Átnézve a világ legtöbb országának friss járványgörbéjét, nem nagyon látunk olyan gyors emelkedést, mint ami Csehországban és Magyarországon az elmúlt két hétben bekövetkezett. Három, illetve ötszörösére ugrott ugyanis a napi esetszám az egyhetes mozgóátlag alapján. Izraelben, Franciaországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Arab Emírségekben nagyjából duplázódott, Indonéziában és Argentínában mintegy másfélszereződött ez a szám. Tényleg erősen robbant be tehát nálunk és a cseheknél a járvány második hulláma, és ez oda vezetett, hogy míg a 82 milliós Németországban napi 1500, a 23 milliós Romániában napi 1300 új koronavírus-fertőzöttet találnak, addig a 10 milliós cseheknél szintén 1500-at, idehaza pedig már csaknem ezret. Nyugtalanító, hogy a brit, a belga és a holland járvány is hirtelen felerősödött, a spanyol, a francia, az argentin és az indiai pedig egyre csak erősödik. Mindezek nyomán az elmúlt 24 órában új rekordot döntött, 320 ezerre ugrott a világszerte egy nap...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szép hely az adriai tengerpart és a horvátok jószívű, adakozó nép. Ez most is megerősítést nyert.
Clavigo
@namihami: ,,,meg aztán Lőrinc barát is rendesen kaszált a Balatonon,a nyáron,,,,míg " szünetelt " a járvány..
legott
Második esély.
Már megint elbakták!
Arra büszke gumicsizmába szorult fejű paraszt, hogy meg van mindenük a kezelésre...
Ember, most éppen a megelőzés a fontos !!!
Mid van meg a megelőzésre? (akarat az biztos nincs, mert az pénzbe kerül, és azt a pénzt nem tudjátok ellopni - így inkább hagyjátok dúlni a járványt, és megbetegedni sok magyar embert.
De arról hallottál már, hogy aki koronavírussal fertőződött meg, ha meg is gyógyul, az már egész hátralévő életében nem lesz ugyanaz? Bármelyik későbbi betegsége súlyosabb lefolyású lehet, és korábban is fognak meghalni, mert olyan szinten sérült bennük valami legbelül.)
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.