Orbán Viktor egyik legnagyobb néppárti kritikusa, Frank Engel szerint, ha a Fidesz marad, akkor többen is el fogják hagyni a pártot. Hölvényi György szerint biztató, hogy lengyel lett az EPP elnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Megint hazudik a csutfasz. Nem a fidesz dönti el, hogy kilép vagy sem, hanem hanem a néppárt dönt, hogy kirúgja e. Nagy különbség, geci tetű.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Megint hazudik a csutfasz. Nem a fidesz dönti el, hogy kilép vagy sem, hanem hanem a néppárt dönt, hogy kirúgja e. Nagy különbség, geci tetű.
Nessy
Ez tetszik! Ismerjék el a "fidesz érdemeit"! Tényleg Orbán is, meg Sziijártó is meg van róla győződve, hogy ők pisilték a Csendes óceánt és "fújták" a passzát szelet.
Klubtag
A fidesz csoport 14 szavazatot jelent a Néppártnak ha jól tudom, nem olyan könnyű erről lemondani, pláne, hogy a 2019-es választások során meggyengült a pozíciójuk. De ez választóvíz és próbája a tisztességnek, hitelességnek, politikai következetességnek. A veszteség nagyobb lehet, elindul ill. folytatódik egy olyan lejtmenet Orbánék romboló mintája miatt, ami az egész európai szövetséget kikezdheti. Akkor mivel fogják majd magyarázni a szégyenteljes eseményeket?...Van egy pont, amikortól már nem elég a hatástalan "gyógyszerezgetés" - sziké kell, vagy elszigetelés. Ezt a keserves utat végig kell járnia az EU szerveinek - nehogy már a nyúl vigye a puskát (hogy egy "klasszikust" idézzek).
szegfue
"...a Fidesz még nem döntötte el, folytatjuk-e közös életünket az Európai Néppárttal..." hangoztatja még mindig O.V... egyszerüen nevetséges.
Aki Én
@Csizmás Kond: Ja, most már tényleg mindenki szembe megy a forgalommal, mi?
Nessy
@szegfue: Viszont a hívei ezt el is hiszik! És ez a lényeg!
A Néppártban meg kockás papír ceruza, és kiszámolni, hogy a fidesz 13 szavazata ( ami nem mindig volt pozitív), vagy az esetleg kilépők szavazatai.
Klubtag
@Nessy: ...ok! 13...ez a jó szám...o:))
Nessy
@Klubtag: Erre nem is gondoltam! :-))
Nessy
@Shikari: Akkor szólj a mély magyar foci szurkolóknak, nekik szokásuk huhogni! Náluk ez a kulturált viselkedés alapja!
kereső
Többet is veszit az EPP, mint a kilépő pártokat. Elvesziti szava hihetőségét- és bizonyitja, hogy csak és kizárólag a "szavak" szintjén fontosak számára az európai értékek- az egyéni szabadságjogok, a jogállam, a demokrácia. Meg kéne ezt jól gondolni - mert Magyarország többsége!!! számára ezek igenis fontos dolgok, és az EPP döntése nagyban befolyásolja ezeknek az értékeknek a fennmaradását.
Nessy
@Shikari: Nekem semmi bajom a huhogással! Nem járok meccsre. nem kenyerem a randalírozás. Neked van vele gondod!
szegfue
@Shikari: 10:43 Igaaaaaaaaz! Alig várom, hogy a "huhogó" Fidesz "kórus" a Néppártból "eltakarodjon"!!! :)))))))
Aki Én
@Shikari: ...már régen eldőlt, csak idő kérdése.
szegfue
@Shikari: Az a baj, hogy a Néppárt is "matekozik"... megnézi melyik párt lépne ki, ha a Fidesz bentmaradna. Vagyis gyakorlatilag a Fidesz "zsarolhatja" a Néppártot, ha ugy döntenek, hogy maradjon a Fidesz, hiszen kellenek a szavazatok... Mocskos egy dolog a politika!:((
tudode
Ami azt illet nagyon fel kell kötni a gatyáját, mikor majd beindul a tényleges munka az EU-ban!
.
--- "Öntől undorodom" - a Sargentini vita legerősebb pillanatai videón
.
www.youtube.com/watch?v=gUqlF1JQg-g&t=124s
.
Amit fog kapni azok után, hogy kitiltották a Néppártból, akárhogy is becézi, az nem fér bele a hokizsebébe!!!
.
Ha nem érzékelik, hogy az utcai harcos, vagy micsoda, teljes testi támadásra készül, és akkor az EU-nak annyi, mivel a pofagolója felér egy hatlövetű fegyvernek!!!
Yoda69
@szegfue: Mar megneztek. A fideSS 13 szavazata nelkul is boven megvan a tobbseguk. Magyarul NINCS szukseguk a naci partra. Remelem jol seggbe rugjak orbanekat, hogy Moszkvaig repulnek.
silber13
@Nessy: Hsyd már! Ez az izé,ez a sikoltozó,vagy mi a kórság csak a pártházba járna, ha beengednék, de ismerik az ilyen kétes figurákat, ott is persona non grata a hapi!:-)))
Eriksson
Furmányos ez a Néppárti logika. A Fidesz nem kell, viszont a szavazatuk jól jött.
szegfue
@Yoda69: 12:44 Kösz.! Ez nekem elkerülte a figyelmemet!:( Akkor már csak kiváncsian várom/várjuk a fejleményeket... reményeink u.azok!
advocat
Ha jól emlékszem (mert ki a fenét érdekel egyébként) 12 fős a fidesznyik tábor. Ha csak 13 lépne ki, már vesztett a Néppárt. Akkor jön a matematika, csak közben van karácsaony, tehát számolgatunk januárig. Mert ez rohadt politika!
Nyírfa
@Eladott Ország: 12.40

Ez nem volt semmi. Komolyan mondom, szégyelltem magam, pedig nem nekem szóltak az elmondottak. De ott volt, hogy a magyarok Önre szavaztak...leforrázott.
Nyírfa
@simmering73: Inkább nevetek, mint sírok! :))) Orbán ráadásul úgy is néz ki!
Nyírfa
@advocat: Szerintem, már eldöntötték, csak várják az új Európai Parlament felállását. Sokkal több a veszítenivalójuk Orbánék bent maradásával, mint a kiléptetésükkel.
A politika rohadt, mert eddig általában így művelték. De azért csak eljutottunk oda, hogy vannak,m nem is kevesen, élhető államok, demokratikusan működő társadalmak. Az emberiség fejlődik, lassan, de törvényszerűen.
szegfue
@Nyírfa: 15:40 Én is valami hasonlót éreztem... szinte behuztam a "fülemet, farkamat"...
Nyírfa
@szegfue: Ugye? Nem is értem, Orbán hogy tud megjelenni , mozogni ilyen megvető, sarokba állítós közegben.
Csoda, hogy aztán rajtunk veri el a port, és rohan panaszkodni keletre, bosszúból egyezséget ajánlani az EU ellen?
Annyira gyerekember! El tudom képzelni , hogyan próbálta rávenni Trumpot, hogy tegyen keresztbe Ukrajnának, mert a vezetése nem teljesíti az ő követeléseit.
grincss
@Nyírfa 15:40
Nehogymán' Te szégyelld magadat egy senkiházi miatt! :-)
Nyírfa
@grincss: Úgyis érted, nem kell ezt magyarázni. Valami ilyesmi a kollektív bűnösség. Hú, de rossz érzés.
Küldök üzit,.
grincss
@Nyírfa: Megkaptam, válasz is ment! :-)
Desischado
@kereső: Pontosan ez a lényeg. Most elválik, mi a fontos a néppártnak. Ha bent tartják orbánékat, oda a szavahihetőségük, és világossá válik, hogy nem a közérdekek fontosak nekik, hanem a saját pecsenyéjüket sütögetik, bár itt több is lesz a veszteségük, ha sokan kilépnek, nekik annyi.
szegfue
@grincss: 16:34 Pedig valahol igaza van @Nyírfa-nak... Bár nem a magyarok a hibásak O.V. hülyeségéért, de akkor is ő képvisel minket magyarokat, hiszen ő M.o. első embere, amire én sem vagyok büszke... és hát "mi" választottuk, amiben lényegtelen, hogy én nem szavaztam rá. Külföldön suttogva beszélek a barátnőmmel, hogy mások ne hallják: magyarok vagyunk... ez nevetséges, de inkább szomoru.
kereső
@szegfue: Igazság szerint- nem a fidesses=orbáni szerinti- Magyarország első embere/közjogi méltósága , a köztársagi elnök, az állam elnöke. Orbanisztánban ezt a "rangot" elbitorolta az "örökös" miniszterelnök.Ő lett a "magyarság", a hűbérúr, a mindenek felett álló uralkodó. Legfőképpen a törvények felett álló.Rá még azok a Tv-ek sem vonatkoznak, amelyek az ő uralkodását hivatottak biztositani. Arról meg külön is megemlékezhetnénk- és az EPP -t irányitó legnagyobb frakció (cdu/csu), hogy mennyire voltak a 2014-es, és főleg a 2018-as választások szabadok, és demokratikusak. Szóval-és tettvel, én is szégyenkezem- de nem a nép az istenadta miatt, hanem mindazok miatt, akik ezt ugyanúgy felismerték mint én/mi, és mégis hallgatnak, lapulnak mint a xar a fűben. A nagy kérdés, hogy mi okból??
Jozefina
A fideszen belüli "ellenzéknek" kellene lépnie és eltávolítani orbánt!!! Minden megoldódna!!!
Ha a néppárt hezitál és visszafogadja orbánnal a fideszt, akkor valóban nagy hibát követnek el!!!
Várható, hogy orbán ismét eljárja a pávatáncot és fűt-fát megígér és másnap már szíven döfi a néppátot.
De ezt már sokszor eljátszotta!!! Úgy látszik a néppártban vannak józanul gondolkodó és orbán agyán átlátó politikusok, akik nem akarnak vele egy levegőt szívni és inkább ők hagyják el a néppártot.
szegfue
@kereső: 8:23 Én is tudom, hogy Áder az első közjogi méltóságunk, de látod mégis önkéntelenül is ugy tekintettem O.V-t, hiszen minden "jó" tőle származik:)) Sajnos igazad van... én is "lapulok" a füben 1001 indokkal, pedig nincs mentségem:((
kereső
@szegfue: Nem éppen Rád gondoltam. Vannak ebben az országban" irástudók", "gondolkodók"- akik inkább mellébeszélnek, és mis-másolnak még most is az orbánrendszert illetően- és gyurcsányoznak inkább, minthogy kimondják a valót. Na rájuk gondoltam- és sajnos az a lehetőség fenn áll, hogy azért nem mondják ki, mert elhittek mindent orbánnak 2002-től kezdve, és szégyen bevallani, hogy az orruknál fogva vezették őket IS!Mert ha nem igy lenne, akkor orbán nem tudta volna bedarálni az MTA-t, és még előbb nem tudta volna végrehajtani az alkotmányos puccsot. Na éés az ellenzéki politikusok- a mai napig sem nevezik nevén , hanem úgy viselkednek a rendszerrel szemben, úgy bánnak orbánnal és rendszerével, mint a himes tojással. És ebben élen jár sajnos az mszp.A mai napig inkább gyurcsányt akarják leváltani, nem orbánt. Akkor mégis mit akarunk az "istenadtától"?
kereső
@kereső: És mindez teljesen igaz az unióra, és az EPP-re IS!
Nessy
Isten nem ver bottal, csak Orbán Viktorral!
kereső
Orbán törvénysértése miatt módositják az országgyűlésről szóló tv.-t. Orbán évek óta nem számol be az országgyűlésnek az ET (Európa Tanács) üléseiről, a döntésekről, arról, hogy ő hogyan szavazott-és miért úgy.Ez egy "nemzeti sajátos" jogálllam, ahol a törvénysértésekhez igazitják a törvényt- ugye igazságügy miniszter asszony. Ez a magyar nemzethy jogállami felfogás.
SystemError
A fidesz már egyet jelent mindenhol az anyjuk is eladó, tolvaj gecikkel. Bizonyára más is lopott már az EU-ban, de a fidesszel egyszerűen azért sem mutatkoznak, mert közönséges a hülyék pártja. Ezért a hülyék pártja!:)
szegfue
@durbincs: 10:15 Nyugodtan beszéljen, ill. irkáljon, majd összegyüjtöm a zsebembe és kiválogatom... de semmiképpen nem süllyedek az Ön szinvonalára, ami rendesen a nulla alatt van.
Málna
@szegfue: 16:34 Külföldön - a szomszédos országok kivételével - nemigen ismerik fel a magyar nyelvet. Ha felismerik, akkor sem hiszem, hogy szégyellned kellene magad. De hogy befolyásolja a viselkedésedet az, hogy valaki esetlegesen csúnyán nézhet rád csupán azért, mert magyar vagy, hogy a te korodban még adsz egy ilyen ember véleményére - na az valóban szomorú és nevetséges.
Pálinkás Pál
@Málna: Te melyik fideszcsicska vagy ,gyümölcsnéven???Nos a csuti disznó leamortizálta az országot rendesen...és sajnos nem azt mondják hogy a mangalica,hanem hogy a magyarok...lassan mi leszünk a megalkuvó szolganép szinonímája!!!
szegfue
@Málna: 15:24 Nem Te voltál velem, tehát nem is "érezhetted", amit én éreztem...És hát engedd meg, hogy az "én koromban" azt gondoljak, amit akarok. Attól, hogy öreg vagyok, még nem jelenti azt, hogy hülye is! Te vagy "szomoru és nevetséges", mert Te még Magadat sem vállalod ezen az egyszerü adatlapon sem, ugyhogy lehet véleményed, de engem nem "hat meg", hiszen egy arctalan senki vagy... igy könnyü dumálni, nem felvállalni Magadat, elbujni a véleményeddel. Előbb seperjél a Magad házatáján, aztán elmondhatod, hogy én milyen nevetséges vagyok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.