Váradi Andrást, a göböljárási juhászt, aki az Együtt-PM alcsútdobozi polgármesterjelöltje volt, az önkormányzati választások előtti éjszakán, 2014. október 11-én egy 84 éves osztrák-magyar állampolgár ütötte el Mercedesével. Váradi András, az ötvenéves juhász, aki az állami földek ügyében kitartóan harcolt Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterrel, a kórházba szállítás után halt meg.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem kétséges kinek állt érdekében !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Nem kétséges kinek állt érdekében !!!
human
Szerintem Orbánnak vagy Mészárosnak valami haverja volt az osztrák-magyar mercis és mikor meglátta Váradit elöntötte az agyát a narancsgőz. Nem gondolkodott, gázolt. Ezért a sok ellentmondás a bizonyítékok körül.
colibri
@human: Szerintem meg előre le lett zsírozva. Minden!
papa.49
@colibri: Szerintem is ,,megrendelésre,, történt a gázolás...
nemkati
Én például nagyon szeretném olvasni a 84 éves osztrák pasas vallomását. Gondolom, kézenfekvő, hogy kihallgatták. Ismerek számos 80-an sőt 90-en felüli embert, mentálisan teljesen épek, értelmes vallomást kellett tegyen. Akkor is érdekel, mit mondhatott, ha mondjuk azt feltételezzük, hogy hazudott.
Jozefina
Nem véletlenül húzódik az igazság kiderítése. Ha kiderűlne az nagy lavinát indítana el.
colibri
@nemkati: Úgy tudom, már azóta elhunyt a gázoló. Persze anno biztosan volt meghallgatása és kellett nyilatkoznia a baleset(?)ről.
colibri
@Jozefina: Az egész orbáni érára végig jellemző a jogi ügyek megoldásának elhúzódása. Példának említeném a vörösiszap pert (mert szerintem az sincs lezárva), vagy pl a nagy felhajtással indult mszp-s Simon adócsalási- valuta ügylet, ami egybeesett az akkori
választásokkal. De sötét csend van a Lajcsi áramlopási meghurcolása körül, és a frissebb Gáspár Győző ügyeiről. A Sukkoró ügyben bezzeg meghozták az ítéletet, de milyet!
Szerintem a Váradi Andrással történtek kiderülése sem indítana már nagy lavinát. Az emberek tömegeinek egyszerűen elveszett az ingerküszöbe. Páran erölködünk véleményünk leírásával a még erre lehetőséget adó oldalakon, de ennek semmi, de semmi következménye nincs.
lópicigáspár
Volt valakinek kételye egyáltalán ezzel kapcsolatban?
elnyomott
@colibri: - egyetértek. Akkor sem volt igazi, átütő felháborodás, eztán sem lesz, bármi derül ki, vagy nem derül ki.
Ez a nép már mindent elvisel. Azt is, ha majd csöndben kell maradnia.
colibri
@Eladott Ország: Azt hiszem, az első képet is nyugodtan ajánlhatnák pszichés szakembereknek tanulmányozásra. Én abszolút laikus vagyok a témában, de ránézésre vannak megállapításaim az emberről.
namihami
Az egész életük és minden tevékenységük hazugságokból áll és arra épül. Akkor miért pont ez lenne igaz?
Biztosítani kellett, hogy a Gazda ""házistrómanjának"" (aki persze nincs, mert azt mondta), ne legyen, ne lehessen még akár csekély esélyű konkurrenciája se. Tettek róla...
Eriksson
A Magyar Gyurci az tudja. Volt elég ideje kiötölni egy újabb verziót a népek hülyítésére. Oszt van aki benyalja, van aki nem. Az utóbbiak már szkeptikusak, de még mindig vannak olyanok akik minden friss hírre rúddal ugranak.
human
@colibri: Állítólag valami módosabb nyugdíjas volt. Ilyen feladatra profit bíznának meg. Ezért nem hiszem, hogy ez előre megtervezett gyilkosság lett volna.
colibri
@human: Ennél profibban senki nem járt volna el. Hány éve történt és még mindig ott tartunk, hogy akik akarják sem tudják felgöngyölíteni a történteket. Az igazság az, hogy van, akinek pont ez az érdeke és rendelkezik azzal hatalommal, ami fenntartja a jelen állapotot.
namihami
@Eriksson: A gond csak annyi, hogy ehhez se ""Magyar Gyurci"" se hasonló személyiség már nem kell.
Minden eddigi bejelentésük és annak gyökeres ellentéte is hazugságnak bizonyult. Bármilyen hír és egy nap múlva annak szöges ellentétéről is az derült ki, hogy egyik változat sem igaz.
Akkor ezt miért is kellene kételkedéssel fogadni? Csak újabb fideszes terelés, ami lebukott. A rendőri (Pintyéri) vizsgálatok totális csődje. Semmi nem lett igaz a ""szakértésből"". De akkor is hinni kell nekik?
És ez volt helikopter-, plakát-, PaksII- és minden egyéb ügyükben. Hadd ne kelljen a lapot teleírni.
Eriksson
@namihami: Ha a magad véleményét igaznak hiszed (és miért ne), az engem igazol. Nem kell beugrani mindenféle újabb és újabb verziónak, várjuk ki a végét a véleménynyilvánítással.
namihami
@Eriksson: Már bocsáss meg, de az én véleményemet tények támasztják alá. Tévedhetek, de a tények makacs dolgok.
És folyamatosan igazolódnak az idők során. Ez még (MÉG) nem, de a többi már bejött. Csak arról nincs sajtóreakció, mert ahogy a fiúk mondják, valamelyik ""szófosó"" útján. --figyelj---
A FIDESZ RÉSZÉRŐL AZ ÜGY LE VAN ZÁRVA!
ja kérem, így könnyű...amiről nem beszélünk, az nincs.
Eriksson
@namihami: Lehet, hogy a fidesz részéről le van zárva, de e izgulj. Magyar Gyurci az idők végzetéig fenn fogja tartani az ügyet, újabb és újabb változatokkal. Holott szegény juhász tüdőgyulladásban halt meg.
Ettől a témától függetlenül igaz minden másra. A szenzáció akkor szenzáció, ha jó nagy a füstje.
namihami
@Eriksson: Tüdőgyulladás? Ez jó, ezt még nem hallottam.
Sőt, még az öngyilkosság lehetőségét se lehet kizárni., Egyszerűen 12 méterről hátbalőtte magát.
Ez is lehet olyan ""Fidesz-valószínűségű"" magyarázat.
Eriksson
@namihami: Bármi megeshetett. Az igazság lehet, sose derül ki.
Kár teóriákat gyártani, mert abból csak a pletyka lesz
papa.49
@Jozefina: Természetesen a lölőnek...
quadrocopter
A helyi pintérség vajon miért, milyen tényadatokra szüntette meg az eljárást? Ugye emlékszünk arra, amikor a juhász előadta, hogy a Geci személyesen jelent meg a területen, de mire a juhász odaért volna, a Geci eltakarodott!
Mit keresett ott a Genyó?
quadrocopter
@Eriksson: Nosza, tudod a választ azokra a kérdésekre, melyeket Magyar feltett?
_ ellentétes oldali sérülések,
- sértetlen létra,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.