Indul az országos lőtérfejlesztési program, aminek keretében 197 új lőtér épül majd Magyarországon – jelentette be Lázár János szerdai sajtótájékoztatóján.

A három évig tartó munkálatokra összesen 27 milliárd forintot szán a kormány. A lőterek civil használatra készülnek, a hadsereghez nincs közük.

Közel 30 milliárdot költ a kormány lőterekre

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke szerint a Fidesz ezzel militarizálni próbálja a magyar társadalmat, miközben a Magyar Honvédségre nem költ eleget.

Nálunk nincs átfogó kultúrája a fegyverhasználatnak, mint Amerikában, de nem is kéne ezt meghonosítani. Ha már mindenképpen lőtérfejlesztésben gondolkodik a kormány, akkor azt bízza a piacra, és ne az adófizetők pénzéből valósítsa meg

- tette hozzá.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Érzik, hogy gyakorolni kéne, mert bármikor, bárhol, bármilyen lőfegyverrel, bárki, amikor adódik, akkor fog?
Aki Én
Ki a bánat kért lőteret? Ugyan a nemzeti Matolcsy felfegyverkezett, de az ő tekintetével ez messziről is qrva veszélyesnek tűnik.
Ha meg a civilek kezdenek el lövöldözni, hát azok nem lőtéren fognak.
Érti ezt valaki? HELP!!! HILFE!!!
Bringás, Verőce... segítenétek?
nyanya001
Költenek ezek mindenre csak arra nem amire kellene !
inforadio.hu/belfold/2016/12/09/kinyitott_a_nyaron_beazott_planetarium/
Az alvilági hordának ez nem érték.
bakegya
@anka: mpnél hamarabb,annál több marad a kasszában...és végre el lehet takarítani a fideSS TOLVAJ ÉS IMÁDKOZÓ SÁSKA SEREGÉT!!!DDD
papa.49
Én még nem felejtettem el, még mostanában is utálnak a búcsúban a céllövöldések, elég borsot törtem már az orruk alá...
Zeta
Ki lesz a kivitelező?
Ez már pofátlanság.
kissé felnőttem
a hülyeség azért határtalan, Ez a legfontosabb az utak a metőautók a hidak az ugye levan sz ...
Ez a luxus , de csak egymásra aztán elfogyna a felesleg
Nessy
Megint "fiataladok"! Anno 50-s évek eleje, kispuska lövészet. Állva, fekve. Miután már akkor is gond volt a jobb szememmel, inkább felmentettek. Elképzelem Matolcsyt célzás közben. Ide néz, oda lő!
Bringás
Úgy érzem, tényleg szükség lesz a tudásra, főleg, ha az idióták államcsínyt akarnak végrehajtani. Mostanában arról ugat minden libsi, hogy Orbán békés úton nem dönthető meg. Erőszakkal pedig, ha megpróbálják...! :-)))))))))))))))))))))))))))
human
@Bringás: Ne aggódj. Ami késik nem múlik.
ila51
@anka: 15:111...csak pontosan , szépen...
ila51
azám... az optimisták továbbra is angolul tanulnak
a pesszimisták héberül , és delavarit
a realisták lőni
dr. prédikátor
@Zeta: Hogy hogy ki lesz a kivitelező!!! Hát a csuti zsirdisznyó gázbúvár!!! mert ő mindenhez ért!!!
dr. prédikátor
Lesz futóvad lövés is???megvadítjuk a fidesznyikeket???Meg a segnyaloncokat??
silber13
@Bringás: Te habozás mélkül kész vagy lőni magyar emberekre egy narancsszínű horda miatti elvakultságodban. Jellemző rád! Piha!
Nessy
@Bringás: Ez aztán a nép - nemzethy keresztényi hozzáállás!
Feltételezem, olyan ifjú, hogy itthon még nem kellett bombák, ágyúgolyók elől futnia! Ezért ír ilyen lelketlen stílusban!
Qqberci
@Bringás: "Úgy érzem, tényleg szükség lesz a tudásra,"

Bizony, bizony, már Lenin elvtárs is megmondta: Tanulni, tanulni, tanulni... Kezdheted...
verőce21
Egyébként pofátlanság is volt, hogy az országban nagyon sok kispuska lőteret felszámoltak a rendszerváltás idején. (Még iskolák alagsorában is voltak.) Aztán épült néhány nagyvárosban a rendőrségnek gyakorlócsarnok, főleg pisztolylövészetre.
De gyakorolni nem sok helyen lehet jelenleg az országban.
Lepényleső
...s ki lesz a lőlapon,hogy a sokaság bele találjon?
kkalman
Foci, stadionok, játékvasút, most lőterek: Milyen hóbortja van még a csutkai putriszökevénynek, közpénzből?
namihami
27 milliárd az előirányzat? Mennyi lesz a vége?
Most Úszó VB-eddig négyszeres árért. Annak mennyi lesz a vége?
És az olimpiáról már szó se essék. Az lesz a totális állami sportcsőd. Mellé még egy kis PaksII. De jó, hogy ezt én talán már nem élem meg.
lampa laz
A tűzzel játszanak a fiúk, mert a végén bepisálás helyett, visszafele fog elsülni ez a lőtéresdi...
silber13
@Nessy: Ne is várj mást egy ilyen levitézlett bugristól!
Nessy
@Desischado: Nah, ha én fogok lőni, annak érdekes lesz az eredménye!
Szókrakész
Mi a faxnak lőtér, ha nem tarthatok fegyvert?

Már megint kik akarnak nagyot kaszálni?

Vagy mire készülnek?

Később már a bábuk, táblák helyett élő ellenzéki célpontokra lőhetnek a fideszes tanulni vágyók?!?!?!
36
Szép és jó dolog, csak megfelelő fegyvertartási törvények is kellenének.
sentinel216
Ha készen lesznek a lőterek, kötelezővé teszik a "keresztény hitvallású" diákok körében a levente szolgálatot. Vérünket adjuk orbániáért. Na nem a köpcös, meg a bandája vérét, hanem a lebutított fiatalokét.
berkabela
...gerelyt,ijat,légpuskát sportszerként kell kezelni,nem ideológiaként!
Desischado
@papa.49: Ha jól tudsz lőni, lőnél nekem egy macit a céllövöldében? Nekem sose sikerült, pedig mindig szerettem volna egyet! (mosolyog) Bár ha orbánékra kellene vadászni, akkor viszont legyél a senseim, és taníts meg célba lőni sürgősen! Utálom a vadászatot és a fegyvereket is, de ilyen vadászatra boldogan mennék!
nezelodo
Készül a fidesz az utánuk jövők kopaszainak a képzésére. Röhejes is volt hogy a választási irodában is csak egy dossziét húzogattak a fotós gépe előtt és egy nem egy kalasnyikovot.
papa.49
@Desischado: Már nem járok a búcsúba, meg ahol most lakunk nincs is, de ha elmegyünk jövőre a fiamékhoz akkor majd lövök valamit...Tudod a céllövöldében nem lőnek vissza, viszont Nyitra mellett ránk lőttek '68. ban, és ez az esély itt is fent áll!!!
Edmond Dantes
Teljesen logikus,hogy lőtereket építünk,hiszen csapataink harcban állnak,sőt Brüsszelben meghirdette a kedves vezető a kétfrontos háborút.Sőt,jövőre valamilyen forradalmat is akar indítani.Fakardokkal hintalovon nem védhetjük meg magunkat.A grazi klinikán is tökéletesen így látják.
F_Viktor
Kozpenzbol epulnek toroczkainak a jatszoterek!
kukac50
Ezért a pénzért feldolgozó üzemeket kellene építeni vidéken,hogy ne közmunka bérből tengődjenek a családok. Majd ha egyetlen egy közmunkás sem lesz mindenkinek lesz termelő munkahelye a megélhetési létminimum feletti fizetése,majd utána rá ér a lőtér és a Felcsúti parkosítás is!
Desischado
@papa.49: Megbeszéltük! (nevet) Anak örülök nagyon, hogy megúsztad azt a lövöldözést! És visszalőhetnek, de tudod, áldozatok nélkül nincs siker, sajnos!
papa.49
@Desischado: Nálunk nem volt vesztesség, mi egy Nyitra melletti faluba telepítettük le a rádiórelé állomást, nem is voltunk bent a faluban, mégis egyszer csak puskalövéseket hallottunk, meg becsapódást, na semmi perc alatt a Csepel hátsó kereke mögött voltunk...A kocsiparancsnok jelentette az incidenst, pár óra múlva minket kivontak onnan, aztán mikor hazaértünk a politikai tiszt elmagyarázta, hogy ott, és akkor NEM TÖRTÉNT SEMMI!!!
Nessy
@Bringás: Elnézést, de tudtommal ennél tisztességesebb hangnemben szoktam írni. Egyébként mucika a kedves hölgy rokonsága, és velük beszélje meg a fenti tevékenységét! Exit.
Hari
Gyanítom, hogy ez a vezetés trójai falova ! Hallott már valaki munkásőrségről ? Nem hiszem, hogy a kormányzat ilyen szép summát önzetlenül adna nálunk viszonylag kisszámú lövöldözésre hajlamos műkedvelőnek. Akkor miért nem építenek 127 korcsolyapályát, uszodát, tekepályát, vagy vezetünk kedvére kis, vagy nagy pályás futball teret (nem stadiont), stb ???
Desischado
@papa.49: Mindenesetre nagyon örülök, hogy ennyivel megúsztátok!
silber13
@Nessy: Hagyd a fenébe! Tudhatnád, egy műveletlen bugris tahó, egy kegyelemkenyéren élő vén hülye, aki otthon a tükör előtt illegeti magát a naftalin szagú munkásőr egyentuhájában, a kocsmában pedig soha meg nem történt tankos meséivel szórakoztatja a nagyérdeműt egy potya feles reményében.!
Bringás
@Nessy: Ismered az összefüggést a mosdóra és a törölközőre? Akkor ne lepődj meg! Ahogy írsz, úgy válaszolok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.