A Pesti Srácok készített videóinterjút a kormányszóvivővel, melynek része volt az is, hogy kommenteket olvastak fel Kovácsnak. Volt olyan hozzászóló, aki dicsérte a szóvivő lazaságát, de akadt olyan is, aki szánalmasnak nevezte az egészet.

Az egyik olvasó ezt firtatta volna:

„Mikor fog Orbán Viktor normális interjút adni bármilyen vállaltan ellenzéki médiának?”

Kovács Zoltán válasza:

"Erre nincs szükség."

Hozzátette azt is, amíg a külföldi, a kormányt kritikusan kezelő orgánumoktól többé-kevésbé "fair" elbánásban részesülnek, addig

idehaza, én azt gondolom, elnézve a sajtóállapotokat, a magukat vállaltan ellenzékinek tekintő orgánumok nem interjút akarnak készíteni, hanem botrányt akarnak csinálni. Ennek semmi értelme nem lenne. Mert ott nem lehet értelmes beszélgetést folytatni.

Rögtön elő is szedték a kormányinfó példáját, ahol az ellenzéki lapok is kérdezhetnek, és ebből rendszeresen konfliktus van.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Totál megértem a palit. Tényleg nem lehet szükségük arra, hogy egy átlag gondolkodó percek alatt olyan kérdéseket tegyen fel, amire nincs ésszerű válasz.
Nekik arra van szükségük, hogy előre egyeztetett propaganda kérdéseket tegyenek fel. Abból valóban nem lehet vita és konfliktus.
Bátor, megbízható, korrekt, őszinte, hiteles, közérdekű, elegáns, egyenes, megnyugtató, abszolút bizalmat sugalló, tapasztalt politikushoz méltó hozzáállás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Igy van Kovács" ur". Az esetleges feltett kérdésekre egyenesen kellene válaszolni , és igazat ami nem megy a Vezérnnek
Ha a kérdés igazi problémát vet fel, az végképp nem hiányzik a tekintély romboláshoz.
Aki Én
Totál megértem a palit. Tényleg nem lehet szükségük arra, hogy egy átlag gondolkodó percek alatt olyan kérdéseket tegyen fel, amire nincs ésszerű válasz.
Nekik arra van szükségük, hogy előre egyeztetett propaganda kérdéseket tegyenek fel. Abból valóban nem lehet vita és konfliktus.
Bátor, megbízható, korrekt, őszinte, hiteles, közérdekű, elegáns, egyenes, megnyugtató, abszolút bizalmat sugalló, tapasztalt politikushoz méltó hozzáállás.
laja70
A szar, az szar, bárhogy is takargatják! A szaga meg mindenképpen érződik!
sokanvagyunk
Lehet, nem is ellenzéki csak kíváncsi, esetleg aggódó - és úgy tudom, az őket olvasók is magyarok.
Eladott Ország
Kovács az az irritálóan arrogáns kormánycsicska, akiről semmi mást nem jut eszembe, mint
hogy ő az a balfék, akik csütörtökönként jobbról megtámasztja Lázár sikamlós hazugságait idő­ és térkontinuumon átívelő, freudi magyarázattal szolgált arra, hogy nem jött össze
maradéktalanul a közpénzszórás eltitkolása, ami a Matolcsy­ féle MNB-­t illeti. Ezúttal elüvöltötte
hát magát az éterben: meg kell szabadulni az elnyomástól.
Az 1997 óta a Fideszben törtető, a liberális Nyugaton okosodott Kovács, akinek pártja hét éve
van hatalmon, azon sápítozik, hogy el van nyomva. Kovács szerint ez az egész borzalom olyan, mint a Mátrix című film, csak itt nem a gonosz robotok az ellenfelek, hanem az elit, a média, a senki által nem választott véleményvezérek. Azok az úgynevezett, valódi támogatókkal nem rendelkező, meg nem választott civil szervezetek, amelyek fikázzák, és megadásra kényszerítik az ellenfeleiket.
Ha ez az ember nem lenne egy ugyanolyan ravasz (bár sokkal kevésbé kifinomultan intelligens) aljadék, mint Lázár, akkor mondanám, hogy nem normális, és hagyjuk a fenébe. Kovács viszont nem kretén, hanem kétségbeejtően komoly és veszélyes dolgokról prédikál. Túl az általa képviselt hazug, korrupt, becstelen, tolvaj kormány lényegiségén. Ez az erkölcstelen karierrista tényleg veszélyes. Ezek az örökös kisebbrendűségi érzésektől szenvedő, mások fölött gátlástalanul uralkodó elitellenes barmok, akik felfoghatatlan pénzek fölött diszponálnak és osztják szét egymás között, akik újságokat mészárolnak le, embereket zsarolnak, ha kell, valójában egy dolgot nem tudnak elérni: nincs intellektuális elismerés, nincs intellektuális tőke körülöttük, azt nem tudják megvenni. Ezért vinnyognak, óbégatnak és fajulnak idáig, ameddig Kovács is. Soha nem lesznek részei az elitnek, akárhány csilliárdot harácsolnak is össze.
Bringás
Ez a majom libsi had a botrányra van kihegyezve, provokál, hazudozik, lejárat! Ne is álljon Orbán szóba velük! A senkiházi banda forogjon csak a saját hülyesége körül!
kiscsillag66
Mondja meg nyugodtan, hogy fél a "provokatív" kérdésektől.
nyanya001
Azért nem ad választ, mert nem tudja előre mi lenne a kérdés
és nem írták le neki előre a választ.
Lásd a parlamentben a Vonának adott pár szavas választ se fejből mondta
hanem papírról olvasta fel ez a kretén.
Azt hiszem ekkor zsúrpubizott ez a zsírpubi
Hellcat
Mocskos beszari patkányok vagytok mind...
Bringás
Mitől félne Orbán Viktor? Egyszerűen ezzel a hazug, provokáló bandával nem akar huzakodni! Még ő magyarázkodjon, ha ezek a seggfejek össze vissza hazudozva rágalmazzák? Szóba se áll velük és ettől még nagyobb a tekintélye és nő a támogatottsága! Ezeket a libsi firkász majmokat nagyszerűen a helyén kezeli! Gratulálok!
qxy
Már a tekintete is elárúlja hogy hazug pénz éhes segg nyaló.
nem interjút akarnak készíteni, hanem botrányt akarnak csinálni.
Na kérem. Ha én lennék a Miniszter ( mert elő fordulhat) Olyan program tervezetem lenne ami az embereket a népet a lakosságot segíti. na ha ez meg van és működik, mert ha a nép látja érzi azt amit adok neki akkor a nép is ad. Na ebben kössön bele az ellenzék. Nyugodtan bele köthet, mert " A NÉP" AMI A LEG FONTOSABB az áll mellettem és kiáll értem.bert ugye meg van a kölcsönös bizalom .Amit ha elcsesz egy politikus úgy jár mint Orbány nincs becsület, nincs bizalom, mindenki leszarja szidja. Nem tudom milyen lehet amikor reggel felkel, bele nyúl a gatyűba össze keveri a tökét a farkával és azt mondja.- Na én vagyok a fasza gyerek mert mindenki útál meg ki akar baszni velem életemre tőrnek, stresszben élek, de leszarom mert én meg el lopom a pénzüket.
nezelodo
Mi a provokatív kérdés? Ja amikor a lopásokat firtatják? Hát az bizony nagyon kellemetlen tudna lenni, ha szemtől szembe feltennék neki, ráadásul sehol egy függöny ami mögé elbújhatna!
desiro
@Bringás:Dugd vissza a fejed g. orbán seggébe!!!
Hofipisti
@Bringás: Eddig titkolta libsi mivoltát!
Eladott Ország
Az ordas hazugságaitokat már nem lehet visszarugdosni az ágy alá, Zoltánka! Az újságírók
ilyetén megalázásának, kioktatásának, mindenhonnan kitiltásának, lekezelő – karácsonyi
bejglivel körített – szájbavágásának nem szokott jó vége lenni. A média torkának szorongatása tökéletes válasz arra, hogy nincs válaszotok Rogánra, Tiborczra, Mészárosra, Pharaonra, a kisvasútra, a stadionokra, az elvándorlásra, a munkanélküliségre, a munkaerőhiányra, az oktatás hanyatlására, a mindent felzabáló korrupcióra. A rezsicsökkentés mantrázása, a migráció, Soros és a liberálisok démonizálása nem válasz arra, hogy zsinórban két lehetőséget kaptatok arra, hogy jobb hellyé tegyétek ezt az országot, és ti maximálisan visszaéltetek vele. Ahol nincs miből, ott nem lehet botrányt csinálni. Annál nagyobb botrány pedig kevés van, mint hogy az egész kormány alkalmatlan maffiózók gyülekezete. Amely gyülekezet élén egy rettegő, személyiségzavaros, küldetéstudatos zsarnok áll. Akit rejtegetni kell a saját polgárai elől.
Bringás
@desiro: Te meg a sajátodba, ahonnan kihúztad!
Nessy
Orbán csak és kizárólag ex katedra szeret felolvasni a híveinek, vagy nyilatkozni az aktuális mikrofonállványnak. Meg levelet küldeni, esetleg "konzultálni", ahol a kérdésekre teljesen mindegy milyen választ adnak, mert az eredmény a kiküldés pillanatában adott!
Kutyuska
Felesleges is kérdezni őket, mindegyik hazudik, még amikor kérdez, akkor is.
Az Orbán imádóknak tök mindegy, hogy mennyit lopnak, csalnak, hazudnak a kormány tagjai és haveri körük. Sajnálatos módon a hívők még helyeslik is, sőt drukkolnak nekik. Számomra érthetetlen, hogy emberek milliói (a Fidesz szavazók és szimpatizánsok) elvárják, hogy minél többet kilopjanak az ő zsebükből is. Elég aberrált hozzáállás, de amint látjuk, ők ragaszkodnak hozzá, élvezik is.
Ha csak őket rövidítenék meg, nem is bánnám, hiszen láthatóan örömüket lelik benne, de engem inkább dühít és felháborít.
Kutyuska
A Kovácsról meg annyit, hogy rossz nyelvek szerint használt autó kereskedőnek sem volt alkalmas, ezért állt be Fideszesnek.Pontosan ott a helye.
Apatszerek
Normális személy nem megy szóvivőnek, csak az lesz szóvivő, akinek nincs önálló gondolatainak
kifejezésére saját szava, mások szavait kölcsönveszi, hogy az az ő gondolatának megfelelője
pedig csak kölcsön szavak használata, ami nem is áll jó egyéniségéhez.
quadrocopter
A rezsimszolga mentegeti a fosó hibbantat! Az nem buli, ahol bekérdezhetnek vagyonosodásra, haveri kiemelésekre, pénzszórásra, lenyúlásokra, túlárazásokra, saját lábon állásra, traktorra, a szomszéd erdejére, Nárcisz kutyus "garázsára" a gázszerelő hirtelen "üózletemberré" válására, Pharaon "professzorra" és más bűntársakra, a felcsútkai játékvasút-luxusra, a stadion-milliárdokra és a Blahás sorokra!
papa.49
Lesz még idő mikor örülnétek ha kérdezne valaki tőletek, az ellopott javakat vissza lehet venni, és ott fogtok állni meztelen valaggal a téli hidegben!!!
Itt írja egy társunk, hogy ótókereskedőnek se vált be nem csodálom, ettől a pacáktól nem hogy autót, de semmit nem vennék, annyira ,,bizalomgerjesztő a megjelenése,,!!!
justhpeter
Az orbáni kivagyiságtól csak a csicska szófosó mentegetése szánalmasabb.
bence
@Apatszerek: ! Valamiből ennek a szerencsétlennek is meg kell élnie !
Desischado
Jót nevettem! Eltudjátok képzelni, hogy ez a gyáva, gerinctelen kotonszökevény kiállna az ellenzéki újságírók vagy egy vita elé? Sokkal könnyebb süketet játszva elsunnyogni, vagy elbújni a függöny mögé!
Aki Én
@Bringás: Új kategóriát keltettél életre.
A bájosan ostobát :)
Egész extra amit te itt művelsz, sokszor mosolygok rajtad.
teuton
@Bringás: Primitiv analfabetacska! Hallottal mar szolasszabadsagrol, sajtoszabadsagrol, velemenyszabadsagrol, DEMOKRACIAROL??? Ja, illibeknel, diktaturakban minden lehetseges... Meg az olyan sötet nacik is irogathatnak nevtelenül, mint te!
evacica
Azért nem ad, mert még feltesznek neki is olyan kérdéseket Mint Kosának, ozt nem tud rá válaszolni. Csak arra válaszolni amit előre megkapott és tetszik neki a kérdés, lehetőleg istenítsék is. Klasz srác ez az Orbán csak egy baja van hogy minket boldogít!
Bringás
@teuton: Mi köze van egy libsi patkánynak a szabadságjogokhoz? Rosszabbak, mint a nácik!
Bringás
@Aki Én: Te meg az egyszerűen hülyét! Nagy dobásod volt ez!
teuton
@Bringás: Mar megint csak 1 sor mocsokert fizettek? Alulmultad önmagad...
Bringás
@teuton: Te nem múltad alúl magad! Te a senkiházi, hazaáruló sötétség vagy!
teuton
@Bringás: Latom, jol fizetik a mocskot, nevtelenül levakart 1 sornal es primitivsegen kivül semmi masra nem futja töled. Gratulalok erte anyadnak!
Bringás
@teuton: A sajátodnak gratulálj, hogy nem a budiba pottyantott! Nem különböztetett volna senki meg!
Nessy
Uraim! nem tévesztették el a helyet? Ez nem egy kikötói lebuj! Bár ezért a stilusért ott is az ajtó előtt szoktak elégtételt venni.
teuton
@Nessy: Olvasgasd a drotszamar megjegyzeseit! Semmit nem szol a temahoz, ö azert van, öt azert fizetik, hogy mindenkit mocskoljom. Ez a stilusa, többre nem is futja töle. Na az ilyen mocskolodo narancsagyu birkak miatt vegez MO a PISA-ban ott, ahova került...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.