Megszólalt a gyerek apja, aki szerint a nagy ütéstől is vérezhetett a nemi szerve.

Vérzett a kislány nemi szerve, de az apa szerint nem erőszakolták meg a ceglédi munkásszállón
Fotó: Pixabay

A TV2 Tények című műsora szerint egy ceglédi munkásszállón megerőszakoltak egy négyéves kislányt. A tévécsatorna úgy értesült, román állampolgárságú szülei a hétvégén vitték kórházba, mert sokkos állapotban volt, a lábát fájlalta és erősen vérzett.

A Bors ellátogatott az eset helyszínére, és szóra bírta a súlyosan megsérült Andika édesapját. A román állampolgárságó Lucian P. a lapnak azt állította, kizártnak tartja, hogy megerőszakolták a lányát.

Azonnal orvoshoz vitték, ahol a nőgyógyász megállapította, hogy a gyerek erőszak áldozata lett, de szerintem a nagy ütéstől is vérezhetett a nemi szerve

- állítja.

A nyolc éve Cegléden dolgozó férfi és családja számára munkaadója biztosít lakhatást, feleségével együtt nevelik a négy– és alig egyéves kislányukat, már mindketten Magyarországon születtek. Velük él az anyuka testvére is, de jelenleg a kislányok nagyapja is itt tartózkodott.

A férfi egyik munkatársa a lapnak azt mondta a történtekről: éppen az udvaron dolgoztak, amikor egy rossz mozdulat következtében feldőlt egy ötszáz kilós súly, ami a kislány lábára esett.

A Bors információi szerint a kislányt már kétszer megműtötték, a kisebbik lányt pedig a gyámhatóság veszélyeztetés miatt már el is vette a pártól. DNS-t vettek az egész családtól, az apától is. A rendőrség teljes hírzárlat mellett nyomoz.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Most ezek "migráncsok" vagy a magyar nemzet "őshonos" tagjai.
Vajon a kisebbik lányt miért vették el a szülőknek nevezett nem tudom kiktől! Honnan tudják, hogy rá is esik egy 500 kilós "súly".
Ezek a szörnyetegek a szavazatukért cserébe még ezt is megtehetik?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"egy rossz mozdulat következtében feldőlt egy ötszáz kilós súly, ami a kislány lábára esett." Tán Toldi Miklós követte el a nemi erőszakot. Annyira hiteltelen ez a történet.
eszegfu
Nem tudjuk a körülményeket pontosan, de valami nem "gömbölyü"!:( A kollégák szerint 500 kg esett a lábára, a nőgyógyász (feltételezem, hogy az orvos ilyen esetben nem téved!) megállapitotta az erőszakot...az apa szerint meg az ütéstől vérezhet a kislány. Hát ennyire egy férfi, egy APA sem lehet hülye, hogy "felülirja" véleményével az orvos megállapitását?!
bencemacska
Most ezek "migráncsok" vagy a magyar nemzet "őshonos" tagjai.
Vajon a kisebbik lányt miért vették el a szülőknek nevezett nem tudom kiktől! Honnan tudják, hogy rá is esik egy 500 kilós "súly".
Ezek a szörnyetegek a szavazatukért cserébe még ezt is megtehetik?
Dr plágium
Ja menstruálni kezdett a kicsi lány attól vérzett. Ez hülyének nézi az orvosokat?
@eszegfu: Ha a lábára esett 500 kg akkor szétlapult volna...
1magyar
De sok férfinek nevezett féreg van. Persze, az orvos meg hülye, mi??? Idióta egy "apa"!
vacsi
A hír első megjelenésekor sejtettem, hogy a család a hunyó!
csipetke
Ez az idióta is csinált volna inkább egy sámlit,mint gyereket,mindenki jobban járt volna.Mégis kit néz hülyének?Ha a kislány lábára egy 500 kg-s súly esik,az nem eltöri a lábát,hanem teljesen szétroncsolja.Azonnal elvenném tőlük ezt a kislányt is,és soha nem kaphatnák vissza őket.Sajnos a legtöbb ilyen esetben az apa,vagy valamelyik rokon a hunyó.A hírek szerint a gyerek még sokkos állapotban van,de aztán valószínűleg elmondja,hogy ki bántotta.Az orvos szerint életveszélyes sérülést (külső/belső vérzést) is elszenvedhetett szerencsétlen kislány.Ha kiderül,ki a hunyó,a sitten a zárkatársak lesznek a sors kezei...
bence
@bencemacska: ! Ezek az orbán betelepítettjei ! Magyar állampolgárok ! Nekik mindent szabad , amit nekünk NEM !
bence
@csipetke: ! Az ilyen aljadéknak , soha nem adnám vissza szerencsétlen kislányt ! Az igazi büntetést majd a zárkatársaktól fogja megkapni !
Macskaszem
Akárki volt is az a mocskos féreg, és még ha meg is fenyegette a kislányt, egy türelmes jó szakember biztos kihúzza belőle, ki volt az a rohadt tetű. Az apja elég furán reagál, ez több, mint gyanús.
Dr plágium
@csipetke: Én meg azt mondtam remélem hogy a szülei kinyírják a férget mielőtt bíróságra kerülne az ügy...Úgy tűnik magát kell kinyírnia, vagy valamelyik rokont.
Veleda
Sötét ügy ez. Akárhogy is ragozzuk, még mindíg nem tudjuk az igazságot. Legelőször az érdekelne, hogy ki üzemelteti ezt a munkás szállást---gyakorlatilag egy teljes román család nagypapástól itt lakik? Az apukát pedig jól megszorongatnám a nyakánál, a hülye is látja, hogy hazudik. A saját lánya ellen? vajon miért?
Cicamama55
Ha belegondolunk, Magyarországon sem az egészségügy, sem a szociális ágazat nem győzi az eseteket, hadilábon állnak, annyi a feladatuk. Kevés az emberük, nincs pénz...Biztosan itt kell az ő családi problémáikat kezelni? Ha kiderül hogy rokon volt a tettes, remélem kiutasítják innen!
pécsi
@bence: lassan mondom, hogy megértse! Nem magyar betelepített, hanem román állampolgárságú a férfi.
volvós
" 500 kilós súly esett a lábára " és ettől vérzett a nemi szerve...
Biztos román " szakorvos " vizsgálta meg, a qrwa anyját !!!
csak úgy....
@pécsi: ´lassan kérdem,hogy te is értsed ! oszt mi pitschát keres egy román család 7 éve egy magyar munkásszállón ? kettös állampógár ? miért nem az a kérdés forog a setét agyadba,hogy ki volt a tettes ,az a mocskos szemét!?
eszegfu
@Dr plágium: 15:07 Teljesen igazad van...
Veleda
@bencemacska: Köszi, megnéztem. " szorgalmas, jóravaló vallásos emberek"----mondja a főnök.
bencemacska
@pécsi: ma, 18:36
Honnan tudod, hogy hány és milyen útlevele van?
A csángókat hova számolod?
Hazugságvizsgálóval a kislány anyai nagybátyját hallgatták ki!
bence
@pécsi: ! Hol olvasta , hogy Magyar betelepített ? Azt írtam , hogy orbán betelepítettjei akik gondolom , hogy felvették a Magyar állampolgárságot is ! Egyébként érthetetlen számomra , hogy mit keres Három generáció egy Magyar munkásszálláson ennyi idő óta ?! Majd lassan olvassa , hogy megértsen !
F_Viktor
@bence: A csángók nem magyarok?
O'szt majd jönnek 10 ezrével az ukránok is!
bencemacska
.@bence: ma, 21:12
Neked is egy kis adalék, hátha még nem olvastad:
24.hu/belfold/2018/10/11/hazugsagvizs..
ittott
@bencemacska: akire 500 kiló ráesik, annak annyi, vagy ha nem hal bele, örökre nyomorék marad. egy ilyen kicsinél szétzúzza a végtagokat... ha meg a nemi szervét érinti vége a medencéjének is... nem is írom tovább

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.