Lázárt és Deutsch Tamást is felháborítja, hogy pont a miniszterelnök szülőfalujába épült vasút érdekli a két hét múlva érkező küldöttséget.

Szeptember 18. és 20. között érkezik Magyarországra  az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrzési Bizottságának küldöttsége, hogy megvizsgáljanak néhány, uniós pénzből finanszírozott beruházást.

A tervek szerint sorra kerül a 4-es metró, és megnézik, mennyire volt érdemes 600 millió forinttal támogatni az ürességtől kongó felcsúti kisvasutat. 

Lázár János félti az EU-s képviselőktől a felcsúti kisvasutat
Forrás: Youtube

Ez utóbbinak a kormány nagyon nem örül, a 24.hu birtokába jutott levél szerint Lázár János igen dühösen bírálta a bizottság terveit. Főleg azért, mert képesek a miniszterelnök szülőfalujában vizsgálódni:

Különösen felháborítónak tartom, és kategorikusan el is utasítom, hogy a több ezer társfinanszírozásból történetesen azt a projektet vizsgálják, amelyet a magyar miniszterelnök szülőfalujában valósítottak meg

- fakadt ki Lázár, aki azt is kifogásolta, hogy az ellenzéki polgármesterek által vezetett településeken nem néz körül a bizottság. Bezzeg Mészáros Lőrincre rászálltak.

Hasonló véleményen van Deutsch Tamás is, aki azt mondta, szakmai és politikai szempontból is kritizálható, ahogy a bizottság a magyarországi útját előkészítette.

Deutsch szerint Felcsút,

a „szerencsétlen kis falu”

beruházása semmiben sem különbözik több ezer másik turisztikai fejlesztéstől, csak éppen a miniszterelnök ott született. Ráadásul, ha valami baj lenne a kisvasút körül, akkor már nyomozna a magyar hatóság vagy az OLAF.

Inge Gräßle, a bizottság elnöke nem hagyta magát befolyásolni, és azzal vágott vissza, hogy 

nem hagyjuk, hogy magyar kormány döntse el, hogy mit nézzünk meg.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bizony, ha egyszer ez az egyik klegszembetunobb lopas, akkor megis, miert ne erdekelje oket? Ha en ajandekoznek valakinek penzt - raadasul nem is a sajatombol, hanem 27 masik orszag adofizetoinek a penzebol - hat en is kivancsi lennek, mire herdaljak el a penzt...
Es akkor meg adjon halat minden nap otszor orban Mekka fele leborulva, ha nem kezdik el piszkalgatni azt, hogy meszaros mibol is kapta a milliardjait, es foleg milyen modon???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Bizony, ha egyszer ez az egyik klegszembetunobb lopas, akkor megis, miert ne erdekelje oket? Ha en ajandekoznek valakinek penzt - raadasul nem is a sajatombol, hanem 27 masik orszag adofizetoinek a penzebol - hat en is kivancsi lennek, mire herdaljak el a penzt...
Es akkor meg adjon halat minden nap otszor orban Mekka fele leborulva, ha nem kezdik el piszkalgatni azt, hogy meszaros mibol is kapta a milliardjait, es foleg milyen modon???
Peller Anikó
Igaza van a lézerjancsinak. Ha én építenék magamnak kisvasutat a közösség pénzéből, én sem szeretném ha leskelődnének, mitöbb belepofáznának azok akiktől elloptam a pénzt.

És a többi lopípó projekt?
colibri
Tán szégyellik? Igaz én is szégyellném, hogy üresen jár. Meg az is ciki, hogy gorbán házával szemben áll a nagy marha stadion, és minden az övé...
solidedge
Már látom, hogy az ellenőrzés napján annyian lesznek a kisvasuton, hogy nem bír elindulni. Több kilométeres sor pedig várakozni fog. Itt is fontos szerepe lesz a Kubatov listának.
iluminati
@solidedge: :-))))))))) Emlékszem egy kisvárosban felépített futbalpályára a közeli iskolából hoztak gyerekeket, nézőknek. Így nem volt üres a lelátó... Az sem kizárt,még fizetnek is érte hogy valaki meglátogassa a vasutat.
dr. prédikátor
fityfasz birkák , békamenet ! irány fölcsút. sorakozó. Fityfasz nyuggerek savas fasz, vinnyogó vén banyák mehettek ingyen vonatozni,közben le is szophatjátok a cigus fecalicust!!!
Nessy
Megelőztetek! Én is a CŐF-RÖF-re gondoltam, meg a Kubatov listásokra! Esetleg jöhetnek a levelezőtagozatos választók. Némelyik legalább megismerné az országot, amelyiknek a "választója"!
solidedge
A látogatás napján lesz egy megrendezett tömegverekedés a jegyekért és átadják özvegy Kerekes Bálintnénak a Puket szigetére egy hónapra szóló üdülési jegyet abból az alkalomból, hogy ezredik alkalommal száll fel a kisvasútra. Később a jegyet átveszi tőle a Mészáros család 2000
Sziszifusz
Nem értem Lázárék miért nem szeretnék, ha az EU képviselők elmennének a felcsuti kisvasutat
megnézni. Állítólag ott minden szép, minden csodálatos. Erre a gyönyörűségre büszkének kelleni lenni. Nem pedig tiltakozni, azok látogatása ellen, akik lehetővé tették a megvalósulást.
Jozefina
Ahelyett, hogy örülnének az EU-s képviselők éreklődésének. Nyilván most fogják eldöneteni, akár Brüsszelig a meghosszabbítását. Így legelább orbán már nehéz fegyverekkel is ostromolhatná őket!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/20160430orban-viktor-felcsut-kisvasut.jpg
Felavatta a vasútját.
Az megvan, hogy 2500-7000 helyett (amennyit a kormány az építkezés EU-nak benyújtott
dokumentációjában ígért) naponta átlagosan 30 ember utazik a felcsúti kisvasúton? Állítólag
mostmár Brüsszelnek is megvan. Felmerült a gyanú (!) ugyanis, hogy a magyar kormány nem
megfelelően használta fel azt a 2 millió eurós forrást, amit a kisvasút építésére kaptak.
Miközben a Telegraph erről írt , Orbán Viktor a The Daily Mail-ben üzen a brit uniós polgároknak: maradjanak ebben az Európai Uniónak nevezett kuplerájban, ami ellen ő
hosszú évek óta szabadságharcol. Mert olyan jó itt együtt lenni és naponta megfürdeni a zsebre vágható milliókban. Az Európai Uniónak és a magyar adófizetőknek egyaránt elgondolkodtató lehetett volna első perctől az, amire magasról szartak (kivétel a tiszteletnek és fordítva). Mi az, hogy vasútvonalat építünk Orbán gyerekkorának oly kedves települések között, két olyan falu közé, amelynek összlakossága alig valamivel több, mint 3000? Ki volt az a kretén, aki ezt a pályázatot jóváhagyta? És ha jóváhagyta, akkor most mire a picsogás? Ki vette komolyan, hogy két kifürdetett putri között napi több ezer utas lesz kíváncsi az elsuhanó tájra?
quadrocopter
Gecik! Azonnal titkosítani a játékvasutat, felülről álcahálót rá, körbe meg aknamezőt!
Mégis, mit képzelnek ezek a kíváncsi emberek?
Eladott Ország
@Peller Anikó: Egy a sok közül: 58 lyukat fúrtak a földbe félmilliárdért és most egy magyar EP képviselő bejelentésére indítanak vizsgálatot ,nem ám hivatalból.
blog.atlatszo.hu/2016/06/korrupcioinfo-558-millio-forint/
quadrocopter
@Eladott Ország: Ez valahogy azt a patkány mocskos Poltot sem érdekli, vajon miért?
Nessy
@quadrocopter: Gondolom, ezt költői kérdésnek szántad?
CsipkeRózsa
"Lázár János félti az EU-s képviselőktől a felcsúti kisvasutat"

Nem kell féltenie, nem viszik el, legfeljebb vissza kell fizetnünk az EU támogatást.
RonaGyuri
van is mit félteni, már csak azért is mert EU-s pénzből készült
nusika
...miért kell félteni egy olyan dolgot, amit nem is használnak az emberek???!!!...ja, hogy "szomszéd" pénze is benne van? ...csak akkor félt valamit az ember, ha valami szabályt nem tartott be!!!
Nessy
Mitől fél Lázár? Az nálunk szokás állami szinten lopni!
quadrocopter
Emberek, aki él és mozog a Geci-tanyán, az mind ki lesz vezényelve a pénztár előtti sorbaállásra!
Fradigege
Félti a lopott pénzt. Fél, hogy majd nehezebb lesz a lopás.
mackoka46
Remélem szénné égnek a megvető pillantásoktól.
Nessy
@mackoka46: Amilyen vastag bőr van a képükön, még egy atommáglya sem tenne bennük kárt.
papa.49
A két szarjankó de lelkesen nyal a csutigörénynek !!!
simmering73
A pofátokról a bőr süljön le. Két mocskos tróger. Egyik tizenkilenc a másik egy híján hüsz.
nevemnick
Remélem Moldova: ,,Akit a mozdonyfüstje megcsapott" című könyvéből tartanak majd ünnepélyes felolvasást az Eu-s bizottságnak.
Mint Kínában anno..
karma1
A sajat segget felti ez a satanian simlis mosolyu maffiozo,... Ne izguljm, te is borulsz, ha a gazdadnak mennie kell...
desiro
de kija f@szom az a dubrincs, valami véglény???
silber13
@durbincs: Azt mondja,a régi arab bölcsesség: " Ha nem tudsz arabusul, ne beszélj arabusul!" Magyarán: Ha nem tudod a magyar nyelvet, ne akarj magyarul kommentelni! Ez magára vonatkozik
papa.49
Lézerpiszkos NEM FOGJÁK MAGUKKAL VINNI nyugodjál meg viszont az arra elbaszott pénzt vissza fogják követelni, tegyük hozzá TELJES JOGGAL !!!
Eladott Ország
Lázár Janinak nem csak a kisvasutat kell félteni, hanem a Tokaj hegyaljai szőlőbirtokát is és még sok mindent.
silber13
@durbincs:06:31-re: Na mi van vén majom? Összetörték a kocsmában a protkódat, hogy szelypítesz?:-)) Nem kell mással szívódni, kivált,ha az i llető kondisabb és felszántja magával a kocsma udvarát!:-)))
silber13
@durbincs: Magának csitt vén szopornyicás majom! Még nyitva van a kedvenc bömböldéje, inalás oda, lehet vedelni! Mása sem alkalmas!
silber13
@durbincs: Magának csitt vén szopornyicás majom! Még nyitva van a kedvenc bömböldéje, inalás oda, lehet vedelni! Mása sem alkalmas!
bencemacska
@durbincs: ma, 16:45
Hehe, mi ihatunk is.
De mit csinálhat egy robot a seggnyaláson kívül?
silber13
@durbincs: Jól figyeljen ide maga nagyon hülye! Azt írja " nem itt lakok " Kár bizonygatni itt mindenki pontosan tudja, hogy nálunk maga egy közönséges Intruder!
És magának csitt vén szopornyicás majom! Még nyitva van a kedvenc bömböldéje, inalás oda, lehet vedelni! Mása sem alkalmas
bencemacska
@durbincs: ma, 17:34
Nem csatlakozom senkihez és semmihez. Önálló, GONDOLKODÓ ÉLŐLÉNY VAGYOK.
Mindenkit csak a leírt szövege alapján ítélek meg. Téged egy kísérleti robotnak látlak.
Gyenge vagyok robot technikai ismeretekben, de te még nagyon messze vagy a szabadalmaztatható állapottól.
A sorozatgyártás már nem fog az én életemben elkezdődni belőled!
quadrocopter
@durbincs: Téged itt nem szeretnek, te f@sz, a primkó idiótákat sehol nem szeretik, csak akkora marha vagy, hogy nem veszed észre!

Tudod?
bencemacska
@durbincs: ma, 18:07
A robot selejt, zúzdába vele.
Új kísérlet indul!
nevemnick
Tokmányos, Flóriékkal gyorsan el kell lopatni a síneket.
Oszt akkor nézegethetnek...
silber13
@durbincs: Figyeljen maga nagyon húlye! A bukott jelzőt a kenyéradó gazdája, a fityisz már elcsépelte, le is vették a címlapról, de azt gondolták, az olyan hülyéknek, mint maga, biztosan jó lesz. Hajrá!:-))))))
silber13
@durbincs: Elnézést de elfelejtettem: Magának csitt vén szopornyicás majom! Még nyitva van a kedvenc bömböldéje, inalás oda, lehet vedelni! Másra sem alkalmas
kokopelli
Vissza a pici kis vasúthoz!..Könyörgöm,nincs ennek az országnak
egy pici kis Matuska Szilvesztere? Ennyire csóró lett? :--(
quadrocopter
@durbincs: Ideges vagy ismét, csicska! Készülj csicska! Szedd össze magad csicska!
Tegyél rendet a szemétdombodon paraszt, költözni fogsz, a bűzöd se maradjon a fészekben, fertőtlenítsd ki maga után, érkeznek a menekültek, ők a házadba, te meg a szemétdombra! te fogod a kaját felszolgálni nekik, füröggyé le, nehogy megfertőzd őket, másra alkalmatlan vagy! He?
Tehetetlen vagy, mi? Kínban vagy, mi?
quadrocopter
@durbincs: Ideges vagy ismét, csicska! Készülj csicska! Szedd össze magad csicska!
Tegyél rendet a szemétdombodon paraszt, költözni fogsz, a bűzöd se maradjon a fészekben, fertőtlenítsd ki maga után, érkeznek a menekültek, ők a házadba, te meg a szemétdombra! te fogod a kaját felszolgálni nekik, füröggyé le, nehogy megfertőzd őket, másra alkalmatlan vagy! He?
Tehetetlen vagy, mi? Kínban vagy, mi?
quadrocopter
@durbincs: Ideges vagy ismét, csicska! Készülj csicska! Szedd össze magad csicska!
Tegyél rendet a szemétdombodon paraszt, költözni fogsz, a bűzöd se maradjon a fészekben, fertőtlenítsd ki maga után, érkeznek a menekültek, ők a házadba, te meg a szemétdombra! te fogod a kaját felszolgálni nekik, füröggyé le, nehogy megfertőzd őket, másra alkalmatlan vagy! He?
Tehetetlen vagy, mi? Kínban vagy, mi?
Eladott Ország
Hamarabb kellett volna keményen fellépni az EU-nak, a szarházi csúti cigány és bandája ellen.
Igen elpofátlanodtak és már mindenkit hülyének néztek. Igaz Nemsikerült Kovács Zoltán kormányfelszopó? Az autópályán mindenki szembe jön és én vagyok a helikopter.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.