Az LMP szerint Orbán Viktor tusványosi beszédéből az derült ki, hogy a miniszterelnök "továbbra is egy olyan alternatív valóságot épít, ahol a propaganda határoz meg mindent" – tudatta Keresztes László Lóránt, az LMP társelnöke az MTI-vel közleményben.

LMP: "nemzeti tragédiához" vezetett az Orbán-kormány politikája
Fotó: Veres Nándor/MTI

Mint kifejtette: az LMP álláspontja szerint valóban foglalkozni kell azzal a komoly témával, hogy az Európai Unió súlyos működési problémákkal küzd. Úgy vélik azonban, hogy a következő időszak valódi tétje az:

képes lesz-e Magyarország azokat a változástatásokat végrehajtani, amelyek által az EU képessé válik a hatékony fellépésre.

Azzal az ellenzéki párt egyetért, hogy az egyik legkomolyabb probléma a migrációs válság kezelése.

Az LMP szerint az illegális migrációt meg kell állítani, az unió külső határait meg kell védeni, és a bevándorláspolitikának nemzeti hatáskörben kell maradnia.

Ezen felül viszont úgy vélik, olyan kérdésekkel is kiemelten kellene foglalkozni, mint az orosz befolyásszerzés erősödése Magyarország és Közép-Európában. Az LMP szerint kiemelt nemzeti érdek, hogy a magyar kormány hatékonyabban lépjen fel az orosz agresszióval szemben.

A miniszterelnök a Kárpát-medence újjáépítéséről mondott szavai kapcsán az LMP azt emelte ki: először az olyan kihívások hatékony megoldásával kellene foglalkozni, mint a magyar fiatalok százezreinek elvándorlása, a vidéki térségek leszakadása.

Orbán Viktor úgy látja, modellje működik, az LMP szerint viszont nem.

"Magyarországon a munka milliók számára nem ad biztos megélhetést, fizetőssé vált az egészségügy, a Fidesz által létrehozott oktatási rendszer pedig tragikus eredményeket produkál". A Fidesz által elképzelt gazdaságpolitikai modell miatt magyarok százezrei vándorolnak el az országból, ami "valódi nemzeti tragédia"

- tudatta a közlemény.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez igaz, de ebben ti nagyon sokat segítettek! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Remélem,hogy mindeközben, eme szép közlemény közreadásakor is vállon veregetitek magatokat- mert ti és a jobbik csináltátok meg orbánnak ezt a mostani 2/3-ot.Árulók vagytok.Saját szavazóitokat árultátok el.Lehet ennél ocsmányabb dolog egy magát politikusnak mondó részéről?A helyetekben nem közleményt adnék ki, hanem hamut szórnék a fejemre,és elbujdosnék.
RonaGyuri
ez igaz, de ebben ti nagyon sokat segítettek! =))
Peller Anikó
Szegény debile lempések lassan eszmélnek, hogy nem ők jönnek. Az elmút 18 évezés nem jött be, két eset lehetséges,

1. teljesen alkalmatlanok a politikai gondolkodásra, a győzelemre valamint az összefogásra.
2. büdös gecik, akik a fidesz szekerét tolják bagóért.
3. mindkettő.
RonaGyuri
@Peller Anikó: ez nem is kérdés; egyértelműen mindkettő! =))
Commenter
Jé tényleg? Leesett a húszfilléres? Most? Egy kicsit későn! És van merszük ezt így a választások után a megvezetett szavazóik arcába vágni. Hihetetlen pofátlanság. Nem kellett volna a fideszt 2/3 hoz segíteni, vastagon benne lesztek a bekövetkező nemzeti tragédiában, még akkor is, ha addigra már más párt sem lesz a fideszen kívül. Eleve gyanús volt az az "ellenzéki" párt amit történészmarcsi és fia vmint és schiffer irányíthat, befolyásolhat...mindhárom orbán hívő. Nem kicsit, nagyon. Irány a fidesz kdnp módra, vagy irány a süllyesztő. Ne gyertek. Se most, se soha többé...
Clavigo
Sz@r ügy,,,,szarháziak.. Egyébként meg Lehet Menni (a ) P-csába.
tudode
Az ellenzék sem különb a Deákné vásznánál.
.
Akkor lehetne szavuk, ha az ORSZÁG ÉRDEKÉBEN nem veszik át a MANDÁTUMUKAT, és akkor magában bohóckodhatott "volna" + a bár a NER a gombnyomogatóival!
.
Ebben a helyzetben annyit ér a szavuk, mint HALOTTNAK a "CSOK"-juk!
Sámannus
Az a tragédia amit ti műveltetek fostalicskák!
Sámannus
Lömöpö= fityeszes alsógatya texarva.
Zeta
Ha ez igaz lenne , most nem lennw a fidesznek kétharmada. De van , nem most kellene aggódni, ugyanakkor fegyelmit adni azoknak akik megakarták ezt akadályozni. Valahogy a kettő nem illik össze! Olyan simlis szaga van.
karma1
Je, hat hol volt eddig ez a tarselnok? keresztes is meg lorant is,... nem csodalkoznek valami nagyon, ha kiderulne, hogy posvanyosra hazament a fonivel.
Valoszinu gyakorolta a hosszu nyelvcsapasokat, hogy most ilyen kijelentesekre tudta magat ragadtatni.
A mi Bejlank most valahol a kodos Albionban krokodilkonnyeket potyogtat egy mosogatoba hoin szeretett elempe'je'nek romjain busongva...
Mar az apolatlan kulseju oncsinalta mini-elnokjelolt no is buntibe van schifferek, schmidt-ungarek altal...
Simlis banda, akik bealltak a Gazdaallat moge hangoztatni, hogy meg kell allitani A NEM LETEZO migransokat... (Legalabbis a magyar hatar kozeleben sem taboroznak migranshordak, ahogy a fo"ni szeretne belebeszelni a magyar koztudatba. Igen szar ugy ez, olyan ellenseggel riogatni, akinek hire-hamva nincs a csatamezon...:o(((
Dehat van az a penz, vagy igeret, amiert egy embernek nevezett sejthalmaz elveszti ember jelleget...
papa.49
Ezt ott kint posványoson is elmondták a csutigörénynek ???
justhpeter
Ez a Keresztes akarja feltámasztani az LMP-t ? Talán, ha önvizsgálattal kezdte volna !
De nem ! nekünk osztja az észt. Így viszont igaza van Clavigonak: "Sz@r ügy,,,,szarháziak.. Egyébként meg Lehet Menni (a ) P-csába".
tulipan
Sajnos, amilyen tragikus a dagadék törpe, olyan a NÉPE!!!
papa.49
Nagyon régi mondás de most is igaz ,,minden népnek olyan kormánya van amilyet MEGÉRDEMEL,, szomorú de ezt érdemeljük a tohonyaságunk miatt !!!
almalibre
Az LMP esetében csak azért nem lehet nemzeti tragédiáról beszélni, mert a Nemzetet nem érdekli a létezése sem...
Grafix69
Nem baj , ez így van jól. Shikari autokrata megmondta , a többség ezt akarta vagyis a mensevikek ezt akarták akkor mit akar a kevés bolsevik itt? A jelentésre gondolok , még mielőtt politikára gondolna valaki .:))
dr. prédikátor
LÖMÖPÖ= LEHET MENNI a PICSÁBA!!!Szemét áruló szarzsák banda!!!
dr. prédikátor
@Eladott Ország: Ezekre a mocskokra csak SZARNI lehet!!!
Eladott Ország
@dr. prédikátor: Róna Péter közgazdász, az LMP programírója is otthagyja a pártot. "Folyamatban van egy hatalmi koncentráció, ugye az egész elnökséget lecserélték, kivéve Szél Bernadettet. Feladják ez eddigi struktúrákat és egy teljesen másfajta szerkezet felé haladnak, ami sokkal jobban hasonlít a fidesz hatalmi szerkezetéhez."
dr. prédikátor
@Shikari: Mi meg a szádba, hogy legyen min rágódni , faszkalap !!! hanyagoljál. Te nem vagy társasági ember.!!
kereső
@Eladott Ország: ők lesznek az új kdnp???
dr. prédikátor
@Shikari: Megszólaltál ? szarkupac!Baszki te olyan hülye vagy hogy hozzád képest egy földi giliszta is professzor.! te egy agyatlan barom fityfasz geci vagy. húzzál már el te is a román anyádba!!!
Rockxy
Hát, az elempé már most egy tragédia, még szerencse, hogy nem nemzeti.
tudode
Az ELLENZÉKKEL együtt "kiérdemelte" az ORSZÁG "is" a sorsát, mivel LEKÉPEZI a NÉP SZOLGÁLATÁBAN álló, v ülő, v futó MEGÉLHETÉSI POLITIKUSNAK nem valók ahogy gyorsított filmszerűen rohangálnak ki-, be a GOMBNYOMATÓK vezényszóra: IGEN, NEM, mint a hangyák, és ahogy a MEGÉLHETÉSI ELLENZÉKIEK a kongó teremben a JEGYZŐKÖNYVNEK mondják az ÉGBE KIÁLTOTT MONDÓKÁJUKAT bohózatszerűen!
.
Arról nem is szólva, amilyen módon 2014-től a "csuti" parancsára KIZÁRTÁK a NAGYÉRDEMŰ NÉPFELSÉGET a ritkás, semmit mondó plenáris ülések megtekintéséből! Palástolva a RENDELETI KORMÁNYZÁS rejtelmeit!
.
Ilyen SÓHIVATAL nem volt még az Ország Háza sem a felépülése óta, az átláthatatlan tárcákról nem is szólva, ahol HEMZSEGNEK a szakbarbár, lejárt lemezű szócsővek, frakcióvezetők, akik az ÁLLAMIGAZGATÁST ugatják, mint kutya a Holdat!
dr. prédikátor
@Shikari: Na mi van te kis genya!!! Látom már ismét szivatnak te hülye buzi!!!Cumigép!!!
dr. prédikátor
@Shikari: Húzzál a picsába te nyomoronc paksimogyoró!Illiberális geci!
csak úgy....
@Shikari: veled? komolyan? buta vagy mit a segg,...OK! libbsizésböl jeles ...
Hellcat
Na az LMP pont ne pofázzon? Ne parádéztak véletlenül megint ott ők is?
csak úgy....
@Shikari: kreténkém,hogy kívánod ? anál vagy orál! ? viktornál recept nélkül kapható...
és ne figyelmeztess a helyesírásomra! leszarom mint téged !
Grafix69
Na látjátok ha ez az oldal ilyen illiberális ( fasiszta ) oldal lenne akkor nem okádnátok ide ennyi baromságot Shikari , Durbincs meg olyan mint Dömdödöm .
Grafix69
@Shikari: Tanulatlan vagy, a bolsevik az többséget jelent , és igen a többség felvállalja magát míg a kisebbség ( mensevik ) nem igazán csak hárít. Én írtam a jelentésére gondolok . Akkor legyen csak magyarul : " Nem baj , ez így van jól. Shikari autokrata megmondta , a többség ezt akarta vagyis a kevesek ezt akarták, akkor mit akar a kevés többség itt? " :)
karma1
@Grafix69: Kar veluk levelezni, alapfokon mar a kerdest sem ertik meg, nem hogy egy ilyen osszetett mondatot, aminek ertelme is van. Ha nem reagalsz a baromsagaikra, maguktol kihalnak, folulrol meg megkapjak a jo kis valagbarugast, hogy nem elegge aktivak...:o)))))
advocat
48 % hazai és az összes erdélyinek ez jó. Akkor mi a gond? Hát az van, csak nem érzékelik. Ez a gond, és akkor már késő lesz!.
Grafix69
@Shikari: Én már elmentem , a többiek csak később tudnak indulni , mert még ébredeznek.
tulipan
@Shikari: Tök hülye vagy, Te Főmajom! Eteted magad!Hol, miben is vagytok a "többsééég"? A WC-n, a naramcsos seggnyalásban???
Eladott Ország
Az ilyen ellenzék a nemzet tragédiája, a csúti kancigány és bűnbandájával együtt!
tulipan
@Shikari: Na ja,Te narancsos seggnyaló, Főmajom! Elvégre Te, mint vándorcigány, nem is érthetsz magyarul!!! :)
Madácsi Pali
az LMP segítsége nélkül esélye sem lenne erre Viktor Viktorovics Gecikovnak. Azért egy kis gyurcsányozás hiányzik az írásból, mert így mintha DK-s nyilatkozat lenne.
tulipan
@Shikari/@durbincs: Mi vaaan, Ti seggnyaló vándorcigány/sügér csótányok???
tulipan
t@durbincs: Harapdáld inkább a nyűves nőstényed hasát, Te ronda sügér, az leagalább hasznos! lehet! :)
tulipan
@durbincs: Tátogj csak te narancsseggnyaló Sügér, senkit nm érdekelsz!!!
tulipan
@durbincs: Tátogj csak te narancsseggnyaló Sügér, úgysem tudsz mást, senkit nm érdekelsz!!!
tulipan
Magyarul: Minden magánügyedbe belekotyognak, azaz ember helyett gépépekké leszünk !!!

b1.blog.hu/2018/06/30/10_dolog_amirol_ezentul_a_kormany_dont_nem_te
tulipan
@durbincs: Tátogj csak te narancsseggnyaló Sügér, úgysem tudsz mást, senkit nm érdekelsz!!!

Egészen remek, hogy sosem kell újabbakat kitalálnom!!!
tulipan
@durbincs: Tátogj csak te narancsseggnyaló Sügér, úgysem tudsz mást, senkit nm érdekelsz!!!
Bármilyen szorgosa tátoto ÉS bérirogatod is, a nagy SEMMIT !!!

Egészen remek, hogy sosem kell újabbakat kitalálnom!! :)
tulipan
@durbincs: Tátogj csak te narancsseggnyaló Sügér, úgysem tudsz mást, senkit nm érdekelsz!!!
Bármilyen szorgosan is tátogsz ÉS bérirogatod is, a nagy SEMMIT !!!

Egészen remek, hogy sosem kell újabbakat kitalálnom, csak kiegészítek! :)
advocat
Valamit tenni kell, hogy a "függetlenségüket" bizonyítsák. Csak már nem mindenki veszi be. Miért is ragaszkodtak a választáskor a "függetlenségükhöz"? És ezt jó páran bevették. Meg is lett a 48 %-os kétharmad. Gratulálhatnánk, csak kinek?
Jozefina
Addig amig a pedagógusok, a szülők és diákok nem tudnak, vagy nem akarnak egységesen tiltakozni, addig csak rosszabb lesz!!!??
tulipan
TUDJATOK RÓLA ÉS TERJESSZÉTEK!!! Iványi Gábor alapítványa és egyháza az ország 120 településén működtet óvodákat, iskolákat, 5 idősek otthonát, számtalan hajléktalan szállót, népkonyhát, családok átmeneti otthonát és egy szegénykórházat is. Nem adófizetői pénzek csilliárdjaiból, nem a tao-féle, törvényesen és átláthatatlanul elharácsolt összegekhez mérhető fenenagy állami támogatásokból, és nem is a barnanyelvű lefetyelőművészek milliós nagyságrendű fizetéseit legalább alulról súroló kormányzati jóérzésből. Túl kevés az egy főre eső Iványi Gábor és túl sok az Orbán Viktor.
kokopelli
@Eladott Ország: ..a Róna Péter annó ('80-as években)nyugaton látta a "Zöldek"-et,
akiknek a profi politika másodlagos volt! A most ugatók (LMP) megélhetési ß@r politi-
kusok,akiknek a "környezet" egy híján 9!
tulipan
@durbincs: Szia, Neked is jó reggelt! Te bűzös,,tátogi narancsos seggnyaló Sügér!!! Gőzöd se lehet, millyen szórakoztató vagy!!! Majdnem hiányérzetem lenne a humorod nélkül! gondolom se!
Eladott Ország
@kokopelli: Róna Péter is otthagyta az LMP-t. „Folyamatban van egy hatalmi koncentráció, ugye az egész elnökséget lecserélték, kivéve Szél Bernadettet. Feladják ez eddigi struktúrákat és egy teljesen másfajta szerkezet felé haladnak, ami sokkal jobban hasonlít a Fidesz hatalmi szerkezetéhez.”
kokopelli
@Eladott Ország: természetesen hogy otthagyta! Az öreg egy világotlátott
diplomás fej! Egész Európában átformálódott a "zöld" politika,.és az LMP
sem tudja,hogy merre kacsázzon!! A Bécsi út másik végétől nyugatra nem
is veszik őket komolyan mint "zöldeket! Elmúlt a lendület,és csak sodródnak
mit annó a kül. "ár" elleni irányzatok! ;-)
Eladott Ország
@tulipan: De csapataink harcban állnak...mindenkivel harcban állunk, különben mindmeghalunk életérzés szétteregetésével. Az, hogy miután az év minden egyes napján, úgy augusztus 20-a táján is a sunyi, aljadék, mocskos uszító szólamokat kell hallgatni a nemzet nagyjainak mosdatlan szájából, nem normális. És ne tegyen senki úgy, mintha ez lenne a normális. Ha nem akarunk teljesen és egységesen belefulladni ebbe a tömény szarba, akkor – mivel Finkelsteint már csak az istene vonhatja felelősségre, ha volt neki olyanja – azokat, akik itt taposnak a nyakunkon, feltétlenül felelősségre kell vonni azért, amit ezzel az országgal tettek. A zsigeri indulatok felkorbácsolása és folyamatos szinten tartása, emberi-szellemi-erkölcsi minőségünk totális leamortizálása nem építkezés, hanem rombolás. Szent István államférfiú elsírná magát, ha ezt a lánctalpas nemzeti pusztítást látná.
tulipan
@Eladott Ország: Úgy bizony,a narancsos nemzeti horogkeweesztesek!!!
advocat
És hány tartaléka van még? Lázár-Gulyás...? Persze ha megfizetik sokan vállalják! Főleg kis hazánkban.
tulipan
@durbincs: Mi van, Te narancsos seggnynyaló tátogi Sügér? Tök meg vagy húzatva??? Ennyi baromságot, csakis egy sügéragy képes összepréselni!!! Milyen jó, hogy Veled,amúgy sem aakran seni érdemlegest megvitatni, teljesen mindegy mit is tátogsz!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.