Az augusztus huszadikai ünnepségek után sajtóviták kereszttüzébe került a Parlament két ablakán is kilógatott, soha sem volt magyar-keresztény zászló. Szeptember elején tartja a miniszterelnök fia által vezetett - a legújabb magyar kisegyház - Felház a dicsőítő imahetét. Túl régen élünk már ebben a rezsimben ahhoz, hogy higgyük a véletlenekben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
És aki NEM ÉRT a ffi lélekhez, ebben a FURA, v milyen család LEKÉPEZI az ország nyomorúságát!
.
-------Giorgio Perlasca tiszteletére rendezett koncerten nyilatkozott Lévai Anikó riporter Breuer Péter
www.youtube.com/watch?v=IjYs_sQI4C4
.
Lévai Anikó jószolgálati társadalmi munkát végez a gazdasági menekültek érdekében "is", azzal, hogy ELSŐ A CSALÁD, a GENDERELMÉLET csodája!!!
Kookas
lehet hogy a kitett zászló a felháziak zászlója.
nusika
Az apja fizikai nyomorba a fia szellemi nyomorba kerget@Kookas: ...Lehet , hogy a stadionok, majd, megtelnek ...felháziak sokasága ott fog ámulni-bámulni tompított gondolkozással.
bencemacska
@Kookas: ma, 19:57
Lehet, hogy nálad az igazság!
Csak azt nem tudom eldönteni: Fiatal Kommunista Keresztények, vagy Fiatal Keresztény Kommunisták?
Rövidítve viszont mindegy: FKK.
Commenter
@bencemacska: a felház alapszíne kék-fehér jelenleg, de ez persze még változhat, bármikor, isteni sugallatra :(
bencemacska
@Commenter: ma, 20:32
Először arra gondoltam, a fidesz új zászlaja lesz, de @Kookas: fülembe ültette a bogarat!
lampa laz
Ha az én fiam 1x azzal jött volna haza, h találkozott istennel, hát én menten rohantam volna vele az ügyeletre...
Commenter
@bencemacska: még az is lehet: egy a tábor egy a zászló...bennem az FKK láttán az merült fel hogy két betűvel meg egy off-fal kellene kiegészíteni, az alapján távozhatnának, de inkább nem írom ide be...rettenet amit hétfő óta nyomatnak. Soha ilyen rosszul nem éreztem magam. Grósz beszéde ehhez képest semmi volt anno.
Commenter
@lampa laz: Hab a tortán h. a gazsigyerek Afrikában "világosodott meg" migráncs korában...
lampa laz
@Commenter: Arra azért kíváncsi lennék, h mi a túróért száműzték ezt a kölköt Afrikába és mért pont oda mert, h nem a foci miatt vállalta a missziót, az már biztos, meg az is, h nincs nála minden rendben. Bár az is igaz, h ehhez elég tudni, h kik a szülei és így már érthető...
bencemacska
@lampa laz: ma, 21:07
Én azt várom már mikor fejezi be az egyetemet.
Lehet, hogy Soros nélkül nem megy???
Nézd meg a sorrendeket: Viktor - Győző - Áron.
Második nemzedék: Ráhel - Gáspár - Sára - Róza -Flóra.
Túltengésben a bibliai nevek!
lampa laz
@bencemacska: Ennek már nem lesz szüksége diplomára. Ehhez a néphülyítő "hivatásához" apuci az anyagi hátteret biztosítja ennek is. Az idióta fián keresztül meg begyűjtik maguknak az utánpótlás szavazó tábort is. Ez egy rohadt mocskos torz elméjű család, keresztény köntösbe csomagolva.
bencemacska
@lampa laz: tegnap, 23:49
Az a keresztény köntös sem igazi! Nagyon kevert az!
Ha valaki keresztény - főleg református - akkor nem viselkedhet úgy mint, aki "turulban született".
Milyen jogon minősít szerencsétlen menekült földön futókat az, aki az iszlám államok leggonoszabb hóhérainak "puszipajtása"???
index.hu/belfold/2017/03/13/az_azeri_elnok_kinevezte_a_sajat_feleseget_orban_neje_meg_gratulalt_neki/
Commenter
@lampa laz: Állítólag "regenerálódni" ment oda, miután a focista karrierjének véget vetett egy sérülés. Jól megvilágosodott a +45 fokban az biztos.
Dr plágium
@lampa laz: Nem apuci biztosítja az anyagi hátteret, hanem mi! Csak elfelejtették megkérdezni tőlünk, hogy akarjuk-e finanszírozni...
Commenter
@lampa laz: már van diplomája, jogi. Ő dr. orbán gáspár, ahogy a fociban, úgy a továbbtanulásban is a családi és a fideszes példát követte. Most autodidakta módon teológia szakon szerez diplomát állami és külföldi szponzorációval.
kereső
@Commenter: aszondod,hogy az agyára ment a hőség?Másképp el sem tudom képzelni.És az a sok-sok bugyuta,aki követi! Ha már a gyerekek nem ismerik fel a csaló lélelkkufárt, legalább a szülőknek lenne eszük!
Commenter
@kereső: nem mondom biztosra, csak gyanítom. Kirakat egyház az övé. Leginkább a Hitgyülihez és a Szcientológia egyházhoz tudnám hasonlítani, mindkettő a vallás álarca mögé bújó szekta. Csak a felház még rajtuk is túltesz, mert nem is akármilyen politikai síkon mozog.
kereső
@Commenter: és nem akármilyen pénzlenyúlási technikát dolgoztak ki! KUL alapitvány.Hiába no az a "magyarosch" észjárás.Alma nem esik messze a fájától. Azt nem értem,hogy "történelmi?"egyházaink miért IS nem tiltakoznak?!
bencemacska
@Commenter: ma, 13:03
"...a Felház sem egyházként, sem egyesületként, sem más társadalmi szervezetként nincs bejegyezve. Nem véletlenül, hiszen ebben az esetben éppen a gyerek egyháza bizonyítaná, hogy Orbán egyházi törvénye diszkriminatív és sérti a lelkiismereti és vallásszabadságot. A Felház ugyanis minden tekintetben megfelel az egyházakkal szemben támasztható szellemi követelményeknek, s az államnak nem lenne joga megtagadni tőle az egyházi státuszt."

Én nem kedvelem az amerikai népszavát - főleg tulajdonosát - de most nagyon logikusan vezeti le orbán gazsi tevékenységét, aki tudtommal még mindig joghallgató.
Találtam ezt a cikket ahelyett, amit kerestem.
nepszava.us/orban-gaspar-felhazat-kozhasznu-alapitvany-tevekenysegenek-alcazzak/
Commenter
Azt nem értem,hogy "történelmi?"egyházaink miért IS nem tiltakoznak?! Sajnos én igen. Megvette őket kilóra erdő bíborossal az élen. Tisztelet a kevés kivételnek az olyanoknak mint a rendszer ellen tiltakozó, haladó szellemű váci püspök, Beér Miklós.
kereső
@Commenter: a kérdésem "költői" volt.
Commenter
@bencemacska: köszi a linket. Ezek itt évtizedekre rendezkednek be politikai és most már vallási alapon is.
kereső
@Commenter: "vallási alapon"- hiszen ez lesz a "politikájuk" alapja,-a kereszténységet, a vallást használják álcaként a posztfasizmushoz.
Commenter
@kereső: pont így. és aug 20 óta egy hangot sem hallok az "összes" részéről, az ellenzék? hallgat mint a sír. Megdöbbentő és felháborító.
kereső
@Commenter: AZ! Mindent elárul az "ellenzékről"- egyedül Gyurcsány minősitett,az fb.oldalán.
bencemacska
@kereső: ma, 14:16
Szerintem már túlléptek a kereszténységen. Már európavallást épít a gazsi gyerek.
Hogy miért nem tiltakoznak a keresztény egyházak? Nem mernek! De lehet, hogy kilóra megvették őket!
Javaslom te is olvasd el az amerikai népszava cikkét, tanulságos!
Egy kis ízelítő belőle:

"Orbán Gáspár gyarmatosító tevékenysége, amellyel “felekezet felett álló” egyházként más felekezeteket, önálló gyülekezeteket bekebelez, a Felházat ezek fölött álló ernyőszervezetté teszi, és kimondatlanul magát ezek fölé emeli, nemcsak bibliaellenes, hanem visszaélés az apja nevével, pozíciójával, mert az apja miatt sokan nem mernek ennek nemet mondani, mert félnek az apja bosszújától vagy retorziójától. Mások pedig előnyt remélnek tőle. Ez az evangéliummal teljes mértékben összeegyezhetetlen tevékenység. A Bibliában csak önálló gyülekezetek vannak, amelyeket közvetlenül Jézus Krisztus irányít. Ez háló, nem piramis.

Ahogy Jézus Krisztus evangéliumával az is összeegyeztethetetlen, hogy Orbán Gáspár nem hagyta el az atyai házat, nem vallott színt keresztény evangélistaként apja egyházüldözése tekintetében, ahogy más kisegyházakat, hozzá hasonló hívőket apja megfosztott a szabad és rendezett működés feltételeitől. Gyalázatos, hogy nem emelt szót az apja által üldözött hajléktalanok, szegények, rokkantak és menekültek mellett, ezzel szemben elkísérte apját egy emberi jogokat, méltóságot taposó, tízezreket bebörtönző diktátor beiktatására."
Edmond Dantes
@lampa laz: Gáspár már hozzá van szokva Istenhez,hiszen minden nap találkozhat vele.Sőt,most már a szent család szara is bekerült a kánonba.
Commenter
@kereső: egyetértek. Én drukkoltam a Párbeszédnek, és úgy gondoltam Karácsony Gergely lehet talán hosszú idő után az, aki nem véletlenül lett az ellenzék "hangja" a választások előtt és alatt, de sajnos tévedtem. Az ellenkormánya szimpatikus és hozzáértő volt, de ma már csak mi lett volna, ha kategória, fel sem használja arra amire jelenleg lehetne és kellene: minden egyes orbáni intézkedés alternatíváját megmutatni. Ahogy ígérte, ti. hogy naponta száll bele majd a rezsimbe. Ma már épp a beszéd hiányzik belőlük. Vagyis párbeszédet folytatnak ov-val. Még ők egyeztettek a Stop Soros-ról és tették ezt egy félvér! képviselőjük révén. Erről is ennyit. Ez vagy elképesztő cinizmus volt, vagy óriási tudatlanság és naivitás.
kereső
@bencemacska: köszi az idézetet. Lehet Bartus Lászlót nem szeretni, de igen világosan látja a helyzetet- lehetséges azért mert kivűlról szemlél? Engem leginkább a 2011-es!!! irásai fogtak meg, és most abban élünk,amit akkor leirt. Mondjuk jobban örültem volna neki, ha Ő a "forditott Cassandránk" és nem Lengyel L.
kokopelli
@bencemacska: FKK? ...szellemileg meztelenek? ;-)
lampa laz
@Edmond Dantes: Igazad van, hiszen itt van a földön és most úgy hívják zorbánviktor...
kereső
@Commenter: 14:24, itt van LA! Fehéren-feketén:
sztarklikk.hu/kozelet/a-fidesz-benne-volt-a-jobbik-es-az-lmp-alakulasaban/341562

Csak a szavazókat sajnálom, akiket ezek a prostik félrevezettek/megvezettek.
Commenter
@kereső: Szentpéteri Nagy Richárdnak igaza van. Nem véletlenül nem állt be a lmp az mszp-pb, jobbik mögé. Ha az lmp a fidesz "kölyke" amiben sok a volt KISZ-es! akkor az lmp-ből kivált PB is az, sőt ahogy itt már többen írták, a magát nagyon civilnek valló Momentum is az. Most a mi hazánk az ilyen új párt amelyik megosztotta már a jobbikot is,és ami mögött megtűrték jó ideig a minősíthetetlen magyar gárdát is, akik sztem most fognak újra felszínre kerülni. Azt hiszem, nincs több kérdésem... :( Ide sztárklikkről már nagyon régóta nem lehet hírt beküldeni...
cikicakk55
@lampa laz: tegnap 21:07
Én magam nem vagyok vallásos,de mind addig még nem agresszívek a vallásos emberek,engem nem zavarnak.Na meg ha úgy is élnek,ahogy isten elvárja tőlük. Ám én is egyből orvoshoz rohannék,ha a gyerekem,vagy bár melyik családtagom azzal jönne,hogy megjelent neki maga az Isten.
Commenter
@Horizont: majd keresünk más fórumot lassan, aztán majd betiltják lehet ezeket is.
Úgy önkénteseket keresnek? Ott a fidelitas! Meg a kdnp, meg az imaláncos nénikék.
Commenter
@Horizont: valószínűleg nem bánt kesztíűs kézzel a gazsigyerekkel, ő maga mondta hogy "komoly ellentétei voltak korábban? a fiával...azt adta vissza neki amit mintaként otthonról hozott..
Commenter
@Horizont: Ha legalább egy éve Jézussal jársz✝️, van keresztény közösséged csodálatos. Trendi meg fiatalos szleng akar lenni, de tudtommal Jézus nem járt senkivel, sőt. És most pont a felházasok akarnak járni vele. Egy vicc már!
Azért is, mert egyrészt ez a kormány vegzálja és vet ki különadót a civil szervezetekre,erre pont a felház szól a civilekhez és kéri önkéntes segítségüket. Hogy nem szakad rájuk a templom, meg nem szakad le a pofájuk.
Macskaszem
Ez a Felház nevű izé egy alkatrész a Gecilandi átnevelő gépezetben. Főleg egyetemistákat szerveznek be, lévén az értelmiség az ország mozgatórugója, nagyobb befolyással bírnak, mint a keményen dolgozó kisember. Vakbuzgó, bigott hívek kinevelése a cél, ezért dolgozzák meg már a kisiskolások agyát is. Gazsi gyerek azt találta nyilatkozni, hogy "a (Felházban fellobbant) óriási tűz egész Magyarország kultúráját fogja megváltoztatni. Vagy akár egész Európáét."
Kezdjetek el (f)élni.
Commenter
@Macskaszem: felházjugend. félve nem lehet élni, 1,5 millió ember épp lelépni készül innen...
Commenter
@Macskaszem: "a (Felházban fellobbant) óriási tűz egész Magyarország kultúráját fogja megváltoztatni. Vagy akár egész Európáét." Olvastam sajnos ezt, és korábban még be is írtam egy másik topicba. Reméljük előbb fognak ők önmaguk miatt felégni, minthogy az országot és Európát égetnék fel.
csipetke
Miért neveznek egy szedett-vedett szektát kisegyháznak?Alapították olyanok,akik csak pofázni tudnak,semmihez nem értenek,és dolgozni nem szeretnek.Igazán figyelmeztethetné orbán az ivadékát,hogy nem pofázóemberekre van szükség,hanem ácsokra,sofőrökre,lakatosokra,stb.Hány ilyen ingyenélőt kell eltartanunk,mint orbán gáspár,és a bandája?Hát nem elég átok nekünk a fidesz bagázs?!Ezek a paraziták osztódással szaporodnak,mint az amőbák.
bencemacska
@Commenter: ma, 16:58
Gondolod, hogy "véletlenül" sérült le, mint profi futballista? Szerinted összesen hány percet játszott ???
Az anyja beíratta a református gimnáziumba, az apja meg átíratta felcsúti fociakadémiára.
bencemacska
@Horizont: ma, 19:24
Képzeld, hogy hallottam ezt a csajt majdnem ugyanezzel a szöveggel a rádióban. Úgy még ijesztőbb volt!
csipetke
@Horizont: @bencemacska: Elolvastam a cikket,és egyszerűen félelmetes.Először azt gondoltam,hogy ez a kis dilinyós az apjának szerez egy valag új fideszes szavazót,nyilván benne van ez is,de ez a gyerek sztem vagy elmebeteg,vagy nagyon okos.Ő is egy hatalommániás kis izéé,pont mint az apja,csakhogy talán át se gondolta,hogyha őt nem orbán gáspárnak hívnák,hanem mondjuk kiss pistának,a kutya se menne utána.Úgylátszik a kölyköt nem zavarja,hogy az apja farvizén evezgetTalán neki mindegy is,csak dőljön a lé,mégha az apja seggnyalóin keresztül is.Remélni lehet csak,hogy a gáspár után tóduló birkák előbb-utóbb rájönnek,hogy miről is szól ez a dolog,itt a vallás játssza a legkisebb szerepet,ez csak a pénzről szól.
nevemnick
@csipetke: ,,Remélni lehet csak,hogy a gáspár után tóduló birkák előbb-utóbb rájönnek,hogy miről is szól ez a dolog,itt a vallás játssza a legkisebb szerepet,ez csak a pénzről szól."

Ha jól emlékszem,így indult a hitetlenek gyülekezete is...
csipetke
@nevemnick: 7:03 A hit gyülire gondolsz?Ott állítólag a fizetésük 10%-át kell lecsengetni a delikvenseknek havonta.Ebből jár Németh puccos verdával,és él luxusban.A hívek meg is érdemlik,amiért eltartanak egy ingyenélőt,és a családját.
bencemacska
@csipetke: ma, 11:36
A fia meg vezérigazgatja "őfelsége ellenzéke" KFTV-jét.
nusika
@csipetke: ...majd lesz hely az ÜRES stadionokban, mert, szerintem a (fizetős belépő)felházzal megtelik a
www.startlap.hu/kiemelt-hirek/dupla-annyi-biztonsagi-or-volt-a-felcsut-meccsen-mint-nezo/
csipetke
@nusika: Legalább valamire jók lesznek a stadionok,még ha elmebeteg célra is...Ami szomorú,hogy a mi sanyargatásunk árán épültek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.