A járványügyi szabályok betartására hívja fel a figyelmet szombati Facebook-bejegyzésében az emberi erőforrások minisztere.

Figyelmeztetést adott ki Kásler MiklósFotó: Facebook/Kásler Miklós

Kásler Miklós hangsúlyozza, hogy a járványügyi szabályok betartásával három célt is elérünk: megóvjuk magunkat és mások egészségét, működésben tarthatjuk az országot és kíméljük az egészségügyi ellátórendszert.

Ezek a legfontosabb célok, hiszen az élet védelmét és az egzisztenciális biztonságot garantálják – teszi hozzá.

Vélekedése szerint, ugyan a maszkviselés vagy éppen a lépten-nyomon történő kézfertőtlenítés

sokak számára kényelmetlen lehet, ám ezek a kényelmetlenségek eltörpülnek az óvintézkedések és korlátozások hatásossága és eredményessége mellett.

Ugyanis a koronavírussal szemben most csak a körültekintés és a kellő óvatosság jelenthet védelmet – figyelmeztet.

Közlése szerint, a magyar egészségügy készen áll az előttünk álló időszak kihívásaira.

"Orvos-miniszterként tudom és vallom, hogy mindannyiunk érdeke elsődlegesen a megbetegedések és a fertőzés elkerülése"

- fogalmaz a politikus.

"Tavasszal Magyarország sikerrel vette fel a küzdelmet a koronavírus-járvánnyal szemben. Ennek a nemzeti összefogás és egység volt a kulcsa, amelyre az elkövetkezendőkben is szükségünk lesz. Tartsuk be a járványügyi szabályokat és vigyázzunk egymásra! Együtt újra sikerülni fog!"

- írja Facebook bejegyzésében a miniszter.

(MTI)

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Figyelmeztetést adott ki Kásler Miklós:"Vigyázat, kártékony kókler vagyok!"...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Kásler a hóhér!
Csak imádkozni tud...
Tízparancsolat... persze...
Qqberci
Figyelmeztetést adott ki Kásler Miklós:"Vigyázat, kártékony kókler vagyok!"...
division
Elég baj az, hogy úgy kell az embereket figyelmeztetni, mert képtelenek felfogni a dolog súlyosságát.
simmering73
Azért emelkedik ennyire a fertőzés mert még mindig vannak jó néhányan, akik csakazért se tartják be a legelemibb szabályokat, magyarul szarnak embertársaira.
balos
@division: Tudod kérlek,itt a szervilizmussal van baj!Kineveznek olyan droidokat,akik mindenhez értenek,mint a Mekk Elek,csak ahhoz nem amire posztolták!Bábú vagy a sláger dívik fideSSes körökben,de jól megfizetik!
kissé felnőttem
Megóvjuk és kiméljük de szépen csengenek. ugye okoska kevés a 10 parancsolatod.Látod már ? orvos kell ápoló kell technika kell kezelő kiszolgáló személyzet. mindenhová, nem ide oda vezénylésekkel A satadion most sem gyógyit ?
division
@balos: Nem, itt maguknak az embereknek a hozzáállásával van baj, mert ugye minek a maszk, minek a távolságtartás, nincs itt semmilyen vírus. Az nem kormányfüggő, hogy az átlag ember képtelen a gondolkodásra.
Clavigo
@division: ...javít..: " átlag fitymaszos képtelen a gondolkodásra "... Így a tuti..:)
kereső
@division: Mit szólsz Orbán Balázs Emmi-s miniszterhelyetteshez, aki riogatásnak minősitette Jakab Ferenc professzor figyelmeztetését. Nem tartod ezt ártalmasnak?Egyéb sem kell a szkeptikusoknak.
Gazella
Elmész oda ahova én gondoltam! Akkor adjatok mindenkinek folyamatosan maszkot, hisz egymaszk "hatóideje" 3 óra. Ez az egyik. A másik bárki belehalhat az állandó maszkviselésbe, hisz a saját levegőkifujását szivja vissza, ami ártalmas.
Gazella
Ja el ne felejtsem kimondani, nektek kormánytagoknak is kell mindenhol viselni a maszkot!!!
tudode
Átmentek az operatív izék meteorológusnak!
.
Az más, hogy Felcsútról fúj az orrKÁN!
Gazella
@division: Elég hülye vagy. Ha egy miniszter nem veszi fel a maszkot, akkor az átlag ember azt mondja magának , "ha ez a szarjankó nem veszi fel pedig tömegben van. A seggesei veszik körül, akkor Ő se veszi fel"
Értve?!!
division
@Clavigo: Világos, te tudod ki melyik párthoz tartozik: Akin van maszk, az ellenzéki, akin nincs, az kormánypárti. Logikus:-)
division
@Gazella: Te Gazella, ugorj már kicsit arrébb, mert nagyon nem érdekel mit hablatyolsz. Értve?
division
@kereső: Jóval több tesztet végeznek most el, mint az első hullám idején, ami azt mutatja, komolyan veszik a járványt. Egyébként minél több teszt, annál több covid lenne a végeredmény, ahogy lett volna az első hullám idején is. Az a baj ezzel a vírussal, hogy az esetek zömében nincs semmi tünete, így lényegében az egész lakosságot tesztelni kellene, ami azért nem lenne egyszerű.
human
Kásler nem csinál mást csak bemagolja a minisztériumban előállított szöveget és a mag monoton hangján közzé teszi. Egyfajta hírolvasó. Szerintem az onkológiai intézet vezetője ként sem ő dolgozott valójában, hanem az alatta dolgozók érdeme, hogy működött az egész. A babérokat meg ő aratta le. Trumphoz tudnám hasonlítani. Ha ne léteznek egy hagyományosan profi elnöki adminisztráció akkor sokkal nagyobb bajban lenen az ország.
kereső
@division: Tulajdonképpen mire is válaszoltál??? Mert én az orbán balázs nevű csicska megnyilvánulásáról kérdeztelek.
kereső
@sgl: Minek a kérdőjel a mondat végén.Kijelentő mód az.
ómió
Bolsi agyszűke járványra nem figyelmeztetett? Pedig "dühöng"!
division
@kereső: Orbán Balázs a tesztekről nyilatkozott, legalábbis én mást nem találtam, erre írtam, hogy abból van jóval több mint eddig. Maszkról nem találtam hiteles infót.
kereső
@division: Orbán Balázs nem a tesztekről nyilatkozott, hanem konkrétan leugatta az ország vezető -és nemzetközileg is elismert - virológusát, azt a kutatót, akit a kormány bizott meg a Covid -19 kutatás vezetésével. Már olvasni sem tudsz? Vagy értelmezni? Tudod alkalmi süketekről már hallottam, de" alkalmi olvasási ,értési nehézségekkel küzdőről"még nem.
division
@kereső: A tesztekkel kapcsolatosan "ugatta le", de te a maszkviselésről írtál. Mielőtt engem vádolnál, hogy nem tudok értelmezni, próbálj meg úgy írni, hogy lehessen is értelmezni. Az orvosoknak meg amúgy is 100% - os béremelést adnak most, már csak a pedagógusoknak kellene ugyanezt megtenni, és még inkább azt lehetne mondani, a Fidesz megteszi amit lehet.
cikicakk55
Ez a második hullám másik fajta vírust jelent? Határozottan emlékszem,hogy a tavaszi első hullámba Cilike nagycsöcsű asszony,még kifejezetten károsnak minősítette a maszkokat. Az emberek betartják a szabályokat,mivel olyan rendeletet hozott a kormány,hogy most már büntetést kell fizetnie annak aki a kijelölt helyekre maszk nélkül megy be.Ez kifejezetten jól jött a kormánynak,mert a vírusból hasznot is tudnak húzni. A vásárlót legkevesebb 8000ft-ra büntetik, a boltot amelyik beengedte maszk nélkül,azokat meg a bolt nagyságától függően akár 100.000 ft-ra is büntethetik,vagy be is zárathatják. A maszkok legnagyobb része nem mosható,ha ki mossák meg annyira bolyhos lesz,hogy kifejezetten fulladozni lehet benne. Az ára viszont 200-800 ft közt van. Én sokat járok a városban és azt látom,hogy az idősek mind maszkban vannak és még az utcán sem veszik le,sőt a távolságot is betartják. A fiatalok viszont nem hordanak maszkot,sőt csoportosan járkálnak, gördeszkáznak,görkorcsolyáznak az emberek közt,persze maszk nélkül. Tudom,hogy Ők az a korosztály,akik talán észre sem veszik,hogy elkapták a vírust.Őket kellene figyelmeztetni,nem az időseket.
kereső
@division: Má' megint terelsz. Én nem irtam sem a maszkviselésről, sem a tesztelésról. Egy egyszerúnek tűnő kérdést tettem fel, az emmi miniszterhelyettesével kapcsolatban. De a választ megkaptam, nehogy má' szóvá tedd, orbán balázs nevű csicska bunkóságát. Nem illene egy NER-keresztényhez.
division
@kereső: Ezért sem beszélgetek szívesen ellenzékiekkel általában, mert vagy személyeskedtek, vagy anyáztok, NER - eztek.Ennyire futja tőletek.
kereső
@division: Nem anyáztam, nem személyeskedtem. Egy egyszerű választ vártam Tőled. De úgy látszik a NER fideSS-estől csak ennyi telik. Normális válaszra nem.
division
@kereső: Szerintem meg normálisan válaszoltam. Mindegy mit mondott Orbán Balázs,a szeptikusok tőle függetlenül is léteznek, csak nézd meg, itt is van néhány, de ha a Youtube - ra mész, még "sámánok" is írnak olyanokat, hogy ez egy baromság, meg elűzik majd dobbal, plusz ott van ez a Gödény nevű gyógyszerész??? testépítő, aki fórumokat is szervezett, hogy az egész csak hiszti, és ehhez még asszisztáló orvosokat??? is hívott. Ilyen eseteken épeszű ember képes a gondolkodásra, és egy tudósnak, virológusnak fog hinni, vagy éppen Orbán Viktornak, aki messze nem bagatellizálja el a vírus kérdést. Orbán Balázs engem nem tud érdekelni mit mondott, ellenben azért én is azt mondom, nem kellene minden tévé bekapcsoláskor kizárólag ezekről hallani, mert az ember már ebbe kezd belebetegedni. Amit lehet meg kell tenni, meg is mondták mit, de olykor már én is azt érzem, erősen a riogatási fázisban járunk a 2. hullámmal együtt. Nagy a baj? Térjünk vissza az első hullám idején is végrehajtott intézkedésekhez, online tanítás, idősek sávja, stb., és hátha megint lezajlik úgy mint legutóbb, és talán a következő hullámig már lesz vakcina.
kereső
@division: Ha elolvastad mit mondott az emmi miniszterhelyettese, akkor ő éppen Jakab Ferenccel szemben a szkeptikusokat erősitette.
Lepényleső
Mi egyebet adhatna ki,talán a lelkét? Inkább viselje terhét,ha hozzá felért?
legott
Ez még él?
Leszarom!

Emberek, már elértő a Fargo 4. évadja !!!
SystemError
A világot kellett volna figyelmeztetni, amikor kiderült, hogy élve születtél.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.