A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) elutasította Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke feljelentését, melyet Orbán Ráhel és férje bahreini tárgyalásának ügyében tett befolyással való üzérkedés gyanúja miatt.

Az Együtt szerint a BRFK határozata azt bizonyítja, hogy sikeres volt Orbán Ráhel tisztára mosása, s a miniszterelnök családtagjai immár büntetlenül eljárhatnak minden tisztség és állami megbízatás nélkül államügyekben külföldön – olvasható a párt közleményében.

Mint ismert, Orbán Ráhel és Tiborcz István tavaly szeptemberben energiapolitikai tárgyalásokat folytatott egy bahreini miniszterrel. Az Együtt elfogadhatatlanak tartja, hogy bár Tiborcz Istvánnak és Orbán Ráhelnek nincs hivatalos állami tisztsége, ők mégis minden jel szerint a magyar állam és gazdaság fontos ügyeiben járhatnak el Bahreinben. Az ügy a befolyással való üzérkedés gyanúját is felveti, ezért Szigetvári Viktor ismeretlen tettes ellen tett feljelentést.

A tegnapi napon megérkezett a BRFK Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztályának elutasító határozata a feljelentésről. Az indoklás szerint azért nem indítható eljárás, mert utólag több olyan sajtóhír jelent meg, melyek miniszteri tájékoztatáson, a magyar résztvevők elmondásán és a NOGA (bahreini Gáz- és Olajügyi Hatóság) közleményén alapulnak, és cáfolják a tárgyalások hivatalos jellegét. Ezért bűncselekmény hiányában utasították el Szigetvári Viktor feljelentését.

Az Együtt szerint a BRFK határozatából kiderül, hogy Orbán Ráhel szerecsenmosdatása sikeres volt, hiszen a nyomozóhatóságokat meggyőzte, hogy a bahreini Gáz- és Olajügyi Hatóság módosította a honlapján található tárgyalásról szóló hírt. Továbbá az ügyben elhangzott nevetséges miniszteri magyarázkodások és Orbán Ráhel pökhendi közleménye is elegendőek voltak arra, hogy cáfolják a tárgyalások hivatalos jellegét.

Az elutasító határozatból ugyanakkor az is bebizonyosodik, hogy a rendőrség szerint nincs semmi kivetni való abban, hogy Orbán Ráhel és férje bahreini kormánytaggal és más hivatalos szervvel tárgyal.

Azonban Orbán Ráhel és férje hiába érzik most azt, hogy megúsztak egy újabb korrupciós ügyet, csak kis időre élvezhetik a „saját lábon állást”. Az Együtt kormányváltás után őket is és az összes magyar embert megkárosító fideszes strómant, barátot, ügyvédet és kormánytagot el fog számoltatni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@Clavigo: ".A telefonját megtalálták már ??"

Idehaza, ha cigány lopás történik nem nyomoz a rendőrség...tudod diszkrimináció!

Traktor, falopás...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Miért kéne nyomozni? Hiszen nyilvánvaló, hogy sumákolni mentek oda.
Nyomozás? Pintér-Polt-Orbán? Eredmény?
Hahahahahahaha...
Nemezis
Ez nem hír. A hír az lenne, ha nyomoznának.
Hellcat
Nem hát...meg lett nekik tiltva hogy nyomozzanak.
Clavigo
Miért kellene nyomozni ?? Rakkkhel növesztett még pár lábat a meglévő 100 mellé,,..A telefonját megtalálták már ??
Macskaszem
Tudják, kicsoda, miért volt ott, ki küldte, és azt is nagyon jól tudják, hogy nem kell nyomozni. Ennyi.
Perwool
@Clavigo: ".A telefonját megtalálták már ??"

Idehaza, ha cigány lopás történik nem nyomoz a rendőrség...tudod diszkrimináció!

Traktor, falopás...
Manhattan
Mindenesetre rendkívül fontos ügy lehetett, ha a pár napos gyermeküket napokra itthon hagyták.
human
A falopási ügyet is milyen szépen, sunyiban lezárta a rendőrség.
nezelodo
Miért kellene nyomozni, tudnak ők mindent, csak nem kötik az orrára az dedófizetőknek!
colibri
@Manhattan: Tavaly szeptemberben még nem volt gyerek. Még a terhességnek nyoma sem volt az orbán lányán. Bezzeg a Sziget fesztiválon, ott bulizott és állítólag piált is a vő, aznap este kimaradt a fürdetés...
kisrigó
Nem nyomoznak, nem nyomoznak! Amúgy a látszatra adva "nyomozgathatnának" egy csöppet! Bár előre borítékolhatnánk az "eredményt" Képesek lesznek esetleg Szigetvári ellen "találni" valamit. Pl: nem használja a lábtörlőt, nem kapcsolja le a villanyt...
bakegya
Mindjárt gondolhattuk volna-VÉGÜL IS MINDEGY mert a MAGYAR NEMZETI FŐÜGYÉSZ ÚR nyilvánvaló,tisztában van vele hogy ez AZ ORSOS RÁHEL ÉS FÉNYETETŐ SZŐKE HERCEGE FOLYAMATOSAN LOPNAK-CSALNAK MINT A PATKÁNYOK,MÉGSEM TESZ SENKI SEMMIT! NEM INDUL ELLENÜK BÜNTETŐ ELJÁRÁS- MINT AHOGY A ROGÁN IS SZABADON JÁRHAT KELHET,de ha egy éhes ember elemel egy KAKAÓSCSIGÁT,AZT BECSUKATJA SINTÉR SANYA!!!
bakegya
@human: a magyar rendőrség az orbán család védelmére működik már csakkk (velünk)EGYÜTT!!!@colibri: a kis pujára gondolsz?...mozsdathatják azt tejbe -vajba,akkor is tudni fogja mindenki kinek a fia-lánya,borja!
justhpeter
Én is úgy gondolom, hogy nyomozni csak azt kell ami nem tiszta, amit nem tudunk. Itt mindenki tud mindent, így minek nyomozni ?
tothjani
Lehet hogy a szombati két rendőr nyomozott??
Törölt felhasználó
@tothjani: nem azokat csak beáldozta a Pintér az ügy érdekén..:)
egyvandor
Először a DNS vizsgálatok nyomán kell végigmenniük.
"Sem alkotmány sem törvény"
Az államot megkárosító suttyom bizniszelés egyébként is a rendszer alapja. Hogyan állhat nélküle a matyhar tőke a nemzeth szolgálatába? Hogy fejlődjön Madzsarisztán?
egyvandor
@sokanvagyunk: Ha nyomoznának, csak azért tennék, hogy megtudják mennyi bizonyíték szól ellenük, mi ellen kell felkészülni, kit kell megzsarolni, merre kocsikázzon az-az-osztrák-nyugdíjas, ...
human
Abba belegondoltatok már, hogy mi lesz ha a fideszt sikerül leváltani? Gyakorlatilag egy új rendszerváltás kell. És megint felmerül az ügynök kérdés, csak most nem a komcsikkal kapcsolatban, hanem a fideszesekkel. Hisz minden rendőr tisztet és ügyészt le kell váltani akik asszisztáltak Orbán hataloméhségéhez. És akkor majd jönnek a védekezések, hogy utasításra vagy kényszer alatt tették amit tettek.
division
@bakegya: Már egy kicsi gyereket is gyalázol? Micsoda emberek élnek ezen a földön...
Desischado
Persze, hogy nem nyomoznak. Számomra ez az egyértelmű bizonyíték rá, hogy rasika meg a férje nem tiszták! Bezzeg azt a valakit, aki pofán vágta g fodort, már el is ítélték!
Zeta
Az esküvői fotón szereplő traktor,amin olan szépen mutatnak, azt megtalálta már a kéthetes rend brigád? Azt amivel a szomszéd fáját lopták.
Vagy kútba esett dolog , mert nincs róla fotó a Blikkben?
papa.49
A ,,királylány,, után hogyan lehetne nyomozni???
human
Nem tudja valaki, hogy a rejtélyes nyugdíjas által elgázolt Váradi András ügyével mi van?
Amit eddig tudni lehet:
- A rendőrség bűncselekmény hiányában lezárta az ügyet
- Kiderült, hogy a rendőrség elmulasztotta a helyszínen rekonstruálni a gázolást
- Kiderült, hogy bár állítólag Váradit létrával gázolták el, a létrán nem voltak sérülések
papa.49
@human: Ennyit lehet tudni, viszont a g..i fodort pofonvágót már el is ítélték!!!
Szókrakész
Persze hogy nem.
Még találnának valamit!
bakegya
@papa.49...jó pár hónapja az eredeti angol nyelvű hírt úgy hozta le a helyi sajtó,hogy a
"MAGYAR KORONAHERCEGNŐ,ORBÁN RÁCHEL JÁRT NÁLUK VENDÉGSÉGBEN"...
pontosabban a magyarok miniszterelnökének a felesége...ők ugyanis királyságban élnek,és a rangok is ennek alapján vannak leosztva.
Rühellke és a szőke hercege ,mint a sajtó hír javítási kényszer is igazolja,elfelejtették igazolni magukat-szélhámosság,és nálunk ez nem minősül CSALÁS BÜNTETTÉNEK?-ÉRDEKES JOGÁLLAMOSÍTOTTAK LETTÜNK-SE FÉKEK SE ELLENSÚLYOK!!!
Aki Én
@Perwool: De ez, vagyis ők a dísz krimi náció.
öcsi55
Olvasom ezeket a kommenteket ,mennyi rossz indulatú ember! Nem ,hogy örülnének ,szeretett elnökünknek ilyen ügyes ,okos lánya van! Nem irigykedni kell,követni a példáját! Csak az a baj,hogy minden gyerek apja nem lehet miniszter elnök kicsi hazámban,sajnos! Meg még él e hazában pár becsületes ember , akinek vannak elve is!
Warlord
@öcsi55: Siess, lemaradtál a gyógyszerosztásról
Warlord
@öcsi55: Bocsi, lemaradt a végéről a :-)
papa.49
@bakegya: Milyen kísértetiesen hasonlít a kuszafogú szenátorina trükkjére ez is, hát persze a hazugovics fejében már királyság van, és az ő lánya a királylány, javaslom nekik a Dózsa trónját kellőképpen előkészítve (melegítve izzásig)!!!
öcsi55
@Warlord: Amikor e sorokat írtam a gyógyszert már rég bevettem,de azért kösz a figyelmeztetést! Ha adhatok egy ötletet vegyél be te is valamit nehéz felfogás ellen! Mert látom olyan vagy mint a rendőr aki háromszor nevet egy viccen,amikor elmesélik amikor a többi is nevet és amikor megérti. Legközelebb megpróbálok egyértelműbben fogalmazni,hogy a funkcionális analfabéták is megértsék!
Warlord
@öcsi55: Úgy látom te vagy a rendőr, mert utána írtam, ami lemaradt...
evacica
Miért is nyomoznának? Ráhelék a saját lábukon állnak, apucinak a , világon semmi köze nincs , kicsi lánya tollasodásához, se lánya flegma irritáló stílusához. Hiába az alma nem esik messze a fájától!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.