A miniszterelnök egy Szomszédok-stílusú videóban jelentkezett be, és Margarat Thatchertől idézett.

Ezt üzente Orbán Viktor nőnap alkalmából a Szomszédok stílusában – videó

A rövid, retróhangulatú klipben röviden összefoglalja gondolatait egy virág társaságában.

Itt lehet megnézni:

Forrás: Facebook

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Amit mond, annak az ellenkezőjét gondolja.
Amit meg tesz, az azzal sincs összhangban, amit mond és azzal sem amit tesz - az egyedül csak a mindenkori céljait szolgálja.
görbetükör
@görbetükör: helyesbitek: ennek bizobyára az ellenkezőjét gondolja. Viszont amit tesz nincs összhangban sem azzal, amit mond, sem azzal, amit gondol, az egyedül csak a céljainak éppen megfelelőt szolgálja.
görbetükör
@Csizmás Kond: tedd hozzá - csak a kormánybarát nőknek, a többit sértegesd tovább lelkiismeretfurdalás nélkül.
silber13
Katasztrófális ez a széthízott csúti víziló!!!
Csizmás Kond
@nemkati: Minden nőnek ...még azoknak is akiket itt szoktak kiárúsítani...:)
Nessy
Minő megtiszteltetés! Az év egy napján "nő vagyok", nagyon tisztelnek, nagyrabecsülésükről biztosítanak a férfiak! A többi napon lehet semmibe venni, megalázni, kicsit laposra verni, a férfiakénál alacsonyabb bérért dolgozni stb! Sose szerettem a munkahelyi nőnapokat.
tudode
Igen!
.
Ráférne erre az országra is egy normális női vezető ehelyett a POFAKARATÉS alak helyett, aki összetéveszti a nő társadalmat a kedvesével, aki nem jelenhet meg reggel hajcsavaróval, és nem hordhat mackót, csak egy jópofáskodó, trottyosgatyást kell neki és az ország nőtársadalmának elviselnie!
tudode
Szűrreális!
.
A szeretetkurvákról!
.
---- FIX TV Ámor - Jeligék: Szeretetkurvák, mit rontok el stb.. 2019.10.10.
.
www.youtube.com/watch?v=bujBrDWrrTQ
.
Ilyen az élet, a nőnap alkalmából!
ómió
A "haladásról" meg egy szó se? Pedig az még államcsődöt is "kivívott" nekünk!
colibri
Orbán minden lében száz kanál, azt hiszi nélkülözhetetlen, kihagyhatatlan, pedig egyszerüen tu match! Szépen szólva: uncsi! érdektelen, zavaró! Elég már belőle, minden téren!
colibri
Köszöntse inkább a népes családját. Van benne nőnemű éppen elég.
Clavigo
Egy hozzászólás máshonnan.. :):).. " Ha ez a csávó a szomszédom lenne,,ráuszítanám a kutyát ,álladóan...de még a macskát is." .:):):)
colibri
@fahrenheit451: Biztosan igazad van. Éppen ezért soha nem nézek meg soha semmilyen videóját. Amit írnak róla, az is sok!
Cicamama55
Nekem tetszik, nagyon is rendben van! Köszönöm szépen!
simmering73
Pegero csak kisinas lehetne emellett a full kretén shikari mellett.
Csizmás Kond
@nemkati: ..de ha mégse tetszik ez akkor neked boldog Zoltánnapot !
cikicakk55
Engem annyira irritál Orbán hangja, látványa,de még írás is róla,hogy orvosom és gyógyszerésem tanácsára meg sem hallgatom,meg sem nézem,el sem olvasom amit Ő magáról előad. A hozzászólások mindennél beszédesebbek. nekem már csak az hozná meg a kedven,hogy Orbánról olvassak,vagy hallgassak,vagy nézzem valamit,ha mellé lenne írva,hogy " Im Memoriám Orbán Viktor" Na akkor megnézném,elolvasnám,meghallgatnám akár többször is napont,hogy egész biztos lehessek benne,hogy tényleg már csak a múlt ez az embernek még véletlen sem nevezhető parazita. Szerintem a korona vírus is belőle fejlődött ki,és egyetlen tüsszentésével lefertőzte az egész világot. Ő maga a halál, csak a kasza hiányzik a kezéből. Amerre lép,ott többé fű nem terem,a bokrok virágok kihalnak, az ég beborul,a nap legszívesebben örökre elbújna. 65 évet megéltem,de így embrt még nem gyűlöltem ,mint ezt a parazitát.
Clavigo
@cikicakk55: Ezzel még én vagyok így..
Borsodi
@cikicakk55: @Clavigo: Én is beállok a sorba,én azért utálom mert itt Borsodban amióta hatalmon van,csak közmunka létezik, gettó lett Ózd és vonzás körzetéből.Barátaim gyermekeim már külföldre mentek mert itt lassan már élni se lehet.
Rockxy
na, ez van, amikor beleszól abba, amihez nemért
moareka
Nem tud meghatni, a nép egyszerű fia, aki, egy ünnepi alkalomra legalább nyakkendőt vehetne fel...persze az sem segít..., Különösen irritáló, bárhova kapcsoltam a napokban, a nyálas videójuk ugrott elő, úgy hogy elég, lehet a köszöntőket mellőzni fiugg, többen jobban örülnénk egy isztambuli egyezmény ratifikálásának, jó lesz sietni, addig míg (tisztelet a kivételnek)..ebben az országban marad nő, akit még nem vertek agyon...
szegfue
Ha őszinte vagyok, akkor ezt vehetném egy "korrekt" nőnapi köszöntésnek. Viszont ő az az ember, aki ha már levegőt vesz, akkor is irritál, a mondókáját már eleve ugy hallgatom, ill. nézem. Biztos bennem van a hiba...
Málna
Hát ez nagyon édes volt.:-) Bírom, hogy ilyen laza, jókedvű miniszterelnökünk van.
Málna
@cikicakk55: A gyűlölet elveszi a józan eszeteket. Félelmetes.
RonaGyuri
Egy tényleg jogos kérdés,

ami időről-időre – igaz más-más szereplőkkel – felmerül

A „Mit is mondott X.Y. Orbán Viktornak?” nem is olyan ritka kérdés, lévén kedves szokása, hogy kisebb-nagyobb idő elteltével, sőt néha évekkel az illető halála után a fejéhez kap és felkiált: X.Y. ezt és ezt mondta neki. Ami persze úgy is értendő, hogy nem csak úgy emlékszik – s ez nála igencsak szubjektív, s akkor finom voltam -, de akár úgy is érthette, akár félre!
A dolog most attól aktuális, hogy:
www.facebook.com/orbanviktor/videos/216025219596682/
amiből „az is kiderül, hogy mit mondott a magyar kormányfőnek a legendás brit miniszterelnök!”.
Ami pedig múltat illeti csakhogy a legnagyobbakat és a leglegendásabbakat említsem: amit Antal József illetve Helmut Kohl mondott volna, legalább is Orbánnak úgy rémlik!
Lepényleső
Annak kinek szomszédjában H.Pista szerint "mozdonyszőke" nő,- is lakik,- ez érthető?
Mindenki más meg törje a fejét,hogy mit is mondott a ner vezető,aztán a vesztő?
SystemError
@Málna: 19:55 Te börtönbizniszes migráns soros nem magyar libsibolsi idegenlelkű civil cigány barát.
SystemError
@Málna: Irjál még ilyen nagyon kreált marketinges stílusba léccci! :)
cikicakk55
@Málna: március 8 19:55
Nem hinném,hogy az én eszemet vette volna el a gyűlölet és azokét a társaimét,akik épp úgy gyűlölik ezt a férget mint én. Tudod amit ez a féreg az utolsó 10 évben tett a Magyar nép ellen,az cirka 6 millió emberben ezt a gyűlöletet váltotta ki.Azért azt te sem gondolod komolyan,hogy ennyi embernek ment el az esze. Inkább Ti maximum 1 millióan vagytok,akik vagy kurva jól jártatok ezzel a diktátorral,vagy piszkosul nem érdekel benneteket,hogy a honfitársaitok éheznek,fáznak, és rorra halnak meg kórházi fertőzésben,vagy orvosi ellátatlanságban,mert ti valamiért olyan szerencséek vagytok,hogy megéltek abból amitek van.Megéltek könnyedén ( és ti tudjátok csak,hogy becsületesen-e?) nem ismerlek,így nem is nyílvánítok rólad véleményt,csak sajnálom,hogy vannak még olyanok,akiket nem taszít a tudat,hogy a Magyar nép lassan kihal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.