Magyarország a koronavírus-járványt követő gazdasági fellendülést a beruházások növelésével és az adók csökkentésével kívánja elérni – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a Reuters hírügynökségnek adott nyilatkozatában pénteken.

Orbán adócsökkentést ígér

"Beruházás, beruházás, beruházás, adócsökkentés és beruházás" – fogalmazott a kormányfő arra a kérdésre válaszolva, hogyan próbálná fellendíteni a magyar gazdaságot.

"A beruházásokra összpontosítunk, mert ha vannak beruházások, akkor vannak munkahelyek is"

- jelentette ki.

A munkahely-támogatási programmal összefüggésben Orbán Viktor azt mondta: ha van arra indok, akkor a kormány meghosszabbítja a programot, de most mindenekelőtt a beruházásokra összpontosít.

(MTI)

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
orbán járványügyi védekezése év elejétől mostanáig abban merült ki, hogy megszorító intézkedéseket vezetett be és egy halom ígérettel szédítette a nyomorgókat, amely ígéretek nem a jelent érintették, hanem a jövő évre meg még későbbre szólnak. Látva az emberek elégedetlenségét, most folytatja az igérgetések sorát, ez eltart majd a választásokig, de eközben bőkezűen szórja a nemzeti jövedelmet bármire, amit ő fontosnak tart. Ha a választásokat megnyeri az ellenzék, a fidesz üres kasszát fog átadni rengeteg adóssággal tetézve. Ezt így csinálták az első regnálásuk idején 2002-ben is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
creativehun
Beruházás...no igen...az kell..abból lehet lopni.
Csibi
@Szeparepa2: Ostoba, balga ember! Miért vagy ennyire idióta???
vitriol
orbán járványügyi védekezése év elejétől mostanáig abban merült ki, hogy megszorító intézkedéseket vezetett be és egy halom ígérettel szédítette a nyomorgókat, amely ígéretek nem a jelent érintették, hanem a jövő évre meg még későbbre szólnak. Látva az emberek elégedetlenségét, most folytatja az igérgetések sorát, ez eltart majd a választásokig, de eközben bőkezűen szórja a nemzeti jövedelmet bármire, amit ő fontosnak tart. Ha a választásokat megnyeri az ellenzék, a fidesz üres kasszát fog átadni rengeteg adóssággal tetézve. Ezt így csinálták az első regnálásuk idején 2002-ben is!
Nessy
Csökkenti a 15%-t 12%-ra viszont bevezet legalább öt féle egyéb adót, ami több lesz. Az ÁFA 27% viszont örök életű!
lusta
Például és érthetően.
Az ország legnagyobb pulykafeldolgozója most kapott egy rahedli pénzt a fejlesztésre, beruházásra. Gyakorlatilag másnap Pénztáros Lölőék megvették úgy, hogy a tulajnak korábban esze ágában sem volt eladni. Kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot. A nagy haszon meg a NER lovagoknál és lovagináknál landol.
Vak véletlen.
csak úgy....
öszül a vén betyár! fokosa nyelére támaszkodva mondja,hogy én úgy beruházok néktek ,hogy ingre sem nem ám gatyára fussa.
legott
"Orbán adócsökkentést ígér" "a Reuters hírügynökségnek"
tudode
Ma sem usztuk meg a fizimisKÁJA nélkül, azzal együtt, hogy
.
----- A Fidesz 8 éve alatt az uniós átlag dulájával nőtt a beszedett adó.
hvg.hu/gazdasag/20191116_A_Fidesz_8_eve_alatt_az_unios_atlag_duplajaval_nott_a_beszedett_ado
.
Akkora franc, mnt a hím alája, föléje a 27%-os áfájával, amely még a cumis üveget is terheli!
csak úgy....
@RonaGyuri: nem ö az elmebeteg,inkább a hívek..
RonaGyuri
@csak úgy...: neked is igazad van ő is de azok is akik beveszik
Csibi
@tudode: Olyan vagy mint Orbán. Minden nap kitör belőled a szereplési vágy.
Csibi
@csak úgy...: Már megint itt fajtalankodsz?
csak úgy....
@Csibi: karácsonyra kapsz tölem egy napelemes ,fityfirittyes vibrátort az eddigi hasznos tevékenységedért! oda dugod ahova akarod.
csak úgy....
@Csibi: te ukrán-magyar-roma,eselleg román-roma-magyr? eszem a zúzádat,csípem a talpra esett cigánylyányokat! belöled borsodba pógármesterina is lehetne a fidesz áldásával..
Csibi
@csak úgy...: Remek!
Máris eldöntöttem, hova dugom!
A SEGGEDBE!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
csak úgy....
@Csibi: te egy önzetlen ,földön járó pitscha lehetsz! ennek örülök,akkor dugd inkább a viktor seggibe a sok érdes és buta nyelv közé.
Gazella
Leszakadt a plafon az állandó hazudozásaid miatt dagadék. Csakis a birkáid hisznek neked. Más már nem hisz.
Gazella
@Csibi: na pont a pestifaszokkal jössz :D
justhpeter
Orbán egy úton adót csökkent, másik három úton beszedi a háromszorosát. Akkor hiszek neki, ha majd a dakota ló legel a sírján.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Szerintem nagyon rossz a példa

A kapelmaister nem vezető, hanem uralkodó, mert az a dolga

Nem tudom megmondani, hogy butaság, tájékozatlanság vagy műveletlenség, vagy ezek milyen arányú elegye inspirálta a qubit derék szerzőjét „A VEZETŐ ÉS A KARMESTER: MIÉRT TÁNCOLUNK ÚGY, AHOGY ŐK FÜTYÜLNEK?” című cikkének elkövetésében.
Nos rögzítenem kell, hogy aki ezt a kettőt egy kalap alá akarja venni, az nem tudja mit beszél, de legalább is nagyon felületes ismeretekkel rendelkezik mind a vezetéstudomány, mind pedig a zenekari kultúra területein.
Úgy tudnám szemléltetni – lehet megint ráfázok és ezt is valaki már bedobta -: a vezető a szakértőkkel megtanácskozva, folyamatos visszajelzések mentén irányítja a szervezetet, az uralkodó/hadvezér zömmel maga hozza meg a döntéseit és adja ki a parancsokat remélve, hogy azt végre is hajtják, míg a karmester a saját olvasatában értelmezi a műveket és annak biztos tudatában „integet”, hogy a zenészek akkor, azt és úgy teszik, ahogy ő azt szeretné!!!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Bölcsek köve nem az övé, de fixa-ideája van

de ez praktikusabb neki, mert ehhez nem kell, nem is tudna, gondolkodni

A reutersnek adott interjúból szivárognak az infók, s persze bon mot-ok is:
„Magyarország a koronavírus-járványt követő gazdasági fellendülést a beruházások növelésével és az adók csökkentésével kívánja elérni”, majd „Beruházás, beruházás, beruházás, adócsökkentés és beruházás ”, s „A beruházásokra összpontosítunk, mert ha vannak beruházások, akkor vannak munkahelyek is”!
Nos ha eltekintünk – istenem bár el lehetne tekinteni tőle – attól a sajnálatos ténytől, hogy a beruházások döntő többsége az EU és a hazai adófizetők pénzének durva meglopásával jár együtt, nem szabad(na) megfeledkezni arról sem, hogy értelmes célokat kellene megfogalmazni. S nem olyanokat, amik nem csak rengeteg milliárdot allokál a megvalósításhoz, de utána is inkább viszi a pénzt minthogy hozna!!! =))
csipetke
A címben ott a kulcsszó:-"ígért" Annyi mindent ígért már orbán,hogy az ígéreteivel tele a padlás.Pl,"amennyi munkahelyet a vírus elvesz,annyi munkahelyet fogunk teremteni." Valószínűleg,mikor kimondta,már akkor tudta,hogy ez egy be nem tartható dolog,de olyan szegény ember nincs,aki még ígérgetni se tud.Ő meg ebben kőprofi
verőce21
"A beruházásokra összpontosítunk, mert ha vannak beruházások, akkor vannak munkahelyek is" - sajnos, az állam, vagy kormányok csak pénznyelő beruházásokat tudnak és tudtak végezni, amióta világ a világ!
Hatalmas intézményi épületek, autópálya, infrasruktúra, sportlétesítmények, közlekedési-, stb. Ezek mind soha meg nem térülő beruházások, legalábbis nem rövidtávon, vagy nem az állam részére.
Ez így van, amióta világ a világ...
Munkahelyteremtő, vagy megtérülő, termelő beruházások létesítését csak vállalkozások jelentős ösztönzésével, kedvezményekkel, anyagi támogatással lehet elérni... ahol a szellemi tőke nem az államé...Vagy olyan termékgyártást támogatni, ami az országimázst emeli, stb.
Ehhez vonzani kellene a vállalkozásokat...
nezelodo
Elraktározom ezt az ígéretét is a magán nyugdíjszámlák beígérése mellé, jól ellesznek együtt a szaporodó, be nem tartott ígéretekkel együtt.
ómió
A népzsebit meghagyja "efftársi referenciában"!
Lepényleső
...nekünk,- a multiknak meg meg is adja, "állami támogatással" fejelve,- nagyra?
kereső
Kinek? Milyen adókat(adót) akar csökkenteni? Amikor ezek adócsökkentésről beszélnek, akkor tiborcz&mészáros&csányi &szijj már készülhet az újabb milliárdokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.