Nem lesz kis mutatvány, hogy az iskolák megfeleljenek annak az előírásnak, miszerint október 1-től a kizárólag láztalan diákot lehet beengedni az oktatási intézményekbe. A lázmérés vagy rengeteg időt elvesz, vagy brutál nagy apparátus (és megfelelő számú eszköz) kell rá, hogy flottul menjen. Október 1-től kötelező lesz az iskolákba belépés előtt hőmérséklet vizsgálatot végezni - jelentette be még pénteken Orbán Viktor. Érdemes eljátszani a gondolattal, mennyi ideig is tart egy oktatási intézmény minden egyes tanulóján elvégezni a lázmérést. Ha példa kedvéért diákonként 15 másodperces vizsgálati idővel számolunk, akkor egy száz fős intézménynél 25 perccel kalkulálhatunk, 500 főnél viszont már 125 percre, míg 1000 diáknál 250 percre ugrik a vizsgálati idő. Attól függőn persze, hogy hányan tudják egyszerre végezni a beléptetést,a teljes vizsgálati idő osztódik. Ha például egy 1000 diákot számláló suliban 2 fő végzi a beléptetést, akkor több mint 2 óra lesz, mire mindenki bejut.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
most őszintén,bárki várt bármiféle normális ötletet attól a retardált baromtól??? csak a szörnyű az ,hogy a "szagértői" is hasonló szellemi magasságokban mozognak!!! mellesleg egy komolyabb mérő kb 1 másodperc alatt megmutatja az eredményt...de ez biztos nem lesz az iskolákban...meg ember sem aki majd elvégzi!!!
RonaGyuri
azért ezt számoljátok újra és gondoljátok át, mert nagyon nagy butaság! =))
Málna
@RonaGyuri: Szerintem is. Hiszen vannak már fél másodperces lázmérők is.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.