Az azeri média beszámolója szerint Orbán Viktor már meg is érkezett Bakuba, a Türk Tanács ülésére. Vasárnapi ígéretét tehát biztos nem tartotta be a kormányfő.

Orbán nem tartotta be ígéretét, inkább Azerbajdzsánba rohant

A Türk Tanácsnak tagja Törökország, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Kirgizisztán. Magyarországnak megfigyelői státusza van a szervezetben.

Orbán vasárnap, miután leadta szavazatát és újságírók a Borkai-ügyről kérdezték, azt mondta:

"a győriek elmondják a véleményüket vasárnap, én meg majd hétfőn".

Azt nem tudni, a kormányfő mikor hagyta el Magyaroriszágot, mivel az MTI csak arról tudósított, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter Bakuban van – arról nem, hogy Orbán is.

(Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem ez volt az első, de nem is az UTOLSÓ AMIT NEM TART BE !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A ,,nem kormánygéppel,, már el is hussantak, talán meg kéne kérni az ukrán szeparatistákat ugyan szedjék már le az repcsit az égről !!!
papa.49
Nem ez volt az első, de nem is az UTOLSÓ AMIT NEM TART BE !!!
Józsipapa
Már megint hazudott !
Nem Graz - ba vittěk ???
Józsipapa
Mondja már meg valaki, mi a lóizét keresünk
mi ebben a Türk Tanácsban ???
Ide is utajuk a milliókat, mint a Zöld-foki szigeteknek és Kenyának valamint Mexikónak??
simmering73
"Karácsony Gergely nyerte Budapesten a főpolgármester választást, Orbán bábja megbukott. Ezen kívül Budapesten 23 fideszes kerületből összesen 4 maradt Orbán kezében. A főváros mellett Orbán az ország nagy részét veszítette el, tíz megyei jogú várost is az ellenzék szerzett meg. Megszűnt a narancssárga uralom, szétrobbant a centrális erőtér. A Fidesz-konrgresszus lesajnáló nagyképűsködése is megbosszulta magát, és Borkai Zsolt is eredményesen rántotta le a leplet az Orbán által kitermelt immorális, korrupt, züllött dzsentrirétegről, a NER-lovagokról."
nepszava.us/orban-hatalmas-veresege-az-onkormanyzati-valasztas/
Nessy
@Józsipapa: Jól tudod! De ott biztos vigaszra és jó tanácsra lel most a fájó lelke!
Eladott Ország
Mióta a keleti és a szélrózsa minden irányába történő nyalás nyitás politikája felütötte a fejét az orbánviktori kormányzati köpönyegforgatás terén, és mióta következetesen igyekszünk távol tartani magunkat Európától, értelemszerűen olyan országok vezetéseivel barátkozunk, mint Mongólia, Kazahsztán, Törökország, Oroszország, vagy Azerbajdzsán. A mindent átható korrupciótól bűzös, középkori feudális államot idéző sötét azeri diktatúrában az országot vezető szuverén despota azt találta ki, hogy saját feleségét nevezi ki az úgynevezett „első alelnöki” posztra, amelyet először is létre kellett hozni, mivel ilyen mostanig nem létezett. Igen, bizony így történt: ehhez a kinevezéshez gratulált levélben az Orbán nevű Viktor felesége, bár ettől a magyar sajtó valamiért nem volt annyira hangos. Bár mondjuk akkor se üvöltöttek torkuk szakadtából, amikor Sajátlábék Bahreinban miniszteri szinten csokikáztak Magyarország képviseletében. Azerbajdzsán hatóságait és intézményeit Európa legelnyomóbbjai között jegyzik, és miközben az elnök sajátlábú gyerekei aranybányákkal, olajmezőkkel és dubaji luxusingatlanokkal rendelkeznek úgy, hogy egy rakás offshore cég van a nevükön, a kormányzat kritikusait valós indok nélkül tartják fogva, állandó fizikai erőszaknak vannak kitéve és folyamatos fenyegetettségben élnek. És igen, miközben az elnöki család minden törvények fölött áll, a folyamatos bebörtönzések bénítják a civil társadalmat, a véleménynyilvánítás szabadságát keresztre feszítették, újságírókat, civileket, fiatal aktivistákat vegzálnak, és hamis vádak alapján ítélnek el.
nevemnick
Nem mondta neki senki, hogy még nem 2022 van?

:D
Béla333
Ellenőrzi a hátországot, hogy a kimenekített lóvé rendben van-e?!
Eladott Ország
@Józsipapa: ma, 16:42; Attól tartok, a helyzet nem súlyos, tragikus. Még mindig arról az Azerbajdzsánról beszélünk, amely egy középkori módszerekkel vezetett posztszovjet diktatúra, egy demokratikus országnak álcázott sötét rezsim az egykori Szovjetunió területén. Ilham Alijev államfő, egy KGB-s, maffiakapcsolatokban nyakig fetrengő apától örökölte meg valószínűleg örök életére az országot, aki ugyanúgy birtokaként kezelte azt, mint ő most, a jelenben. Egészen félelmetes, hogy miközben Alijev lányai aranybányákkal, fiai olajmezőkkel és dubaji luxusingatlanokkal rendelkeznek úgy, hogy egy rakás off-shore vállalat van a nevükön, a kormányzat kritikusait valós indok nélkül tartják fogva, állandó fizikai erőszaknak vannak kitéve és folyamatos fenyegetettségben élnek. Ezt keressük mi Azerbajdzsánban, ehhez a stabil, kiszámítható és sikeres diktatúrához dörgölőzünk mi kilógó nyelvvel, kétpofára. img8.hvg.hu/image.aspx?id=8c1a7ae2-e1f8-4eee-b89e-6717d9ce1d11&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c
Az államfő apja, Hejdar Alijev könyörtelen, véreskezű kommunista diktátor emléke előtt tiszteleg a magyar miniszterelnök.
Egy olyan országot tartunk követendő példaképnek és kiszámítható, stabil partnernek, ahol ugyan törvények tiltják, hogy kormányhivatalnokok (beleértve az elnököt is) saját vállalkozásokkal rendelkezzenek, de ahol ezek a szabályok nem vonatkoznak a családtagokra. Ahol következésképpen az olaj, a közlekedés, a telekommunikáció teljes egészében az államelnök családjának kezében van.
RonaGyuri
@papa.49: van valaki, aki azt hitte, hogy be akarja???
justhpeter
Nem értem miért ez a feháborodás ? Orbán azt mondta: "a győriek elmondják a véleményüket vasárnap, én meg majd hétfőn".
Azt mondta melyik hétfőn ?
kokopelli
Csípi a kumiszt,és a hintalovak otthon mind "mének"! (;-))
papa.49
Azt mondja a barom csuti, hogy a ,,türkök,, rokonok a magyarokkal, én meg azt mondom, hogy közünk nincs hozzájuk, de ami még fontosabb a csuti még csak nem is magyar, hanem cigány !!!
papa.49
@RonaGyuri: Biztos van olyan a kézcsókolgatói között !!!
bencemacska
Ejnye, ejnye futball rajongók!
Hát nem jut eszetekbe, hogy legyőztük Azerbajdzsán csapatát?! A gazdinak illik személyesen Alijev elé járulni a tárgyi köszönettel. "köszönettel"
Borsodi
@bencemacska: Dehogy is nem,mint jó hazafi hálából behoz pár vendég munkást csak,hogy nekünk jó legyen.Elvégre kimagasló teljesítményt nyújtott a bíró.
papa.49
@bencemacska: Vitte a győzelem ÁRÁT !!!
Jozefina
Magyarországnak a miniszterelnökén kívül mi köze van (Törökország, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Kirgizisztán.) ezen országok szervezetében, akár megfigyeló státusszal is résztvenni??? Elárulja népét és hazáját, nem beszélve európai szövetségeiről és a NATO-ról!!!??? Előbb-utóbb nagy baj lesz belőle és ezt is a magyar nép fogja megszívni!!!
szaboria1
Ugyan nem emlékszik Ő semmire mert a memóriája rövid távú. Csak olvasva tudja el mondani a mondandóját. Igaz azt sem Ő írja.
kokopelli
@Józsipapa: lehet,hogy a Gül babát,anno (vagy a Zorbánék utólag) adoptálták? Az Erdogánnal lezsíroz-
ták a dolgot? ( ,de biztos nem disznózsírral!!!)
advocat
Hogy jattoljon egy GYILKOSSAL! Ő már csak ilyen!
colibri
Qrvajól érzi magát a nagy darab diktátorok között, de nem lóg ki a sorból.
Macskaszem
Meleg Finki bácsit azóta sem sikerült pótolni. Ha váratlan dolog történik, orbánnak hetekig tart mire ki mer bújni a függöny mögül.
Eladott Ország
A képen undorító ez a cinikus öntelt pofa, szívlapátért kiállt. Börtönben rohadsz meg te csúti gazember, politikai prostituált!
csipetke
Az lenne furcsa, ha egyszer végre betartaná amit ígért. Inkább elment Azerbajdzsánba hülyeséget beszélni
CsipkeRózsa
@papa.49: Semmit nem tart be, csak nekünk tart be.
CsipkeRózsa
@csipetke: Pedig itthon is tud hülyeséget beszélni.
RonaGyuri
mindeközben:

Utánlövés vs. után röfögés

nem szokásom beleolvasni mások újságjába, de ezek az ajtóba kaptak jegyet és ott teregették és kommentáltak

Pár perce szálltam le a H5-s HÉV-ről, vagy M5-ről kitudja. Ahogy bunkóéknál szokás egy pár az ajtóban terpeszkedett és újságot olvasott. Pontosabban az Óbudaújság-ot. Egész pontosan a „A pártszempontok diadalmaskodtak” című cikket. Benne egy kép Bús Balázsról – ahogy a pársajtó szokott fogalmazni másokról – a BUKOTT polgiról. Mint írják „Bús Balázs leköszönő polgármester értékelte a vasárnapi választást és az elkövetkezendő időszak szükséges feladatairól nyilatkozott lapunknak”!!!
Persze hazaérve a net-en olvastam el, s meg kell jegyezzem: Balázs majdnem igazad van, igaz nem úgy ahogy te érted. Igen igazából a pártszempontok döntöttek. De nem úgy, ahogy ezt te be akarod állítani. Volt főnököd főpolgiként is – ha nem is igazán hihető módon -, de eljátszotta, hogy ő nem egy ócska pártkatona. Te viszont – bár szerintem sokkal jobb polgi voltál, mint ő -, de azon igyekeztél, hogy a pártközpont hűséges csatlósnak lásson! A zemberek is annak láttak! =))
silber13
@durbincs: Kuss vén buzeráns, templomfosztogató!
kokopelli
@silber13:...te olvasod a szellemi ürülékjeit ennek a vérfertőző análfabétának! Átugrani! (;-))
silber13
@kokopelli: Még ha szellemi lenne! -de ez az egész egy -Cloaka maxima
Rockxy
ezhát!
nahátez!
benem tartotta!
húaszencségit!
bezzegaki betartotta az még mindig bent tartsa! !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.