha ebben a megviktorlott orbáncos világban valaki nem csókolja vérhólyagosra a Gazdaállat Szent Nagy Valagát, akkor dühödt, veszett hiénafalkaként rontanak rá az elvakult ülepcsókosok.
Grumpycat
Ezekre szót sem érdemes pazarolni. Elmegyek budira, megmintázom a mellszobrukat, oszt' lehúzom.
Ennyi.
kakaósbögre
a legnagyobb probléma az hogy ezek-elméletileg- embernek születtek.
oncogito
Úgy vélem, a kultúra ravatalánál áll ez az ország... :-(
oncogito
... vagy inkább a kultúra ravatalává vált országunk... :-(
leszúrt rittberger
@kakaósbögre: Ezek szavaznak. Gondold el mennyit érthetnek meg a világ dolgaiból, ha egy matematikus professzort leköcsögöznek, csak mert más a véleménye a cigánygyerekek gépkocsival való elgázolásáról...
sziha
@oncogito: vagy inkabb a kultura ravatalan fekszik.
sziha
Hat, Bayer Kurvaanyad Zsotika utan ezen szintu hozzaszolasok teljesen legitimek es elfogadhatoak. A biciklis szerint ez az egesz magasztos es 100%-ig magyar. A tobbi egybites szerint is.
Az, hogy ezek a kommentelok semmit sem tudnak a fent nevezett emberekrol, mas kerdes. De szapulni legalabb jol tudnak. Bar meg nem lovagrend erettek a megnyilvanulasok.
Equus
meg kell tudni tanulni együttélni olyanokkal, akiknek a lábméretük egyezik az IQ-jukkal. És még azt is el kell tudni fogadni, h ők a hangosabbak, őket nem érvek, infók, azok súlyozása, mérlegelése, elemzése ezeti véleményalkotásukban, sokkal inkáb az, h éppen éhesek, ittasak, frusztráltak-e vagy nem. Nem szogál mentésgükre, de magát a jelenséget talán magyarázza a szűkös információ az alacsony IQ és az emiatti sok-sok frusztráció. Ami másoknak evidencia nekik eldönthetelenül nagy probléma. Nem állítom, h állatok, mert állatbarát vok és nem akarom ilyen szintre lehozni az állatokat, de vmi hasonló. Ösztönlények, mint a pióca: vérszagot éreznek és mennek csapatostul. Csak hordában érzik jól magukat. Ha nem lennének ilyen kártékonyak, azt mondanám: szánalmasak.
Csizmás Kond
@Horizont: Te legalább tudod kinek kell köszönni...:)
kakaósbögre
@leszúrt rittberger: teljesen értelmetlen energiapocsékolás az ilyenen még gondolkodni is. ezek a lények olyan távol állnak az embertől hogy képtelenség,akár felületesen is,átlátni a gondolkodásukat.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ha meg nem akkor te biztos szorítasz annyi helyet...:)
GeoCravker
Persze jó lenne tudni, hogy ezek a hozzászólások hol jelentek meg a napvilágra...
Hari
@kakaósbögre: 60-s évekbeli vicc: melyik az az állatfaj , amelyik a megszólalásig hasonlít az emberhez ? Válasz: a rendőr, de csak a megszólalásig !!!
sziha
@GeoCravker: oszt' minek? Szoljon hozzajuk, akinek ket anja van egy faluban... ugyanolyan idopocsekolas lenne, mint a biciklissel, vagy a bakancsos macskaval tarsalogni. De azok legalabb hazhoz jonnek a pofonert.
kakaósbögre
@Hari: a Brehm már elkülöníti ezeket a Homo Sapienstől. Homunculus Fidesicus Trollicus-néha az Orbanii melléknév is felbukkan- néven rendszerezték és a gerinctelenek rendjébe sorolták. :)
Hari
@Horizont: ehhez a kurzushoz hívek is kellenek, és a népek jelentős része az, mert arra szocailizálódtak, hogy amit vezéreik tesznek, mondanak, az feltétlen követendő. Ez az elmúlt évtizedek hozadéka, és a következők tragédiája.
kakaósbögre
Mindenkinek javaslom az Idiocracy megtekintését. Egy kis mulatság a a nem túl fényes jövőről ami ránk vár.Ezek a lények már az előszele...

www.port.hu/hulyek_paradicsoma_idiocracy/pls/w/films.film_page?i_film_id=86995
GeoCravker
@Horizont: Próbáltam rákeresni...
a stílus inkább Mandiner
GeoCravker
@Horizont: Egyébként eleddig nem találtam meg. De valahol biztosan van.
shrek
Ha netán valakinek a finom, de nehéz vasárnapi ebéd megülte a gyomrát, vagy "csak" simán okádni van kedve, szemezgessen belőle!
Garantált a megkönnyebbülés, bár hányni irtózatosan rossz!
Íme, lehet szemezgetni, de csak óvatosan és saját felelősségre!
badog.blogstar.hu/
Én szóltam!
+18 !
Kacorka
@leszúrt rittberger: Igen ezek(sic!) szóval, ők is szavaznak. Ez a liberális demokrácia alaptétele és ezért mennek tűzbe a ballib oldal lovagjai. Tessék ezt elfogadni ! Szavaznak, ahogy maga is. Ide vagy oda. Ízlés szerint. Hogy mennyit értenek meg a világ dolgaiból? Pont annyit amennyit a másik oldal hasonló szájú beírói, trolljai. Néha olvasson ballib kommenteket is amikor azok a kormányt vagy jobboldali értékeket, értékes embereket ekéznek.Hát... ,van amitől nincs lejjebb.
Bedőlni egy egyszerű szerkesztői fogásnak nem vall nagy bölcsességre. Sikerült néhány kiválogatott( vagy megírt) kommentet csokorba szedni, majd rendesen csúsztatva ráborítani a bilit a jobboldalra, mint gyűlölendő, primitív , ostoba népségre. Nagyszerű!! Geöbbelsi mesterfogás.
Bayer Zsolt megbélyegzése ezzel a mutatvánnyal nem fog sikerülni. El kell őt( is) olvasni és értelmezni. Kiragadni részleteket nemcsak a szövegeiből hanem az általános közéleti környezetből teljesen megmásítja a mondandóját. Gázt adni fék helyett... normális időben senkinek nem jut eszébe, de Szögi Lajos ma is élne és nem verték volna halálra a gyermeke szeme láttára ártatlanul. Mennyivel más ez a kontextus. Nem ? Vagy ezt már nem olvasták, nem illik rá emlékezni?
Feltenném a kérdést választ nem várva. Hol voltak ezek a nagyszerű emberek amikor a kitüntetőik szemeket lövettek ki, gyermekeket, anyákat fújtak le gázzal, gumibotoztak mindenkit válogatás nélkül ?? Hogy nem adták vissza a magas erkölcs nevében a kereszteket ?(természetesen , mint tudjuk pénz és stallum nélkül, mert az nem jár hozzá?
Az nem érte el az ingerküszöböt? Az demokratikus volt, liberális demokratikus??
Minden oldalon vannak ilyenek -olyanok, de célzatosan kiemelni egyeseket és abból általánosítani az egészre visszás és nagyon tudománytalan dolog. Erről meg lehet kérdezni az érintett tudósokat is akiket tudományos munkásságukért tisztelet illeti, de a politikai állásfoglalásuk nem tartozik a tudományos munkásságukhoz. A politikai...
lampa laz
@GeoCravker: Nem adom vissza! a cikk címe, peti srácok.hu oldalom.
De ajánlom, h csak mérékkel itt, ott olvass bele, mert eldobod az agyad tőlük.
leszúrt rittberger
@Kacorka: "El kell őt( is) olvasni és értelmezni. Kiragadni részleteket nemcsak a szövegeiből hanem az általános közéleti környezetből teljesen megmásítja a mondandóját."

JAJAJAJAJAJAJAAAAAAAAAAJ! Hányszor mondta ugyanezt a baloldal a Bayer-féléknek, amikor az őszödi beszédtől vertétek a valagatokat a földhöz, vagy akár amikor Kertész Imre, Esterházy egy-egy bekezdésétől őrültök meg habzó szájjal... AKkor hol van ez a fene nagy pontosság, szöveghű idézésre, értelmezésre való igény, mi?

De most nagyon fáj, hogy kiragadnak idézeteket. Elhiszem, de hát ez ilyen.
sziha
Hat... kovezzetek meg, de megneztem ezt a pestisracok cimu agysejt-holokausztut.
"Adjak vissza a boritekot is a penzzel!"
"A libsik arra nem emlekeznek, hogy Bayernak nem jar boritek, mert a kitunteteshez csak erem jar..."
Nem szorol szora ideztem, csak a lenyegi mondanivalot irtam le. Ugyanolyanok, mint a gazdaallat, meghazudtoljak sajat magukat. Es meg csak eszre se veszik.
Villon
@Kacorka: Bayernek vannak ragyogó írásai, amik régebbi keltezésűek. De ! Amit ellehet rontani, azt mind szép sorban elrontotta, gyűlöletkeltő megnyilvánulásaival. Mengele is kivételes tudós volt a mai napig nem lett még felterjesztve sem lovagrendi kitüntetésre, esetleg Nobel békedíjra.
papa.49
Megkapták a trollok a Lendvay utcából a leírandókat, hát most nyüzsögnek, mint a tetvek))))))))
sziha
@papa.49: a legtobbje szimplan elvakult hivo. Oket mar tenyleg nem lehet felebreszteni. Ha a gazdaallatot valagba rugja a nep, mehetnek vele a kirgizekhez. Ezekert nem lenne kar.
papa.49
@sziha: A kérdés csupán MIKOR lesz ez???
sziha
@papa.49: a jelenlegi valasztasi torvenyeket nezve... Amikor a szentgotthardi allomasrol kisvasuttal elmegyunk a Varba, a Viktor-mauzoleumhoz. De a vesztesegert karpotol majd a taj: a Pancho-Arena (nagy valoszinuseggel egyik fele korhazi agyakkal tele, a masik iskolapadokkal), Meszaros uralta Fejer-megye a maga vidamparkjaival. Csak sok vizet vigyunk, mert azemuttnyoccevben kiszaradtak azok a budos ballibsi fak, igy ki kellett vagni oket.
moareka
Ezek az Izaura felszabadításáért pénzt gyűjtők hangjai...:)))))
human
Na megszólalt a fidesz kemény mag. Nem is számítottam másra.
Kacorka
@leszúrt rittberger: Maradjunk a magázásnál. Nem olyan bonyolult dolog a nyelvtana. Nem ismerjük egymást.
Nem teljesen érthető Kertész Imre idecitálása. Kertészt igen durva módon dobta el magától a ballib "elit" azért,mert a véleménye kilógott a kánonból.
A jobboldali kormányzattól pedig megkapta Magyarország legmagasabb állami kitüntetését.
Tisztelettel: Kacorka
Perwool
@Kacorka: Aki tegeződve nem tud tiszteletet tanúsítani más iránt, annak magázódva sem.
Íme egy vicc annak illusztrálására, hogy milyen keveredéseket teremthet a magázódás és a tegeződés kérdése:
A főnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12-kor mindig elmegy valahova, 2-kor megérkezik, és újra leül dolgozni. Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben. A nyomozó másnap jelenti:

– János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből és hát “együtt volt” a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajött dolgozni.

– Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!

– Khm.. Nos, megengedi, hogy tegezzem?

– Természetesen.

– Akkor elmondanám még egyszer: János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a hűtődben talált ételből. Ezután “együtt volt” a feleségeddel, elszívott egyet a legjobb szivarjaid közül és visszajött dolgozni.
leszúrt rittberger
@Kacorka: Az internet a közmegegyezés szerint évtizedek óta tegeződős, szokj hozzá.
Desischado
@Horizont: Drága lelkem, igazad van, de kérdezem szépen, aki normális, emberi értékrenddel bír, az miért nem azonosul orbán "eszméivel"? Én nem dőltem be a gyűlöletkampánynak, ennek a csökevény rendszernek, a hamis eszméknek, te sem, és itt még számosan vannak hozzánk hasonlók. Az ostoba, primitív birkákat lehet csak megtéveszteni. Mert amit ezek reagáltak az a legaljánál is alávalóbb. Egy tudós, egy ember, aki nem akar egy sorban lenni egy ilyen bayer féle véglénnyel, és ezért gyalázzák, hát erre szavam sincs. Riasztó ez a sötétség. Ezért kell minden értelmes embernek a hangját hallatnia, minden lehetséges módon, hogy oszlassuk ezt a súlyos szellemi sötétséget, ahogy csak lehet!
karma1
@GeoCravker: Facebook,... Szabad kozossegi (? velem nem!) oldal...Ha ilyenek is szabadon garazdalkodhatnak az oldalon, akkor az egy oriasi szegyen...:o(((
karma1
@GeoCravker: Tenyleg akarod meg mindig tudni?
Akkor ime:
Ez az elso hsz-elo fellelhetosege: Zetelaka, Szekelyudvarhely En mar a tobbire nem is vagyok annyira kivancsi.

Tornai Hunor Profiles Facebook
www.facebook.com/public/Tornai-Hunor
People named Tornai Hunor. Find your friends on Facebook ... Tornai Hunor (Katyo). Växjö Gjuteriservice.Ab. Dr.P.Boros Fortunát,Zetelaka. Székelyudvarhely.@Kacorka:
karma1
@Kacorka: Szep dolog a szerecsenmosdatas, de peched van: sajnos volt szerencsem bayerzsoti szuleit szemelyesen ismernem, es meg zsotival is talalkoztam az o huszas eveiben, amikor altalanos iskolai tanarkent meg a hugat is tanithatta Solymaron. Akkor meg elegge normalis volt, azota "rossz" tarsasagba keveredett, ahol nagyon gyorsan megtalalta a helyet... bayernal nem tudsz nekem olyan cikket mutatni, amibol a "ballibes" atkozodok "csak kiragadtak" egyes mondatokat, igy teve rasszistava eme nagyszeru embert... Ugyanis az a szoveg is, amibol az ominozus mondatokat a ballibek ki szoktak ragadni, pont ugyanolyan rasszizmustol csopogo szovegkornyezet, mint maga a kiragadott nehany mondat.

De latom, teged teljesen elvakult futyiszeskent egyaltalan nem zavar az a mondat, amit ti nagy eloszeretettel emlegettek Gyurcsanytol, vagyis hogy "el lehet menni ebbol az orszagbol"

Szoval veled most megint nott egy roman macskank? mert altalaban ok szoktak ekkora vehemenciaval kiallni a futyisz mellett...
babp1982
@Kacorka: Jesszum pepi ugye nem akarsz átjönni a határon,mert nem vagy szívesen látott vendég,van itt elég hülye nélküled is:-))))))))))))))))))
Ja és ha meg kérhetnélek ne szavazz ide,maradj csak a hazádban és ott döntd el,hogy éljetek,mi meg el döntjük,hogy mi ,hogy éljünk !
karma1
@babp1982: En nem tudom, minden roman macskanevet ad nickname-nek, ez valami mania? (Egyebkent ok magazodnak boszen, mert arrafele sokszor meg a hazastarsak is magazzak egymast)...
Kivetel a sok kis regi cicuskank! Bocsiiiii! (De ok nagyon is megkulonboztethetok!...:o))))
babp1982
@karma1: Lehet,hogy csizmás kacorka az:-)))
karma1
@babp1982: Beb@szik, ha meg szaporodik is...:o((((
Bringás
Szépen látszik, hogy a nagy tiltakozókról mit gondolnak a magyarok!
Amelyik visszaadja a kitüntetést, azoktól hivatalosan is meg kell vonni! Aki így viselkedik, nem érdemli meg Magyarország elismerését!
bosszants
Úgy látom, hogy pár ember nem csak a barkochbában ismeri az "emberi becsület" és az "emberi tisztesség" fogalmát.
Sajnos ez a kurzus még az elmebeteg* (valóban az volt!) Szálasi Ferencet is megszégyeníti ostobaságát.
.
* www.168ora.hu/tudas/naplo-szalasi-izrael-antiszemita-bolsevik-zsido-hungarista-96787.html
terlasz
@Bringás: Na ne mááá Bringás barátunk, aki visszaadta attól hogy lehetne visszavonni?
Valamit félreértesz, amikor azt gondolod, hogy egy tisztességes embernek kötelessége közösséget vállalni egy tetves nácival nemzeti alapon. A nemzeti és az emberi öntudat nem az aktuális hatalmat bitorlók kénye-kedvétől függ.
Bringás
@terlasz: Bayer soha nem volt náci, nem úgy mint a fasiszta liberálisok!
szép új világ
@Bringás: Azt a négy kitüntetést - amit visszaadtak - szét kellene osztani. Bayernek adni még kettőt és kettő még neked is maradna.
Bringás
@szép új világ: Én nem érdemlek meg ilyen magas elismerést! Akik visszaadták, ők sem érdemlik meg!
terlasz
@Bringás: Ja, értem csak annak látszik. Így már rendben van.
Bringás
@magyarbakancs: Persze, hogy megy! Épp azokat olvasom!
magyarbakancs
@Bringás: Libcsi, kommunistázó dumát nyomod.
Nem vérzik az orrod, mert orrvérzésig ezt írogatod.
pbalage
@Bringás: megpróbálom elmagyarázni egyszerűbben.
Meghívnak vendégségbe. Sült kolbász a menü mustárral.
Odamész, odaadják a kártyát, amivel felveheted a jutalomkaját.
Ekkor jön egy csávó, és a mustárt kicseréli híg fosra.
Szívesen elfogyasztod-e ezután a jutalommenüt?
magyarbakancs
@Bringás:" Ez a véleményem!"
UNALMAS EGYEN FIDESZ VÉLEMÉNY.
Saját gondolatod nincs?
Másolod a Viktorod véleményét?
pbalage
@Bringás: eddig oké, a szépérzéked nincsen sérülve.
De akkor ennek ismeretében (így hogy most segítségítettem), felteszem a kérdést:

A keresztet is elfogadod?

(némi kombinációs készség szükséges ennek a megválaszolásához,
de számomra már bármilyen válaszeredmény elfogadható)
Bringás
@magyarbakancs: Az én véleményem szerint eddig minden rossz liberáliséktól ered! Szociékkal hébe, hóba lehet boldogulni és a Jobbikkal is! Alkalmasint még a kétfarkúakat is lehet néha jópofának nevezni, bár ők nagyon Fidesz ellenesek!
Bringás
@pbalage: A hasonlatod azért sántít az én nézőpontomból, mert én szeretem Bayer írásait, véleményével nagyon gyakran egyetértek. Úgy érzem azokat a témákat feszegeti, amelyeket liberálisék igyekeznek vagy elhazudni, vagy eltitkolni!
Hol lehet itt a cigányság viselt dolgairól nyíltan és őszintén beszélni? Bizony, hogy sehol! A médiában csak a sajnáltatás megy, de azt, hogy ember alatti szinten viselkednek, lincselnek, munkát kerülnek, stb. a sok rondaságot tilos kimondani! Bayer kimondja és a PC beszédre és liberálisékra ezzel ráhozza a frászt!
magyarbakancs
@Bringás:Minden párt egy büdös moslék.
A saját zsebét tömi a választó polgárok segítségével.
Te szavazatoddal hány Fideszes gazdagodott meg tudod?
Dicséred a Fideszt állandóan.
Neked az életedben, miben könnyített?
Mit tett, hogy jobban, vagy könnyebben élsz?
Mert akiket ismerek azoknak csak kárt okozott mint hitelesek,mint beteg emberek.
Bringás
@magyarbakancs: MSZP: rezsit emelt, segélyt osztott, elvette a családi pótlékom, mert gazdag vagyok, eladósodott
Fidesz: rezsit csökkentett, közmunkát teremtett, visszaadta a családi pótlékom, csökkenti az államadósságot
magyarbakancs
@Bringás: "MSZP: rezsit emelt, segélyt osztott, elvette a családi pótlékom, mert gazdag vagyok, eladósodott
Fidesz: rezsit csökkentett, közmunkát teremtett, visszaadta a családi pótlékom, csökkenti az államadósságot" Az MSZP a Fidesz kormánytól 3500 F családi pótlékkal vette át a kormányzást.
12 500 FT- tal adta át, ami a mai napig nem emelkedett egy filléresem az óta mióta ők kormányoznak.
Közmunkások bérét és a segélyeket a Fidesz felére csökkentette.
Hozzáteszem nem illik, mondjuk havi 500 ezer forint keresetnél fel venni a családi pótlékot.
A Fidesz kormányzása alatt az elmúlt 6 évben nem emelkedett a köz gyógy igazolvány költség kerete ami maximum 6500 forint.
magyarbakancs
@Bringás: Gyurcsány úr a fizetését 10 ember között osztotta szét, amit kapott volna, mint miniszterelnök.
Ez biztos kézből tudom a személyi titkárától.

Orbán úr ezt megtette?
pbalage
@Bringás: oké, ez egy elég erős megkerülő válasz. Ha jól veszem ki, akkor a

cigány = migráncs = lopcsalgyilkolhazudik = orbánviktor

lett itt a téma.
Okés, most sakkozunk, mert azt is ki kell mondani valakinek, amit a bayer kimond.
(a demokrácia utolsó maradéka)
de nálam ez itt tovább van csavarva:
cigány = migráncs = lopcsalgyilkolhazudikbunkóparasztállat (ez eddig a te közös álláspontod a bayerral)
de én itt konvertálom tovább, és bazi egyszerűen kijön, hogy kapcsoszárójel = orbánviktor.

Édes faszom, én már rég megfejtettem a lényegét ennek a rendszernek, ráadásul neked is ugyanannyi időd volt rá, és mégse csináltál semmit?
Mire pazaroltad a zeemúthatévet?
(ez lehet, hogy így elsőre túl tömény, de részletesen el tudom magyarázni, ha lesz időm, de most épp pakolok, szóval kicsit kihagyásos a kommentidőm)
simmering73
@Bringás: Rokkantnyugdíjas ismerősöm az MSZP alatt 12 ezer ft/hó támogatást kapott (víz, villany, szemét, lakásfenntartás). A tolvaj gazdagoktól, akik feketén tollasodtak, elvette a családi pótlékot. Mellette rendszeres segélyt kaptak az Önkoritól a két gyerek után. Amikor ezen felbátorodva bementem én is, hogy egyedül nevelem a gyerekemet, kiderült hogy ezer ft-tal több az egy főre jutónk, mint azoknak (1995).

Fidesz: elvette rokkant ismerősömtől az összes lakhatási támogatást, elvette a nyugdíjas bérletét, tavaly elvette a közgyógy igazolványát (!), helyette havi 6 ezret kap gyógyszerre, ami ugye ezek után bármikor csökkenthető, sőt elvehető. A közmunkások (nálunk) improduktív munkát végeznek, kvázi meleg helyen várják a havi segélyt (fizetést), az államadósság csak addig csökkent, amíg az ellopott manyup-ból finanszírozták.

És ezek után megharagszol ha azt mondom: egy agyatlan birka vagy.
solidedge
A kommentelőknek üzenem, hogy a világ nem csak a Fideszesekből és a balliből áll, nem elhanyagolható a normális emberek száma sem. Sőt remélem többen vannak az előző kettőnél. Ez utóbbi csoportnál a kurv@ anyázás nem megengedett, a kommentelők pedig lassan levédhetné mint pártszlogen.
teuton
@Bringás: Na a tenyek nem a te vilagod... Szoval milyen rezsit emelt az MSZP? A fidesz meg csökkentette? Talan nezd meg a vilagpiaci arak alakulasat... Külföldön minden kormanyzati beavatkozas es reklam nelkül csökkentek az arak, jobban mint a fidesz csökkentett..
Mifele csladipotlekot vett el az MSZP? Egyebkent akinek bizonyos összeg felett van a jövedelme, nem is kellene adni, mert van neki eleg...
Az allamadossag alakulasarol meg ne beszelj! Persze ha %-ban nezzük, akkor csökkent, de trükk az egesz, mert a GDP növekedett, vagyis valojaban annak ellenere nött, hogy a 2008-9es valsag mar reg lecsengett! Es meg azt is hozza kell szamolni, hogy az EUs penzek megnövekedtek, a 2018ig esedekes kifizeteseket is nagyreszben mar lehivtak, tehat csak matematikai trükközes a szamokkal!
babp1982
@Bringás: Fasiszta liberális?:-))) ez valami új,olyan mint a patkolt bolha? Féleszű te egyre hülyébb vagy és még büszke is vagy rá:-)))))
Hari
@kakaósbögre: újabb tapasztalatok szerint tovább finomitották az alfaj megnevezést, úgymint: korrupicus, hazugovicus, illiberialensis. Sőt egyes tudományos körökben felmerült az is hogy teljesen új, semmit és senkire vissza nem vezethető élőlény faj, amely önnemzéssel jött létre a 21.-k században, lelőhelye a Magyarországnak nevezett terület, egyelőre máshol nem fordul elő nagyobb kolóniában, megélhetését mástól elvett javakból biztosítja, lakhelye többnyire igen tágas építményekben található, amelyeket maguk közt TEK-nek hívott egyedek őriznek. A TEK megfejtésén még dolgoznak a tudósok.
Kacorka
@leszúrt rittberger: Tévedés . Nem most kezdtem az internetet, tudom miről beszélek.
A "vertétek a valagatokat a földhöz," és hasonló bunkóságok valóban kezdetektől az internet része, de ez csak azért van mert az internek demokratikusan mindenkit magához enged. Persze a stílus az ember maga. Persze az elvtársi tegeződés az más. olyan szoclib tempo.
Kacorka
@karma1: Ez most mellé ment. :-) Nagyon.
Veleda
Azért is szeretem a magyar nyelvet, mert folyamatosan lehet káromkodni legalább10 percen keresztül anélkül, hogy ismételné magát az ember. Na most a mocskolódó jelzők használata újabban forradalmasította a a szép Kazinczy nyelvújítást. Ennyi trágár kifejezést, amit lehet olvasni a neten, ez mindent visz.
Legalább valamiben mi is lehetünk elsők:))
karma1
@Kacorka: Nem, a tegezodes az a globalis informatika nyelve, mert ott az elfogadott nyelv az angol, es az angolban nincs magazodas. Ilyen ecceru...
Kacorka
@karma1: Micsoda egy elvakult románozás folyik itt? Hol vannak a nagy európai gondolatok a nagy egységről, felmagasztosult egyenlőségről?
Téved nem vagyok román,de még romániai magyar sem.Székely sem.Meglep viszont a magukat balliberálisnak gondolók előítéletessége, gondolati sivársága, csöpögő gyűlölete, valóságtól elrugaszkodott világlátása, kicsinyessége amiről lépten nyomon látható, hogy fillérekért megvásárolható, megváltoztatható. Egy pár virsli, egy pofa sör , néhány "jól odamondjuk" ökölrázás elég az akólmeleghez. Mintha az Állatfarmot olvasnám.Igazi lumpendagonya az egész Propeller. Szórakoztatóan elborzasztó.
Igen magázódom és igyekszem az ikes igéket is rendesen használni. Magázódom, mert nem tudhatom, hogy akinek írok az fiatalabb, idősebb, férfi vagy nő, tanultabb, műveltebb-e nálam. Nem dorongolok le senkit a véleménye miatt akkor sem ha lumpentempó átsüt a szavain.
Kacorka
@karma1: Ez magyar nyelvű oldal és nem egy angol informatikai szakoldal.
A "vertétek a valagatokat a földhöz" nem az angol nyelvű informatika része. Ilyen 1xű.
Fogadja el! A magyar nyelv szépsége abban (is ) rejlik, hogy a tegeződés és magázódás elkülönül. Ennyivel igényesebb az angolnál.Tanuljon magyarul! Szép nyelv, bár nehéz is. A kínai után a második legnehezebb a világon.Nem lesz kevesebb tőle.
karma1
@Kacorka: Melyen tisztelt Kacor kiraly! Onnek egy kicsit baromi nagy faziskesese van, ugyanis a mar masodszor idezett mondatara teljesen immunis vagyok. Onnek akarmekkora szelleme, jelleme van, es barmennyire is meg akarja tisztelni a magazodasaval az itt blogolokat, szeretnem figyelmeztetni, hogy az idezett mondat NEM TOLEM SZARMAZIK!

Ha viszont kiszornyulkodte magat, mert ez az oldal annyira szar Maganak, (direkte pejorative MAGAZODOM es nem ONOZODOM!), akkor szepen huzzon el innen, mert nem idevalo.
Tart karokkal varjak Magat mas oldalak, - mandiner.hu., 888.hu, pestisracok.hu es a mindenunkorbanazisten.hu oldal is.

Tudja maga, hogy a vilagon a nyelvek 97 %-ban NINCS MAGAZODAS, Plane nem ONOZES?

Kulonben meg allatira emlekeztet spu00-ra, aki betegre onozott mindenkit, es csak ugy szorta magabol a blodsegeket.

Latja maga, igy, szepen is el lehet az embereket kuldeni melegebb eghajlatra, es meg csak nem is karomkodtam.
Ha megkerhetem, ezentul ugorja at maga az altalam elhullajtott hsz-eket, es meg fog nyugodni a maga lelke is...

A magyar nyelv szepsege pedig a rengeteg szinonimaban rejlik, abbol, hogy egy dologra 100 arnyalatot ismer a nyelvunk. Ebben az esetben viszont maga osszeteveszti ezt az oldalt a Gretsy Laszlo ureval, tehat megint csak rossz helyen kopogtat maga.

Legyen maganak szep napja ma.
Nil
@Kacorka: Amikor valakit minősítesz, valójában magadról beszélsz. Tudod: más szemében a szálkát ...
Mangu
@Kacorka: Sajnos mind igaz amit ír. Korábban nem ilyen volt ez az oldal. Lezüllött, aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók - lásd reakciók. Tanulság, nem kell leállni az ilyen Karma1 félékkel. Én már csak olvasgatok és ritkán nyílvánítok véleményt, mivel a többség "stilusa" magáért beszél.
Pöpec
@karma1: 16:03-kor Mangu írja:
"Én már csak olvasgatok és ritkán nyílvánítok véleményt, mivel a többség "stilusa" magáért beszél."
bayer stílusa pl. nem zavarja.
Itt egy komment innen: 444.hu/2016/08/24/bayer-zsolt-es-mi-van-baudelaire-rel

""Tehát aki sokat káromkodik, az egy aljas semmirekellő? Akkor a magyar
és világirodalom körülbelül hetven százalékát lehúzhatjuk a vécén. És
mi van Verlaine-nel, Rimbaud-val, Baudelaire-rel?"

Na, azért csak kísérletképpen mégis próbáljuk elválasztani az ocsút a búzától, hátha sikerül:

1) "Egy rossz kádból, amely mint zöld bádogkoporsó,
kibukkan lassan és bután egy női fej,
barna haján kenőcs, vastag és nagyon olcsó,
s a hibákat alig rejti; nyak jő, amely
koszlott-foszlott s kövér, majd a lapocka dombja,
majd az emelkedő-süllyedő kurta hát,
s a zsíros tompor is felfedi most magát:
olyan e háj, akár a hervadó fa lombja.
Vöröslik a gerinc, és rémes, furcsa szag
árad a tünemény felől, s látszik - de mennyi! -
dolog, mit nagyító alá kellene venni:
két szó - CLARA VENUS - csípőre tetoválva;
s az egész test mozog, széles farát kitárva.
Rohadtul szép fekélyt mutat fel a valag."

2) "És ha megesküszöl, hogy nem húzol a dugong testedre koncsítás női rucit, akkor egyszer megengedem, hogy kinyald a valagam"

Én arra tippelek, hogy az első lesz Bayer Zsolt és a második Arthur Rimbaud, de valóban nehéz eldönteni..."
gulyasgyula
Hé Bayer komám aludj nyugodtan nincs semmi baj ..Miden elérhető oldalt elolvastam , elég soká tartott mire megszámoltam mindenütt ugyan az 147 ember írja meg a véleményét ..Az ország nagy része egyet ért veled ..Elég volt a seggnyalásból ..Cigányok , migránsok jobb ha tudjátok annyi jogotok van amit a többség megenged ..Jó éjszakát ..
gulyasgyula
@gulyasgyula: ..Ja a többség a Te véleményedet osztja ..
prime777
@Bringás: "Hol lehet itt a cigányság viselt dolgairól nyíltan és őszintén beszélni? Bizony, hogy sehol! A médiában csak a sajnáltatás megy, de azt, hogy ember alatti szinten viselkednek, lincselnek, munkát kerülnek, stb. a sok rondaságot tilos kimondani! "

Ezzel az eggyel egyetértek veled.
Bringás
@gulyasgyula: Na végre, egy normális, józan ember!
Pöpec
@gulyasgyula: @Bringás: Elfelejtettél nicket váltani, Gyuluska.
Itt egy cikk a trollokról, ismerd meg önmagad:
tldr.444.hu/2016/04/15/ez-alatt-a-cikk-alatt-fizetett-trollok-fognak-kommentelni
gulyasgyula
@Pöpec: ..Nem kell nekem nicket váltani , de ha részletesebben meg írod a véleményed meg köszönöm ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.